NEKFIP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα σε ολους και συγχαρητήρια για το forum.Ειμαι νεος εδώ και γενικά νέος στο χώρο των crypto και θα ήθελα τη βοήθεια σας αν έχετε χρόνο. άνοιξα ένα λογαριασμό στη revolut και φαίνεται να έχει κρυπτο μέσα. αγόρασα μερικά άλλα δεν είμαι σίγουρος αν έχω αγοράσει κρυπτο ή κάτι σαν μετοχες των κρυπτο. αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει. επίσης αν μπορείτε να με συμβουλεψετε αν αυτά τα νομίσματα που πήρα είναι καλά ή θ πρέπει να τα ξεφορτωθώ, ή αν μπορείτε να μου πείτε πια είναι τα καλύτερα για αγορά αν τα πουλησω αυτά.σας ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, NEKFIP είπε Καλησπερα σε ολους και συγχαρητήρια για το forum.Ειμαι νεος εδώ και γενικά νέος στο χώρο των crypto και θα ήθελα τη βοήθεια σας αν έχετε χρόνο. άνοιξα ένα λογαριασμό στη revolut και φαίνεται να έχει κρυπτο μέσα. αγόρασα μερικά άλλα δεν είμαι σίγουρος αν έχω αγοράσει κρυπτο ή κάτι σαν μετοχες των κρυπτο. αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει. επίσης αν μπορείτε να με συμβουλεψετε αν αυτά τα νομίσματα που πήρα είναι καλά ή θ πρέπει να τα ξεφορτωθώ, ή αν μπορείτε να μου πείτε πια είναι τα καλύτερα για αγορά αν τα πουλησω αυτά.σας ευχαριστώ. Αγοράζει κρύπτο η ρεβολουτ για σένα και δεσμεύεται να σου παρέχει ανά πάσα στιγμή την αξία τους σύμφωνα με την δική της αναλογία. (κρατάει ένα μικρό ποσοστό) Εφόσον εμπιστεύεσαι την ρεβο, όλα είναι οκ. Τώρα, στο τι να αγοράσεις... Μάλλον πρέπει να αποφασίσεις μόνος με την δική σου έρευνα και τα δικά σου κριτήρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 δεν είναι δικά σου τα crypto στη revolut. Δεν μπορείς πχ να τα βγάλεις σε ένα πορτοφόλι. Καλύτερα επέλεξε κάποιο ανταλλακτήριο και πάντα να τα κρατάς σε πορτοφόλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKFIP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 σας ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες. ως πιο έμπειροι από εμένα αυτά τα κρυπτο που έχω είναι καλα? ή θα τη πατήσω? λίγο τα φώτα σας παρακαλω και καμιά πρόταση με τη να κρατήσω και τη να διώξω για να μη την πατήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, NEKFIP είπε σας ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες. ως πιο έμπειροι από εμένα αυτά τα κρυπτο που έχω είναι καλα? ή θα τη πατήσω? λίγο τα φώτα σας παρακαλω και καμιά πρόταση με τη να κρατήσω και τη να διώξω για να μη την πατήσω? Τα λεγόμενα shitcoins αγόρασες. Κυριολεκτικα ,αύριο, μπορει να μην υπάρχουν και να χάσεις το 100% της αξίας τους αλλά μπορει και να κάνουν 100x Μόνο bitcoin αν θες κάτι το οποιο αξιζει να κρατήσεις για μια ζωή. Τώρα αν θες απλώς να τζογάρεις , κακώς ασχολείσαι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKFIP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, ooaris είπε Τα λεγόμενα shitcoins αγόρασες. Κυριολεκτικα ,αύριο, μπορει να μην υπάρχουν και να χάσεις το 100% της αξίας τους αλλά μπορει και να κάνουν 100x Μόνο bitcoin αν θες κάτι το οποιο αξιζει να κρατήσεις για μια ζωή. Τώρα αν θες απλώς να τζογάρεις , κακώς ασχολείσαι. οκ κατανοητό. Bitcoin και ether ή μόνο bitcoin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, NEKFIP είπε οκ κατανοητό. Bitcoin και ether ή μόνο bitcoin? Μονο bitcoin. Και για τέτοια ποσά μην μπεις καν στο τριπάκι για trading /ανταλακτήρια / wallets / transactions / ledgers κτλ κτλ... Μια χαρά ειναι στην ρέβο. Αν μετα απο ΧΧ χρόνια τα 500ευρω σου γινουν κανένα σοβαρό ποσό μπορεις να τα γυρίσεις σε ευρω στην ρέβο και με αυτά να αγοράσεις απο τρίτο τα δικά σου coins με τα δικά σου κλειδιά στο δικό σου πορτοφόλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKFIP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, ooaris είπε Μονο bitcoin. Και για τέτοια ποσά μην μπεις καν στο τριπάκι για trading /ανταλακτήρια / wallets / transactions / ledgers κτλ κτλ... Μια χαρά ειναι στην ρέβο. Αν μετα απο ΧΧ χρόνια τα 500ευρω σου γινουν κανένα σοβαρό ποσό μπορεις να τα γυρίσεις σε ευρω στην ρέβο και με αυτά να αγοράσεις απο τρίτο τα δικά σου coins με τα δικά σου κλειδιά στο δικό σου πορτοφόλι. Ok.καταλαβα.σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και για το χρόνο που σπαταλησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, NEKFIP είπε επίσης αν μπορείτε να με συμβουλεψετε αν αυτά τα νομίσματα που πήρα είναι καλά ή θ πρέπει να τα ξεφορτωθώ, ή αν μπορείτε να μου πείτε πια είναι τα καλύτερα για αγορά αν τα πουλησω αυτά.σας ευχαριστώ. Η δική μου συμβουλή είναι πως αν θες να το δεις σαν αποταμιευτικό ή ένα πρώτο βήμα στα κρύπτος, να αγοράσεις μόνο bitcoin ή/και ethereum καθώς έχουν αρκετά χρόνια καλής παρουσίας. Επίσης να δημιουργήσεις λογαριασμό σε Kraken ή/και Binance και να μάθεις αυτά για αρχή. Τα altcoins (alternative/εναλλακτικά coins) που αγόρασες απευθύνονται είτε σε ψαγμένους που είναι στον χώρο καιρό, τα μελετάνε κτλ. ή σε τζογαδόρους. Εσύ δεν είσαι τίποτα από τα δύο οπότε προτείνω μόλις μπορέσεις να βγεις χωρίς ζημίες να τα μετατρέψεις σε κανονικά λεφτά στη Revolut. Αν περάσουν εβδομάδες που δεν ανεβαίνουν, πούλα τα και με ζημία. Αν έχεις τις δυνατότητες (αγγλική γλώσσα, χρόνο, τεχνικές γνώσεις) για μελέτη στα cryptos, καλώς. Αν όχι και θες κάποιο στυλ αποταμιευτικό που σε λίγα χρόνια να έχεις αξιόλογες πιθανότητες κερδών, σιγά σιγά αγόραζε btc/eth και αναμονή. Προφανές αλλά το επισημαίνω παρόλαυτα, η πιθανότητα ωφελείας πάει μαζί με την πιθανότητα ζημίας. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι στο μέλλον btc/eth ή οτιδήποτε θα αξίζει περισσότερα. Αυτά για αρχή και ρώτα ό,τι άλλο θες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKFIP Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 43 λεπτά πριν, batig0al είπε Η δική μου συμβουλή είναι πως αν θες να το δεις σαν αποταμιευτικό ή ένα πρώτο βήμα στα κρύπτος, να αγοράσεις μόνο bitcoin ή/και ethereum καθώς έχουν αρκετά χρόνια καλής παρουσίας. Επίσης να δημιουργήσεις λογαριασμό σε Kraken ή/και Binance και να μάθεις αυτά για αρχή. Τα altcoins (alternative/εναλλακτικά coins) που αγόρασες απευθύνονται είτε σε ψαγμένους που είναι στον χώρο καιρό, τα μελετάνε κτλ. ή σε τζογαδόρους. Εσύ δεν είσαι τίποτα από τα δύο οπότε προτείνω μόλις μπορέσεις να βγεις χωρίς ζημίες να τα μετατρέψεις σε κανονικά λεφτά στη Revolut. Αν περάσουν εβδομάδες που δεν ανεβαίνουν, πούλα τα και με ζημία. Αν έχεις τις δυνατότητες (αγγλική γλώσσα, χρόνο, τεχνικές γνώσεις) για μελέτη στα cryptos, καλώς. Αν όχι και θες κάποιο στυλ αποταμιευτικό που σε λίγα χρόνια να έχεις αξιόλογες πιθανότητες κερδών, σιγά σιγά αγόραζε btc/eth και αναμονή. Προφανές αλλά το επισημαίνω παρόλαυτα, η πιθανότητα ωφελείας πάει μαζί με την πιθανότητα ζημίας. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι στο μέλλον btc/eth ή οτιδήποτε θα αξίζει περισσότερα. Αυτά για αρχή και ρώτα ό,τι άλλο θες. σε ευχαριστώ πολύ και σένα και τα άλλα παιδιά για τις συμβουλές σας και για το χρονο σας. θα τα ακολουθήσω αυτά που μου λετε και θα προσπαθήσω να ξεστραβωθω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2023 στις 8:09 ΜΜ, ooaris είπε Μονο bitcoin. Και για τέτοια ποσά μην μπεις καν στο τριπάκι για trading /ανταλακτήρια / wallets / transactions / ledgers κτλ κτλ... Μια χαρά ειναι στην ρέβο. Αν μετα απο ΧΧ χρόνια τα 500ευρω σου γινουν κανένα σοβαρό ποσό μπορεις να τα γυρίσεις σε ευρω στην ρέβο και με αυτά να αγοράσεις απο τρίτο τα δικά σου coins με τα δικά σου κλειδιά στο δικό σου πορτοφόλι. Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω διαβάσει εδω μέσα. ΠΟΤΕ ολα τα αυγά σε ενα καλάθι. Τα μοιράζεις, κάποια θα πέσουν, κάποια θα ανέβουν. Αν δε χάσεις, δε θα μάθεις! Με τα 500 μπορεί μια χαρα να μπει στο τρυπάκι για να μάθει πως δουλεύει ολο το οικοσύστημα (trading/exchanges/wallets). Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από mcstefan7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω διαβάσει εδω μέσα. ΠΟΤΕ ολα τα αυγά σε ενα καλάθι. Τα μοιράζεις, κάποια θα πέσουν, κάποια θα ανέβουν. Αν δε χάσεις, δε θα μάθεις! Με τα 500 μπορεί μια χαρα να μπει στο τρυπάκι για να μάθει πως δουλεύει ολο το οικοσύστημα (trading/exchanges/wallets). Καλά χαλάρωσε δεν θα επενδύσει όλα του τα χρήματα. Για 500 ευρω μιλάμε . Είναι πολύ καλή ιδέα να ξεκινήσει κάποιος άσχετος από τα δύο πιο σίγουρα κοινς και όταν μάθει τα κατατόπια να πάει σε alts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, tcktcktck είπε Καλά χαλάρωσε δεν θα επενδύσει όλα του τα χρήματα. Για 500 ευρω μιλάμε . Είναι πολύ καλή ιδέα να ξεκινήσει κάποιος άσχετος από τα δύο πιο σίγουρα κοινς και όταν μάθει τα κατατόπια να πάει σε alts Τα "bad habits" δημιουργούνται απο το ξεκίνημα. Αν ξεκινήσει τώρα λάθος, λάθος θα κάνει και οταν ρίξει 10-20 χιλιάρικα. Καλύτερα να χάσει 500 απο την αρχή παρα να χάσει περισσότερα αργότερα. Με 500 ευρώ αν χρησιμοποιείς μόχλευση μπορείς να βγάλεις καλα κέρδη (Δε συστήνεται για αρχάριο, τα παραπάνω δεν αποτελούν οικονομικές συμβουλές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς το app και το site του debank για να βλέπει το portofolio του; Μπορείς να κάνεις follow άλλα άτομα και έχει διάφορες άλλες λειτουργίες. Το δικό μου είναι αν θέλει να δει κάποιος: https://debank.com/profile/0x43e3bba2305e0a8881d1a341a185444aa88087e1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hajimike Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δεν είδα να αναφέρθηκε ξανά, η Revolut έχει ξανα learn2earn 1€ σε DOT 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις