icenex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Damianus είπε Εγώ περιμένω πότε αυτό το ιδιωτικής εταιρείας δούρειο ίππο καθαρά αποκλειστικά μαρκετιστικο scam shitcoin XRP μηδενίσει. Θα διοργανωθεί τεράστιο πάρτι με δώρο 1000 ευρωπουλα σε κάθε έναν εδώ μέσα. Τι εννοας γιατι δεν σε επιασα...Πως θα κανεις δωρο 1000€ στον καθενα εδω μεσα αν μηδενισει τι μου διαφευγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Τώρα άμα θέλεις να κάνεις μόνο swing trades αλλάζει το πράγμα. Εδώ όμως διάβασα για DCA και παραλίγο να καραφλιάσω. Καιρό ήθελα να πάρω BNB αλλά δεν πρόκειται να πάρω μία και έξω. Ούτε βλέπω να έχει τo BNB καθοδική πορεία για 5 χρόνια. Σε μένα αυτό που γίνεται μοιάζει ευκαιρία. Μην ξεχνάς ότι με BNB εκτός από μειωμένα fees έχεις και cashback αν χρησιμοποιείς την κάρτα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, icenex είπε Τι εννοας γιατι δεν σε επιασα...Πως θα κανεις δωρο 1000€ στον καθενα εδω μεσα αν μηδενισει τι μου διαφευγει? Είναι προφανές ότι ο τύπος έχει εμπάθεια, γιατί έχει short position. Μόνο κάποιος που θα έχει οικονομικό όφελος/ζημία θα έβγαζε τέτοιο μίσος. Όποιος έχει παρακολουθήσει τον συγκεκριμένο ξέρει. Όπως εκείνους που όταν η Ripple είχε κάνει launch το 2013 στο bitcoin talk forum τα είχαν πάρει από maxis για να πουν ότι το XRP είναι scam. Εδώ μερικοί καημένοι είχαν φτιάξει και site που έλεγε Ripple is a scam. Η απόλυτη ειρωνεία θα είναι να νικήσει η Ripple και μετά όλα τα coins να χρησιμοποιήσουν το νομικό προηγούμενο της Ripple για να πουν ότι το crypto τους δεν είναι security. Και να ανέβει όλη η αγορά λόγω αυτού. Rising tide lifts all boats... Και μαζί και το project της Consensys. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από thomasG4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Στη χειρότερη να δούμε και καπάκι δεύτερο bear market, με super lower lows... Μαζεύω και εγώ ότι μπορώ, εχθρός του φθηνού είναι το φθηνότερο 😁. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, icenex είπε Περα απο αυτο ειναι ευκαιρια να ριξω το μεσο ορο μου σε ορισμενα alts που δεν τα ξεφορτωθηκα στο bullrun και εμεινα με το πουλι στο χερι.Πχ στο btt αν θυμαμαι καλα ειχα ριξει γυρω στα 100€ και υποτιθεται ειχα αγορασει σε καλη τιμη και καποια στιγμη στο bullrun αξιζαν 1000 και δεν τα πουλησα ο χαζος και τωρα δεν αξιζαν ουτε 10€ και λεω δεν βαριεσαι ας ριξω ενα 50αρι και οτι γινει στο επομενο ραλλυ. νομίζω όλοι έχουμε μια τετοια ιστορία με χαζο-alt να πούμε, εγώ πχ με το student coin, το οποίο δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από την τιμή που αγόρασα αρχικα στα 0,012..όταν έπεσε στο 50% αγόρασα άλλα τόσα κομμάτια για να φτάσω 5000 τμχ, να μου βγαίνουν και οι πράξεις πιό εύκολα... σήμερα τα 45$ που εβαλα αξίζουν 5$, και δεν αξίζει καν να τα πουλήσω ή να τα γυρίσω σε κατι προκοπής.... απλώς το ξεχνάω και έχει ο Θεός. Μπορεί όντως να φαίνονται δελεαστικές οι εκπτώσεις 60-75% αλλά κάποια alt θα σβηστούν από τον χάρτη μεχρι το επόμενο ράλυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Στη χειρότερη να δούμε και καπάκι δεύτερο bear market, με super lower lows... Μαζεύω και εγώ ότι μπορώ, εχθρός του φθηνού είναι το φθηνότερο 😁. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα αφορά alt coins μόνο και έτσι όπως το κόβω btc eth δεν θα πάθουν τρελό καταποντισμό σε ένα τέτοιο σενάριο.Τουλαχιστον αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. 43 λεπτά πριν, pp6210 είπε νομίζω όλοι έχουμε μια τετοια ιστορία με χαζο-alt να πούμε, εγώ πχ με το student coin, το οποίο δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από την τιμή που αγόρασα αρχικα στα 0,012..όταν έπεσε στο 50% αγόρασα άλλα τόσα κομμάτια για να φτάσω 5000 τμχ, να μου βγαίνουν και οι πράξεις πιό εύκολα... σήμερα τα 45$ που εβαλα αξίζουν 5$, και δεν αξίζει καν να τα πουλήσω ή να τα γυρίσω σε κατι προκοπής.... απλώς το ξεχνάω και έχει ο Θεός. Μπορεί όντως να φαίνονται δελεαστικές οι εκπτώσεις 60-75% αλλά κάποια alt θα σβηστούν από τον χάρτη μεχρι το επόμενο ράλυ. Από αυτά που έκανα dca να είμαι ειλικρινής μόνο από το btt κ ίσως το one δεν περιμένω και πολλά πλέον.Αλλα ποτέ δεν ξέρεις στο bullrun ίσως γίνει κάνα θαύμα αλλιώς το πολύ πολύ να τα στείλω και να καλύψω την χασουρα από αλλά νομίσματα που θα είμαι κερδισμένος. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, icenex είπε Αν γίνει κάτι τέτοιο θα αφορά alt coins μόνο και έτσι όπως το κόβω btc eth δεν θα πάθουν τρελό καταποντισμό σε ένα τέτοιο σενάριο.Τουλαχιστον αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. Από αυτά που έκανα dca να είμαι ειλικρινής μόνο από το btt κ ίσως το one δεν περιμένω και πολλά πλέον.Αλλα ποτέ δεν ξέρεις στο bullrun ίσως γίνει κάνα θαύμα αλλιώς το πολύ πολύ να τα στείλω και να καλύψω την χασουρα από αλλά νομίσματα που θα είμαι κερδισμένος. Το one από τότε που χακαριστηκε δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει και δεν το βλέπω να φτάνει νέα ath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 😄 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, tcktcktck είπε Το one από τότε που χακαριστηκε δεν έχει καταφέρει να ορθοποδήσει και δεν το βλέπω να φτάνει νέα ath Ναι για αυτό δεν περιμένω και πολλά, η αλήθεια μπήκα στα 4 σεντ και μπήκα άλλη μια τώρα στο 1 σεντ αν πάει έστω και 10 σεντ στο ράλλυ ευχαριστημένος θα είμαι αν δω ότι ούτε στο bullrun να γίνεται κάτι θα τα στείλω και με χασουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Σε αυτό δεν έχουν και άδικο καθώς όλα μα όλα τα alt είναι με τον ορισμό τους security. Πάντως η επόμενη λογική κίνηση είναι να βγάλουν νέες αδειοδοτήσεις για τα ανταλλακτήρια με νέα νομοθεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2023 στις 12:13 ΠΜ, chek2fire είπε Σε αυτό δεν έχουν και άδικο καθώς όλα μα όλα τα alt είναι με τον ορισμό τους security. Από τα αρχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα σήμερα πάντως στην υπόθεση της Ripple, στο SEC φαίνεται να διαφωνούν μαζί σου. Εδώ λένε ξεκάθαρα ότι το XRP δεν είναι security. Τώρα για ποιο λόγο έκαναν τη μήνυση μόνο αυτοί ξέρουν και θα κριθούν από την ιστορία. Πηγή: Σελίδα 3, https://www.crypto-law.us/wp-content/uploads/2023/06/Exhibit-220.pdf Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από thomasG4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 58 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Από τα αρχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα σήμερα πάντως στην υπόθεση της Ripple, στο SEC φαίνεται να διαφωνούν μαζί σου. Εδώ λένε ξεκάθαρα ότι το XRP δεν είναι security. Τώρα για ποιο λόγο έκαναν τη μήνυση μόνο αυτοί ξέρουν και θα κριθούν από την ιστορία. Πηγή: Σελίδα 3, https://www.crypto-law.us/wp-content/uploads/2023/06/Exhibit-220.pdf Wow Γιατί δεν τρέχει όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Wow Γιατί δεν τρέχει όμως; Γιατί μάλλον από τα απανωτά καλά νέα που είχαμε όταν έβγαιναν νέα για τη δίκη και τα μικρά pumps (μην ξεχνάμε ότι το XRP είναι από τα καλύτερα performing cryptos μέσα στο 2023) που ακολουθούσαν, όσοι ήταν να κάνουν FOMO έκαναν. Τώρα μόνο μένει το μεγάλο FOMO όταν τελειώσει η υπόθεση (αν είναι θετική η έκβαση στο μεγαλύτερο μέρος εννοείται) και χώσουν χρήμα πρώτα τα whales και μετά αυτοί οι κλασσικοί που βάζουν λεφτά όταν κάτι κάνει pump 50% σε μια μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Σήμερα στις 21:00 ανακοινώνει η Fed την απόφασή της για το ύψος του επιτοκίου. Χτες ο CPI inflation στην Αμερική ανακοινώθηκε στο 4% για το Μάιο (από 4.9% τον Απρίλη). Αν και υποχώρησε, είναι υψηλότερος από το στόχο που είχε η fed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasxiaomi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 guys με το lanchpad της binance τι παίζει; αξίζει το mav που έχει βάλει τώρα; γενικά πως δουλεύει; κάνεις stake bnb η tusd και σου δίνει mav που τα εξαργυρωνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις