chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Στις 30/6/2023 στις 5:55 ΜΜ, tcktcktck είπε https://archive.is/F2uBL Η sec επιστρέφει την αίτηση της μαυροπετρας αυτό δεν σημαίνει και ότι την απορρίπτει γιατί είναι μια διαδικασία που κάπως έτσι πάει. Δηλαδή μετά την αίτηση η ρυθμιστικές αρχές ζητάνε διευκρινήσεις και υπάρχει ένα μπρος πίσω. Σκέψου ότι το πρώτο ETF των Winklevoss έκανε πάνω από 3 χρόνια με μπρος πίσω μέχρι να απορριφθεί τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, batig0al είπε ΥΓ: Στο bear market, χίλιες φορές να κρατάς BTC-ETH με μηδαμινό επιτόκιο και να πληρώνεις τους λογαριασμούς μέσω άλλων τρόπων όπως δουλεύοντας. Αν και όταν επανέλθει το bull market, θα έχεις καλές πιθανότητες σε λίγους μήνες να βγάλεις κέρδη που θα πληρώσουν άπειρους λογαριασμούς. αστο dude εχεις μεινει δυο-τρια χρονια πισω. Υπάρχουν εργαλεία πλέον να κάνεις backtesting και simulation ένα position πριν βαλεις liquitidy. Επίσης έχουν βγει πλατφόρμες που κάνουν autocompounding και trailing up και trailing down τις ζώνες των pools. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/7/2023 στις 6:31 ΜΜ, icenex είπε @batig0al Με λιγα λογια καλα εκανα και δεν ψαχτηκα με την εν λογω φαση...Δεν με χαλαει ~1.3€ την ημερα μονο απο το eth-beth μου...Ενα 40€ το μηνα μονο απο το κεφαλαιο μου σε eth που σε αλλη περιπτωση δεν θα επαιρνα τιποτα δεν το λες και λιγο στο χρονο πανω και εστω αν παραμενει η τιμη ως εχει θα εχω βγαλει 480€ και βασικα θα ειναι πολυ παραπανω γιατι πολυ απλα πλησιαζει σιγα σιγα το bullrun οποτε το επιτοκιο που παιρνω σε 1 χρονο απο τωρα παιζει να αντιστοιχει σε 3 η και περισσοτερα ευρω την ημερα... Τόσα έβγαλα σε 13 μέρες... Ναι, στη Binance είναι εύκολο αλλά εγώ δεν το συνιστώ καθώς υπάρχει αυξημένο ρίσκο και πάει κόντρα στη φιλοσοφία των crypto πέρι decentralisation, be your own bank κτλ. Η Binance μαζεύει όλα τα "πραγματικά" ETH και δίνει στους πελάτες της "εικονικά ETH" ονόματι BETH. Αξιοποιεί τα κανονικά ETH με πιο σύνθετους τρόπους για να βγάλει μεγαλύτερο επιτόκιο έτσι ώστε να δώσει στους πελάτες της ένα μειωμένο επιτόκιο στο BETH. Υποθέτω η Binance απαίτεί και να τα κλειδώνεις για τέτοιο επιτόκιο. Νομίζω το είχα ξαναγράψει, αλλά συνοψίζοντας: Κατ'αρχήν, εφόσον δεν έχεις 32+ ETH ώστε να συμμετάσχεις στο επίσημο staking που έχει μηδαμινό ρισκό, είσαι βέβαιος πως θες να πάρεις, έστω αυτό το μικρό ρίσκο, για να βγάλεις yield; Μπορείς απλά να τα έχεις να κάθονται στο πορτοφόλι που έχει μηδαμινό ρίσκο. Φαίνεται χαζό, αλλά πολλές φορές το πιο απλό και ασφαλές αποδεικνύεται καλή επιλογή. Άπειροι που τη πατήσανε με το liquid staking εύχονται να μην είχαν κάνει ποτέ τίποτα και να τα είχαν αφήσει στην ησυχία τους. Αν θες να βγάλεις yield, εγώ προτείνω DeFi thorswap earn που δίνει 2.57% αυτή τη στιγμή. Δεν μεταβιβάζεις τη κυριαρχία των ETH σου (π.χ. χρησιμοποιείς το Ledger πορτοφόλι), δεν στα ανταλάσσει για XETH και δεν στα κλειδώνει. Υπάρχει το ελάχιστο smart contract ρίσκο, δηλαδή κάποιος να χακάρει τη πλατφόρμα και να τα κλέψει. To thorchain λειτουργεί αρκετό καιρό τώρα χωρίς hacks ή άλλα υπόπτα συμβάντα. Αλλιώς, χειρότερη επιλογή αλλά καλύτερη από Binance, Lido ή Rocket Pool που στα ανταλάσσουν για STETH και RETH αντίστοιχα. Παρόμοιο επιτόκιο με τη Binance χωρίς να στα κλειδώνει. Lido και Rocket Pool κάνουν αποκλειστικά αυτό το πράγμα αρκετό καιρό τώρα και πολύ πετυχημένα. Η Binance, ναι μεν είναι μαγαζί γωνία και αν τον πιει θα υποφέρουν όλα τα crypto, αλλά είναι πολύ διαφορετικό τα ETH σου να χάσουν μεγάλο μέρος της αξίας τους με προοπτική να επανακάμψουν από το χάσεις τα ETH σου γενικά. Φυσικά, μπορείς και να μοιράσεις σε πολλαπλές πλατφόρμες για έξτρα ασφάλεια εις βάρος περισσότερου micromanagement. Στις 2/7/2023 στις 10:38 ΠΜ, vagelen είπε αστο dude εχεις μεινει δυο-τρια χρονια πισω. Υπάρχουν εργαλεία πλέον να κάνεις backtesting και simulation ένα position πριν βαλεις liquitidy. Επίσης έχουν βγει πλατφόρμες που κάνουν autocompounding και trailing up και trailing down τις ζώνες των pools. Πάντα ήμουν πίσω καθώς τα crypto είναι στην αιχμή της τεχνολογίας και εγώ δεν είμαι. Το ίδιο ισχύει και για το 99.99% όσων ασχολούνται με crypto. Παρόλαυτα, σε βασικές γνώσεις όπως pools, καταλαβαίνω τη βασική ιδέα και πάνω σε αυτό επιχειρηματολογώ. Σε περίοδο bull market που το ETH κάνει outperform τα altcoins, είναι τζόγος/τρέλα να ανταλλάξεις το μισό σου ETH για το X altcoin. Αυτό, εξ όσων γνωρίζω, συνεχίζει να ισχύει και μάλλον δεν θα αλλάξει ποτέ καθώς αυτός είναι ο πυρήνας του μηχανισμού του pool. Εργαλεία και κράχτες από τους δημιουργούς και τους καρχαρίες για να μαζέψουν hype και να κοροϊδέψουν ανίδεους να χάσουν τα λεφτά τους, όντως αναπτύσσονται συνέχεια καθώς είναι πολύ ανταγωνιστικός χώρος. Aν εσύ έχεις αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνεις, εμπρός, μοιράσου τις τακτικές σου με συγκεκριμένα βήματα ώστε κάποιος να μπορεί να το ψάξει παραπάνω και αν πεισθεί, να σε μιμηθεί. Τι καλύτερο από το να μοιράζεσαι γνώση και να επωφελούνται και άλλοι άνθρωποι από αυτό. Μέχρι να συμβεί αυτό, στη καλύτερη καυχιέσαι χωρίς στοιχεία, στη χειρότερη, προσπαθείς να κοροϊδέψεις κόσμο. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από batig0al 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 @batig0al Όχι δεν στα κλειδώνει σου δίνει γύρω στο 4% στο ευέλικτο...Απλά όταν θελήσεις να τα ανταλλάξεις μπορείς μέχρι 10 eth ημερησιως ούτως η άλλως δεν έχω τόσα.Απο εκεί και έπειτα αυτό που καθυστερεί λίγες μέρες παραπάνω είναι το να τα γυρίσεις σε κανονικά eth που παίρνει 5 μέρες...Ούτως η άλλως εκεί τα έχω όλα λαλακια μου αλλά να είμαι ειλικρινής δεν με εμπιστεύομαι ακόμη με hardware wallet.Οποτε γιατί να μην εκμεταλλευτώ τα 40 ευρώ το μήνα μέχρι το halving θα έχω βγάλει 400 ευρώ μόνο από τα επιτόκια και αυτό αν η τιμή παραμένει εδώ που είναι τώρα...άσε που δεν πρόκειται να τα πουλήσω τώρα αλλα στο bullrun οπότε μιλάμε για περισσότερο κέρδος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 3:14 ΠΜ, chek2fire είπε αυτό δεν σημαίνει και ότι την απορρίπτει γιατί είναι μια διαδικασία που κάπως έτσι πάει. Δηλαδή μετά την αίτηση η ρυθμιστικές αρχές ζητάνε διευκρινήσεις και υπάρχει ένα μπρος πίσω. Σκέψου ότι το πρώτο ETF των Winklevoss έκανε πάνω από 3 χρόνια με μπρος πίσω μέχρι να απορριφθεί τελείως. Nasdaq: Επανυποβάλει αίτηση στην SEC για το Bitcoin ETF της BlackRock https://www.capital.gr/agores/3724865/nasdaq-epanupobalei-aitisi-stin-sec-gia-to-bitcoin-etf-tis-blackrock/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ειμαι εντελως νεος και θελω να αγορασω ενα μικρο ποσο της ταξης των 500ε σε bitcoin απο binance .. συμφερει απο εκει η δεν το θεωρειται ασφαλες η συμφερουσα αγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, greg2310 είπε Ειμαι εντελως νεος και θελω να αγορασω ενα μικρο ποσο της ταξης των 500ε σε bitcoin απο binance .. συμφερει απο εκει η δεν το θεωρειται ασφαλες η συμφερουσα αγορα; Αν με ρωτας για μενα ειναι το καλυτερο μερος για αρχαριο...Περι ασφαλειας θα πω οτι για κανενα ανταλλακτηριο δεν εισαι 100% σιγουρος αλλα το συγκεκριμενο ειναι το πιο μεγαλο ανταλλακτηριο με διαφορα απο τον δευτερο...Οποτε αν ειναι να την παθεις απο καποιον η binance εχει κατα την αποψη μου τις λιγοτερες πιθανοτητες να στην κανει για να μην πω απειροελαχιστες και φανω υπερβολικος. Απο εκει και περα συμφερουσα αγορα δεν ξερω τι θες να πεις με αυτο...Λιγο πολυ ολα τα ανταλλακτηρια σε παρομοια τιμη πουλανε το btc αλλα σαν γενικη ιδεα να σου πω οτι δεν εχουν τρομαχτικες διαφορες ασε που τα κρυπτο γενικοτερα εχουν σκαμπανεβασματα..Μπορει να πας τωρα να αγορασεις που μιλαμε και βλεπω η τιμη του btc παιζει στα 30900$ και να μπεις σε μια ωρα και να εχει πεσει η τιμη στα 30500... Τα λεφτα που θα βαλεις δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσον που να πεις εχει διαφορα να κατσεις να ασχοληθεις αν αγορασεις στα 30500 η στα 31000 φαντασου αντε να παρεις 5€ περισσοτερο btc σε αυτες τις 2 τιμες με 500€ κλαιν μαιν με λιγα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, greg2310 είπε Ειμαι εντελως νεος και θελω να αγορασω ενα μικρο ποσο της ταξης των 500ε σε bitcoin απο binance .. συμφερει απο εκει η δεν το θεωρειται ασφαλες η συμφερουσα αγορα; Αν έχεις ρεβολουτ αγόρασε από εκεί εφόσον απλώς θες να κατέχεις λίγα crypto. Ακόμα καλύτερα, αν έχεις κάποιον φίλο που ασχολείται, να του δώσεις λεφτά και να σου στείλει btc σε κάποιο πορτοφόλι της επιλογής σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, ooaris είπε Αν έχεις ρεβολουτ αγόρασε από εκεί εφόσον απλώς θες να κατέχεις λίγα crypto. Ακόμα καλύτερα, αν έχεις κάποιον φίλο που ασχολείται, να του δώσεις λεφτά και να σου στείλει btc σε κάποιο πορτοφόλι της επιλογής σου. Προτασεις πορτοφολιου;αν αγορασω απο binance μετα μπορω να τα μεταφερω στο πορτοφολι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, greg2310 είπε Προτασεις πορτοφολιου;αν αγορασω απο binance μετα μπορω να τα μεταφερω στο πορτοφολι; Προτάσεις πορτοφολιου καλό θα ήταν να σου προτείνει ο @chek2fire σε software και hardware. Μπορείς να μεταφέρεις από binance αλλά χρεώνει και δικά της fees για την μεταφορά τα οποία δεν θυμάμαι πόσο είναι. Πρακτικά, ο λόγος που σου είπα να μην ασχοληθείς με ανταλλακτήρια είναι επειδή ανέφερες πως είσαι νέος και απλώς θες να αγοράσεις crypto. Τα ανταλλακτήρια είναι για trading και το trading είναι κάτι τελείως διαφορετικό και καλό θα ήταν σαν νέος να το αποφύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 53 λεπτά πριν, ooaris είπε Προτάσεις πορτοφολιου καλό θα ήταν να σου προτείνει ο @chek2fire σε software και hardware. Μπορείς να μεταφέρεις από binance αλλά χρεώνει και δικά της fees για την μεταφορά τα οποία δεν θυμάμαι πόσο είναι. Πρακτικά, ο λόγος που σου είπα να μην ασχοληθείς με ανταλλακτήρια είναι επειδή ανέφερες πως είσαι νέος και απλώς θες να αγοράσεις crypto. Τα ανταλλακτήρια είναι για trading και το trading είναι κάτι τελείως διαφορετικό και καλό θα ήταν σαν νέος να το αποφύγεις. Ευχαριστω , ισως να ασχοληθω και με trading αφου το ψαξω λιγο παραπανω και παντα με ποσα που δε θα μου λειψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Στις 3/7/2023 στις 9:24 ΜΜ, icenex είπε @batig0al Οποτε γιατί να μην εκμεταλλευτώ τα 40 ευρώ το μήνα μέχρι το halving θα έχω βγάλει 400 ευρώ μόνο από τα επιτόκια και αυτό αν η τιμή παραμένει εδώ που είναι τώρα...άσε που δεν πρόκειται να τα πουλήσω τώρα αλλα στο bullrun οπότε μιλάμε για περισσότερο κέρδος. Αυτό είναι το καλό σενάριο. Υπάρχει και το κακό που το ETH και τα crypto γενικότερα τον πίνουν και αποτυγχάνουν ή η Binance τον πίνει και τα χάνεις όλα. Το σημαντικό είναι να τα έχεις λάβει όλα αυτά υπόψη. Από εκεί και πέρα, αν επιλέγεις να τα έχεις όλα στη Binance, παράλογο αλλά δικά σου είναι, ό,τι θες τα κάνεις. 18 ώρες πριν, greg2310 είπε Ειμαι εντελως νεος και θελω να αγορασω ενα μικρο ποσο της ταξης των 500ε σε bitcoin απο binance .. συμφερει απο εκει η δεν το θεωρειται ασφαλες η συμφερουσα αγορα; Η Binance σε γενικές γραμμές έχει τα μικρότερα fees και είναι πιο φιλική σε νέους χρήστες. Ξεκίνα με ένα μικρό ποσό για να μάθεις και στη πορεία εξελίσσεσαι. Εφόσον δεν σκοπεύεις να κάνεις συχνές αγοραπωλησίες (trading) και είναι περισσότερο σε στυλ αποταμίευση/επένδυση, μετέφερε τα από Binance σε κάποιο software ή hardware πορτοφόλι ώστε να έχεις μόνο έσυ πρόσβαση σε αυτά. Στη Binance και όλα τα ανταλλακτήρια, το πάνω χέρι το έχουν αυτοί οπότε μπορούν ανά πάσα στιγμή να χάσουν/κλέψουν τα πάντα. Αν αυτό σου ακούγεται ακραίο, δεν είναι, έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Πρόσφατα το έκανε το FTX χωρίς να το περιμένει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blade-17 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Binance έβγαλε νέο launchpad. Ξέρει κανεις πως μπορούμε να μπούμε; EDIT: lauchpool ήταν παιδιά, γράψτε λάθος Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από blade-17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, blade-17 είπε Η Binance έβγαλε νέο launchpad. Ξέρει κανεις πως μπορούμε να μπούμε; Κάνε αναζήτηση μέσα σε αυτό το θέμα. Τα λέμε σε κάθε launchpad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aka69 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Με το ETHW που γίνεται μόνο μετατροπή σε USDT και αυτό μόνο αν είναι πάνω απο 1 κομμάτι ξέρει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε; Για ETHW σε Binance. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από aka69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις