Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Γιατί μάλλον από τα απανωτά καλά νέα που είχαμε όταν έβγαιναν νέα για τη δίκη και τα μικρά pumps (μην ξεχνάμε ότι το XRP είναι από τα καλύτερα performing cryptos μέσα στο 2023) που ακολουθούσαν, όσοι ήταν να κάνουν FOMO έκαναν.

Τώρα μόνο μένει το μεγάλο FOMO όταν τελειώσει η υπόθεση (αν είναι θετική η έκβαση στο μεγαλύτερο μέρος εννοείται) και χώσουν χρήμα πρώτα τα whales και μετά αυτοί οι κλασσικοί που βάζουν λεφτά όταν κάτι κάνει pump 50% σε μια μέρα.

Έτσι πάει... Το xrp ήταν ο μεγάλος χαμένος του bullrun του 21... 'Ήταν "υποχρεωτικό" να έχει καλύτερο performance αυτή την περίοδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, zananiro είπε

Σήμερα στις 21:00 ανακοινώνει η Fed την απόφασή της για το ύψος του επιτοκίου. Χτες ο CPI inflation στην Αμερική ανακοινώθηκε στο 4% για το Μάιο (από 4.9% τον Απρίλη). Αν και υποχώρησε, είναι υψηλότερος από το στόχο που είχε η fed. 

Καλά πρέπει να πήγε αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, tcktcktck said:

Καλά πρέπει να πήγε αυτό

Αν και χτες ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξηθεί το επιτόκιο αυτή τη φορά, δεν άρεσε καθόλου στις αγορές γιατί επισήμανε ότι οι αυξήσεις επιτοκίου θα συνεχιστούν κανονικά στο μέλλον. Οι αγορές απ' ότι κατάλαβα περίμεναν να πει για μειώσεις. 

Επεξ/σία από zananiro

Εχει ασχοληθει κανενας με staking eth?

Καταρχας θελω να μαθω τι επιτοκια παιζουν στο official site και πως γινεται η διαδικασια.Αξιζει να μπεις σε pool?Ρωταω γιατι δεν ξερω τι παιζει απο fees ή οτι χρεωσεις εχει τελος παντων.

Γιατι προσφατα ανταλλαξα τα eth μου σε beth μιας και τα ειχα στην binance και οταν θελω τα ξαναγυρναω σε eth μιας και η ισοτιμια τους ειναι 1 προς 1.Απλα θελει απο οτι ειδα λιγες μερες να γινει σαν διαδικασια.

Αλλα το κερδος ειναι πολυ μεγαλυτερο αφου οσο το ειχα flexible στο eth ζητημα ειναι αν επαιρνα 1% επιτοκιο και με το beth παιρνω 4%.

Να φανταστω στο official staking site το επιτοκιο ειναι 4.5-5%?Κοινως αξιζει να ασχοληθω ή οχι? τι λετε?

3 ώρες πριν, rallistas είπε

Εγω παντως Beth τα εχω εκει ξεχασμενα,οπως και τα πιο πολλα σε staking,προσδοκωντας ανασταση νεκρων :P

Καλα και εγω τα περισσοτερα τα βαζω κλειστα και ειδικα οταν δινουν καλο επιτοκιο και ας ειναι και για 120 ημερες.Ουτως η αλλως δεν κανω swing trade απλα περιμενω το επομενο ραλλυ για να μην τα κλεινω και να τα αφηνω σε flexible ή εστω λιγοτερο καιρο κλειστα.

Κοντοζυγωνει παντως μια μικρη ανασταση, την φαγαμε σχεδον την αρκουδα στα ποδαρια θα κολλησουμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ρωτήσω κάποιον που ασχολείται με future, ποια εινια η καλύτερη στρατηγική για το stop losses, εννοώ στατιστικά με βάση την εμπειρία του. Κάνω πολλές φορές ένα καλό profit ακόμα και με laverage x100 αλλά αυτή η μία φορά που θα πέσει θα μου καταστρέψει ότι είχα κάνει. Η στρατηγικη 3:1 λένε ότι είναι καλή, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να εκτιμήσουμε την κατεύθυνση της κίνησης 

Επισης, στατιστικά αν έχει παρατηρήσει κάποια στρατηγική όσο αφορά την πορεία της τιμής. Γενικά εγώ εχω μάθει με άσχημο τρόπο ότι ποτέ δεν πρέπει να σορταρουμε σε μέρα με αύξηση της τιμής και το αντίθετο, ακόμα και αν έχει φτάσει σε υψηλό σημείο. Καλύτερα είναι να αγοράσουμε με κέρδος 30-40 pips πάρα να ρισκάρουμε στο short 

Και προφανώς τα παραπάνω σε συναλλαγές λεπτών, αντε ωρών όχι μακροπρόθεσμα 

Επεξ/σία από Macosj

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω επεσα μεσα στην προβλεψη μου...χθες ελεγα οτι κοντοζυγωνει μια ανασταση της αγορας...Βεβαια δεν το περιμενα την επομενη μερα αλλα δεν με χαλαει.

Ελα να τα σπασουμε τις 30κ για τα καλα αν γινει και short squeeze θα γινει χαμος γιατι απο οτι βλεπω δεν εχουν γινει πολλα liquadations.

Επεξ/σία από icenex

8 minutes ago, icenex said:

Και εγω επεσα μεσα στην προβλεψη μου...χθες ελεγα οτι κοντοζυγωνει μια ανασταση της αγορας...Βεβαια δεν το περιμενα την επομενη μερα αλλα δεν με χαλαει.

Ελα να τα σπασουμε τις 30κ για τα καλα αν γινει και short squeeze θα γινει χαμος γιατι απο οτι βλεπω δεν εχουν γινει πολλα liquadations.

από προβλέψεις καλά πάμε. λεφτά πότε θα βγάλουμε :P 

14 λεπτά πριν, greekfragma είπε

από προβλέψεις καλά πάμε. λεφτά πότε θα βγάλουμε :P 

Διακοπες δεν θα παμε φετος παντως με τα κερδη :P :lol: Απο το 2024 και μετα το βλεπω...

Προσωπικα περιμενω να βγαλω το κατιτις απο το συγκεκριμενο dca που εκανα τις προαλλες...Οχι τιποτα τρελο αλλα αν καταφερουν μεσα στο καλοκαιρι να διπλασιαστουν τα 300€ καλα θα ειναι...Ουτως η αλλως αυτος ητανε ο αρχικος σκοπος μου με αυτα τα λεφτα να βγαλω ενα καλο μεροκαματο και να βγω..

dca.JPG

• Like 1

Στις 19/6/2023 στις 6:12 ΜΜ, icenex είπε

Καταρχας θελω να μαθω τι επιτοκια παιζουν στο official site και πως γινεται η διαδικασια.Αξιζει να μπεις σε pool?Ρωταω γιατι δεν ξερω τι παιζει απο fees ή οτι χρεωσεις εχει τελος παντων.

Γιατι προσφατα ανταλλαξα τα eth μου σε beth μιας και τα ειχα στην binance και οταν θελω τα ξαναγυρναω σε eth μιας και η ισοτιμια τους ειναι 1 προς 1.Απλα θελει απο οτι ειδα λιγες μερες να γινει σαν διαδικασια.

Αλλα το κερδος ειναι πολυ μεγαλυτερο αφου οσο το ειχα flexible στο eth ζητημα ειναι αν επαιρνα 1% επιτοκιο και με το beth παιρνω 4%.

Να φανταστω στο official staking site το επιτοκιο ειναι 4.5-5%?Κοινως αξιζει να ασχοληθω ή οχι? τι λετε?

Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά απ'ότι ξέρω officially πρέπει να έχεις 32 ETH για να κάνεις stake. Liquid staking που ουσιαστικά αγοράζεις STETH (Lido), RETH (Rocket Pool) κτλ., κάνεις χωρίς περιορισμούς, μπαίνεις στα site και βλέπεις τις λεπτομέρειες. Αυτά τα δύο έχουν τεράστιο μερίδιο του ETH staking, φαίνονται πιο αξιόπιστα αλλά πάλι εμπιστεύεσαι μεσάζοντα και πάνε ενάντια στο στόχο του decentralization. Καλύτερα πάντως σε αυτά από Binance και BETH.

Υπάρχει και decentralised μέθοδος με το THORChain/thorswap, δίνει 5.5% στο ΕΤΗ και τα κρατάς στο πορτοφόλι σου, μόνο αν χακάρουν τη πλατφόρμα κινδυνεύεις. Εγώ αυτό σκοπεύω να επιλέξω όταν ξαναμπώ και αγοράσω ETH.

Το αν αξίζει το 5% και το ρίσκο σε σχέση με το 0% και το μη ρίσκο, είναι υποκειμενικό. Προφανώς βέβαια αξίζει να ασχοληθείς μόνο αν σκοπεύεις να κρατήσεις τα ETH staked καιρό. Αν τα μετακινείς συχνά δεν αξίζει.

20 ώρες πριν, icenex είπε

Προσωπικα περιμενω να βγαλω το κατιτις απο το συγκεκριμενο dca που εκανα τις προαλλες...

Το ότι X altcoins πήγαν καλά στο προηγούμενο bullrun δεν σημαίνει ότι θα πάνε καλά και στο επόμενο. Ιστορικά, συμβαίνει το αντίθετο, εμφανίζονται άλλα, καινούρια altcoins που πάνε καλά (π.χ. Luna, Solana στο προηγούμενο) και αυτά που αναμένονταν δεν πάνε καλά. Πέρα αυτού, έτσι όπως έχει πάει η αγορά τα τελευταία χρόνια με τα BTC & ETH να κάνουν εδώ και καιρό τρελό outperform τα altcoins, μου φαίνεται τρελό να προτιμάς altcoins.

Στις 21/6/2023 στις 12:56 ΜΜ, Macosj είπε

Θέλω να ρωτήσω κάποιον που ασχολείται με future, ποια εινια η καλύτερη στρατηγική για το stop losses, εννοώ στατιστικά με βάση την εμπειρία του.

Δεν ασχολούμαι με future αλλά δεν υπάρχει βέλτιστη στρατηγική. Το παιχνίδι είναι pvp, παίζεις ενάντια σε άλλους νοήμονες ανθρώπους που αλλάζουν συνέχεια τη συμπεριφορά τους. Δεν παίζεις pve με ένα παιχνίδι/πρόγραμμα έτσι ώστε αργά ή γρήγορα να βρεθεί η βέλτιστη στρατηγική που συστηματικά θα κερδίζει. Ελάχιστοι καταφέρνουν να κερδίζουν συστηματικά σε pvp και δεν πρόκειται να τους βρεις ποτέ γιατί πρώτον δεν έχουν κίνητρο να βοηθήσουν άλλους εφόσον ήδη κερδίζουν από μόνοι τους και δεύτερον, με το να μοιραστούν τις κινήσεις τους, μειώνουν τις πιθανότητες τους για νίκες.

Προτείνω να σταματήσεις να ασχολείσαι με τα futures καθώς στατιστικά είναι τζόγος και σχεδόν όλοι χάνουν. Αποταμίευσε λεφτά και επένδυσε τα σε low risk crypto (ΒΤC & ETH), μετοχές, real estate κτλ. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για ωφέλη για το 99.9% των ανθρώπων. Η πεποίθηση ότι κάποιος ανήκει στο 0.1% και θα σαρώσει με τις επιλογές τους, είναι ψευδαίσθηση.

• Like 1

Στις 19/6/2023 στις 6:12 ΜΜ, icenex είπε

Για μικρά ποσά εως 10 ΕΤΗ τσέκαρε pools στο UNISWAP ειδικά arbitrum ETH που έχει χαμηλά fees. Για να εχεις μια ιδέα 7 ΕΤΗ κεφάλαιο σε μια στενη ζώνη στο pool STG/ETH 0,3% fee tier, βγάζει την 0,5 ΕΤΗ κάθε 9 μέρες. Τίμιο μεροκάματο 0,055 ΕΤΗ την ημέρα περίπου 90€.

• Δημιουργία νέου...