Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι συνεχιζουν να ανεβαζουν τα επιτοκια δεν βλεπουν οτι και αλλες τραπεζες θα βαρεσουν πιστολι?

Πιθανόν αυτό να θέλουν ,να μαζευτούν όλοι οι καταθέτες σε 5 τράπεζες 

• Like 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Πιθανόν αυτό να θέλουν ,να μαζευτούν όλοι οι καταθέτες σε 5 τράπεζες 

Ειπα να το γραψω αλλα λεω κατσε να μην με πειτε συνωμοσιολογο.Γιατι ουσιαστικα οι μονες τραπεζες που επωφελουνται απο ολη αυτην την ιστορια με τα επιτοκια ειναι οι μεγαλες ολες οι μικρες υποφερουν.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
9 ώρες πριν, icenex είπε

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι συνεχιζουν να ανεβαζουν τα επιτοκια δεν βλεπουν οτι και αλλες τραπεζες θα βαρεσουν πιστολι?

Όσο και να μην μας αρέσει, είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να ελεγχθεί ο πληθωρισμός και ο πληθωρισμός πρέπει να πέσει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snot είπε

Όσο και να μην μας αρέσει, είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να ελεγχθεί ο πληθωρισμός και ο πληθωρισμός πρέπει να πέσει. 

Βασικα μπορεί να ελεγχθεί και πολιτικά αλλά αυτά δεν τα κάνουν οι Αμερικάνοι οπότε αφήνουν την καυτή πατάτα στη fed 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά υπεκυψα και έριξα ένα χιλιάρικο στον Πέπε τον βατραχομούρη. 😵‍💫😬

_91408619_55df76d5-2245-41c1-8031-07a4da

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Damianus είπε

Τελικά υπεκυψα και έριξα ένα χιλιάρικο στον Πέπε τον βατραχομούρη. 😵‍💫😬

_91408619_55df76d5-2245-41c1-8031-07a4da

Ένα χιλιάρικο σε δραχμές πιστεύω εννοείς έτσι;😅

Δημοσ.

Εγω αποφευγω τετοια ρισκα την πατησα μια φορα και εμαθα..Πλεον παιρνω αλλα μικροτερα ρισκα οπως να πεταξω λιγα λεφτα σε launchpad..Να σαι καλα @tcktcktck που μου το σφυριξες το launchpad γιατι δεν θα το επαιρνα χαμπαρι..Βεβαια πηρα ρισκο με τα btc k eth μου που τα αλλαξα σε bnb για να παρω τοσο μεγαλο ποσοστο και ευτυχως δεν ανεβηκαν οι τιμες και μου εκατσε ας το πουμε το swing trade.

Ουσιαστικα μου ανταλλαξαν bnb αξιας 25€ και μου εδωσαν πισω 567 edu το οποια καποια στιγμη αξιζαν 780€ ευελπιστω να τα στειλω γυρω στα 2$(1.8€) να βγαλω μια χηνα...

Ποσο κατω εισαι @Damianus ηταν αναμενομενο οτι θα φαει dump ρε εσυ.Επρεπε να περιμενεις πρωτα το dump και μετα να μπεις..

edu1.JPG

edu2.JPG

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Damianus είπε

Άσε ήδη τα κλαίω. 😭

Τα βλέπω να βγαίνουν του χρόνου μετά το halving ,του 24.

🥸

Με αυτά που κρατάει η binance, θα τα πάρεις πίσω σίγουρα οπότε όλα καλά :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Εγω αποφευγω τετοια ρισκα την πατησα μια φορα και εμαθα..Πλεον παιρνω αλλα μικροτερα ρισκα οπως να πεταξω λιγα λεφτα σε launchpad..Να σαι καλα @tcktcktck που μου το σφυριξες το launchpad γιατι δεν θα το επαιρνα χαμπαρι..Βεβαια πηρα ρισκο με τα btc k eth μου που τα αλλαξα σε bnb για να παρω τοσο μεγαλο ποσοστο και ευτυχως δεν ανεβηκαν οι τιμες και μου εκατσε ας το πουμε το swing trade.

Ουσιαστικα μου ανταλλαξαν bnb αξιας 25€ και μου εδωσαν πισω 567 edu το οποια καποια στιγμη αξιζαν 780€ ευελπιστω να τα στειλω γυρω στα 2$(1.8€) να βγαλω μια χηνα...

Ποσο κατω εισαι @Damianus ηταν αναμενομενο οτι θα φαει dump ρε εσυ.Επρεπε να περιμενεις πρωτα το dump και μετα να μπεις..

edu1.JPG

edu2.JPG

Στο sui δεν μπήκες; Πραγματικά αυτά τα lunchpad άργησα να τα πάρω χαμπάρι, αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί στη binance.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Στο sui δεν μπήκες; Πραγματικά αυτά τα lunchpad άργησα να τα πάρω χαμπάρι, αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί στη binance.

Ποτε ηταν αυτο??Την παρθενια μου με το launchpad την εσπασα με το space id αλλα τοτε ειχα βαλει πολυ λιγοτερα και ειχα βγαλει ενα μεροκαματο.Και εγω αργα τα πηρα χαμπαρι..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, blade-17 είπε

Για πείτε και σε εμάς τι είναι το Launchpad

Θα προσπαθησω να το εξηγησω οσο καλυτερα μπορω αλλα προειδοποιω δεν το κατεχω το αθλημα :P Στην ουσια χρηματοδοτεις καινουργια προτζεκτ που θα λανσαρουν στην binance με τα bnb σου.Βαζεις τα bnb σου η οσα θες τελος παντων και αναλογως την συμμετοχη του κοσμου(ποσα bnb μαζευτηκαν) σε συναρτηση με τα ποσα bnb εβαλες σου αντιστοιχει ενα ποσοστο.Το οποιο ποσοστο καθοριζει ποσα bnb θα σου ανταλλαξουν με το εκαστοτε νομισμα η τοκεν.Το καλο της υποθεσης ειναι οτι το νομισμα το αγοραζεις σε fix τιμη και στο συγκεκριμενο ητανε τα 5 σεντς.Μολις στο νομισμα/τοκεν ανοιξει το spot trade στην binance η τιμη εκτινασεται και τις περισσοτερες φορες κανει ενα x20-30 αλλες φορες και περισσοτερο..Για αυτο βλεπεις με 25€ να εχω κερδος 550€ την ωρα που τα γραφω.

Βεβαια δεν λανσαρετε καθε μερα καινουργιο προτζεκτ οποτε δεν ειναι να πεις οτι ειναι κατι που μπορεις να το κανεις συστηματικα αλλα οποτε τυχει ωστε να κανεις μια αρπαχτη.Εγω πρωτη φορα μπηκα με το space id εβγαλα τοτε 55€ και 1 μηνα μετα αν δεν κανω λαθος βγηκε το edu που εδω μπηκα με ολο μου το κεφαλαιο για αυτο εβγαλα τοσα.

Εδω τα βρισκεις https://launchpad.binance.com/en/viewall/lpd

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, icenex είπε

Θα προσπαθησω να το εξηγησω οσο καλυτερα μπορω αλλα προειδοποιω δεν το κατεχω το αθλημα :P Στην ουσια χρηματοδοτεις καινουργια προτζεκτ που θα λανσαρουν στην binance με τα bnb σου.Βαζεις τα bnb σου η οσα θες τελος παντων και αναλογως την συμμετοχη του κοσμου(ποσα bnb μαζευτηκαν) σε συναρτηση με τα ποσα bnb εβαλες σου αντιστοιχει ενα ποσοστο.Το οποιο ποσοστο καθοριζει ποσα bnb θα σου ανταλλαξουν με το εκαστοτε νομισμα η τοκεν.Το καλο της υποθεσης ειναι οτι το νομισμα το αγοραζεις σε fix τιμη και στο συγκεκριμενο ητανε τα 5 σεντς.Μολις στο νομισμα/τοκεν ανοιξει το spot trade στην binance η τιμη εκτινασεται και τις περισσοτερες φορες κανει ενα x20-30 αλλες φορες και περισσοτερο..Για αυτο βλεπεις με 25€ να εχω κερδος 550€ την ωρα που τα γραφω.

Βεβαια δεν λανσαρετε καθε μερα καινουργιο προτζεκτ οποτε δεν ειναι να πεις οτι ειναι κατι που μπορεις να το κανεις συστηματικα αλλα οποτε τυχει ωστε να κανεις μια αρπαχτη.Εγω πρωτη φορα μπηκα με το space id εβγαλα τοτε 55€ και 1 μηνα μετα αν δεν κανω λαθος βγηκε το edu που εδω μπηκα με ολο μου το κεφαλαιο για αυτο εβγαλα τοσα.

Εδω τα βρισκεις https://launchpad.binance.com/en/viewall/lpd

Καταγραφή.JPG

Πολύ σε ευχαριστώ για την απάντηση!

φαινετε ενδιαφέρον, εάν ξαναβγεί θα το δοκιμάσω. Τώρα δεν βλέπω να έχει κάποιο προτζεκ ενεργό 

• Δημιουργία νέου...