Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, blade-17 είπε

Τι φάση ρε παιδιά, εγώ έβαλα 1,23 ΒΝΒ και μου έδωσε 6 ARKM. Λίγα δεν είναι;

Μια χαρά είσαι. Τσάμπα είναι δεν έκανες και κάτι οπότε μια χαρά 

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Μια χαρά είσαι. Τσάμπα είναι δεν έκανες και κάτι οπότε μια χαρά 

Χαχα! Ωραίοοος

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχει κάποιος γνώση με τι τρόπο χρεώνει η binance τις συναλλαγές με την κάρτα; Έστω για παράδειγμα ότι στο σποτ πορτοφόλι έχω σε stable usdt χρήματα και κάνω μια συναλλαγή σε ένα καφέ, θα χρεώσει και προμήθεια συναλλαγής, χρεώνει και μετατροπή σε ευρώ ή δεν χρεώνει κάτι και απλά μετράει η ισοτιμία usdt με ευρώ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aka69 είπε

Καλημέρα σε όλους. Έχει κάποιος γνώση με τι τρόπο χρεώνει η binance τις συναλλαγές με την κάρτα; Έστω για παράδειγμα ότι στο σποτ πορτοφόλι έχω σε stable usdt χρήματα και κάνω μια συναλλαγή σε ένα καφέ, θα χρεώσει και προμήθεια συναλλαγής, χρεώνει και μετατροπή σε ευρώ ή δεν χρεώνει κάτι και απλά μετράει η ισοτιμία usdt με ευρώ; 

Προφανώς χρεώνει για τη μετατροπή και υποθέτω ότι θα χρεώνει κάτι περισσότερο από το στανταρ fee.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω απευθείας € στο financial πορτοφόλι ώστε να μην έχω περίεργες χρεώσεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/7/2023 στις 10:32 ΠΜ, kkatzos είπε

Προφανώς χρεώνει για τη μετατροπή και υποθέτω ότι θα χρεώνει κάτι περισσότερο από το στανταρ fee.

Αυτό που κάνω εγώ είναι να βάζω απευθείας € στο financial πορτοφόλι ώστε να μην έχω περίεργες χρεώσεις.

Εγω να ρωτησω 1-2 πραγματακια αν γνωριζεις ή οποιος αλλος ξερει απανταει..

Πρωτα απο ολα πατησα εγγραφη για καρτα και περιμενω ποτε θα με ειδοποιησουν ποσο καιρο περιπου κανει ολη η διαδικασια κανα μηνα και βαλε?

Δευτερον γνωριζουμε τι χρεωσεις εχουμε αν κανεις αναληψη σε atm ή ειναι αναλογως την τραπεζα?

Και τελος θα φαινεται η συναλλαγη στο ονομα μας?Δηλαδη οταν κανουμε αναληψη με την καρτα η αγορα σε τι ονομα θα φαινεται?Ρωταω για εγκυκλοπαιδικους λογους 🤫 :lol:

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ένας φίλος θέλει να ασχοληθεί λίγο με crypto αλλά δεν έχει ιδέα. Επειδή δεν πρόκειται να κάτσω να του εξηγήσω από το 0 την ιδεολογία, έχουμε τίποτα βίντεο η άρθρα που να εξηγούν κατανοητά για τον αρχάριο των κόσμο των crypto? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Extacy156 said:

Καλησπέρα. Ένας φίλος θέλει να ασχοληθεί λίγο με crypto αλλά δεν έχει ιδέα. Επειδή δεν πρόκειται να κάτσω να του εξηγήσω από το 0 την ιδεολογία, έχουμε τίποτα βίντεο η άρθρα που να εξηγούν κατανοητά για τον αρχάριο των κόσμο των crypto? 

Πολύ καλό βιβλίο για κάποιον άρχαριο είναι αυτό. Τα εξηγεί απλά χωρίς να πάει σε υπερβολικά πολύ technical επίπεδο. Δυστυχώς στα ελληνικά δύσκολα να βρεις ποιοτικό υλικό.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Πολύ καλό βιβλίο για κάποιον άρχαριο είναι αυτό. Τα εξηγεί απλά χωρίς να πάει σε υπερβολικά πολύ technical επίπεδο. Δυστυχώς στα ελληνικά δύσκολα να βρεις ποιοτικό υλικό.

Δεν έχει θέμα με τα αγγλικά. Απλά κοίταγα να του στείλω κανενα βίντεο γιατί νομίζω είναι πιο εύκολο να τα κατανοήσει μέσω αυτού. Του έστειλα κάποια του Coin bureau αλλά νομίζω θα είναι too much για αρχη

Δημοσ.
31 minutes ago, Extacy156 said:

Δεν έχει θέμα με τα αγγλικά. Απλά κοίταγα να του στείλω κανενα βίντεο γιατί νομίζω είναι πιο εύκολο να τα κατανοήσει μέσω αυτού. Του έστειλα κάποια του Coin bureau αλλά νομίζω θα είναι too much για αρχη

Διαβάζεται εύκολα το συγκεκριμένο. Με τα βίντεο δυστυχώς γίνονται μισές δουλειές, γιατί δεν μπορεί να συμπτυχθεί αρκετή πληροφορία σε 10λεπτα βιντεάκια.

Σε θέματα όπως blockchain και crypto χρειάζεται περισσότερο διάβασμα, γιατί η τεχνολογία είναι λίγο πολύπλοκη από μόνη της.

• Like 1
Δημοσ.

Στις 21:00 σήμερα ανακοινώνει η Fed την απόφασή της για το ύψος του επιτοκίου. Αναμένεται να το αυξήσει κατά 0.25%. 

• Δημιουργία νέου...