Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Μόλις έκανε το λάθος και μου έδωσε μια wallet address να του κάνω κατάθεση, η οποία μόλις την έβαλα στην Binance για δοκιμή, μου πέταξε μύνημα ότι ανοίκει σε χρήστη της Binance μαζί με το Id του. Να του ζητήσω ένα 1000κακι για για να μην τον κάνω report στη Binance? 😂

Με ποια πρόφαση όμως να φάει ban?Κοίτα μην φας εσύ ban για εκβιασμό😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

26 λεπτά πριν, icenex είπε

Με ποια πρόφαση όμως να φάει ban?Κοίτα μην φας εσύ ban για εκβιασμό😅

Λες να πάω για μαλλί και να βγω κουρεμένος ε? 

Διάβασα στη Binance ότι μπορείς να κάνεις report για scamming , fake investing traders κλπ στέλνοντας στοιχεία φωτογραφίες συνομιλίες κλπ.

Εγώ είμαι καλυμμένος. Στο σενάριο που έλεγα του έχω στείλει ήδη 3500 usdt (και καλά) που δεν τα πήρε ποτέ (προφανώς) . Τώρα απλά θα του πω να μου τα επιστρέψει. Ούτε εκβιασμός ούτε τίποτα. 

Καλά όχι ότι θα γίνει τίποτα απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε.

42 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Λες να πάω για μαλλί και να βγω κουρεμένος ε? 

Διάβασα στη Binance ότι μπορείς να κάνεις report για scamming , fake investing traders κλπ στέλνοντας στοιχεία φωτογραφίες συνομιλίες κλπ.

Εγώ είμαι καλυμμένος. Στο σενάριο που έλεγα του έχω στείλει ήδη 3500 usdt (και καλά) που δεν τα πήρε ποτέ (προφανώς) . Τώρα απλά θα του πω να μου τα επιστρέψει. Ούτε εκβιασμός ούτε τίποτα. 

Καλά όχι ότι θα γίνει τίποτα απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Θα έχει ενδιαφέρον να ανοίξεις νέο θέμα να βάζουμε τέτοια σκαμς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Extacy156 είπε

https://youtu.be/ELq9VCqvIlg

Το παίζω χαζός σε κάποια σημεία για να συνεχίσει η κουβέντα.

Ρε φιλε ποσο θρασος εχουν, κανε αυτο κανε εκεινο και μιλαμε το κανουν με μεγαλη απαιτηση απορω πως ο κοσμος την παταει.

Τουλαχιστον χαραμισες τον χρονο του και καποιος κακομοιρης την γλυτωσε εστω και για λιγο.Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα κανουν.Αμφιβαλλω οτι θα σου βαλουν λεφτα και το βλεπω να στελνουν τα λιγα λεφτα(αν εχει) που εχει ο λογαριασμος αλλου πριν φανε ban.Οποτε και να τον παγωσει η binance τον λογαριασμο δεν εγινε και τιποτα.Νομιζω επρεπε απλα να τους κανεις report και να την φανε στον ποπο.Αν και θεωρω οτι εχουν πολλους τετοιους λογαριασμους και δεν εχουν λεφτα μεσα και τα χρησιμοποιουν σαν mules αν μπορω να το πω ετσι για να τα στελνουν στους κανονικους λογαριασμους προφανως σε αλλα ανταλλακτηρια ή και hardware wallets.Δεν νομιζω να ειναι τοσο στοκοι που να ειναι το main account τους. Ειναι οπως στα multiplayer games οι περισσοτεροι cheataroun με alt accounts εκτος αν εισαι πρωταρης.ΕΕ αυτοι οι τυποι το εχουν κανει επαγγελμα πλεον οποτε αν καποτε την πατησαν σιγουρα τωρα εχουν μαθει απο τα λαθη τους.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

Καλά σίγουρα δεν περιμένω να κερδίσω τίποτα. Όπως είπες τους λογαριασμούς θα τους έχουν απλά για μεταφορά σε άλλο wallet. Μόνο και μόνο που θα μπουν στα διαδικασία να κλείσουν το λογαριασμό τους (αν έχει τίποτα μέσα) μου φτάνει. Αφού είχα ελεύθερο χρόνο συνέχισα την κουβέντα και έκατσα έκανα photoshop την απόδειξη κατάθεσης κλπ. Αλλιώς συνήθως δεν απαντάω καν η πουλάω τρέλα.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Καλά σίγουρα δεν περιμένω να κερδίσω τίποτα. Όπως είπες τους λογαριασμούς θα τους έχουν απλά για μεταφορά σε άλλο wallet. Μόνο και μόνο που θα μπουν στα διαδικασία να κλείσουν το λογαριασμό τους (αν έχει τίποτα μέσα) μου φτάνει. Αφού είχα ελεύθερο χρόνο συνέχισα την κουβέντα και έκατσα έκανα photoshop την απόδειξη κατάθεσης κλπ. Αλλιώς συνήθως δεν απαντάω καν η πουλάω τρέλα.

Θα τους κανεις report η απλα ετσι το φοβησες για να τον κλεισουν τον λογαριασμο?

Μόλις τώρα, icenex είπε

Θα τους κανεις report η απλα ετσι το φοβησες για να τον κλεισουν τον λογαριασμο?

Τους έχω κάνει ήδη report αλλά μου απάντησαν από την binance ότι για να προχωρήσουν σε πάγωμα του λογαριασμού πρέπει να υπάρχει Transaction ID ότι όντως μου έκλεψαν λεφτά και να υπάρχει και καταγγελία σε internet law enforcement. Από την στιγμή που δεν έγινε μεταφορά χρημάτων απλά σημειώνουν το περιστατικό για μελλοντική χρήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Τους έχω κάνει ήδη report αλλά μου απάντησαν από την binance ότι για να προχωρήσουν σε πάγωμα του λογαριασμού πρέπει να υπάρχει Transaction ID ότι όντως μου έκλεψαν λεφτά και να υπάρχει και καταγγελία σε internet law enforcement. Από την στιγμή που δεν έγινε μεταφορά χρημάτων απλά σημειώνουν το περιστατικό για μελλοντική χρήση.

Δεν βαριεσαι απο το τιποτα ισως φοβηθουν και κλεισουν απο μονοι τους τον λογαριασμο και μονο που τους χαλας χρονο και πιθανον και εναν λογαριασμο Mule.Νομιζω αξιζε τον χρονο σου, εριξες και δουλεμα και γελιο ασε που σε τετοια ατομα τους αξιζουν τρις χειροτερα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

Στις 21/4/2023 στις 4:55 ΠΜ, Extacy156 είπε

https://youtu.be/ELq9VCqvIlg

Το παίζω χαζός σε κάποια σημεία για να συνεχίσει η κουβέντα.

Ωραία το πήγες... σε χάρηκα στα σημεία που τον τρολάριζες... ο τύπος σκεφτόταν τι ευκολοπιστος είσαι αλλά και τι μαμακας είναι ο ίδιος που δεν κατάφερε να στα φάει πρώτος 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Revolut app, tab crypto, υπάρχουν  2 Quiz για AVAX που δίνουν συνολικά 1,5 ευρώ σε Αvalanche.

Απαντήσεις- Επιλογες

1ο Quiz:  1,  3,  1

2o Quiz: 3,  2,  4

Αν επιθυμείτε να τα ρευστοποιησετε πρέπει να πουληθούν τμηματικά πχ. κάτω του 1 ευρω τη φορά, για να αποφευχθούν υψηλές προμήθειες.

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 7

Στις 12/11/2022 στις 1:42 ΜΜ, kkatzos είπε

Μειωσε η Binance το APY% για BUSD και USDT στο 6% και 5% αντίστοιχα.

Λογικο και υγιές ακούγεται.

Η Binance είναι από τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτήρια, τη χρησιμοποιώ και εγώ αλλά διαφωνώ και η δική μου σύσταση είναι να χρησιμοποιείται μόνο για πάρε δώσε, τα κλειδιά των κρύπτο να είναι αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη σε πορτοφόλια όπως Ledger.

Όπως είχα διαβάσει κάποια στιγμή, να συμπεριφερόμαστε στα ανταλλακτήρια σαν τις δημόσιες τουαλέτες: μπαίνουμε, κάνουμε τη δουλειά μας γρήγορα και προσεχτικά, φεύγουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://rumble.com/v2kpne4-the-main-victims-of-western-sanctions-prank-with-the-chairman-of-the-fri-je.html

Έγινε φάρσα στον Powell... Όπου παραδέχεται τουλάχιστον 2 ακόμη αυξήσεις επιτοκίων και μια μακρά περίοδο υψηλών επιτοκίων με σημαντικά αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία των ΗΠΑ.

Επεξ/σία από Alkazar21
  • Like 1
  • Thanks 1

Καλημέρες! Σήμερα είναι οι ανακοινώσεις της Fed για το ύψος των επιτοκίων στη σκιά της νέας πρόσφατης χρεοκωπίας της First Republic. 

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι συνεχιζουν να ανεβαζουν τα επιτοκια δεν βλεπουν οτι και αλλες τραπεζες θα βαρεσουν πιστολι?

• Δημιουργία νέου...