tcktcktck Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Το binance δεν θα κλείσει εκτός και αν κινηθούν και άλλες χώρες εναντίον του. Το binance us όμως... Όλοι το ξέρουμε πως το trading στα crypto είναι στημένο σε μεγάλο βαθμό. Να δούμε τι αποδείξεις θα παρουσιάσουν. 1 1
NiKoSmile Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα, η CFTC κατέθεσε μια απροσδόκητη και απογοητευτική αστική καταγγελία, παρά τη συνεργασία μας με την CFTC για πάνω από δύο χρόνια. Μετά από μια πρώτη εξέταση, η καταγγελία φαίνεται να περιέχει ελλιπή παράθεση γεγονότων και δεν συμφωνούμε με τον χαρακτηρισμό πολλών από τα ζητήματα που αναφέρονται στην καταγγελία. Αν και θα είμαστε σε θέση να δώσουμε πλήρεις απαντήσεις εν ευθέτω χρόνω, θα εξετάσουμε ορισμένα βασικά σημεία παρακάτω. Τεχνολογία για τη συμμόρφωση και τα αμερικανικά μπλοκ. Η Binance.com έχει αναπτύξει την καλύτερη δυνατή τεχνολογία για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης. Η Binance.com είναι το πρώτο παγκόσμιο (εκτός ΗΠΑ) ανταλλακτήριο που εφάρμοσε ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα KYC και παραμένει μέχρι σήμερα να έχει ένα από τα υψηλότερα πρότυπα σε KYC και AML. Μπλοκάρουμε τους χρήστες των ΗΠΑ με βάση την εθνικότητα (KYC), την IP (συμπεριλαμβανομένων των κοινώς χρησιμοποιούμενων τερματικών σημείων VPN εκτός των ΗΠΑ), τον φορέα κινητής τηλεφωνίας, τα δακτυλικά αποτυπώματα της συσκευής, τις τραπεζικές καταθέσεις και αναλήψεις, τις καταθέσεις και αναλήψεις blockchain, τους αριθμούς bin πιστωτικών καρτών και πολλά άλλα. Δεν γνωρίζουμε καμία άλλη εταιρεία που να χρησιμοποιεί συστήματα πιο ολοκληρωμένα ή πιο αποτελεσματικά από την Binance. Συνεργασία και διαφάνεια με την επιβολή του νόμου. Η Binance δεσμεύεται για διαφάνεια και συνεργασία με τις ρυθμιστικές αρχές και την επιβολή του νόμου (LE) - στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Η Binance διαθέτει σήμερα περισσότερα από 750 άτομα στις ομάδες συμμόρφωσης, πολλοί από τους οποίους έχουν προηγούμενη εμπειρία στην επιβολή του νόμου και σε ρυθμιστικές υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα, έχουμε χειριστεί πάνω από 55.000 αιτήματα LE και έχουμε βοηθήσει την LE των ΗΠΑ να παγώσει/κατασχέσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια μόνο το 2022 και 160 εκατομμύρια δολάρια το 2023 μέχρι στιγμής. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να σεβόμαστε και να συνεργαζόμαστε με τις αμερικανικές και άλλες ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο. Εγγραφές και άδειες. Η Binance.com κατέχει τον υψηλότερο αριθμό αδειών/εγγραφών παγκοσμίως, 16 και πλέον, και χαίρει εκτίμησης από την κοινότητα των χρηστών μας. Συναλλαγές. Η Binance.com δεν άνει trading με σκοπό το κέρδος ή τη "χειραγώγηση" της αγοράς σε καμία περίπτωση. Η Binance "εμπορεύεται" σε διάφορες καταστάσεις. Τα έσοδά μας είναι σε crypto. Χρειάζεται να τα μετατρέπουμε από καιρό σε καιρό για να καλύψουμε τα έξοδα σε fiat ή άλλα crypto. Έχουμε θυγατρικές εταιρείες που παρέχουν ρευστότητα για λιγότερο ρευστά ζεύγη. Αυτές οι θυγατρικές παρακολουθούνται ειδικά για να μην έχουν μεγάλα κέρδη. Προσωπικά, έχω δύο λογαριασμούς στην Binance: έναν για την Binance Card και έναν για τα crypto holdings μου. Τρώω τη δική μας σκυλοτροφή και αποθηκεύω τα κρυπτονόματά μου στο Binance.com. Χρειάζεται επίσης να μετατρέπω κρύπτο από καιρό σε καιρό για να πληρώσω τα προσωπικά μου έξοδα ή για την Κάρτα. Το Binance.com έχει έναν κανόνα 90 ημερών απαγόρευσης συναλλαγών για τους υπαλλήλους, που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να πουλήσετε ένα νόμισμα εντός 90 ημερών από την πιο πρόσφατη αγορά σας ή το αντίστροφο. Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η ενεργή διαπραγμάτευση από τους υπαλλήλους. Απαγορεύουμε επίσης στους υπαλλήλους μας να συναλλάσσονται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Επιπλέον, έχουμε αυστηρές πολιτικές για οποιονδήποτε έχει πρόσβαση σε ιδιωτικές πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες των καταχωρίσεων, του Launchpad κ.λπ. Δεν επιτρέπεται να αγοράζουν ή να πωλούν αυτά τα νομίσματα. Τηρώ αυστηρά αυτές τις πολιτικές ο ίδιος. Επίσης, δεν συμμετείχα ποτέ στο Binance Launchpad, Earn, Margin ή Futures. Γνωρίζω ότι η καλύτερη χρήση του χρόνου μου είναι η δημιουργία μιας σταθερής πλατφόρμας που εξυπηρετεί τους χρήστες μας. Στη Binance, αναζητούμε φιλικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Συνεργαζόμαστε με ρυθμιστικές και κυβερνητικές αρχές σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που δεν είμαστε τέλειοι, κρατάμε τους εαυτούς μας σε υψηλά πρότυπα, συχνά υψηλότερα από αυτά που απαιτούν οι υφιστάμενοι κανονισμοί. Και πάνω απ' όλα, πιστεύουμε ότι κάνουμε πάντα το σωστό για τους χρήστες μας. Σε αυτό το ταξίδι προς την ελευθερία του χρήματος, δεν περιμένουμε να είναι όλα εύκολα. Δεν αποφεύγουμε τις προκλήσεις. Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σας! CZ Διευθύνων Σύμβουλος @Binance https://www.binance.com/en/blog/from-cz/czs-response-to-the-cftc-complaint-2408916493005890282 Translated with DeepL (fixed) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από NiKoSmile 3
thomasG4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Σήμερα, η CFTC κατέθεσε μια απροσδόκητη και απογοητευτική αστική καταγγελία, παρά τη συνεργασία μας με την CFTC για πάνω από δύο χρόνια. Μετά από μια πρώτη εξέταση, η καταγγελία φαίνεται να περιέχει ελλιπή παράθεση γεγονότων και δεν συμφωνούμε με τον χαρακτηρισμό πολλών από τα ζητήματα που αναφέρονται στην καταγγελία. Αν και θα είμαστε σε θέση να δώσουμε πλήρεις απαντήσεις εν ευθέτω χρόνω, θα εξετάσουμε ορισμένα βασικά σημεία παρακάτω. Τεχνολογία για τη συμμόρφωση και τα αμερικανικά μπλοκ. Η Binance.com έχει αναπτύξει την καλύτερη δυνατή τεχνολογία για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης. Η Binance.com είναι το πρώτο παγκόσμιο (εκτός ΗΠΑ) ανταλλακτήριο που εφάρμοσε ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα KYC και παραμένει μέχρι σήμερα να έχει ένα από τα υψηλότερα πρότυπα σε KYC και AML. Μπλοκάρουμε τους χρήστες των ΗΠΑ με βάση την εθνικότητα (KYC), την IP (συμπεριλαμβανομένων των κοινώς χρησιμοποιούμενων τερματικών σημείων VPN εκτός των ΗΠΑ), τον φορέα κινητής τηλεφωνίας, τα δακτυλικά αποτυπώματα της συσκευής, τις τραπεζικές καταθέσεις και αναλήψεις, τις καταθέσεις και αναλήψεις blockchain, τους αριθμούς bin πιστωτικών καρτών και πολλά άλλα. Δεν γνωρίζουμε καμία άλλη εταιρεία που να χρησιμοποιεί συστήματα πιο ολοκληρωμένα ή πιο αποτελεσματικά από την Binance. Συνεργασία και διαφάνεια με την επιβολή του νόμου. Η Binance δεσμεύεται για διαφάνεια και συνεργασία με τις ρυθμιστικές αρχές και την επιβολή του νόμου (LE) - στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Η Binance διαθέτει σήμερα περισσότερα από 750 άτομα στις ομάδες συμμόρφωσης, πολλοί από τους οποίους έχουν προηγούμενη εμπειρία στην επιβολή του νόμου και σε ρυθμιστικές υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα, έχουμε χειριστεί πάνω από 55.000 αιτήματα LE και έχουμε βοηθήσει την LE των ΗΠΑ να παγώσει/κατασχέσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια μόνο το 2022 και 160 εκατομμύρια δολάρια το 2023 μέχρι στιγμής. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να σεβόμαστε και να συνεργαζόμαστε με τις αμερικανικές και άλλες ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο. Εγγραφές και άδειες. Η Binance.com κατέχει τον υψηλότερο αριθμό αδειών/εγγραφών παγκοσμίως, 16 και πλέον, και χαίρει εκτίμησης από την κοινότητα των χρηστών μας. Συναλλαγές. Η Binance.com δεν άνει trading με σκοπό το κέρδος ή τη "χειραγώγηση" της αγοράς σε καμία περίπτωση. Η Binance "εμπορεύεται" σε διάφορες καταστάσεις. Τα έσοδά μας είναι σε crypto. Χρειάζεται να τα μετατρέπουμε από καιρό σε καιρό για να καλύψουμε τα έξοδα σε fiat ή άλλα crypto. Έχουμε θυγατρικές εταιρείες που παρέχουν ρευστότητα για λιγότερο ρευστά ζεύγη. Αυτές οι θυγατρικές παρακολουθούνται ειδικά για να μην έχουν μεγάλα κέρδη. Προσωπικά, έχω δύο λογαριασμούς στην Binance: έναν για την Binance Card και έναν για τα crypto holdings μου. Τρώω τη δική μας σκυλοτροφή και αποθηκεύω τα κρυπτονόματά μου στο Binance.com. Χρειάζεται επίσης να μετατρέπω κρύπτο από καιρό σε καιρό για να πληρώσω τα προσωπικά μου έξοδα ή για την Κάρτα. Το Binance.com έχει έναν κανόνα 90 ημερών απαγόρευσης συναλλαγών για τους υπαλλήλους, που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να πουλήσετε ένα νόμισμα εντός 90 ημερών από την πιο πρόσφατη αγορά σας ή το αντίστροφο. Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η ενεργή διαπραγμάτευση από τους υπαλλήλους. Απαγορεύουμε επίσης στους υπαλλήλους μας να συναλλάσσονται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Επιπλέον, έχουμε αυστηρές πολιτικές για οποιονδήποτε έχει πρόσβαση σε ιδιωτικές πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες των καταχωρίσεων, του Launchpad κ.λπ. Δεν επιτρέπεται να αγοράζουν ή να πωλούν αυτά τα νομίσματα. Τηρώ αυστηρά αυτές τις πολιτικές ο ίδιος. Επίσης, δεν συμμετείχα ποτέ στο Binance Launchpad, Earn, Margin ή Futures. Γνωρίζω ότι η καλύτερη χρήση του χρόνου μου είναι η δημιουργία μιας σταθερής πλατφόρμας που εξυπηρετεί τους χρήστες μας. Στη Binance, αναζητούμε φιλικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Συνεργαζόμαστε με ρυθμιστικές και κυβερνητικές αρχές σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που δεν είμαστε τέλειοι, κρατάμε τους εαυτούς μας σε υψηλά πρότυπα, συχνά υψηλότερα από αυτά που απαιτούν οι υφιστάμενοι κανονισμοί. Και πάνω απ' όλα, πιστεύουμε ότι κάνουμε πάντα το σωστό για τους χρήστες μας. Σε αυτό το ταξίδι προς την ελευθερία του χρήματος, δεν περιμένουμε να είναι όλα εύκολα. Δεν αποφεύγουμε τις προκλήσεις. Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σας! CZ Διευθύνων Σύμβουλος @Binance https://www.binance.com/en/blog/from-cz/czs-response-to-the-cftc-complaint-2408916493005890282 Translated with DeepL (fixed) Για το 2021 και πριν, που ο καθένας μπορούσε να κάνει ένα account με μόνο ένα email και να στείλει crypto σε άλλο account και να κάνει ξέπλυμα απλά στέλνοντας crypto στο binance και μετά σε άλλο wallet, όμως δεν λέει τίποτα. Το KYC πριν το 2021 ήταν σχεδόν άφαντο και φυσικά ήταν και ένας από του λόγους που ανέβηκε και το Binance τόσο γρήγορα. Μόνο αν κάποιος ήθελε να αγοράσει και να πουλήσει με fiat το θυμόντουσαν. Για εμένα το άξιζε το Binance, αλλά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι κλασσικά οι κινήσεις είναι συντονισμένες από όλα τα κυβερνητικά σώματα των ΗΠΑ για να κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν στο οικοσύστημα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από thomasG4
icenex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Να φανταστω καποιοι με πολυ χρημα δεν πιστεψαν οτι οι 15κ ητανε ο πατος και τωρα προσπαθουν να ριξουν τα κρυπτο για να μην αναγκαστουν να μπουν στις 27-28k?Μια εναλλακτικη θεωρια γιατι γινεται αυτη η συντονισμενη επιθεση. Τεσπα αντε να δουμε που θα καταληξει και αυτη η ιστορια...
thomasG4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μπα αυτή η επίθεση κατά τη γνώμη μου είναι οργανωμένη από αρκετό καιρό πριν. Χρόνια μάλλον. Σκοπός τους ήταν και θα είναι να παραδώσουν τα κλειδιά της αγοράς στη Wall Street. Το βλέπεις που συνέχεια ανακοινώνουν κολοσσοί στο χώρο του finance ότι μπαίνουν στο χώρο. Απλά περιμέναν το perfect storm (SBF, Terra κτλ) για να αποδείξουν στο κόσμο ότι τα ανταλλακτήρια είναι "μαφία" και ότι μόνο από το traditional finance θα σωθούμε. Εννοείτε όλα αυτά θα ρίξουν τις τιμές, θα τις κρατήσουν χαμηλά όσο περισσότερο μπορούν και θα αγοράζουν και επίσημα πλέον με λεφτά των πελατών τους.
NiKoSmile Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Για το 2021 και πριν, που ο καθένας μπορούσε να κάνει ένα account με μόνο ένα email και να στείλει crypto σε άλλο account και να κάνει ξέπλυμα απλά στέλνοντας crypto στο binance και μετά σε άλλο wallet, όμως δεν λέει τίποτα. Το KYC πριν το 2021 ήταν σχεδόν άφαντο και φυσικά ήταν και ένας από του λόγους που ανέβηκε και το Binance τόσο γρήγορα. Μόνο αν κάποιος ήθελε να αγοράσει και να πουλήσει με fiat το θυμόντουσαν. Για εμένα το άξιζε το Binance, αλλά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι κλασσικά οι κινήσεις είναι συντονισμένες από όλα τα κυβερνητικά σώματα των ΗΠΑ για να κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν στο οικοσύστημα. Εγώ λέω προτού ασχοληθούν με την binance ας αποζημιώσουν πρώτα όλους τους πολίτες των ΗΠΑ και άλλων χωρών που τους τα φάγανε στην FTX. Μετά ας επιβάλλουν συμμόρφωση σε όλα τα 10δες ανταλλακτήρια εκεί έξω που δεν απαιτούν KYC. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από NiKoSmile 2
M A T R I X Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, icenex είπε Να φανταστω καποιοι με πολυ χρημα δεν πιστεψαν οτι οι 15κ ητανε ο πατος και τωρα προσπαθουν να ριξουν τα κρυπτο για να μην αναγκαστουν να μπουν στις 27-28k?Μια εναλλακτικη θεωρια γιατι γινεται αυτη η συντονισμενη επιθεση. Τεσπα αντε να δουμε που θα καταληξει και αυτη η ιστορια... Μπα καμία σχέση, αυτά γινόντουσαν ήδη έτσι και αλλιώς από τον γυαλάκια και την παρέα του. Άσε που θα βλέπαμε ξανά αυτές τις τιμές κατά την άποψη μου. Στα δικά μας τώρα, συμφωνώ με @thomasG4. Από αυτά που αναφέρονται και βασικά ότι υπάρχει online τώρα, και μόνο τα μηνύματα signal του cz δηλαδή να πιάσεις, καταλαβαίνεις ότι ήταν οργανωμένο εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι καπνός για να ρίξουν την αγορά. Έχουν βγάλει στοιχεία τα οποία πολλά από αυτά, είναι ανησυχητικά πολύ. Τώρα με ποιον τρόπο θα βγει να αποδείξει το αντίθετο, θα σε γελάσω.
zananiro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το btc dominance πάντως έχει αυξηθεί την τελευταία περίοδο (το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνη του 2022) και βρίσκεται κοντά στο resistance level. Αν λάβουμε υπόψη και τα νέα για την επαναλειτουργία της Silicon valley που ήταν θετικό για τις αγορές, ίσως δούμε πορεία κοντά τα 30κ και αν σταθεροποιηθεί κοντά σε αυτό το επίπεδο, άνοδο των alts. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από zananiro 1
batig0al Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, zananiro είπε Το btc dominance πάντως έχει αυξηθεί την τελευταία περίοδο (το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνη του 2022) και βρίσκεται κοντά στο resistance level. Αν λάβουμε υπόψη και τα νέα για την επαναλειτουργία της Silicon valley που ήταν θετικό για τις αγορές, ίσως δούμε πορεία κοντά τα 30κ και αν σταθεροποιηθεί κοντά σε αυτό το επίπεδο, άνοδο των alts. Στην ίδια γραφική, αν αλλάξεις τη χρονική κλίμακα (π.χ. από weekly σε daily) βγαίνουν διαφορετικά επίπεδα "στήριξης" και "αντίστασης". Η τεχνική ανάλυση ως εργαλείο πρόβλεψης του μέλλοντος είναι σε παρόμοιο επίπεδο με το να λες τον καφέ.
for4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Να κάνω μια ερώτηση; Με όλα αυτά που ανακοινώθηκαν σεκφτομαι να βγάλω το κεφάλαιο μου από το binance. Το fiat withdraw είναι κλειδωμένο προς το παρόν. Πως αλλιώς μπορώ να τα μεταφέρω και που; Κοίταξα για ρεβολουτ αλλά δεν έχει receive.
greekfragma Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 7 minutes ago, for4 said: Να κάνω μια ερώτηση; Με όλα αυτά που ανακοινώθηκαν σεκφτομαι να βγάλω το κεφάλαιο μου από το binance. Το fiat withdraw είναι κλειδωμένο προς το παρόν. Πως αλλιώς μπορώ να τα μεταφέρω και που; Κοίταξα για ρεβολουτ αλλά δεν έχει receive. ledger 1
for4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δεν θέλω να τα κρατήσω, σκέφτομαι να τα γυρίσω σε fiat.
kkatzos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, for4 είπε Να κάνω μια ερώτηση; Με όλα αυτά που ανακοινώθηκαν σεκφτομαι να βγάλω το κεφάλαιο μου από το binance. Το fiat withdraw είναι κλειδωμένο προς το παρόν. Πως αλλιώς μπορώ να τα μεταφέρω και που; Κοίταξα για ρεβολουτ αλλά δεν έχει receive. Τίποτα δε θα γίνει. Μύτη δε θα ανοίξει. Μην πανικοβάλλεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις