greekfragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 ΚαθαροΔευτέρα στα 27000; 🧐 δε γράφω 30.000 στρογγυλά γιατί θα ξαναβάλω τζιφάκι ΣΤΑΜΑΤΑ το trading volume πάντως δίνει ρέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, greekfragma είπε ΚαθαροΔευτέρα στα 27000; 🧐 δε γράφω 30.000 στρογγυλά γιατί θα ξαναβάλω τζιφάκι ΣΤΑΜΑΤΑ το trading volume πάντως δίνει ρέστα. Δεν αντεχουν αλλο οι αρκουδες πουλανε πουλανε αλλα το ατιμο θελει να παει πιο πανω.Αμα σπασει τα 25 και το κρατησει θα παμε για πιο πανω εγω υπολογιζω κοντα στα 28 που ειχαμε στηριγμα στο προηγουμενο bullrun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 μόλις μίλησες κοκκινήσαμε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, greekfragma είπε μόλις μίλησες κοκκινήσαμε 😂 Ναι αυτη ειναι η σουπερ δυναμη μου Δεν ξερω ποτε ακριβως θα γινει αυτο που ειπα αλλα θεωρω οτι ειναι θεμα ημερων λογικα το πολυ μεχρι τελος του μηνα.Η τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου προβλεψη. Το λεω για αυτους που θελουν να πονταρουν αντιθετα μιας και εχω προιστορια με την γκαντεμια. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, chek2fire είπε έχει γίνει fork το ether μήπως δεν είναι ενημερωμένο το wallet σου? Το wallet είναι όντως παλιό. Θέλει ενημέρωση η εφαρμογή λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, greekfragma είπε ΚαθαροΔευτέρα στα 27000; 🧐 δε γράφω 30.000 στρογγυλά γιατί θα ξαναβάλω τζιφάκι ΣΤΑΜΑΤΑ το trading volume πάντως δίνει ρέστα. 3 ώρες πριν, icenex είπε Δεν αντεχουν αλλο οι αρκουδες πουλανε πουλανε αλλα το ατιμο θελει να παει πιο πανω.Αμα σπασει τα 25 και το κρατησει θα παμε για πιο πανω εγω υπολογιζω κοντα στα 28 που ειχαμε στηριγμα στο προηγουμενο bullrun. Δείτε τι είπε ο coin bureau σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Βαρέθηκα να τους δίνω σημασία τους πουθενάδες όλους με ατζέντα. Ακόμα και ο αλτκοην ντεηλι που κάνει τάχα μου μόνο ανάλυση τρώει dislike όταν ανεβάζει βίντεο με προμο cardano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, zio10 είπε Το wallet είναι όντως παλιό. Θέλει ενημέρωση η εφαρμογή λες; φυσικά. Αν είναι πριν το fork τα νομίσματα που έστειλες απλά έχουν φύγει στο παλιό chain αν το συντηρεί κάποιος ακόμα ενώ παρααμένουν στο νέο chain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, chek2fire είπε φυσικά. Αν είναι πριν το fork τα νομίσματα που έστειλες απλά έχουν φύγει στο παλιό chain αν το συντηρεί κάποιος ακόμα ενώ παρααμένουν στο νέο chain Σ' ευχαριστώ, δοκίμασα ξανά. Ευτυχώς επιστρέφουν και δεν χάνονται τουλάχιστον! edit, για κάποιο λόγο απέτυχε ξανά. Δεν μπορώ να καταλάβω. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, zio10 είπε Σ' ευχαριστώ, δοκίμασα ξανά. Ευτυχώς επιστρέφουν και δεν χάνονται τουλάχιστον! edit, για κάποιο λόγο απέτυχε ξανά. Δεν μπορώ να καταλάβω. για δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με το support του kraken. Κάνουν λίγες μέρες αλλά θα σου απαντήσουν σίγουρα γιατί το ethereum είναι και χαοτικό και δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη με όλο αυτό το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, chek2fire είπε για δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με το support του kraken. Κάνουν λίγες μέρες αλλά θα σου απαντήσουν σίγουρα γιατί το ethereum είναι και χαοτικό και δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη με όλο αυτό το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει Προς το παρόν έστειλα μήνυμα στο support του πορτοφοφλιού. Θα στείλω και στο Kraken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά απάντησαν από το wallet. Έπρεπε να αυξήσω το gas limit. Εγώ άφηνα το προτεινόμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Binance εδώ και 3 ώρες δεν αφήνει να κάνεις redeem και subscribe στα flexible savings λόγο system maintenance. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα γιατί μάλλον φτάνει περίοδος αγορων Μόλις είδα ότι θα κρατήσει μια μέρα το maintenance Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Extacy156 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Extacy156 είπε Η Binance εδώ και 3 ώρες δεν αφήνει να κάνεις redeem και subscribe στα flexible savings λόγο system maintenance. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα γιατί μάλλον φτάνει περίοδος αγορων Μόλις είδα ότι θα κρατήσει μια μέρα το maintenance Για φαντάσου να έχουμε κάνα γερό ντιπ και τα stable να είναι κλειδωμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tcktcktck είπε Για φαντάσου να έχουμε κάνα γερό ντιπ και τα stable να είναι κλειδωμένα Αυτό φοβάμαι και γω. Για παν ενδεχόμενο σε περίπτωση καλού dip έχω την visa έτοιμη και ας πληρώσουμε τα παραπάνω fees. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις