astraLunatic Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό πιθανολόγησα κι εγώ και το βρήκα πιο λογικό, απλά επειδή δίνει τη δυνατότητα να κάνεις listing πολλές φορές, μου πέρασε απ' το μυαλό μήπως αναφέρεται σε μαζική πώληση με την ίδια τιμή πχ μία καταχώρηση για 1 NFT και μία καταχώρηση για 10 κομμάτια με την ίδια καθοριζόμενη τιμή και είπα να ρωτήσω για σιγουριά. Θενξ και πάλι 😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 ειχα αγοράσει με 150 ευρώ Pepe πριν ένα μήνα και έλειπα σε ταξίδι…..σήμερα που τα είδα έπαθα σοκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε ειχα αγοράσει με 150 ευρώ Pepe πριν ένα μήνα και έλειπα σε ταξίδι…..σήμερα που τα είδα έπαθα σοκ! Πόσο πήγε δηλαδή είχα βάλει και εγώ 100 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Πόσο πήγε δηλαδή είχα βάλει και εγώ 100 ευρώ Πόσο είχατε μπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Πόσο είχατε μπει; Πριν κανά μήνα με 0.0000040 νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Έβαλα ένα χιλιάρικο το πρωί και έβγαλα μόνο σήμερα ένα 250αρι! Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά μόνο έτσι θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά…. Εάν περιμέναμε από το XRP…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 53 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Έβαλα ένα χιλιάρικο το πρωί και έβγαλα μόνο σήμερα ένα 250αρι! Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά μόνο έτσι θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά…. Εάν περιμέναμε από το XRP…. Πως δηλαδή θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά με το Pepe; +30% τη μία μέρα, -30% την άλλη; Αυτό είναι αρρώστια, όχι επένδυση. Αν κάποιος είναι μάγκας και έχει όντως βγάλει λεφτά από memecoins, ας τραβήξει screenshots με όλες τις αγοραπωλήσιες. Αλλιώς, πάω και στο προπατζίδικο της γειτονιάς που όλοι εκεί μέσα "κερδίζουν". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 51 λεπτά πριν, batig0al είπε Πως δηλαδή θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά με το Pepe; +30% τη μία μέρα, -30% την άλλη; Αυτό είναι αρρώστια, όχι επένδυση. Αν κάποιος είναι μάγκας και έχει όντως βγάλει λεφτά από memecoins, ας τραβήξει screenshots με όλες τις αγοραπωλήσιες. Αλλιώς, πάω και στο προπατζίδικο της γειτονιάς που όλοι εκεί μέσα "κερδίζουν". Στα κρυπτο όπου το ρίσκο είναι μεγάλο καλύτερα να το παίρνεις σε νομίσματα που ενδέχεται να έχουν μεγάλες αποδόσεις, νομίσματα όπου οι αποδόσεις είναι μικρές τύπου bit κλοπή κλπ γιατί να πάρεις το ρίσκο; Καλύτερα να αγοράσεις μετοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 @Dinos1973 Έλα ρε Ντίνο... μην ακούω χαζά... Σε τι τιμή μπήκες και σε ποια βγήκες;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Μια συνέντευξη του Κώστα Χαλκιά (συνιδρυτής του SUI) που αξίζει να ακούσετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Alkazar21 είπε @Dinos1973 Έλα ρε Ντίνο... μην ακούω χαζά... Σε τι τιμή μπήκες και σε ποια βγήκες;; Αυτά δεν λέγονται για ευνόητους λόγους….. εάν δεν έχεις το στομάχι και τίποτα να χάσεις το οποίο δεν θα το χρειαστείς μην το κανεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Αυτό το memecoin season με κάνει να σκέφτομαι ότι new lows inc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω κι εγώ να προτείνω παιδιά Cordoba - Colon over 0.5 γκολ. Με 1.36 απόδοση βγάζετε 360 ευρώ με ένα χιλιάρικο σε 45 λεπτά περίπου. Update: ελπίζω να επενδύσατε στο σημείο. Easy money 😂 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από Bourdoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Πώς γίνεται κάποιος να αγοράζει shitcoins και να τα αφήνει να κάθονται 1 μήνα χωρίς να τα παρακολουθεί; Αυτά κάνουν pump&dump στο 10λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Έχω κι εγώ να προτείνω παιδιά Cordoba - Colon over 0.5 γκολ. Με 1.36 απόδοση βγάζετε 360 ευρώ με ένα χιλιάρικο σε 45 λεπτά περίπου. Update: ελπίζω να επενδύσατε στο σημείο. Easy money 😂 Μόνο που στο στοίχημα όταν τελειώσει ο αγώνας μένεις με το χαρτάκι. Με τα coins shit η μη έχεις ακόμα τα coins εφόσον δεν τα πουλήσεις!!! Σημαντική διαφορά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις