Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, blade-17 είπε

Πολύ σε ευχαριστώ για την απάντηση!

φαινετε ενδιαφέρον, εάν ξαναβγεί θα το δοκιμάσω. Τώρα δεν βλέπω να έχει κάποιο προτζεκ ενεργό 

Τωρα οχι μπορει να εχει σε 1 μηνα και αλλο, μπορει και σε 6 μηνες κανεις δεν ξερει...Το θεμα ειναι ομως οτι πρεπει να εχεις bnb για να μπεις και να ειναι διαθεσιμα δεν μπορεις να βαλεις ας πουμε bnb που τα εχεις σε locked staking.Πρεπει με λιγα λογια να τα εχεις διαθεσιμα εστω και αν τα βγαλεις τελευταια στιγμη απο το flexible staking.Και εννοειτε δεν μπορεις να αγορασεις τελευταια στιγμη-μερα bnb για να μπεις πρεπει να τα εχεις τα bnb στο πορτοφολι σου λιγες μερες πριν γινει το launch..Δες την παρακατω φωτογραφια με το timeline..Που κανει calculate τι εχεις στα πορτοφολια σου απο bnb.

Καταγραφή1.JPG

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, icenex είπε

Ποτε ηταν αυτο??Την παρθενια μου με το launchpad την εσπασα με το space id αλλα τοτε ειχα βαλει πολυ λιγοτερα και ειχα βγαλει ενα μεροκαματο.Και εγω αργα τα πηρα χαμπαρι..

Αυτή την εβδομάδα ήταν και κράτησε 2-3 μέρες, μπορούσες να στακάρεις και TUSD και BNB. Ακόμα και σήμερα που λιώνουν όλα το SUI κρατιέται πράσινο.

40 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Αυτή την εβδομάδα ήταν και κράτησε 2-3 μέρες, μπορούσες να στακάρεις και TUSD και BNB. Ακόμα και σήμερα που λιώνουν όλα το SUI κρατιέται πράσινο.

Αξιζει ομως ετσι απο περιεργεια εβαλα λιγο bnb που ειχα στην ακρη τα αλλα τα ειχα κλειδωσει για 1 μηνα με 2.2% επιτοκιο..Ενω το Rdnt δινει 1.47% τωρα που βλεπω γιατι να προτιμησεις αυτο ας πουμε σε σχεση με το επιτοκιο του bnb?H εδινε περισσοτερο επιτοκιο τις προηγουμενες μερες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, icenex είπε

Αξιζει ομως ετσι απο περιεργεια εβαλα λιγο bnb που ειχα στην ακρη τα αλλα τα ειχα κλειδωσει για 1 μηνα με 2.2% επιτοκιο..Ενω το Rdnt δινει 1.47% τωρα που βλεπω γιατι να προτιμησεις αυτο ας πουμε σε σχεση με το επιτοκιο του bnb?H εδινε περισσοτερο επιτοκιο τις προηγουμενες μερες?

Τα BNB τα πήγα στο BNB Vault που δίνει μεικτά 1,58% RDNT + ΒΝΒ 0,34%. Επίσης τo RDNT καλό project και αν δε πάει κουβά θα υπεραποδώσει έναντι του bnb 😁.

image.png.b4b01c633132da0b88721858d850978c.png

Επιπλέον δεν θέλω να ξανακλειδώσω τα BNB για να κυνηγάω τα Launchpads, που έχουν αποδειχθεί πολύ πιο κερδοφόρα.

Επεξ/σία από NiKoSmile

57 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Τα BNB τα πήγα στο BNB Vault που δίνει μεικτά 1,58% RDNT + ΒΝΒ 0,34%. Επίσης τo RDNT καλό project και αν δε πάει κουβά θα υπεραποδώσει έναντι του bnb 😁.

image.png.b4b01c633132da0b88721858d850978c.png

Επιπλέον δεν θέλω να ξανακλειδώσω τα BNB για να κυνηγάω τα Launchpads, που έχουν αποδειχθεί πολύ πιο κερδοφόρα.

Θα το τσεκαρω στον μέλλον με άλλο πρότζεκτ ή αυτό αν υπάρχει μέχρι τοτε γιατί τώρα έχω κλείσει το μεγαλύτερο μέρος των bnb μου..

• Like 1

23 ώρες πριν, Damianus είπε

Τελικά υπεκυψα και έριξα ένα χιλιάρικο στον Πέπε τον βατραχομούρη. 😵‍💫😬

_91408619_55df76d5-2245-41c1-8031-07a4da

Όχι τώρα ρε συ.... έχει πόσο καιρό που βγήκε και όλο ανεβαίνει. Έφτασε 1 δις market cap, δεν έχει άλλο χώρο για pump πλέον.

Το είχα δει και εγώ πριν καμιά 10-15 μέρες που το διαφημίζαν παντού περίεργα bot accounts και πίστεψα ότι θα κάνει ένα γρήγορο pump and dump όπως όλα τα υπόλοιπα scam coins. Τελικά όμως έπιασε και ανέβηκε σφαίρα. Αν είχα βάλει κάνα 50ρικο έβγαζα χαλαρά 1000€.

Λογιστικά είμαι στα 770 ευρώ αυτή τη στιγμή.

Θεωρώ πως θα κάνει ένα 5x-10x να φθάσει τo market cap του Shiba η του doge αντίστοιχα.

Ίσως τέλη του χρόνου.  🐂🐂🐂

Στις 6/5/2023 στις 10:22 ΠΜ, M A T R I X είπε

Με αυτά που κρατάει η binance, θα τα πάρεις πίσω σίγουρα οπότε όλα καλά :D

Κρατάει για την πάρτη της η για τους πελάτες της;Γιατί έχει διαφορά 

Το ότι η Binance έχει παγώσει εν μέρη τις αναλήψεις bitcoin απο την πλατφόρμα της έχει να κάνει καθαρά με τον όγκο των uncofirmed συναλλαγών στο δίκτυο που τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει την ανηφόρα. Για να βάλει κάποιος μια συναλλαγή με πρώτη προτεραιότητα πρέπει να πληρώσει 30 δολάρια πλέον καθώς  οι uncofirmed συναλλαγές έχουν φτάσει αυτή την ώρα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 200k. 

Φυσικά χαρά για τους miner αφού συνολικά σε κάθε block το fee reward μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 7 bitcoin. Πάντως το fee reward θα είναι και το μόνο κέρδος των miner στο μέλλον όταν θα έχουν πέσει τα block reward λόγο των halvening.

Νομίζω πάντως πως την τωρινή κατάσταση με την υπερφόρτωση του δικτύου την έχει κάνει καθαρά το ordinals που σπαμάρει τα block με τις σαβούρες του.  Και πιστεύω ότι ηρθε η ώρα σιγά σιγά όλοι να μάθουμε να κάνουμε τις  συναλλαγές μας σε sidechain η στο lightning καθώς το βασικό δίκτυο είναι πανάκριβο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ωραία ανάλυση για το meme coin Pepe.

Έπρεπε να το πιάσουμε στο Uniswap πριν έρθει στην Binance για τα πολλά κέρδη.

Τώρα σαν bag holders  😵‍💫 , ελπίζουμε να φθάσει τουλάχιστον το market cap του doge η Shiba για ένα 5-10x.

20230508_161656.jpg.d67e18295b0905d4398b5cee90f847cb.jpg

Επεξ/σία από Damianus

Στις 8/5/2023 στις 5:15 ΜΜ, Damianus είπε

Μια ωραία ανάλυση για το meme coin Pepe.

Έπρεπε να το πιάσουμε στο Uniswap πριν έρθει στην Binance για τα πολλά κέρδη.

Τώρα σαν bag holders  😵‍💫 , ελπίζουμε να φθάσει τουλάχιστον το market cap του doge η Shiba για ένα 5-10x.

20230508_161656.jpg.d67e18295b0905d4398b5cee90f847cb.jpg

Αν πιάσει το market cap του Shiba θα κάνει ένα 80-90% πάνω από την τωρινή τιμή του. Τουλάχιστον αυτό διάβασα 😅

Καλησπέρα, δε βρήκα τόπικ ειδικό για NFTs οπότε κάνω την ερώτησή μου εδώ, αν ξέρει κάποιος:
Άνοιξα λογαριασμό στο opensea και ανέβασα ένα NFT μου σε 100 κομμάτια κι αφού όρισα τιμή 1,8 $ σε matic, μου λέει να κάνω list ορίζοντας την ποσότητα. Τί σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να καθορίσω πόσα από τα 100 θα διαθέσω προς πώληση (με την τιμή μονάδος) ή ορίζοντας την ποσότητα πχ 10 items θα πουληθούν όλα μαζί 1,8; Μπορεί να φαίνεται χαζό αλλά κόλλησα 😩

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Δημιουργία νέου...