Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasxiaomi είπε

φίλος έχεις τραβήξει και χρήματα απο το ανταλλακτηριο στην Πειραιώς; 

Εγώ πάντως με Πειραιώς δεν είχα πρόβλημα ούτε να στείλω αλλά ούτε και να τραβήξω

• Like 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να μπαίνει ένα ενδιάμεσο στάδιο όπως revolut μεταξύ συστημικών τραπεζών και ανταλλακτηρίων γιατί μελλοντικά θα έρθουν regulations και στην Ελλάδα οπότε ανεβάζει τη δυσκολία να ελέγξουν τι έχεις κάνει τα λεφτά σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, batig0al είπε

Εγώ προτείνω να μπαίνει ένα ενδιάμεσο στάδιο όπως revolut μεταξύ συστημικών τραπεζών και ανταλλακτηρίων γιατί μελλοντικά θα έρθουν regulations και στην Ελλάδα οπότε ανεβάζει τη δυσκολία να ελέγξουν τι έχεις κάνει τα λεφτά σου.

H revolut είναι ο ορισμός της συστημικής τράπεζας. Έχει βάλει σε μπελάδες αρκετούς με πάγωμα/κλείδωμα λογαριασμών.

https://www.reviews.io/company-reviews/store/revolut

image.png.973d04abece3f7f9a4f2a6966517503a.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

H revolut είναι ο ορισμός της συστημικής τράπεζας. Έχει βάλει σε μπελάδες αρκετούς με πάγωμα/κλείδωμα λογαριασμών.

https://www.reviews.io/company-reviews/store/revolut

image.png.973d04abece3f7f9a4f2a6966517503a.png

Εντάξει... Η ρέβολουτ  έχει εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες. Το ότι μια χούφτα  karens χακαριστηκαν και τρέξαν να κλαφτούν στο ριβιουζ.ιο  γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο λογαριασμός τους πρέπει να παγώσει όταν χακαριστεί, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, δεν μου λέει κάτι. 

Θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν υπήρχε καμία αρνητική κριτική. 

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ooaris είπε

Εντάξει... Η ρέβολουτ  έχει εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες. Το ότι μια χούφτα  karens χακαριστηκαν και τρέξαν να κλαφτούν στο ριβιουζ.ιο  γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο λογαριασμός τους πρέπει να παγώσει όταν χακαριστεί, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, δεν μου λέει κάτι. 

Θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν υπήρχε καμία αρνητική κριτική. 

Δεν κατάλαβες. Ο φίλος παραπάνω την θέλει ως ενδιάμεσο για να κρύψει τις κινήσεις του σε crypto. Αυτή είναι η πρώτη που κλειδώνει λογαριασμούς με την ελάχιστη υποψία και απαιτεί δικαιολογητικά πηγής εισοδήματος. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα και η δυσκολία να βγει άκρη με το support.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Δεν κατάλαβες. Ο φίλος παραπάνω την θέλει ως ενδιάμεσο για να κρύψει τις κινήσεις του σε crypto. Αυτή είναι η πρώτη που κλειδώνει λογαριασμούς με την ελάχιστη υποψία και απαιτεί δικαιολογητικά πηγής εισοδήματος. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα και η δυσκολία να βγει άκρη με το support.

Συστημική εννοούσα για Ελλάδα, σαν ενδιάμεση με τις κλασικές ελληνικές συστημικές.

Αν έχεις να μοιραστείς καλύτερη επιλογή, ευπρόσδεκτο. Εγώ αυτό κάνω προσωπικά και για αυτό και το πρότεινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έγινε του "liquidation το κάγκελο" για τα long positions σήμερα. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
20 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Ναι. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο κατάλληλη τράπεζα για έμβασματα από και προς ανταλλακτήρια. 

Δεν έχω εμπειρία από n26. 

Edit: Εντάξει τώρα αν κάποιος κάνει έμβασματα πενταψήφιων+ ποσών ίσως και να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν νομίζω όμως, κάποιος που νταραβερίζεται τέτοια πόσα να χρησιμοποιεί revolut... 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ooaris είπε

Edit: Εντάξει τώρα αν κάποιος κάνει έμβασματα πενταψήφιων+ ποσών ίσως και να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν νομίζω όμως, κάποιος που νταραβερίζεται τέτοια πόσα να χρησιμοποιεί revolut... 

και να ρωτάει στο insomnia πως να το κάνει:p

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω συζήτηση με scammer στο Instagram εδώ και αρκετές μέρες έτσι για να περνάει η ώρα. Έχω φτιάξει ολόκληρο σενάριο. Ξέρει κανένας πως μπορώ να την ανεβάσω εδώ να γελάσετε? Δεν γίνεται screenshot γιατί θα χρειαστεί 50 φωτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Extacy156 είπε

Έχω συζήτηση με scammer στο Instagram εδώ και αρκετές μέρες έτσι για να περνάει η ώρα. Έχω φτιάξει ολόκληρο σενάριο. Ξέρει κανένας πως μπορώ να την ανεβάσω εδώ να γελάσετε? Δεν γίνεται screenshot γιατί θα χρειαστεί 50 φωτό.

Καντο όπως τις σειρές ανέβασε μια φωτο την ημέρα να μας κρατάς και σε αγωνία..🤣

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις έκανε το λάθος και μου έδωσε μια wallet address να του κάνω κατάθεση, η οποία μόλις την έβαλα στην Binance για δοκιμή, μου πέταξε μύνημα ότι ανοίκει σε χρήστη της Binance μαζί με το Id του. Να του ζητήσω ένα 1000κακι για για να μην τον κάνω report στη Binance? 😂

3 ώρες πριν, icenex είπε

Καντο όπως τις σειρές ανέβασε μια φωτο την ημέρα να μας κρατάς και σε αγωνία..🤣

• Δημιουργία νέου...