Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό πιθανολόγησα κι εγώ και το βρήκα πιο λογικό, απλά επειδή δίνει τη δυνατότητα να κάνεις listing πολλές φορές, μου πέρασε απ' το μυαλό μήπως αναφέρεται σε μαζική πώληση με την ίδια τιμή πχ μία καταχώρηση για 1 NFT και μία καταχώρηση για 10 κομμάτια με την ίδια καθοριζόμενη τιμή και είπα να ρωτήσω για σιγουριά. Θενξ και πάλι 😍

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

ειχα αγοράσει με 150 ευρώ Pepe πριν ένα μήνα και έλειπα σε ταξίδι…..σήμερα που τα είδα έπαθα σοκ!

Πόσο πήγε δηλαδή είχα βάλει και εγώ 100 ευρώ 

Έβαλα ένα χιλιάρικο το πρωί και έβγαλα μόνο σήμερα ένα 250αρι! Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά μόνο έτσι θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά…. Εάν περιμέναμε από το XRP….

53 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Έβαλα ένα χιλιάρικο το πρωί και έβγαλα μόνο σήμερα ένα 250αρι! Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά μόνο έτσι θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά…. Εάν περιμέναμε από το XRP….

Πως δηλαδή θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά με το Pepe; +30% τη μία μέρα, -30% την άλλη;

Αυτό είναι αρρώστια, όχι επένδυση.

Αν κάποιος είναι μάγκας και έχει όντως βγάλει λεφτά από memecoins, ας τραβήξει screenshots με όλες τις αγοραπωλήσιες. Αλλιώς, πάω και στο προπατζίδικο της γειτονιάς που όλοι εκεί μέσα "κερδίζουν".

• Like 3

51 λεπτά πριν, batig0al είπε

Πως δηλαδή θα βγάλει κάποιος καλά λεφτά με το Pepe; +30% τη μία μέρα, -30% την άλλη;

Αυτό είναι αρρώστια, όχι επένδυση.

Αν κάποιος είναι μάγκας και έχει όντως βγάλει λεφτά από memecoins, ας τραβήξει screenshots με όλες τις αγοραπωλήσιες. Αλλιώς, πάω και στο προπατζίδικο της γειτονιάς που όλοι εκεί μέσα "κερδίζουν".

Στα κρυπτο όπου το ρίσκο είναι μεγάλο καλύτερα να το παίρνεις σε νομίσματα που ενδέχεται να έχουν μεγάλες αποδόσεις, νομίσματα όπου οι αποδόσεις είναι μικρές τύπου bit κλοπή κλπ γιατί να πάρεις το ρίσκο; Καλύτερα να αγοράσεις μετοχές.

3 ώρες πριν, Alkazar21 είπε

@Dinos1973 Έλα ρε Ντίνο... μην ακούω χαζά... 

Σε τι τιμή μπήκες και σε ποια βγήκες;;  

Αυτά δεν λέγονται για ευνόητους λόγους….. εάν δεν έχεις το στομάχι και τίποτα να χάσεις το οποίο δεν θα το χρειαστείς μην το κανεις!

• Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κι εγώ να προτείνω παιδιά  Cordoba - Colon over 0.5 γκολ. 

Με 1.36 απόδοση βγάζετε 360 ευρώ με ένα χιλιάρικο σε 45 λεπτά περίπου.

Update: ελπίζω να επενδύσατε στο σημείο. Easy money 😂

Επεξ/σία από Bourdoulas

9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Έχω κι εγώ να προτείνω παιδιά  Cordoba - Colon over 0.5 γκολ. 

Με 1.36 απόδοση βγάζετε 360 ευρώ με ένα χιλιάρικο σε 45 λεπτά περίπου.

Update: ελπίζω να επενδύσατε στο σημείο. Easy money 😂

Μόνο που στο στοίχημα όταν τελειώσει ο αγώνας μένεις με το χαρτάκι. Με τα coins shit η μη έχεις ακόμα τα coins εφόσον δεν τα πουλήσεις!!! Σημαντική διαφορά !

• Δημιουργία νέου...