Damianus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Gulik είπε Γιατί τόσος φθόνος ρε παιδιά για την Binance ξαφνικά; Ευελπιστεί ειλικρινά κάνεις να... "σκάσει" τάχα; Για να φθάσει η τιμή του BTC αρκετά κάτω από 10κ , (όσο ήταν πριν εμφανιστεί η Β και γίνει listed εκεί ) να καταρρεύσουν τα υπόλοιπα , ωστε να μπουν . Το ότι θα χάσουν εκατομμύρια τα χρήματα τους ,θα χαθεί κάθε είδους εμπιστοσύνη στο χώρο που δεν κερδίζεται πίσω εύκολα , είναι αδιάφορο..... Ταπεινά κίνητρα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Damianus 2
icenex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Τιμες απο το μακρινο 2015 ξεχαστε τες ακομη και η binance να βαρεσει φουντο...Ολες οι μετρησεις δειχνουν οτι ο κοσμος τουλαχιστον αυτος που ασχολειται αρκετα χρονια δεν μασαει πλεον απο οποιοδηποτε ειδους fud.Ο μονος λογος που πουλαει καποιος πλεον ειναι για να μεγαλωσει την θεση του παρα να βγει απο τον χωρο.. Ειχα σκοπο να μην απαντησω περι binance αλλα θα το κανω..Φιλε νιουμπι μαλλον εισαι ονομα και πραμα δεν εχουμε κανενα οφελος να υποστηριξουμε την binance απλα βαζουμε κατω τα συν και πλην και ολα δειχνουν οτι μιλαμε για μια υγιη επιχειρηση που δυσκολα θα πεσει εξω.Περα απο αυτο δεν ευχομαστε να πεσει εξω γιατι ακριβως θα στειλει το χωρο πισω αντι να τον παει μπροστα χωρια που πολυς κοσμος θα χασει τα λεφτα του. Αφου το εξηγησαμε αυτο πως ακριβως θεωρεις ενα τετοιο μεγαθηριο να πεσει αφου αυτο ητανε που προτεινε εξαρχης να βαλουν δημοσια τα ανταλλακτηρια τα crypto reserves τους μετα το φιασκο της FTX.Κοινως δεν ειχε κατι να φοβηθει.Περα απο αυτο ενας αλλος λογος που δειχνει οτι ειναι υγιης δεν δινει τρελα staking rewards γιατι ξερει οτι δεν ειναι βιωσιμα να τα δωσει γιατι μπορει να βρεθει εκτεθιμενη.Επισης ειναι το μονο ανταλλακτηριο που ενω ολα τα αλλα απελυαν κοσμο μεσα στο bear market αυτο εκανε προσληψεις...Σιγουρα υπαρχουν και αλλα ειπα να πω τα 2-3 πραγματα που μου ηρθαν πρωτα στο μυαλο.Αν μπορεις κανε μου μια χαρη και φερε 3 αρνητικα πραγματα που πιστευεις θα ειναι ικανα να βαρεσει πιστολι η Binance.Και δεν το λεω ειρωνικα το λεω σοβαρα γιατι εχω λεφτα εκει και αν ξερεις κατι που δεν ξερω πολυ ευχαριστως να το κοιταξω αν ισχυει για να μην βρεθω με κατεβασμενα παντελονια. Αλλα το να πεταμε ετσι πραγματα που βγαλαμε απο την στομαχα μας δεν εχει νοημα και δεν βοηθαει το νημα.
Newbie1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Damianus είπε Διάβαζε , κάνε έρευνα , μη γράφεις ακόμα... Οκ? Καταρχας, για να απαντησω στο ιδιο στυλ, οταν εγω εγραφα στο φορουμ εσυ δεν ησουν καν μελος. https://www.insomnia.gr/forums/topic/575019-info-οδηγός-αποφυγής-capital-control-με-το-bitcoin/page/15/#comment-54167654 Και τωρα που συστηθηκαμε μπορω να γραψω; Ευχαριστω. Να σου εξηγησω οτι το γραφημα το εβαλα για να καταλαβεις οτι η binance ασχετα με τα κεφαλαια που διαχειριζεται ειναι ενα νεο ανταλλακτηριο στο χωρο το οποιο εγινε γνωστο για τους λογους που ανεφερα. Προφανως και δεν κατανοησες την λεξη "ΗΤΑΝ το bitstamp, bitfinex, kraken." για αυτο μου παρεθεσες τα τωρινα volumes των ανταλλακτηριων. Η binance πλεον ειναι με διαφορα το μεγαλυτερο. Το ξερουμε. Δεν ειμαι εγω αυτος που θα προκαλεσει την πτωση της binance. Ουτε επιθυμω κατι τετοιο ωστε να αγορασω "φθηνα". (λες να παει κατω απο 250; 😅) Αν γινει κατι τετοιο σιγουρα ο χωρος θα κλονιστει οσο ποτε αλλοτε. Δεν το συγκρινω καν με το Mt.Gox καθως το volume ειναι πλεον σε αλλα επιπεδα και τα ποσα που θα χαθουν θα ειναι αστρονομικα. Για την δε ανακαμψη του χωρου αναθεμα και ποτε θα γινει. Ουτε και εχω καποια στοιχεια να παραθεσω. Αντιθετα εκφρασεις του τυπου "υγιης επιχειρηση","κανει προσληψεις", μεγαθηριο" με κανουν να πιστευω μηπως εσεις ξερετε κατι. Αυτα που παντως εχουν γινει κατα το παρελθον ειναι: -Εχει χακαριστει -Εχει παγωσει τις αναληψεις -Δεν εχει το μεγαλυτερο μερος του αποθεματικου της σε btc -Δεχεται συχνα κατηγοριες Απο εκει και περα ο καθενας εμπιστευεται αυτο που τον ικανοποιει και στο κατω κατω φανταζομαι οτι ΟΛΟΙ εχετε τα κρυπτο σας σε δικα σας πορτοφολια και δεν εχετε τιποτα να φοβαστε. My 2 cents. 3
chek2fire Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Παντως για μένα η πιο σοβαρή κατηγορία δεν είναι οι αδειοδοτήσεις λόγο security που στην τελική όλα μα όλα τα ανταλλακτήρια του χώρου το κάνουν χωρίς καμία άδεια. To πιο σημαντικό είναι ότι κατηγορείτε και ιδίως ο CEO ότι μετέφεραν κεφάλαια πελατών σε προσωπικούς λογαριασμούς. Φυσικά η Binance και ο Zhao το αρνείται. 1
ooaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Για να δούμε. Θα υπάρξει κι άλλη μικρή πτώση με την ανακοίνωση του αποκλεισμού της binance.us από το αμερικανικό χρηματοοικονομικό σύστημα;
chek2fire Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ooaris είπε Για να δούμε. Θα υπάρξει κι άλλη μικρή πτώση με την ανακοίνωση του αποκλεισμού της binance.us από το αμερικανικό χρηματοοικονομικό σύστημα; Γενικά η Binance θα αποκοπεί τελείως από το τραπεζικό σύστημα της Αμερικής. Nα δούμε αν θα ακολουθήσει και η ευρώπη
ooaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Γενικά η Binance θα αποκοπεί τελείως από το τραπεζικό σύστημα της Αμερικής. Nα δούμε αν θα ακολουθήσει και η ευρώπη Στην Ελλάδα έχουμε φραγή απο το 21... Τουλάχιστον η Εθνική που γνωρίζω σίγουρα , έχει απαγορεύσει εμβάσματα απο και προς κρυπτο-ανταλλακτηρια... Αυτές οι ειδήσεις είναι να 'χαμε να λέγαμε αν με ρωτάς... Δεν αφορούν κανέναν σοβαρό παίκτη και επηρεάζει μονο τους πληβίους... Οι αυλικοί την παίζουν την μπαλίτσα τους no matter what. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από ooaris 1
icenex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, ooaris είπε Στην Ελλάδα έχουμε φραγή απο το 21... Τουλάχιστον η Εθνική που γνωρίζω σίγουρα , έχει απαγορεύσει εμβάσματα απο και προς κρυπτο-ανταλλακτηρια... Αυτές οι ειδήσεις είναι να 'χαμε να λέγαμε αν με ρωτάς... Δεν αφορούν κανέναν σοβαρό παίκτη και επιρεάζει μονο τους πληβίους... Οι αυλικοί την παίζουν την μπαλίτσα τους no matter what. Και αυτη μην νομιζεις οταν ειναι να στειλεις εισερχομενα εμβασματα μια χαρα τα δεχεται στα εξερχομενα σου κανει κονξες....Γιατι εγω με εθνικη ειμαι και καποια στιγμη με πηραν τηλεφωνο αν οντως εκανα εγω την συναλλαγη και τους λεω ναι γιατι μου την μπλοκαρατε κ μου ειπαν για λογους ασφαλειας επειδη γινονται πολλα σκαμς και εγω ημουν σε φαση... 4 ώρες πριν, greekfragma είπε εγώ περιμένω τα 30.000 σε 1 εβδομάδα άκοπα Εγω παλι περιμενω τα short liquaidations Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από icenex
Damianus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω εμπειρία με ελληνικές τράπεζες , αλλά μπορείς να κάνεις αναλήψεις και με την Visa binance card. Έλεγξε απλά το daily withdrawal limit που έχεις στην καρτα μέσα από το app. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Damianus 1
tcktcktck Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Στις 9/6/2023 στις 1:46 ΠΜ, chek2fire είπε Παντως για μένα η πιο σοβαρή κατηγορία δεν είναι οι αδειοδοτήσεις λόγο security που στην τελική όλα μα όλα τα ανταλλακτήρια του χώρου το κάνουν χωρίς καμία άδεια. To πιο σημαντικό είναι ότι κατηγορείτε και ιδίως ο CEO ότι μετέφεραν κεφάλαια πελατών σε προσωπικούς λογαριασμούς. Φυσικά η Binance και ο Zhao το αρνείται. Πράγματι κάποιοι το παραβλέπουν αυτό. Γενικά στην Αμερική τα δικαστήρια δεν είναι ελεγχόμενα όπως στην Ελλάδα οπότε αν αυτός που θες να κυνηγησεις έχει λεφτά για δικηγόρους τότε πρέπει να έχεις αποδείξεις. Εδώ δεν μιλάμε για ένα θέμα ορισμού όπως τη ς ripple που μπορεί να χρήζει ερμηνείας. Μιλάμε για απάτη τύπου ftx με λιγότερο χοντροκομμένο τρόπο. Οπότε να δούμε τι θα πει το δικαστήριο. Αν ήθελαν απλά να κλείσουν το ανταλλακτηριο θα έμεναν στις κατηγορίες για securities . Αλλά υπάρχει βάθος εδώ πέρα 2
ooaris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Σιγά σιγά τα alts παίρνουν την θέση που τους ανήκει.
icenex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, ooaris είπε Σιγά σιγά τα alts παίρνουν την θέση που τους ανήκει. Τι εννοεις με αυτο?
snot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, icenex είπε Τι εννοεις με αυτο? Μάλλον εννοεί ότι το bitcoin dominance είναι σε υψηλό διετίας, με προοπτική να πάει αρκετά πιο πάνω
greekfragma Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δε κάθομαι να βάλω διάγραμμα αλλά έκανα έτσι για πλάκα μια αντιπαραβολή Μάη-Ιούνη του 2021 και 2022 με τα φετινά. guess what. 2021 59.000 > 30.000 2022 40.000 > 20.000 2023 31.000 > ?????? (15.000 ) συνεχίζει πάντως να μου προξενεί εντύπωση η έλλειψη volume. σαν να έχει παγώσει το σύμπαν από το Μάρτιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις