Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για Bitcoin πάντως το Bitcoin-qt wallet παραμένει για μένα η κορυφαία λύση για τοπική διαχείριση αν και λίγο δύστροπο αλλά είναι ασφαλές συν και το electrum 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Έχει προσπαθήσει κάποιος να στείλει έμβασμα στο coinbase μέσω εθνικής πρόσφατα;

Προσπαθώ να στείλω με SEPA και σκοπό εμβάσματος "χρηματοοικονομικές υπηρεσίες" και ενώ ξεκινά η διαδικασία και "φορτώνει" στο 100% μου δίνει μήνυμα λάθους "Η αποστολή του εμβάσματος στην τράπεζα της επιλογής σας δεν ήταν επιτυχής" και αιτιολογία "Απόρριψη για κανονιστικούς λόγους ( γενικός κωδικός απόρριψης)".

Επεξ/σία από lifes-apprentice

4 λεπτά πριν, lifes-apprentice είπε

Καλησπέρα σε όλους! Έχει προσπαθήσει κάποιος να στείλει έμβασμα στο coinbase μέσω εθνικής πρόσφατα;

Προσπαθώ να στείλω με SEPA και σκοπό εμβάσματος "χρηματοοικονομικές υπηρεσίες" και ενώ ξεκινά η διαδικασία και "φορτώνει" στο 100% μου δίνει μήνυμα λάθους "Η αποστολή του εμβάσματος στην τράπεζα της επιλογής σας δεν ήταν επιτυχής" και αιτιολογία "Απόρριψη για κανονιστικούς λόγους ( γενικός κωδικός απόρριψης)".

Δεν χρησιμοποιώ εθνική αλλά είναι ίσως η πιο εχθρική τράπεζα απέναντι στα crypto χρόνια τώρα. Είχε στείλει στα υποκαταστήματα έγγραφο που έλεγε ότι το κανουν για να προστατευτούν από μαύρο χρήμα κλπ(από φίλο που εργάζεται στην εθνική το ξέρω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Δεν χρησιμοποιώ εθνική αλλά είναι ίσως η πιο εχθρική τράπεζα απέναντι στα crypto χρόνια τώρα. Είχε στείλει στα υποκαταστήματα έγγραφο που έλεγε ότι το κανουν για να προστατευτούν από μαύρο χρήμα κλπ(από φίλο που εργάζεται στην εθνική το ξέρω)

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι κατάλαβα από μια αναζήτηση στο θέμα αλλά είδα ότι κάποιο μέλος πριν λίγο καιρό τα είχε καταφέρει να στείλει και να λάβει έμβασμα σε/από Binance οπότε αναρωτιέμαι αν υπάρχει ελπίδα.

Επεξ/σία από lifes-apprentice

9 ώρες πριν, freelove είπε

To wirex σε earn interest σε ευρώ δίνει 15% και τά χρήματα ελεύθερα..

Λέτε να σκάσει το επόμενο εδώ??

Είσαι διατεθιμένος να το μάθεις από πρώτο χέρι;

4 λεπτά πριν, batig0al είπε

Είσαι διατεθιμένος να το μάθεις από πρώτο χέρι;

Φυσικά και είμαι.

Πολύ υψηλό το 15%. Δεν ξέρω τι βρωμάει καί από 12 πήγε 15©

Στις 20/5/2023 στις 12:49 ΜΜ, freelove είπε

Φυσικά και είμαι.

Πολύ υψηλό το 15%. Δεν ξέρω τι βρωμάει καί από 12 πήγε 15©

Ε τότε τζόγαρε τα λεφτά σου. Έχουν σκάσει απείρως μεγαλύτερα, αυτό που δεν το ξέρει η μάνα του θα αντέξει; Ή μήπως περιμένεις το σχόλιο κάποιου αγνώστου σε ένα forum;

Η Wirex είναι σχεδόν μια 10ετία στον χώρο, δεν τη λες άγνωστη.  Είναι και σε ευρωπαϊκό έδαφος από την αρχή. H Βinance είναι από το 2017, αλλάζει συνέχεια χώρες και σπηλιές και μόλις τώρα κάνει τα βήματα να έρθει στην Ευρώπη. DYOR

• Like 1

46 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Η Wirex είναι σχεδόν μια 10ετία στον χώρο, δεν τη λες άγνωστη.  Είναι και σε ευρωπαϊκό έδαφος από την αρχή. H Βinance είναι από το 2017, αλλάζει συνέχεια χώρες και σπηλιές και μόλις τώρα κάνει τα βήματα να έρθει στην Ευρώπη. DYOR

Ε.. Εντάξει τώρα... Αλλάζει χώρες και σπηλιές η binance; 😅

Dyor? 

Μία βόλτα στο playstore να πάει κάποιος, μπορεί να δει το 1mil downloads της wirex με 26 χιλιάδες κριτικές εκ των οποίων, το 40% αυτών την κατηγορούν για scammers. 

Απο την άλλη, η binance έχει 50mil downloads με 1,3 εκατομμύρια κριτικές εκ των οποίων το 90% είναι θετικές... 

• Like 1

5 ώρες πριν, ooaris είπε

Ε.. Εντάξει τώρα... Αλλάζει χώρες και σπηλιές η binance; 😅

Dyor? 

Μία βόλτα στο playstore να πάει κάποιος, μπορεί να δει το 1mil downloads της wirex με 26 χιλιάδες κριτικές εκ των οποίων, το 40% αυτών την κατηγορούν για scammers. 

Απο την άλλη, η binance έχει 50mil downloads με 1,3 εκατομμύρια κριτικές εκ των οποίων το 90% είναι θετικές... 

https://academy.binance.com/en/glossary/do-your-own-research

Όσοι ασχολούνται πάνω από ένα χρόνο θα έπρεπε να ξέρουν πως τέτοια επιτόκια σε bear market είναι τεράστιος κίνδυνος. Ακόμα και σε ,bull market είναι πολύ fishy αλλά εκεί το φρέσκο χρήμα πληρώνει τα τρελά επιτόκια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγάλοι παίκτες έχουν γκρεμίσει τα επιτόκια τους. Αυτοί είναι οι πιο αξιόπιστοι 

Γενικά όλα αυτά τα επιτόκια είναι απλώς κράχτες για να σε βάλουν να (τον) παίξεις... 

Περιορισμοί ποσού, περιορισμοί διαθεσιμότητας, περιορισμοί νομισμάτων. Επιτόκια που μηδενίζονται σε μια νύχτα και άμα γίνει κάνα mega pump&dump και θελήσεις να τα αρπάξεις, σου ρίχνουν και την εφαρμογή άμα λάχει. 

• Δημιουργία νέου...