greekfragma Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Είμαστε 10% μακριά από τα 30k....just saying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, tcktcktck είπε 1) τη μετά του launchpad κλειδώνεις τον αριθμό bnb που θες. Μονά όσα έχεις ήδη μην αγοράσεις τώρα δεν θα μετρήσουν. 2) αναλόγως με το πόσα κλειδώθηκαν από όλους τους χρήστες παίρνεις ένα ποσοστό του νέου τοκεν σε fixed τιμή την οποία πληρώνεις από τα bnb που κλειδώσες. Σου επιστρέφουν τα υπόλοιπα και τα νέα τοκεν. 3) αρχίζει η αγοραπωλησία του τοκεν το οποίο κάνει ένα 1000% από την αρχική τιμή . Επειδή κλειδώνονται σχεδόν όλα τα non staked bnb το μαξ που έχω βγάλει είναι 6 $ από μισό bnb locked. Τσάμπα μεν γτ μου κράτησαν περίπου 0.0001 bnb αλλά δεν θα γίνεις πλούσιος. Υγ αν πας να χωθείς στο pump θα χάσεις τα λεφτά σου. Διαρκεί γύρω στο 1 second και θέλει ειδικά bots. Οπότε ασχολησου μόνο με το launchpad allocation Αρα δεν μιλαμε οτι τα δινουν τσαμπα το κανεις τραμπα με λιγα λογια με τα bnb σου και ελπιζεις να pumparei για να βγαλεις λεφτα.Αυτο ειναι ουσιαστικα αν δεν κανω λαθος.Εγω απο καπου με τα λιγα που διαβασα καταλαβα επειδη κλειδωνεις τα bnb σου για να μπει το νεο τοκεν στην αλυσιδα σαν επιβραβευση σου δινουν αναλογως ποσα bnb βαλεις την αντιστοιχη ανταμοιβη. Καλα τα λεω η παλι κανω λαθος? Τι εννοεις οταν λες launchpad allocation? Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, icenex είπε Αρα δεν μιλαμε οτι τα δινουν τσαμπα το κανεις τραμπα με λιγα λογια με τα bnb σου και ελπιζεις να pumparei για να βγαλεις λεφτα.Αυτο ειναι ουσιαστικα αν δεν κανω λαθος.Εγω απο καπου με τα λιγα που διαβασα καταλαβα επειδη κλειδωνεις τα bnb σου για να μπει το νεο τοκεν στην αλυσιδα σαν επιβραβευση σου δινουν αναλογως ποσα bnb βαλεις την αντιστοιχη ανταμοιβη. Καλα τα λεω η παλι κανω λαθος? Δεν ξέρω αν υπάρχει τεχνικός λόγος. Εσύ κλειδώνεις 1 bnb. Αυτοί έστω ότι πουλάνε τοκενς αξίας 100 βνβ αλλά μαζί με το δικό σου κλειδώνονται άλλα 999 βνβ συνολικά 1000. Εσένα θα σου αντιστοιχούν τοκεν αξίας 0.1 bnb. Σου επιστρέφουν 0.9 βνβ και νέο τοκεν αξίας 0.1βνβ. Άρα ναι τα αγοράζεις δεν στα χαρίζουν. Πρακτικά έχω μπει σε πάνω από 10 τέτοια launches και όλα έκαναν 1000% στην τιμή αγοράς. Απλά επειδή θα κλειδωθουν μερικά εκατομμύρια bnb αντί για 100 το ποσό που θα σου αντιστοιχεί θα είναι αστείο εκτός και αν είσαι bnb whale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Δεν ξέρω αν υπάρχει τεχνικός λόγος. Εσύ κλειδώνεις 1 bnb. Αυτοί έστω ότι πουλάνε τοκενς αξίας 100 βνβ αλλά μαζί με το δικό σου κλειδώνονται άλλα 999 βνβ συνολικά 1000. Εσένα θα σου αντιστοιχούν τοκεν αξίας 0.1 bnb. Σου επιστρέφουν 0.9 βνβ και νέο τοκεν αξίας 0.1βνβ. Άρα ναι τα αγοράζεις δεν στα χαρίζουν. Πρακτικά έχω μπει σε πάνω από 10 τέτοια launches και όλα έκαναν 1000% στην τιμή αγοράς. Απλά επειδή θα κλειδωθουν μερικά εκατομμύρια bnb αντί για 100 το ποσό που θα σου αντιστοιχεί θα είναι αστείο εκτός και αν είσαι bnb whale Οταν λες whale να φανταστω λες απο 10000 bnb και πανω?Δηλαδη συγνωμη και αυτο το hardcap που λεει οτι ειναι μεχρι 15κ Τι ακριβως σημαινει? Με 10 αξιζει να μπω η τσαμπα κοπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, icenex είπε Οταν λες whale να φανταστω λες απο 10000 bnb και πανω?Δηλαδη συγνωμη και αυτο το hardcap που λεει οτι ειναι μεχρι 15κ Τι ακριβως σημαινει? Με 10 αξιζει να μπω η τσαμπα κοπος? Μπορεί να βγάλεις και μεροκάματο. Αλλά αφού είναι τόσο πολλά τα bnb σου περίμενε πρώτα να κλειδώσουν πολλά να είσαι σίγουρος ότι έχει υπερκαλυφθεί το ποσό που χρειάζεται για να μη γίνει καμιά στραβή και στα πάρουν όλα. Ποτέ δεν ξέρεις. Κάνεις λίγο τα μαθηματικά και καταλαβαίνει πόσα θα σου παρουν Εγώ τα διώχνω όλα αυτομάτως συνήθως να εκμεταλλευτω το pump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tcktcktck είπε Μπορεί να βγάλεις και μεροκάματο. Αλλά αφού είναι τόσο πολλά τα bnb σου περίμενε πρώτα να κλειδώσουν πολλά να είσαι σίγουρος ότι έχει υπερκαλυφθεί το ποσό που χρειάζεται για να μη γίνει καμιά στραβή και στα πάρουν όλα. Ποτέ δεν ξέρεις. Κάνεις λίγο τα μαθηματικά και καταλαβαίνει πόσα θα σου παρουν Εγώ τα διώχνω όλα αυτομάτως συνήθως να εκμεταλλευτω το pump Οκ και ετσι να ειναι οπως τα λες και μου τα παρουν ολα σημαινει οτι θα μου δωσουν την αξια των bnb μου σε token και απο οτι βλεπω θα δωσουν σε fix price 0.025$ που σημαινει οτι αν πεις οτι την ωρα που γινετε η τραμπα το bnb αξιζει 340$ τοτε σημαινει οτι θα μου δωσουν 3400/0.025=136000 για 10bnb. Αλλα χεστα ολα αυτα αν κανει αυτο το ποσον επι 10 που λες οτι κανει στο launch αυτο σημαινει οτι τα 3400 θα γινουν 34000$.Απο το πινακι που εχουν βαλει ομως βλεπω οτι το allocation των token γινεται αλλιως..Κατα προσεγγιση αυτος που θα βαλει 10bnb θα παρει 24000 τοκεν στην στραβη που λες θα μου τα παρουν ολα αν δεν υπαρξει μεγαλο ενδιαφερον αλλα γιατι να με πειραξει αυτο αν τελικα το τοκεν κανει 1000% pump η εστω και τα μισα?Παλι κερδισμενος θα βγω θα τα στειλω και θα παρω τα bnb μου πισω με το παραπανω και θα κρατησω και τα ρεστα.. Μου διαφευγει κατι???Whats the catch?Δεν θα προλαβω να τα σπρωξω οταν pumparei?? Να φανταστω θα μπεις και σε αυτο το προτζεκτ και θα κανεις οτι και παλιοτερα σπρωχνοντας στο pump? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Το πινακάκι ειναι ένα παραδειγμα με μόνο 10 users kai δεν εγγυάται αριθμό τοκενς. Το ρίσκο σου είναι πως για να κάνει pump πρέπει να υπάρχει αυτή η εξοφρενική ζήτηση. Αν εσυ καταφέρεις να κάνεις convert 10 bnb τοτε δεν υπάρχει ζήτηση άρα μάλλον θα χάσεις τα λεφτά σου σε ένα shitcoin. Αν σου δώσουν 0,5 bnb σημαίνει ότι υπάρχει πιο μειωμένη ζήτηση από συνήθως και δεν θα βγάλεις 1000%. Λογικά αν είναι όπως συνήθως θα σου πάρουν ενα πιο μικρό ποσό για το οποίο θα βγάλεις ένα 1000%. Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις να κλειδώσουν οι άλλοι πρωτοι και αν δεις ζήτηση που ξεφτιλίζει το allocated value τότε μετά κλείδωσε και συ. Αυτό έκανα στα τελευταία 10+ launchpads. Δεν παίζει ρόλο η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Το πινακάκι ειναι ένα παραδειγμα με μόνο 10 users kai δεν εγγυάται αριθμό τοκενς. Το ρίσκο σου είναι πως για να κάνει pump πρέπει να υπάρχει αυτή η εξοφρενική ζήτηση. Αν εσυ καταφέρεις να κάνεις convert 10 bnb τοτε δεν υπάρχει ζήτηση άρα μάλλον θα χάσεις τα λεφτά σου σε ένα shitcoin. Αν σου δώσουν 0,5 bnb σημαίνει ότι υπάρχει πιο μειωμένη ζήτηση από συνήθως και δεν θα βγάλεις 1000%. Λογικά αν είναι όπως συνήθως θα σου πάρουν ενα πιο μικρό ποσό για το οποίο θα βγάλεις ένα 1000%. Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις να κλειδώσουν οι άλλοι πρωτοι και αν δεις ζήτηση που ξεφτιλίζει το allocated value τότε μετά κλείδωσε και συ. Αυτό έκανα στα τελευταία 10+ launchpads. Δεν παίζει ρόλο η σειρά. Οκ καταλαβα τι λες.. αλλα αυτο που λες περι ζητησης και allocated value που ακριβως θα μπορω να το τσεκαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, icenex είπε Να φανταστω θα μπεις και σε αυτο το προτζεκτ και θα κανεις οτι και παλιοτερα σπρωχνοντας στο pump? Ναι κλασσικά αν και έχω διώξει όλα μου τα bnb και δεν πήρα άλλα γιατί δεν έπεσε η τιμή όσο θα ήθελα θα μπω με ό,τι έχει απομείνει all in και θα τα κάνω αμέσως convert του bnb. Λογικά θα βγάλω κάνα δολάριο σε bnb να το έχω για τα trading fees. Δεν χάνεις και τίποτα αφού σου λέει ποια ώρα ακριβώς θα αρχισει το κλείδωμα και μετά το allocation και το trading οποτε δεν χρειάζεται να εισαι απο πάνω. Έχω μπει σε όλα εκτός από δύο από το tko και έπειτα. Μια φορά μόνο δεν πέτυχα καλή τιμή γιατί κόλλησε το σύστημα και δεν έδωσε σε όλους ταυτόχρονα τα τοκενς. Αλλά και πάλι με κέρδος τα έδωσα απλά όχι 1000% αλλά 200-300% Μια φορά ένα τόκεν ένα άλλο ένα 1000% από την ημέρα του launchpad αλλά αυτό δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει Μόλις τώρα, icenex είπε Οκ καταλαβα τι λες.. αλλα αυτο που λες περι ζητησης και allocated value που ακριβως θα μπορω να το τσεκαρω? τη μέρα του launchpad θα έχει μετρητή όταν μπεις μέσα για να κλειδώσεις. Θα σου λέει πόσα bnb έχουν κλειδωθεί ως εκείνη τη στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Ναι κλασσικά αν και έχω διώξει όλα μου τα bnb και δεν πήρα άλλα γιατί δεν έπεσε η τιμή όσο θα ήθελα θα μπω με ό,τι έχει απομείνει all in και θα τα κάνω αμέσως convert του bnb. Λογικά θα βγάλω κάνα δολάριο σε bnb να το έχω για τα trading fees. Δεν χάνεις και τίποτα αφού σου λέει ποια ώρα ακριβώς θα αρχισει το κλείδωμα και μετά το allocation και το trading οποτε δεν χρειάζεται να εισαι απο πάνω. Έχω μπει σε όλα εκτός από δύο από το tko και έπειτα. Μια φορά μόνο δεν πέτυχα καλή τιμή γιατί κόλλησε το σύστημα και δεν έδωσε σε όλους ταυτόχρονα τα τοκενς. Αλλά και πάλι με κέρδος τα έδωσα απλά όχι 1000% αλλά 200-300% Μια φορά ένα τόκεν ένα άλλο ένα 1000% από την ημέρα του launchpad αλλά αυτό δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει τη μέρα του launchpad θα έχει μετρητή όταν μπεις μέσα για να κλειδώσεις. Θα σου λέει πόσα bnb έχουν κλειδωθεί ως εκείνη τη στιγμή Να φανταστω αυτο το pump που λες γινεται την ιδια μερα οποτε μιλαμε για να τα σπρωξουμε την ιδια μερα σωστα? Σου εκανα bold ενα σημειο του ποστ σου εκει τι εννοεις δεν το πιασα? Ευχαριστω για τις επεξηγησεις. Ενω μετραει τα παντα απο bnb σε spot/earn κτλ να φανταστω θα μπορεις να βαλεις μονο οσα εχεις διαθεσιμα στο spot πορτοφολι ή τα παιρνει και απο τα locked staking ας πουμε? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Άρθρο στη Wall Street Journal που εξηγεί πως η Signature είχε τη ρευστότητα να αντέξει ένα bank run, αλλά η τράπεζα έκλεισε λόγω της ανάμιξης της τράπεζας με crypto εταιρείες. Επίσης οι ίδιοι που έκλεισαν τη τράπεζα ποτέ δεν είπαν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε ρευστότητα. Να δούμε που θα σταματήσουν. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις επιθέσεις προς το χώρο από τους regulators, άσπρη μέρα με διάρκεια δεν θα δούμε. Με διάρκεια το τονίζω. Αναλαμπές και bull run που θα κρατήσουν όπως το παρελθόν μπορεί. Exit liquidity δηλαδή για τα crypto whales και τίποτα παραπάνω. Αυτή είναι αλήθεια, όσο και αν πονάει κάποιους που γουστάρουν μόνο σπέκουλα. https://www.wsj.com/articles/signature-banks-crypto-execution-c707bb48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, thomasG4 είπε Άρθρο στη Wall Street Journal που εξηγεί πως η Signature είχε τη ρευστότητα να αντέξει ένα bank run, αλλά η τράπεζα έκλεισε λόγω της ανάμιξης της τράπεζας με crypto εταιρείες. Επίσης οι ίδιοι που έκλεισαν τη τράπεζα ποτέ δεν είπαν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε ρευστότητα. Να δούμε που θα σταματήσουν. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις επιθέσεις προς το χώρο από τους regulators, άσπρη μέρα με διάρκεια δεν θα δούμε. Με διάρκεια το τονίζω. Αναλαμπές και bull run που θα κρατήσουν όπως το παρελθόν μπορεί. Exit liquidity δηλαδή για τα crypto whales και τίποτα παραπάνω. Αυτή είναι αλήθεια, όσο και αν πονάει κάποιους που γουστάρουν μόνο σπέκουλα. https://www.wsj.com/articles/signature-banks-crypto-execution-c707bb48 Δυστυχώς είναι paywalled το άρθρο. Δύο παρατηρήσεις. Αυτός που κάνει την καταγγελία ήταν δημοκρατικός βουλευτής και συγκεκριμένα ο δεύτερος που έδωσε το όνομα του στο νομό Dodd-frank. Αλλά ήταν και στο ΔΣ της τράπεζας οπότε σίγουρα δεν συμφωνεί. Έχει ενδιαφέρον γιατί στην Αμερική τα δικαστήρια δεν είναι πλήρως ελεγχόμενα από την κεντρική κυβέρνηση όπως εδώ οπότε αν πραγματικά βρωμάει κάτι μπορεί να βρεθεί ένας δικαστής και να τους κάνει ρόμπα για υπέρβαση αρμοδιότητας. Μπόνους η wsj είναι republican leaning Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Άρχισε να συζητείται κρατικοποίηση της credit Swiss για να λυθεί το πρόβλημα, γεγονός που ίσως επιδράσει θετικά τις αγορές. Επίσης 22 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η απόφαση της fed για το ύψος επιτοκίου. Ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται. Edit: ακούγεται ότι βγήκε λευκός καπνός και συμφώνησε να την αγοράσει η ubs. Λογικά θα είναι το εκλαβουν θετικά οι αγορές. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Τι συμβαίνει με το pump του omg? Έχω κάτι λίγα. Αξίζει να κρατήσω; Ή να τα δώσω να είμαι ήρεμος (όσο γίνεται αυτό στα κρυπτο)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις