greekfragma Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι τελικά φρενάραμε στα 20.050; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τα νέα της αγοράς δεν είναι καλά... Πως σας φάνηκαν τα λόγια του Powel; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 26 minutes ago, Alkazar21 said: Καλησπέρα, τα νέα της αγοράς δεν είναι καλά... Πως σας φάνηκαν τα λόγια του Powel; για τον κάθε Powell έχω να πω οτι άλλα λένε μπροστά στις κάμερες και άλλα φτιάχνουν από πίσω. αυτά που λένε μπροστά τα λένε για να δημιουργούν συγκεκριμένο κλίμα συγκεκριμένων καταστάσεων ώστε να πετυχαίνουν το στόχο στο παρασκήνιο. Η γλώσσα του τρόμου και η επένδυση στην ανασφάλεια μια χαρά τους βολεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Η τόσο μεγάλη πτώση δεν είναι από αυτά που είπε ο Powell, αλλά επειδή είχαμε την εισαγγελία της Νέας Υόρκης που σε μήνυση που έκανε στο KuCoin είπε ότι το Ethereum είναι security. Αν ήταν μόνο από αυτά που είπε ο Powell, θα είχαμε μια μικρή πτώση μόνο. Είναι προφανές τώρα και στους πιο αδαείς ότι υπάρχει στοχευμένη επίθεση σε όλα τα crypto* από τα κυβερνητικά όργανα των ΗΠΑ. Προετοιμαστείτε για bear market μέχρι το 2025. Όταν σχηματιστεί νέα κυβέρνηση μπορεί να περάσει κανένα σοβαρό νομοσχέδιο που θα παρακάμπτει όλα τα agencies που το καθένα λέει ότι θέλει και επιτέλους θα έχουμε σαφήνεια στους νόμους στην Αμερική. Αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο, σοβαρή επένδυση από θεσμικούς (retirement funds, mutual funds κτλ) δεν πρόκειται να έρθει. *= btw μην νομίζεται ότι το Bitcoin θα τη γλιτώσει. Ήδη φαίνεται ότι επιτίθονται στους miners με υψηλή φορολογία και λογικά θα εφαρμόσουν και carbon tax στο μέλλον λόγω POW.(δικιά μου εκτίμηση αυτό) Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από thomasG4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 1ον δεν είναι μεγάλη η πτώση της τάξεως του 10%. Ποσό μάλλον όταν προηγήθηκε πρόσφατα άνοδος 50%... 2ον "δυσκολότερο" Bitcoin mining μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αξία του Bitcoin. Πιο πολύ καλό είναι πάρα κακό. Γιαυτό άλλωστε μετά από καθε halving έχουμε άνοδο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thomasG4 είπε Η τόσο μεγάλη πτώση δεν είναι από αυτά που είπε ο Powell, αλλά επειδή είχαμε την εισαγγελία της Νέας Υόρκης που σε μήνυση που έκανε στο KuCoin είπε ότι το Ethereum είναι security. Αν ήταν μόνο από αυτά που είπε ο Powell, θα είχαμε μια μικρή πτώση μόνο. Είναι προφανές τώρα και στους πιο αδαείς ότι υπάρχει στοχευμένη επίθεση σε όλα τα crypto* από τα κυβερνητικά όργανα των ΗΠΑ. Προετοιμαστείτε για bear market μέχρι το 2025. Όταν σχηματιστεί νέα κυβέρνηση μπορεί να περάσει κανένα σοβαρό νομοσχέδιο που θα παρακάμπτει όλα τα agencies που το καθένα λέει ότι θέλει και επιτέλους θα έχουμε σαφήνεια στους νόμους στην Αμερική. Αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο, σοβαρή επένδυση από θεσμικούς (retirement funds, mutual funds κτλ) δεν πρόκειται να έρθει. *= btw μην νομίζεται ότι το Bitcoin θα τη γλιτώσει. Ήδη φαίνεται ότι επιτίθονται στους miners με υψηλή φορολογία και λογικά θα εφαρμόσουν και carbon tax στο μέλλον λόγω POW.(δικιά μου εκτίμηση αυτό) Γενικα συμφωνω με αρκετα που εγραψες αλλα δεν πιστευω οτι θα εχουμε bear market απλα θα ανεβαινει σιγα σιγα η αγορα με τις αντιστοιχες διορθωσεις καθε φορα που παμε πιο πανω.Ετσι εγινε και τωρα απλα κατσανε και πολλα κακα νεα μαζι και πεσαμε τοσο.Η μαλλον επιτηδες το θελουν καποιοι χαμηλα για να προλαβουν να αγορασουν πριν μπουμε στο επομενο ραλλυ...Αυτο δικη μου θεωρια. To αρθρο που εβαλες στο link μιλαει για 30% περισσοτερη φορολογια στο ρευμα που χαλανε οι Miners και περα τουτου ειναι προταση δεν σημαινει οτι θα περασει κιολας.. Αλλα και ετσι να γινει και βαλουν περισσοτερη φορολογια στο ρευμα αυτο σημαινει περισσοτερο κοστος στο miner για να σκαψει ενα btc αρα αυτοματως αυτο θα δωσει μεγαλυτερη αξια στο btc γιατι ο miner δεν θα το πουλαει κατω του κοστους εκτος αν αναγκαστει για να πληρωσει υποχρεωσεις αλλα βλεπουμε πλεον ακομη και οι Miners εχουν γινει πιο εξυπνοι και προτιμουν να παιρνουν δανεια για να πληρωσουν τις υποχρεωσεις ή απλα ζητουν επενδυτες ωστε να πουλησουν στο bull market. Εγω βλεπω το αλλο μιας και ειμαι holder και εχω βαλει τα περισσοτερα μου νομισματα να κανουν staking... Τα rewards εχουν πεσει στα ταρταρα και αυτο ενα πραγμα σημαινει οτι οι περισσοτεροι holdaroun και εχουν βαλει τα νομισματα τους να τους αποφαρουν εστω αυτο το λιγο κερδος.Δεν ξερω ισως κανω λαθος αλλα η δικη μου εκτιμηση ειναι αυτη ειδικα στο btc eth δεν παιρνω σχεδον τιποτα.Αλλα ακομη και στα alt coins εχουν πεσει πολυ τα επιτοκια. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, thomasG4 είπε Η τόσο μεγάλη πτώση δεν είναι από αυτά που είπε ο Powell, αλλά επειδή είχαμε την εισαγγελία της Νέας Υόρκης που σε μήνυση που έκανε στο KuCoin είπε ότι το Ethereum είναι security. Αν ήταν μόνο από αυτά που είπε ο Powell, θα είχαμε μια μικρή πτώση μόνο. Είναι προφανές τώρα και στους πιο αδαείς ότι υπάρχει στοχευμένη επίθεση σε όλα τα crypto* από τα κυβερνητικά όργανα των ΗΠΑ. Προετοιμαστείτε για bear market μέχρι το 2025. Όταν σχηματιστεί νέα κυβέρνηση μπορεί να περάσει κανένα σοβαρό νομοσχέδιο που θα παρακάμπτει όλα τα agencies που το καθένα λέει ότι θέλει και επιτέλους θα έχουμε σαφήνεια στους νόμους στην Αμερική. Αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο, σοβαρή επένδυση από θεσμικούς (retirement funds, mutual funds κτλ) δεν πρόκειται να έρθει. *= btw μην νομίζεται ότι το Bitcoin θα τη γλιτώσει. Ήδη φαίνεται ότι επιτίθονται στους miners με υψηλή φορολογία και λογικά θα εφαρμόσουν και carbon tax στο μέλλον λόγω POW.(δικιά μου εκτίμηση αυτό) Σε όλες τις αγορές υπάρχει sell-off που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Powell και της αναμονής των στοιχείων για την απασχόληση σήμερα, οπότε πολύ δύσκολο να έπεσε το btc λόγω της μήνυσης που αναφέρεις. Ουσιαστικά η ερμηνεία των δηλώσεων από πολλούς είναι ότι ίσως ο powell κάνει "unleash a deep ressesion". Ίδωμεν... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Ο Powell λέει πως ο πληθωρισμός δεν πέφτει. Το truflation που είναι σχετικά αξιόπιστο δείχνει το αντίθετο https://truflation.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 20 minutes ago, Alkazar21 said: κάτσε γιατί αυτό είναι αρκετά σοβαρό. η Blockfi που βάρεσε κανόνι το Νοέμβριο έκρυψε επιμελώς 227μυριάκια στην Silicon Valley Bank και δε το γνώριζε κανένας τότε που δήλωσε χρεωκοπία και ξεσκονίστηκε από τις αμερικανικές αρχές; Και τα ανακάλυψαν τώρα που έκλεισαν την SVB; ρε τι παιχνίδια παίζονται και δεν ανοίγει ρουθούνι. Amerimacka που λένε και οι Thievery Corporation. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 USDC depeg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Αυτο πηγα να ποσταρω μολις τωρα με screenshots... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Λέτε να γυρίσει πίσω στο 1 ? Διότι ααυτή την στιγμή είναι ευκαιρία να βγάλεις κάνα φράγκο, στο pancakeswap πάει 1usdt για 1,2 usdc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Btw εχουν depegarei κι αλλα stables: DAI , PAX, USDD, FRAX και λογικα θα υπαρχουν κι αλλα. Δεν ξερω ακριβως το λογο που depegαραν ολα μαζι, προφανως σχετιζεται με την SVBB, αλλα μερικα απο αυτα που με το που βηξανε λιγο οι αγορες depegαραν αμεσως, τα πλασαρανε διαφοροι "ειδικοι του χωρου" ως αξιοπιστα, fully backed κλπ κλπ, ειδικα ως αντισταθμισμα/εναλλακτικη στο USDT που δεν ειναι backed κλπ. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Λέτε να γυρίσει πίσω στο 1 ? Διότι ααυτή την στιγμή είναι ευκαιρία να βγάλεις κάνα φράγκο, στο pancakeswap πάει 1usdt για 1,2 usdc Καταρχας μιλαμε για 10% κατω αρα στην καλυτερη αν γυρισει θα βγαλεις κερδος ενα 10%...Και λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο γιατι να μην αγορασεις απλα btc που ειναι 10% απο την τιμη που επαιζε πριν μια βδομαδα?? Πιο πολυ εμπιστευομαι το Btc παρα τα stable coins... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις