Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, rallistas said:

Μόλις ξύπνησα και δεν άντεξα.Έβαλα μερικα ψιχουλακια στο Cardano πάλι.

αλήθεια τώρα..... τα έχωσες σε αυτό το shitcoin αντί να τα δώσεις στο βασιλιά BTC;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η spacex του Elon πούλησε τα btc που διατηρούσε. 

https://www.google.com/amp/s/bitcoinist.com/bitcoin-below-25k-spacex-sells-all-btc-holdings/amp/

Επεξ/σία από zananiro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσωπικά αγόρασα μερικά matic από τα κέρδη που έβγαλα από τα launchpad kai launchpool.

Πάντως σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο που ποσταρε ο zananiro ο πραγματικός λόγος που πέσανε τόσο δεν είναι ότι πούλησε ο ελον αλλά επειδή είχαν πολλά μύρια longs και όλοι αυτοί ρευστοποιηθηκαν κοινώς έγινε ένα τρελό domino effect.

Επεξ/σία από icenex

πάντως αυτός το elon έχει ιστορικό για το πόσο crap trader είναι. δηλαδή ο τύπος πάντα αγοράζει ψηλά και πουλάει χαμηλά. 

πάντως εδώ διαβάζω μπορεί να είναι και όλο αυτό σπεκουλάρισμα καθαρό της τιμής καθώς δεν υπάρχει βάση σε αυτή την είδηση. Η είδηση διακινύθηκε μετά από άρθρο της Wall street journal που μίλαγε για την συνολική αξία της space x και ότι το 2021 η αξία των bitcoin της είχε μειωθεί κατά 373 εκατομμύρια κάτι που γνωρίζαμε ήδη καθώς είχε πουλήσει τότε ένα μεγάλο πακέτο

https://twitter.com/BitcoinMagazine/status/1692295710962483253

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γιγαντιαία κινεζική εταιρεία ακινήτων Evergrande κήρυξε πτώχευση. Μετά βγαίνει είδηση ότι η spaceX του Elon πούλησε όλα τα bitcoin της πέρσι.... 🙄 Η αγορά κινήθηκε με παλιά νέα και νέα νέα 😂.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1

Στις 13/8/2023 στις 1:49 ΠΜ, greekfragma είπε

define γερό drop :P 

Αυτό μας κάνει;

14 ώρες πριν, greekfragma είπε

πίνω το πρωινό μου εσπρεσάκι και σκέφτομαι πόσο κακό timing για μένα που δε μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή ένα σοβαρό ποσό. ελπίζω να υπάρξει κι άλλη ευκαιρία.

Εγώ για 5 $ έχασα την εντολή στο wick της binance. Κάτι μου λέει θα δοθεί και άλλη ευκαιρία 

12 hours ago, Xvipes said:

😬 νομίζω δεν είδαμε πάτο ακόμα... 

Ο πάτος θα είναι όταν δούμε μήνυση από το DOJ στη Binance. To έχω για σχεδόν σίγουρο αυτό.

Υπάρχει πολύς καπνός μέχρι τώρα για να μην υπάρχει και φωτιά. Και το ότι μέχρι τώρα δεν το έχουν κάνει γιατί φοβούνται bank run στο ανταλλακτήριο, σαν δικαιολογία δεν μου λέει τίποτα. Θα το κάνουν. Απλά περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή.

Mark my words.

https://www.coindesk.com/business/2023/08/02/binance-could-face-us-fraud-charges-but-prosecutors-worry-about-risk-of-bank-run-semafor/

4 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Ο πάτος θα είναι όταν δούμε μήνυση από το DOJ στη Binance. To έχω για σχεδόν σίγουρο αυτό.

Υπάρχει πολύς καπνός μέχρι τώρα για να μην υπάρχει και φωτιά. Και το ότι μέχρι τώρα δεν το έχουν κάνει γιατί φοβούνται bank run στο ανταλλακτήριο, σαν δικαιολογία δεν μου λέει τίποτα. Θα το κάνουν. Απλά περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή.

Mark my words.

https://www.coindesk.com/business/2023/08/02/binance-could-face-us-fraud-charges-but-prosecutors-worry-about-risk-of-bank-run-semafor/

Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει λόγος να φοβούνται πια αφού το binance us η έχει ήδη κλείσει η φυτοζωει

Εκτός και αν θεωρούν ότι οι αμερικανικές τράπεζες έχουν μεγάλη έκθεση σε δάνεια στην μητρική binance

• Like 1

On 17/08/2023 at 15:45, batig0al said:

Πτώση, σπάσανε οι στηρίξεις, τι θα γίνει τώρα; 😝

Το Rune σκυλί, πήγε από 0.9>1.6 και κρατάει. Με έχει πιάσει τρελό FOMO...

Το RUNE όντως σκυλί! Το θέμα είναι αργά να μπούμε τώρα ή έχει σκοπό να φτάσει τριψήφιο στο άμεσο μέλλον όπως πάει? 

49 minutes ago, tcktcktck said:

Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει λόγος να φοβούνται πια αφού το binance us η έχει ήδη κλείσει η φυτοζωει

Εκτός και αν θεωρούν ότι οι αμερικανικές τράπεζες έχουν μεγάλη έκθεση σε δάνεια στην μητρική binance

To πρόβλημα έγκειται στο ότι πριν γίνει το Binance US, το Binance επέτρεπε στην αρχή της λειτουργία του Αμερικάνους να κάνουν trades χωρίς ούτεν καν KYC και εννοείται στην αρχή δεν χρειαζόταν VPN. Μετά το έβαλαν. Αυτό όπως καταλαβαίνεις μπορούν να πουν ότι είχε μέσα μέχρι και εμπλοκή σε terror financing κτλ

Αυτά σε συνδυασμό με το manipulation που σίγουρα έγινε κάποια στιγμή έγινε στο παρελθόν (insider trading), λογικά δεν τη γλιτώνει. Τώρα το θέμα θα είναι πόσο σκληροί θα είναι στο freeze των assets, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Ελπίζω να φάει απλά ένα μεγάλο πρόστιμο και να μην δημιουργηθεί πανικός στην αγορά, αλλά δεν αποκλείεται υπερβολικό reaction στο άκουσμα της είδησης.

7 ώρες πριν, thomasG4 είπε

To πρόβλημα έγκειται στο ότι πριν γίνει το Binance US, το Binance επέτρεπε στην αρχή της λειτουργία του Αμερικάνους να κάνουν trades χωρίς ούτεν καν KYC και εννοείται στην αρχή δεν χρειαζόταν VPN. Μετά το έβαλαν. Αυτό όπως καταλαβαίνεις μπορούν να πουν ότι είχε μέσα μέχρι και εμπλοκή σε terror financing κτλ

Αυτά σε συνδυασμό με το manipulation που σίγουρα έγινε κάποια στιγμή έγινε στο παρελθόν (insider trading), λογικά δεν τη γλιτώνει. Τώρα το θέμα θα είναι πόσο σκληροί θα είναι στο freeze των assets, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Ελπίζω να φάει απλά ένα μεγάλο πρόστιμο και να μην δημιουργηθεί πανικός στην αγορά, αλλά δεν αποκλείεται υπερβολικό reaction στο άκουσμα της είδησης.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να φοβούνται bank run. Μόνο τον πιθανό δανεισμό από shadow banks σκέφτομαι που μπορεί να έχει το ανταλλακτηριο .Οι Αμερικάνοι έχουν κάθε λόγο να επιτεθούν στο binance 

13 hours ago, tcktcktck said:

Δεν καταλαβαίνω γιατί να φοβούνται bank run. Μόνο τον πιθανό δανεισμό από shadow banks σκέφτομαι που μπορεί να έχει το ανταλλακτηριο .Οι Αμερικάνοι έχουν κάθε λόγο να επιτεθούν στο binance 

Bank run στο Binance εννοούν (αμα δεις λέει FTX like run), όχι στις αμερικάνικες τράπεζες. Το ότι θα γαμηθεί η αγορά και τόσοι investors έχουν δείξει στο παρελθόν ότι δεν τους νοιάζει (βλέπε SEC με μηνύσεις που δεν βγάζουν νόημα, meetings με το FTX για να εχει μονοπώλιο στα ανταλλακτήρια στην Αμερική λίγο πριν καταρρεύσει κ.α), οπότε η δικαιολογία ότι φοβούνται run στο ανταλλακτήριο δεν βγάζει νόημα.

Λεφτά από τα πρόστιμα να βγάζουν και δεν τους νοιάζει τίποτα.

21 ώρες πριν, zananiro είπε

Το RUNE όντως σκυλί! Το θέμα είναι αργά να μπούμε τώρα ή έχει σκοπό να φτάσει τριψήφιο στο άμεσο μέλλον όπως πάει? 

Από το αρχικό 0.9$ που έπαιζε καιρό, το πρώτο x2 έχει χαθεί αλλά όχι, σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως είναι αργά καθώς αναπτύσσεται συνεχώς σαν τεχνολογία και εφαρμογές στο DeFi χώρο. Έχει φάει άπειρες σφαλιάρες με hacks, το Luna debacle κ.α., αλλά αυτά που προσφέρει έχουν αξία οπότε είναι το μόνο alt coin που πιστεύω και παρακολουθώ. Δεν το έχω αγοράσει ακόμη αλλά αυτό είναι επειδή είναι bear market και φοβάμαι τα alts. Σύντομα όμως σχεδιάζω να μπω, μάλλον στο LP ΕΤΗ-RUNE μέσω thorswap. Καλή πηγή πληροφόρησης είναι ο @THORmaximalist στο twitter που ναι μεν είναι φάλαινα σε Rune και biased αλλά δεν φαίνεται λαμόγιο.

• Like 1

Σήμερα στις 17:05 έχει την ετήσια ομιλία για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας o Powell της Fed. Ίσως είναι ευκαιρία να τονώσει λίγο το ηθικό των αγορών γενικότερα. 

https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2023/08/24/powell-jackson-hole-speech-could-see-a-shift-from-the-past.html

• Δημιουργία νέου...