Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα επαιξε ρολο και αυτο??Ακυρο καπου ειδα οτι ακομη δεν εχει μετατρεψει τα stable coins σε btc,eth,bnb..Αρα να υποθεσουμε οτι ειχαμε και short liquidations περα απο αυτα που αναφερατε ηδη?Btw το βλεπω να εχουμε και αλλα short squeezes....

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 hours ago, greekfragma said:

παρότι αποφεύγω να κοιτάζω το 15m chart το κοιτάζω καμιά φορά ενδεικτικά για την τάση στις εντολές. Ας με διορθώσει κάποιος που το βλέπει επίσης αλλά τα 25800 δε σπάνε με τίποτα προς τα κάτω πλέον.

21 hours ago, sharke said:

28k-30k   εως το πρωι απο ASIA

καλά πήγαν αυτά τα 2 :P 

Great Success Win GIF

Δημοσ.
Στις 11/3/2023 στις 10:23 ΠΜ, BackFromHell είπε

USDC depeg?

image.png.38104c9db1f06feb5e7effbba88b068b.png

1 ώρα πριν, sharke είπε

περιμένετε τιμές pizza per btc για να μπείτε??

Αν και σε long θέση, δεν έχω πειστεί ακόμα πως τα 15.5 ήταν ο πάτος, χωρίς να τα αποκλείω κιόλας. Ίσως αν δω 30k+ να αλλάξω άποψη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, snot είπε

Αν και σε long θέση, δεν έχω πειστεί ακόμα πως τα 15.5 ήταν ο πάτος, χωρίς να τα αποκλείω κιόλας. Ίσως αν δω 30k+ να αλλάξω άποψη

Τι να πειστείς με αυτά που γίνονται. Από το 2020 και μετά υπάρχει συνεχώς αβεβαιότητα, όλο και κάποια εξωγενης διαταραχή συμβαίνει. Πανδημία, πόλεμος, Luna, ftx, πληθωρισμός, νομισματική πολιτική, χρεωκοπίες τραπεζών και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Και να θέλει να αγιάσει δεν μπορεί. 

Γενικά η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι μετά και τις σημερινές εξελίξεις με την ελβετική τράπεζα. Και άγνωστο το τι θα γίνει τώρα με τη νομισματική πολιτική. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Έλα μωρέ τυχαίο γεγονός ήταν που η Signature ήταν crypto friendly τράπεζα...

https://www.coindesk.com/policy/2023/03/16/signature-banks-prospective-buyers-must-agree-to-give-up-all-crypto-business-report/

Δεν είναι παράξενο να θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την κρίση για να χτυπήσουν τα κρυπτο αλλά οι διοικήσεις των τραπεζών με την απληστία τους τις πτώχευσαν και κανείς άλλος. Τώρα που αντιμετωπίζουν το νόμο θέλουν να στρέψουν την προσοχή αλλου

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Δεν είναι παράξενο να θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την κρίση για να χτυπήσουν τα κρυπτο αλλά οι διοικήσεις των τραπεζών με την απληστία τους τις πτώχευσαν και κανείς άλλος. Τώρα που αντιμετωπίζουν το νόμο θέλουν να στρέψουν την προσοχή αλλου

Do you even crypto bro? Πριν ένα μήνα ήταν αυτό. Αν νομίζεις ότι δεν είναι συντονισμένη προσπάθεια αυτό είσαι βαθιά γελασμένος.

https://beincrypto.com/operation-choke-point-2-federal-governments-ploy-snuff-crypto/

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Do you even crypto bro? Πριν ένα μήνα ήταν αυτό. Αν νομίζεις ότι δεν είναι συντονισμένη προσπάθεια αυτό είσαι βαθιά γελασμένος.

https://beincrypto.com/operation-choke-point-2-federal-governments-ploy-snuff-crypto/

Το έχω δει και αυτό αλλά τώρα δεν θυμάμαι όλα τα points οπότε κάποια στιγμή το ξαναβλεπω και απαντάω στοχευμένα  απλά δύο γενικά οραγματα.

Οπως και παντού έτσι και στον κρυπτο χώρο υπάρχει μια φούσκα πληροφορίας και καλό είναι να ξεφεύγουμε που και που και να βλέπουμε τα πράγματα από έξω. Πχ ειδικά στα τελευταία βίντεο παρατηρώ όλο και πιο πολύ το crypto bias του coin bureau και πως παίρνει συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση επειδή αυτή βολεύει το crypto narative του. 

Αν δεχτούμε ότι αυτό ξεκίνησε από την svb τότε καμία σχέση δεν έχει με τα crypto. Είναι τραπεζική απάτη 101 ,είναι αυτό που υποτίθεται τα κρυπτο θέλουν να σταματήσουν. Πλήρωσαν τον Τραμπ να καταργήσει τα regulations, κάναν πάρτυ, πλήρωσαν τους δημοκρατικούς να μην επαναφέρουν τα regulations, το πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι που πτώχευσαν την τράπεζα αφού φρόντισαν λίγες μέρες πριν να πάρουν μπόνους και να πουλήσουν τις δικές τους μετοχές. Κάποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή και σίγουρα αυτοί οι κάποιοι έχουν πολλά λεφτά για να προσπαθήσουν να το γλιτώσουν και έχουν και την κάλυψη συγκεκριμένου κόμματος που επέτρεψε να δρουν αυτοί χωρίς ρυθμίσεις. Κλασσικά αντί να κοιτάμε πολιτικές ευθύνες το ρίχνουμε στα culture wars αλλά και στο ότι όλα αυτά έγιναν για να χτυπηθούν τα crypto... Αστεία πράγματα. Δεν καταστρέφεις την παγκόσμια οικονομία για να χτυπήσεις κάτι τόσο niche . Είναι σαν να χτυπάς μύγα με κανόνι. 

Θα χρησιμοποιηθεί η κρίση αυτή και για να χτυπήσει τα crypto? Σίγουρα. Θα έπρεπε να μας νοιάζει; Κανονικά όχι...

• Like 3
Δημοσ.

Όντας simple man, κάνω κανά βήμα λίγο πιο πίσω να δω μια γενική εικόνα every now and then. 

Όπως το βλέπω εγώ, βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο για τα τελευταία τρία χρόνια, όπου κάτι χοντρό παίζει κοντά στα €24Κ btc. Τα πρόσφατα ανεβοκατεβάσματα με ξύπνησαν κάπως. 

Στα μάτια μου δείχνει πως θα έχουμε μεγάλη κίνηση σύντομα. 

Υπάρχει κανείς που βλέπει, μακροπρόθεσμα, κατεύθυνση έως και τα €10K btc  είστε bullish και πάμε για τα €35K ή αιωρούμαστε σε αυτό το σημείο για καμιά διετία ακόμα; 

/discuss 😅

Screenshot_20230316_093520_edit_3928484651598792.jpg.49cd2f735a97c04c8ed4ba37262eacda.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, snot είπε

σωστά οπότε δεν ρίσκαρες, αν παμε 12-15κ  μπορείς να στοκαρις περισσότερα σε ενα colt wallet

Επεξ/σία από sharke
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να ξερα την λογικη που καποιος δεν αγορασε στις 15.5κ($) και περιμενε τις 12-14?

Ειλικρινα θελω να μου εξηγησετε το σκεπτικο οσοι το κανατε και αν μπορειτε να μου πειτε για τι ποσα μιλαμε γιατι αν μιλαμε μεχρι 3000 τοτε ειναι αστειο το ποσο να σας νοιαζει αν θα αγορασετε στα 12 η στα 15....

Ακομη και 30000 να πειτε οτι θελατε να χωσετε στο btc ακομη και τοτε ειναι "σχετικα" αστειο να το σκεφτεστε.

Εστω καποιος εχει 30000€ στην ακρη και δεν αγορασε στις 15κ και μιλαω σε € γιατι λογικα εφτασε και κατω τα 15κ σε ευρω αλλα ας πουμε για ευκολια στρογγυλα ποσα.Δηλαδη πες εχωνες 30κ και αγοραζες 2btc και τι περιμενες δηλαδη να παει ποσο 13κ ανα btc?να το παω πιο κατω? 12κ που σημαινει αγοραζεις 2 btc και ενα κομματι btc αξιας 6000. Δηλαδη θα ειχες 30000/12000=2.5 btc.Δεν λεω ειναι διαφορα αγοραζεις 0.5 παραπανω btc με τα λεφτα που γλυτωνεις αν αγοραζες πιο χαμηλα.

Και ρωταω τωρα οσοι δεν μπηκαν στις 15κ, τωρα με τα 30000, ποσο btc αγοραζεις οταν η τιμη του ειναι 23500€ τι στιγμη που γραφω αυτο το ποστ...30000/23500=1.2765..Δηλαδη πηγατε για μαλλι και τελικα βρεθηκατε κουρεμενοι ειναι η φαση αν με ρωτατε.Η μαλλον οποιος παει για τα πολλα χανει και τα λιγα λεει η γνωστη παροιμια.Και το παραδειγμα που εφερα πραγματικα κανει μπαμ το ποσο παραπανω btc θα παρεις γιατι ειναι λιγο μεγαλο το κεφαλαιο αλλα πιο πολυ κανει μπαμ σε λεφτα απο μυριο και πανω αν με ρωτατε.

Γιατι εστω οτι στο επομενο bullrun πες οτι παει το πολυ 110κ και πες οτι πουλησουμε στα 100κ μιλαμε για 200κ δηλαδη αξιζει να ρισκαρεις να χασεις ενα τοσο σχεδον σιγουρο κερδος για να βγαλεις 50κ περισσοτερα αν τυχον αγοραζες τελικα 2.5 στα 12κ? και τα πουλαγες για 250κ??

Ναι δεν ειναι λιγα λεφτα τα 50κ αλλα τωρα πλεον οποιος εχει 30κ να χωσει αγοραζει 1.28(πες στρογγυλα) δηλαδη 128000.Δηλαδη ρισκαρες για 50κ παραπανω και τωρα θα παρεις 70κ λιγοτερα και απο αυτα που θα επαιρνες αν απλα αγοραζες στα 15κ που επαιζε τοσο καιρο η τιμη του.

Δεν ξερω τι να πω εγω προσωπικα αγορασα ακριβως με αυτην την λογικη εκατσα και εκανα τις πραξεις και ειδα τι παραπανω θα παρω αν παει η τιμη πιο κατω και τι αν παει πιο πανω τα ζυγισα και τελικα εκανα all in.Γιατι ο μεσος ορος εδειχνε οτι δεν αξιζει το ρισκο να περιμενω να παει η τιμη πιο κατω.

Θα φτασει μου φαινεται η τιμη 40κ και μερικοι ακομη και τοτε θα περιμενετε τις 12-14κ...

Επεξ/σία από icenex
  • Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Ηθελα να ξερα την λογικη που καποιος δεν αγορασε στις 15.5κ($)

Από περύσι (αρχες 22) και μέχρι πριν 2 μήνες , αφου πρώτα έχασε την ΜΙΣΗ του αξία απο το peak των €60κ, το btc , εν μέσω bear market ,έκανε άλλες 3 μεγάλες βουτιές.
Η μια ηταν απο τα 37κ στα 22κ , η άλλη απο τα 27κ στα 19κ και η πιο πρόσφατη απο τα 21,5κ στα 15.5κ.
Το οτι αρχίσες να "πουλάς" φόμο επειδή πήγε απο τα 15κ στα 23κ που ειναι σήμερα , με ξεπερνάει.
Ναι , θα μπορουσε κάλλιστα κάποιοι να πιστεύουν οτι απο τα 15κ θα πάει στα 10κ και δεν ψήθηκαν να χάσουν το 50% του κεφαλαιου τους.
Επισης μην ξεχνας πως με την δική σου λογική, κάποιοι ποιο αισιόδοξοι απο εσένα , έβαλαν οτι μπορούσαν σε κάθε ένα απο αυτά τα dips που προανέφερα και ειναι ήδη αρκετά χαμένοι.
Το να λες γιατι δεν αγοράσατε στα 15κ ειναι σαν να ρώτας γιατι δεν πουλήσατε στα 60κ...
Η απαντηση ειναι μία... Γιατι κανείς δεν ξέρει τι έστι πάτος και τι κορυφή. Ειδικά οι youtubers που το μόνο που θέλουν ειναι content , σπόνσορες και patreons.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, icenex είπε

Ηθελα να ξερα την λογικη που καποιος δεν αγορασε στις 15.5κ($) και περιμενε τις 12-14?

5 ώρες πριν, icenex είπε

Ηθελα να ξερα την λογικη που καποιος δεν αγορασε στις 15.5κ($)

@ooaris Άλλο το πρώτο και άλλο το δεύτερο. Καλά το έγραψε ο Icenex, στο 99% των περιπτώσεων καλύτερα μία τακτική τύπου dca παρά all in με την μία. Το να "μαντέψεις" τον πάτο ή την κορυφή είναι σχεδόν απίθανο.  

9 ώρες πριν, sharke είπε

σωστά οπότε δεν ρίσκαρες, αν παμε 12-15κ  μπορείς να στοκαρις περισσότερα σε ενα colt wallet

Πάντα ρισκάρεις στα κρύπτο. Αύριο πχ χακάρει κάποιος το δίκτυο (όσο και απίθανο να είναι αυτό) και άντε γεια btc. Από την άλλη θέλω να πιστεύω πως στο επόμενο bull run η κορυφή θα είναι 6ψήφιο νούμερο οπότε σιγά σιγά χτίζω την θέση μου. Απλά τώρα που είμαστε πάνω από το realized price σήκωσα το πόδι από το γκάζι

Επεξ/σία από snot

• Δημιουργία νέου...