Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

48 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ΚαθαροΔευτέρα στα 27000; 🧐

δε γράφω 30.000 στρογγυλά γιατί θα ξαναβάλω τζιφάκι ΣΤΑΜΑΤΑ

το trading volume πάντως δίνει ρέστα.

Δεν αντεχουν αλλο οι αρκουδες πουλανε πουλανε αλλα το ατιμο θελει να παει πιο πανω.Αμα σπασει τα 25 και το κρατησει θα παμε για πιο πανω εγω υπολογιζω κοντα στα 28 που ειχαμε στηριγμα στο προηγουμενο bullrun.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μόλις μίλησες κοκκινήσαμε 😂

Ναι αυτη ειναι η σουπερ δυναμη μου :P Δεν ξερω ποτε ακριβως θα γινει αυτο που ειπα αλλα θεωρω οτι ειναι θεμα ημερων λογικα το πολυ μεχρι τελος του μηνα.Η τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου προβλεψη.

Το λεω για αυτους που θελουν να πονταρουν αντιθετα μιας και εχω προιστορια με την γκαντεμια.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

1 ώρα πριν, chek2fire είπε

έχει γίνει fork το ether μήπως δεν είναι ενημερωμένο το wallet σου?

Το wallet είναι όντως παλιό. Θέλει ενημέρωση η εφαρμογή λες;

4 ώρες πριν, greekfragma είπε

ΚαθαροΔευτέρα στα 27000; 🧐

δε γράφω 30.000 στρογγυλά γιατί θα ξαναβάλω τζιφάκι ΣΤΑΜΑΤΑ

το trading volume πάντως δίνει ρέστα.

3 ώρες πριν, icenex είπε

Δεν αντεχουν αλλο οι αρκουδες πουλανε πουλανε αλλα το ατιμο θελει να παει πιο πανω.Αμα σπασει τα 25 και το κρατησει θα παμε για πιο πανω εγω υπολογιζω κοντα στα 28 που ειχαμε στηριγμα στο προηγουμενο bullrun.

Δείτε τι είπε ο coin bureau σήμερα 

Βαρέθηκα να τους δίνω σημασία τους πουθενάδες όλους με ατζέντα. Ακόμα και ο αλτκοην ντεηλι που κάνει τάχα μου μόνο ανάλυση τρώει dislike όταν ανεβάζει βίντεο με προμο cardano

• Like 1

6 ώρες πριν, zio10 είπε

Το wallet είναι όντως παλιό. Θέλει ενημέρωση η εφαρμογή λες;

φυσικά. Αν είναι πριν το fork τα νομίσματα που έστειλες απλά έχουν φύγει στο παλιό chain αν το συντηρεί κάποιος ακόμα ενώ παρααμένουν στο νέο chain 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

φυσικά. Αν είναι πριν το fork τα νομίσματα που έστειλες απλά έχουν φύγει στο παλιό chain αν το συντηρεί κάποιος ακόμα ενώ παρααμένουν στο νέο chain 

Σ' ευχαριστώ, δοκίμασα ξανά.

Ευτυχώς επιστρέφουν και δεν χάνονται τουλάχιστον! :lol:

edit, για κάποιο λόγο απέτυχε ξανά. Δεν μπορώ να καταλάβω.

Επεξ/σία από zio10

6 ώρες πριν, zio10 είπε

Σ' ευχαριστώ, δοκίμασα ξανά.

Ευτυχώς επιστρέφουν και δεν χάνονται τουλάχιστον! :lol:

edit, για κάποιο λόγο απέτυχε ξανά. Δεν μπορώ να καταλάβω.

για δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με το support του kraken. Κάνουν λίγες μέρες αλλά θα σου απαντήσουν σίγουρα γιατί το ethereum είναι και χαοτικό και δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη με όλο αυτό το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει 

• Thanks 1

57 λεπτά πριν, chek2fire είπε

για δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με το support του kraken. Κάνουν λίγες μέρες αλλά θα σου απαντήσουν σίγουρα γιατί το ethereum είναι και χαοτικό και δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη με όλο αυτό το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει 

Προς το παρόν έστειλα μήνυμα στο support του πορτοφοφλιού. Θα στείλω και στο Kraken.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Binance εδώ και 3 ώρες δεν αφήνει να κάνεις redeem και subscribe στα flexible savings λόγο system maintenance. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα γιατί μάλλον φτάνει περίοδος αγορων

Μόλις είδα ότι θα κρατήσει μια μέρα το maintenance Screenshot_2023-02-22-17-17-38-79_ee1cec40dcf6eb3919ecbfc5d87e6719.jpg.d37f84aeda8be65e45e5e42a599b2dca.jpg

Επεξ/σία από Extacy156

3 ώρες πριν, Extacy156 είπε

Η Binance εδώ και 3 ώρες δεν αφήνει να κάνεις redeem και subscribe στα flexible savings λόγο system maintenance. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα γιατί μάλλον φτάνει περίοδος αγορων

Μόλις είδα ότι θα κρατήσει μια μέρα το maintenance Screenshot_2023-02-22-17-17-38-79_ee1cec40dcf6eb3919ecbfc5d87e6719.jpg.d37f84aeda8be65e45e5e42a599b2dca.jpg

Για φαντάσου να έχουμε κάνα γερό ντιπ και τα stable να είναι κλειδωμένα 

1 ώρα πριν, tcktcktck είπε

Για φαντάσου να έχουμε κάνα γερό ντιπ και τα stable να είναι κλειδωμένα 

Αυτό φοβάμαι και γω. Για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση καλού dip έχω την visa έτοιμη και ας πληρώσουμε τα παραπάνω fees.

• Δημιουργία νέου...