Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, snot είπε

Μάλλον εννοεί ότι το bitcoin dominance είναι σε υψηλό διετίας, με προοπτική να πάει αρκετά πιο πάνω

Οταν υπαρχει φοβος αυτο γινεται ολοι γυρνανε στο btc..Μαλλον εννοει οτι τα alt coins δεν αξιζουν εκει που ειναι απλα ρωτησα για να μην κανω μαντεψιες τι εννοει ο ποιητης.

Περα απο αυτο για μενα ειναι dca day εστειλα 320€ που περισσευαν με sepa μεσω εθνικης και μπηκαν τα λεφτα μεσα σε 10 λεπτα.Με τα fees και αυτα εφτασαν στον λογαριασμο μου 315.5€.Στην αρχη προσπαθησα μεσω καρτας και εφαγα ακυρο για οποιον αναρωτιεται περι εθνικης.

Θα ποσταρω σε λιγο που θα τα ριξω...Λεω απλα να ριξω το μεσο ορο σε ορισμενα alts που εχω κακο μεσο ορο και μερικα λεφτα στο αγαπημενο μου ada..Κακο μεσο ορο εχω στο btt, One, hot,vet και μετα σκεφτομουν η να ριξω ενα ποσο που δεν εχω καθολου matic.Τι λετε?Υπολογιζω να ριξω κανα 50αρι εκαστος.

• Like 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Δε κάθομαι να βάλω διάγραμμα αλλά έκανα έτσι για πλάκα μια αντιπαραβολή Μάη-Ιούνη του 2021 και 2022 με τα φετινά. guess what.

2021 59.000 > 30.000

2022 40.000 > 20.000

2023 31.000 >  ?????? (15.000 :P )

συνεχίζει πάντως να μου προξενεί εντύπωση η έλλειψη volume. σαν  να έχει παγώσει το σύμπαν από το Μάρτιο.

Νομίζω πως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις μετοχές. Αν αυτές συνεχίσουν το ράλλυ, δεν βλέπω να πέφτει πολύ το btc

11 λεπτά πριν, icenex είπε

Θα ποσταρω σε λιγο που θα τα ριξω...Λεω απλα να ριξω το μεσο ορο σε ορισμενα alts που εχω κακο μεσο ορο και μερικα λεφτα στο αγαπημενο μου ada..Κακο μεσο ορο εχω στο btt, One, hot,vet και μετα σκεφτομουν η να ριξω ενα ποσο που δεν εχω καθολου matic.Τι λετε?Υπολογιζω να ριξω κανα 50αρι εκαστος.

Εγώ πάντως ξεκίνησα dca σε bnb

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα,

Είμαι νέος εδώ, οι πιο έμπειροι της παρέας τι γνώμη έχουν για την πτώση που έχει δημιουργηθεί από μεριάς ΗΠΑ και αν αξίζει να αγοράσεις λόγω black friday πως λέμε :P η αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που καλύτερα να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να μην κάνουμε καμία ενέργεια ακόμα...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, OldSchoolTech είπε

Καλημέρα στην ομάδα,

Είμαι νέος εδώ, οι πιο έμπειροι της παρέας τι γνώμη έχουν για την πτώση που έχει δημιουργηθεί από μεριάς ΗΠΑ και αν αξίζει να αγοράσεις λόγω black friday πως λέμε :P η αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που καλύτερα να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να μην κάνουμε καμία ενέργεια ακόμα...

Κάνεις dca και δεν σε πολυνοιάζει πού θα κινηθεί η αγόρα short term. Στις ΗΠΑ νομίζω θα αργήσει πολύ να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σφαγή για τα alts. Τα πιο πολλά έπεσαν στις τιμές που είχαν όταν το btc ήταν στα 15.5k και ακόμα πιο κάτω. Αν με πτώση του btc 3% έπεσαν 20-30%, αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάνει καμία καλή πτώση το btc. Περίεργη η κατάσταση για οποιαδήποτε στρατηγική. Φαίνεται ότι οι πιο πολλοί προτίμησαν την ασφάλεια του btc, που δικαιολογεί και την αύξηση του dominance. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.

Εγω παντως το εκανα το dca μου μιας και δεν ειχα μπει ποτε σε τετοιες τιμες σε πολλα απο αυτα που μπηκα τωρα ειναι τουλαχιστν 50% κατω απο το τελευταιο μου dca...Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι στο vet ειχα μπει στα 0.03$ και τωρα ειναι 0.014..Επισης αγορασα και λιγο matic που δεν ειχα καθολου στο πορτοφολι.

dca.JPG

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, icenex είπε

Οταν υπαρχει φοβος αυτο γινεται ολοι γυρνανε στο btc..Μαλλον εννοει οτι τα alt coins δεν αξιζουν εκει που ειναι απλα ρωτησα για να μην κανω μαντεψιες τι εννοει ο ποιητης.

Περα απο αυτο για μενα ειναι dca day εστειλα 320€ που περισσευαν με sepa μεσω εθνικης και μπηκαν τα λεφτα μεσα σε 10 λεπτα.Με τα fees και αυτα εφτασαν στον λογαριασμο μου 315.5€.Στην αρχη προσπαθησα μεσω καρτας και εφαγα ακυρο για οποιον αναρωτιεται περι εθνικης.

Για μένα, ασφαλώς και είναι ακόμα σε υψηλές θέσεις τα alts. 

Έχουμε πει αρκετές φορές πως δεν ακουμπάμε alts σε bear market. Βέβαια ο καθένας ακολουθεί την στρατηγική του. 

Εγω προσωπικά παρακολουθώ τι ψυχική κατάσταση επικρατεί στις κοινότητες. Discord, telegram, reddit, κτλ κτλ. Ακόμα δεν έχω διαπιστώσει οργή. Άρα περιμένω να χαντακωθούν  και τα δεύτερα και τα τρίτα dca μέχρι να εμφανιστεί η οργή... Τότε πάω για ψώνια. 

Περί ορέξεως όμως... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ooaris είπε

Για μένα, ασφαλώς και είναι ακόμα σε υψηλές θέσεις τα alts. 

Έχουμε πει αρκετές φορές πως δεν ακουμπάμε alts σε bear market. Βέβαια ο καθένας ακολουθεί την στρατηγική του. 

Εγω προσωπικά παρακολουθώ τι ψυχική κατάσταση επικρατεί στις κοινότητες. Discord, telegram, reddit, κτλ κτλ. Ακόμα δεν έχω διαπιστώσει οργή. Άρα περιμένω να χαντακωθούν  και τα δεύτερα και τα τρίτα dca μέχρι να εμφανιστεί η οργή... Τότε πάω για ψώνια. 

Περί ορέξεως όμως... 

Προσωπικα η στρατηγικη μου ειναι να εκμεταλευομαι οποτε μπορω αυτες τις "εκπτωσεις" το να προσπαθω να μαντεψω ποτε θα ερθει ο πατος ειτε στο btc ειτε στα alts το θεωρω αφελες απο μερους μου μιας και δεν ειμαι trader αλλα ακομη και αυτοι ειδαμε ποσο μεσα πεσανε στις προβλεψεις τους που ηθελαν να δουνε btc στα 12k.

Περα απο αυτο ειναι ευκαιρια να ριξω το μεσο ορο μου σε ορισμενα alts που δεν τα ξεφορτωθηκα στο bullrun και εμεινα με το πουλι στο χερι.Πχ στο btt αν θυμαμαι καλα ειχα ριξει γυρω στα 100€ και υποτιθεται ειχα αγορασει σε καλη τιμη και καποια στιγμη στο bullrun αξιζαν 1000 και δεν τα πουλησα ο χαζος και τωρα δεν αξιζαν ουτε 10€ και λεω δεν βαριεσαι ας ριξω ενα 50αρι και οτι γινει στο επομενο ραλλυ.Αν κατσει εκατσε αλλιως θα κλαιμε συνολο 150€ στο συγκεκριμενο δεν παιζει να ριξω αλλα λεφτα.Ευτυχως στα αλλα ειμαι σε καλυτερη μοιρα πχ στο one εχω αγορασει απο τιμες 0.04$ και κατω σε αυτο ειχα βγαλει λεφτα τα ειχα πουλησει 0.28 εβγαλα το κεφαλαιο μου μαζι με ενα καλο κερδος και μπηκα με τα ρεστα παλι στα 0.04$.

Δεν ξερω εγω το παω ετσι και ο θεος βοηθος :P

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rallistas είπε

Εντωμεταξυ καπου πηρε το ματι μου ανακοινωση πως η Robinhood βγαζει Αda και Μatic απο το ταμπλο της?

Ε δεν ξερεις, τωρα θα γινουν ολα τα κακα μαζι για να ριξουν την αγορα και να αγορασουν και απο τους τελευταιους που ισως ψαρωσαν και πουλησαν...Εγω λεω οτι θα πεσει και αλλο η αγορα θα δουμε btc στα 15κ παλι και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο οταν γραφω τετοια πραγματα :P

Περα απο την πλακα τα alts ισως ματωσουν κ αλλο το θεμα ειναι οτι μετα θα τρεξουν και ισως τα δουμε να φτανουν σε χρονο ρεκορ εκει που ηταν πριν γινει ολο αυτο το fud.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rallistas είπε

Δεν ειχα μπει απο χθες εντωμεταξυ και βλεπω τωρα το χαος.

Ε αφου δεν καπνιζουμε....Καναμε μια διανομη. :P

Τι?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, icenex είπε

Ε δεν ξερεις, τωρα θα γινουν ολα τα κακα μαζι για να ριξουν την αγορα και να αγορασουν και απο τους τελευταιους που ισως ψαρωσαν και πουλησαν...Εγω λεω οτι θα πεσει και αλλο η αγορα θα δουμε btc στα 15κ παλι και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο οταν γραφω τετοια πραγματα :P

Περα απο την πλακα τα alts ισως ματωσουν κ αλλο το θεμα ειναι οτι μετα θα τρεξουν και ισως τα δουμε να φτανουν σε χρονο ρεκορ εκει που ηταν πριν γινει ολο αυτο το fud.

Τέτοια λέγε :D:D  ας πέσουν και άλλο, εύκολο χρήμα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snot είπε

Νομίζω πως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις μετοχές. Αν αυτές συνεχίσουν το ράλλυ, δεν βλέπω να πέφτει πολύ το btc

Εγώ πάντως ξεκίνησα dca σε bnb

Αυτό.

Το BNB έχει φάει τέτοια πίεση τις τελευταίες εβδομάδες που όταν περάσει η υπόθεση του SEC θα κάνει καλό rebound.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...