zananiro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, icenex είπε Ηθελα να ξερα την λογικη που καποιος δεν αγορασε στις 15.5κ($) και περιμενε τις 12-14? Ειλικρινα θελω να μου εξηγησετε το σκεπτικο οσοι το κανατε και αν μπορειτε να μου πειτε για τι ποσα μιλαμε γιατι αν μιλαμε μεχρι 3000 τοτε ειναι αστειο το ποσο να σας νοιαζει αν θα αγορασετε στα 12 η στα 15.... Η όλη επιχειρηματολογία σου παίρνει ως δεδομένα ότι: i) είναι γνωστό εκ των προτέρων ότι τα 15κ είναι ο πάτος και ii) ότι κανείς δεν ξόδεψε κεφάλαιο πριν φτάσει στα 15κ. Αν ήταν δεδομένο ότι τα 15κ είναι ο πάτος όλοι θα περίμεναν να φτάσει εκεί για να αγοράσουν. Να είσαι σίγουρος θα αγόραζε όλος ο κόσμος, μέχρι και ο πρόεδρος του SEC. Έλα μου ντε όμως που ο πάτος δεν είναι γνωστός και όπως σωστά αναφέρει και ο @ooaris, από το 2021 ξέρεις πόσοι αγοράζουν τα dips και είναι συνεχώς χαμένοι γιατί το btc δεν έχει σηκώσει κεφάλι? Πόσο ρευστό να μείνει και γιατί να χάσουν και άλλο αν θεωρούν ότι ίσως φτάσει 10 ή 11κ? Και επίσης πολλούς δεν τους ενδιαφέρει να αγοράσουν στον πάτο γιατί έχουν άλλες στρατηγικές από το να ψάχνουν τον πάτο και τα κέρδη τους αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι 4πλασια από το να αγόραζαν στα 15κ και να περιμένουν να φτάσει στα 28κ ή δεν ξέρω που. Τα παραπάνω επομένως είναι λίγα από τα πολλά επιχειρήματα που δικαιολογούν τη λογική γιατί κάποιος μπορεί να μην αγόρασε στα 15κ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρωτον δεν μιλησα για να κανει καποιος all in αλλα να μπει εστω και λιγο σαν παραδειγμα εφερα τα 30κ κεφαλαιο.Οτι ακομη και ενα τοσο μεγαλο κεφαλαιο μηδεν σημασια θα εχει στο επομενο bullrun ειτε μπεις στις 15 ειτε στις 12. Και στην τελικη αν το παμε βαση προιστοριας το btc το περισσοτερο που εχει πεσει καθε φορα απο το all time high του ειναι 85% και τωρα ειχαμε πεσει 78% απο τις ~69κ που εφτασε ως τις 15 που επεσε.Δηλαδη μου λετε οτι σας χαλαγε να αγορασετε αυτο το asset εστω και ας ητανε 78% κατω δηλαδη για ενα ποσοστο 5-7% δεν μπηκατε?? Επισης δεν πουλαει κανεις φομο και ετσι και γινει στραβη και παει πιο κατω πιστευεις θα με ενοχλησει γιατι δεν αγορασα για 5-6% πιο φθηνα δεν κοιταω το δεντρο φιλε osaris αλλα το δασος.. Και ετσι για την ιστορια μιλαω καθαρα για dca στρατηγικη γιατι ακριβως κανεις δεν μπορει να μαντεψει τον πατο η την κορυφη και για του λογου το αληθες ενα απο τα τελευταια μου dca..Ας ειναι πρασινες οι μερες μας απο εδω και μπρος αδερφια μου dcaers Ps ενας καλος τροπος Dca ειναι κανεις κοντα στο πατο δηλαδη οταν κατι ειναι 70% κατω απο το all time high του κοινως τοτε ειναι καλη ευκαιρια να αρχιζεις να μπαινεις...Δεν κανεις dca οταν εχει χασει 10%....Μιλαω καθαρα για κρυπτο που για καποιον λογο οι τιμες εχουν ενα συγκεκριμενο μοτιβο και μην μου πειτε οτι δεν το ξερετε γιατι εγω εχω λιγοτερα χρονια στον χωρο και μια χαρα το ξερω.Στην αρχη με μικρα ποσα και οσο το ποσοστο πτωσης μεγαλωνει βαζεις μεγαλυτερα ποσα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Αν είναι να κυνηγάω το κέρδος για την εξασφάλιση των γηρατειών μου να λείπει!Η ζωή μας προσπερνά στα μάτια των παιδιών μας και εμείς ερωτεύτηκα με την απληστία.Καταντια για όλους μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Andytse13 είπε Αν είναι να κυνηγάω το κέρδος για την εξασφάλιση των γηρατειών μου να λείπει! Πού ακριβώς είναι το κακό σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, icenex είπε Πρωτον δεν μιλησα για να κανει καποιος all in αλλα να μπει εστω και λιγο σαν παραδειγμα εφερα τα 30κ κεφαλαιο.Οτι ακομη και ενα τοσο μεγαλο κεφαλαιο μηδεν σημασια θα εχει στο επομενο bullrun ειτε μπεις στις 15 ειτε στις 12. Και στην τελικη αν το παμε βαση προιστοριας το btc το περισσοτερο που εχει πεσει καθε φορα απο το all time high του ειναι 85% και τωρα ειχαμε πεσει 78% απο τις ~69κ που εφτασε ως τις 15 που επεσε.Δηλαδη μου λετε οτι σας χαλαγε να αγορασετε αυτο το asset εστω και ας ητανε 78% κατω δηλαδη για ενα ποσοστο 5-7% δεν μπηκατε?? Επισης δεν πουλαει κανεις φομο και ετσι και γινει στραβη και παει πιο κατω πιστευεις θα με ενοχλησει γιατι δεν αγορασα για 5-6% πιο φθηνα δεν κοιταω το δεντρο φιλε osaris αλλα το δασος.. Και ετσι για την ιστορια μιλαω καθαρα για dca στρατηγικη γιατι ακριβως κανεις δεν μπορει να μαντεψει τον πατο η την κορυφη και για του λογου το αληθες ενα απο τα τελευταια μου dca..Ας ειναι πρασινες οι μερες μας απο εδω και μπρος αδερφια μου dcaers Ps Dca κανεις κοντα στο πατο δηλαδη οταν κατι ειναι 70% κατω απο το all time high του κοινως τοτε ειναι καλη ευκαιρια να αρχιζεις να μπαινεις...Δεν κανεις dca οταν εχει χασει 10%.... Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου γράψαμε ή δεν έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θες να πεις. Η λέξη dca δεν αναφερόταν στο αρχικό σου ποστ και ούτε προκύπτει από τα λεγόμενά σου, συνεχίζεις να μιλάς λες και ο πάτος είναι γνωστός εκ των προτέρων για να ξεκινήσεις dca και με βάση τη λογική σου θα πρέπει κάποιος να έχει κάνει dca 3 φορές όλες και όλες από το 2018 (να περιμένει να πέσει πανω από 70%-80% από το peak και φυσικά να γνωρίζει ότι εκεί είναι ο πάτος). Δηλαδή πτώση 40%-50% για να ξεκινήσει κανείς dca δεν είναι καλή, αλλά είναι το 70%? Με ποιο κριτήριο όταν δεν γνωρίζεις που θα φτάσει? Κάποιος που ξεκίνησε dca στο 40%-50% τώρα ξέρεις πόσο κάτω είναι? Αν ήξερε ότι θα πέσει 80% από το peak χαίρω πολύ. Εκ των υστέρων είμαστε όλοι προφήτες. Και τέλος, μην συνδέουμε το dca μόνο με μεγάλες πτώσεις και πάτους, αυστηρά μιλώντας, δεν είναι αυτή η έννοια του dca. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, icenex είπε Ps Dca κανεις κοντα στο πατο δηλαδη οταν κατι ειναι 70% κατω απο το all time high του κοινως τοτε ειναι καλη ευκαιρια να αρχιζεις να μπαινεις...Δεν κανεις dca οταν εχει χασει 10%....Μιλαω καθαρα για κρυπτο που για καποιον λογο οι τιμες εχουν ενα συγκεκριμενο μοτιβο και μην μου πειτε οτι δεν το ξερετε γιατι εγω εχω λιγοτερα χρονια στον χωρο και μια χαρα το ξερω.Στην αρχη με μικρα ποσα και οσο το ποσοστο πτωσης μεγαλωνει βαζεις μεγαλυτερα ποσα. ρε μην διαφημιζετε ποσα εχετε. Ειναι επικινδυνο φιλικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crbull Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δεν υπάρχει εγγύηση επόμενου μπουλ ραν. Γίνεται αύριο κάτι και πέφτει στα 10 και κάνει ράλι μέχρι τα 30 και πέφτει στα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Crbull είπε Δεν υπάρχει εγγύηση επόμενου μπουλ ραν. Γίνεται αύριο κάτι και πέφτει στα 10 και κάνει ράλι μέχρι τα 30 και πέφτει στα 5 Καλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δεν πάει έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crbull Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Προσωπικά αγόρασα τα 19 , ποιος περίμενε ftx. Έγινε και το σκηνικό με usa-russia. Υπάρχει και ένα binance κάπου στο πλάνο και από το λίγο που ασχολήθηκα τώρα τελευταία, βλέπω το usdT να είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα. Σίγουρος πάντως δεν είμαι και ας περιμένω το μπιτ να πάει στα 40 μέχρι το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tcktcktck είπε ρε μην διαφημιζετε ποσα εχετε. Ειναι επικινδυνο φιλικα Σιγα τα λεφτα ρε φιλε απλα βαρεθηκα να μπω στην ζωγραφικη να τα σβησω..Σιγα μην με ψαξουν και με απαγαγουν κιολας και ζητησουν λυτρα..Το διορθωσα παντως ετσι γιατι οντως ποτε δεν ξερεις.. Καποιος ειπε οτι το κανουμε απο απληστια..καθε αλλο φιλε μου κοντεψα να πεθανω πριν 3 χρονια και τοτε ητανε εγκυος η γυναικα στο παιδι μου.Οχι αρνουμαι να δουλευω 6 μερες την βδομαδα 10ωρες την ημερα για το υπολοιπο της ζωης μου για να τα βγαλω περα γιατι απο τοτε με τον κοβιντ ειχα αρχισει να τρωω απο τα ετοιμα και ηδη ο μισθος δεν φτανει με τον πληθωρισμο στα υψη.Προτιμησα να τα επενδυσω και να ζοριστω λιγο για ενα καλυτερο αυριο για μενα και για το παιδι μου και οχι απο απληστια.Καλο ειναι να μην πεταμε τετοια χαζα σχολια γιατι δεν ξερουμε ο αλλος γιατι παιρνει ενα τετοιο ρισκο ισως προσπαθει να ξελασπωσει απο καποια οικονομικη δυσκολια ή απλα θελει να φτιαξει ενα καλυτερο αυριο για αυτον και την οικογενεια του. Περι dca μπορει να μην το αναφερω στο αρχικο μου ποστ αλλα στο αντιποδα ουτε αναφερω οτι καποιος επρεπε ντε και καλα να αγορασει με ολο το κεφαλαιο του εκει.Απλα ενα παραδειγμα εφερα με ποσά για να καταλαβουμε οτι το να περιμενεις να παει η τιμη 12-14 σε σχεση με τα 15 δεν εχει και τοση τραγικη διαφορα στο ποσο παραπανω btc θα παρεις με τα ιδια λεφτα.Γιατι στην τελικη κανεις δεν ξερει τον πατο η την κορυφη αλλα ολοι μια χαρα ησασταν τοσο bearish και περιμενατε να δειτε btc και κατω απο 10K.Στην χειροτερη ειναι εμεις να μην εχουμε να μπουμε αν γινει το δικο σας σεναριο, ενω στην δικη σας χειροτερη ειναι να μετανοιωνετε που δεν μπηκατε στα 15... Τελος παντων ο καθενας ειναι οι επιλογες τους και κατεπεκταση η στρατηγικη του, προσωπικα χαιρομαι που ακολουθησα το δικο μου πλανο και μεχρι στιγμης δειχνει να εκανα σωστη εκτιμηση της καταστασης κοινως δεν ημουν τοσο πολυ bearish.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, icenex είπε Περι dca μπορει να μην το αναφερω στο αρχικο μου ποστ αλλα στο αντιποδα ουτε αναφερω οτι καποιος επρεπε ντε και καλα να αγορασει με ολο το κεφαλαιο του εκει.Απλα ενα παραδειγμα εφερα με ποσά για να καταλαβουμε οτι το να περιμενεις να παει η τιμη 12-14 σε σχεση με τα 15 δεν εχει και τοση τραγικη διαφορα στο ποσο παραπανω btc θα παρεις με τα ιδια λεφτα.Γιατι στην τελικη κανεις δεν ξερει τον πατο η την κορυφη αλλα ολοι μια χαρα ησασταν τοσο bearish και περιμενατε να δειτε btc και κατω απο 10K.Στην χειροτερη εμεις να μην εχουμε να μπουμε αν ερθει το δικο σας σεναριο ενω στην δικη σας χειροτερη ειναι να μετανοιωνετε που δεν μπηκατε στα 15... Τελος παντων ο καθενας ειναι οι επιλογες τους και κατεπεκταση η στρατηγικη του, προσωπικα χαιρομαι που ακολουθησα το δικο μου πλανο και μεχρι στιγμης δειχνει να εκανα σωστη εκτιμηση της καταστασης κοινως δεν ημουν τοσο πολυ bearish.. Συζήτηση κάνουμε και πολύ καλά κάνεις και αναλύεις τις απόψεις σου γιατί είναι καλό κατά τη γνώμη μου να ακούγονται οι απόψεις και σκέψεις του καθενός. Γιατί ο τρόπος που σκέφτεται κάποιος, μπορεί να βοηθήσουν κάποιον άλλο έστω και αν έχει αντιρρήσεις. Άλλωστε το ίδιο πράγμα επιδιώκουμε όλοι μας εδώ μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 39 λεπτά πριν, zananiro είπε Συζήτηση κάνουμε και πολύ καλά κάνεις και αναλύεις τις απόψεις σου γιατί είναι καλό κατά τη γνώμη μου να ακούγονται οι απόψεις και σκέψεις του καθενός. Γιατί ο τρόπος που σκέφτεται κάποιος, μπορεί να βοηθήσουν κάποιον άλλο έστω και αν έχει αντιρρήσεις. Άλλωστε το ίδιο πράγμα επιδιώκουμε όλοι μας εδώ μέσα. Ακριβως με αυτην την λογικη εγραψα το σχολιο μου γιατι μου φαινοταν πολυ λαθος το σκεπτικο να μην μπεις εστω και με ενα μικρο μερος του κεφαλαιου οταν η τιμη του ηταν ηδη χαμηλη η τουλαχιστον χαμηλη βαση της προιστοριας btc και οτι μετα απο ενα bullrun πεφτει συνηθως ~80% κατω στο bear market.Ισως φανηκε οτι την ελεγα σε καποιους ισα ισα το εκανα για ακριβως τον αντιθετο λογο, ξερετε ποσους φιλους και κοντινους τους επριζα να μπουνε τωρα που ημασταν κοντα στον πατο με ενα μικρο ποσο εστω 500-1000 ευρω για να τα κανουν χ4-5 στο bullrun.Δυστυχως κανεις δεν με ακουσε. Στην τελικη ειναι μεγαλη η κουβεντα που λενε οτι καλυτερα να μετανοιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες επειδη κωλωσες. Και για να ξεφυγουμε λιγο απο τις φιλοσοφικες συζητησεις μου εχει ερθει ενα mail απο binance οτι αν εχεις bnb θα σου δωσουν ενα κανουργιο token που βαζουν στο chain τους space id λεγεται και εξαρταται απο το ποσα bnb εχεις.Τελος παντων δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει εχει καταλαβει κανεις λεπτομεριες?? Δεν θα μας χαλασει κατι στο τσαμπα αφου εχουμε που εχουμε λιγο bnb στην ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Αν μπεις στο Launchpad της Binance έχει αναλυτικές πληροφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Τραπεζικός τυφώνας στη wall street. 32% έπεσε η μετοχή της First Republic Bank. Έτσι όπως πάει η δουλειά ο τραπεζικός κλάδος θα γίνει πιο volatile και από την αγορά crypto 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, icenex είπε Ακριβως με αυτην την λογικη εγραψα το σχολιο μου γιατι μου φαινοταν πολυ λαθος το σκεπτικο να μην μπεις εστω και με ενα μικρο μερος του κεφαλαιου οταν η τιμη του ηταν ηδη χαμηλη η τουλαχιστον χαμηλη βαση της προιστοριας btc και οτι μετα απο ενα bullrun πεφτει συνηθως ~80% κατω στο bear market.Ισως φανηκε οτι την ελεγα σε καποιους ισα ισα το εκανα για ακριβως τον αντιθετο λογο, ξερετε ποσους φιλους και κοντινους τους επριζα να μπουνε τωρα που ημασταν κοντα στον πατο με ενα μικρο ποσο εστω 500-1000 ευρω για να τα κανουν χ4-5 στο bullrun.Δυστυχως κανεις δεν με ακουσε. Στην τελικη ειναι μεγαλη η κουβεντα που λενε οτι καλυτερα να μετανοιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες επειδη κωλωσες. Και για να ξεφυγουμε λιγο απο τις φιλοσοφικες συζητησεις μου εχει ερθει ενα mail απο binance οτι αν εχεις bnb θα σου δωσουν ενα κανουργιο token που βαζουν στο chain τους space id λεγεται και εξαρταται απο το ποσα bnb εχεις.Τελος παντων δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει εχει καταλαβει κανεις λεπτομεριες?? Δεν θα μας χαλασει κατι στο τσαμπα αφου εχουμε που εχουμε λιγο bnb στην ακρη. 1) τη μετά του launchpad κλειδώνεις τον αριθμό bnb που θες. Μονά όσα έχεις ήδη μην αγοράσεις τώρα δεν θα μετρήσουν. 2) αναλόγως με το πόσα κλειδώθηκαν από όλους τους χρήστες παίρνεις ένα ποσοστό του νέου τοκεν σε fixed τιμή την οποία πληρώνεις από τα bnb που κλειδώσες. Σου επιστρέφουν τα υπόλοιπα και τα νέα τοκεν. 3) αρχίζει η αγοραπωλησία του τοκεν το οποίο κάνει ένα 1000% από την αρχική τιμή . Επειδή κλειδώνονται σχεδόν όλα τα non staked bnb το μαξ που έχω βγάλει είναι 6 $ από μισό bnb locked. Τσάμπα μεν γτ μου κράτησαν περίπου 0.0001 bnb αλλά δεν θα γίνεις πλούσιος. Υγ αν πας να χωθείς στο pump θα χάσεις τα λεφτά σου. Διαρκεί γύρω στο 1 second και θέλει ειδικά bots. Οπότε ασχολησου μόνο με το launchpad allocation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις