Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αύριο του Αγίου Βαλεντίνου 👩‍❤️‍💋‍👨 💋, αλλά όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στις ανακοινώσεις για τα νούμερα του πληθωρισμού στην Αμερική. Λογικά θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αγορά. Και ίσως και η αναμονή για τις αυριανές ανακοινώσεις επηρέασαν και σήμερα την αγορά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 12/8/2022 στις 7:08 ΜΜ, chek2fire είπε
Στις 12/8/2022 στις 6:31 ΜΜ, bedazzled είπε

Δεν χρειάζομαι συμβουλές από αποτυχημένους κουβαδοφόρους. Τζογάρετε σε alts (δεν το ήξερα ότι είναι signal thread, μήπως να γίνει rename?).

Σε ευχαριστώ για το "ενδιαφέρον" πάντως.

από το κανάλι έφυγε και ο αναφερόμενος. Συνεχίστε 

Παιδιά τί έχασα;; Έφαγε μπαν bedazzled;;

Δεν προλαβαίνα να τα διαβάζω όλα... και απορούσα γιατί μου λείπουν οι φιλοσοφημένες του αναρτήσεις... 

Γίνεται κάπως να τον επαναφέρουμε;; 

Δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα οποιος δεν αγορασε και στις 21.5κ που ηταν νομιζω εχασε μια καλη ευκαιρια να μπει κοντα στις 20κ.Αν σπασει τις 24 το βλεπω να παμε καρφι για 28 που εκει ειχαμε καλο στηριγμα στο bullrun και λογικα τωρα θα λειτουργησει σαν αντισταση.

Ειλικρινά πεθαινω με τις ομάδες στο FB.Τόσο καιρό ήταν χαμηλά κι όλοι έκλαιγαν αντί να κάνουν DCA τσουκου τσουκου.

Τωρα που έχει πάρει καλό κεφάλι μέσα σε 2 μήνες,τρέχουν και λένε είναι ευκαιρία να μπουν! 🤣🤣🤣

9 ώρες πριν, Alkazar21 είπε

Που οφείλεται η άνοδος?

Πάμε για τα 28κ? 

Όντως εγώ περίμενα να πάει πιο κάτω, το καλό είναι που δεν βγήκα εντελώς αλλά έχασα τα pump... 

Οι ανακοινώσεις περί πληθωρισμού και οικονομικών στοιχείων που έγιναν χτες και προχτές.

36 λεπτά πριν, rallistas είπε

Ειλικρινά πεθαινω με τις ομάδες στο FB.Τόσο καιρό ήταν χαμηλά κι όλοι έκλαιγαν αντί να κάνουν DCA τσουκου τσουκου.

Τωρα που έχει πάρει καλό κεφάλι μέσα σε 2 μήνες,τρέχουν και λένε είναι ευκαιρία να μπουν! 🤣🤣🤣

Εντάξει, δεν κάτι παράλογο αυτό πάντως. Είναι και αυτό μια στρατηγική. Αρκετοί περιμένουν να σπάσουν τα resistance levels και μετά παίρνουν θέσεις. 

Πραγματικά χαίρομαι που δεν μασησα και όσα έμαθα από εδώ και εκεί τα εφάρμοσα και ειδικά το dca.και τέλος έβγαλα όσο περισσότερο μπορούσα το συναίσθημα από την εξίσωση.

Τελικά είναι αλλιώς να έχεις πάρει από νωρίς μια καλή θέση και απλά να περιμένεις την απογείωση...

• Like 1

21 λεπτά πριν, icenex είπε

Πραγματικά χαίρομαι που δεν μασησα και όσα έμαθα από εδώ και εκεί τα εφάρμοσα και ειδικά το dca.και τέλος έβγαλα όσο περισσότερο μπορούσα το συναίσθημα από την εξίσωση.

Τελικά είναι αλλιώς να έχεις πάρει από νωρίς μια καλή θέση και απλά να περιμένεις την απογείωση...

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για απογείωση θεωρώ. Αν δεν σπάσει κομβικά resistance levels δεν πάμε πουθενά. Το καλή θέση για τον καθένα είναι υποκειμενικό επίσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα ειναι ποσο το πιστευεις και ποσο εισα διατεθιμενος να ρισκαρεις.

Στο πορτοφολι μου εχω αρκετες ακριβες αγορες σα νιουφης (2021) αλλα δε βγηκα να τα πεταξω ολα στη θαλασσα λογω πανικου.

Απο το καλοκαιρι και μετα αρχισα το DCA για να φερω λιγο την κατασταση στα ισα της, και ηδη ειμαι αρκετα ευχαριστημενος παρολο που ακομα ειμαστε πολυ χαμηλοτερα απο τα ATH.Ακομα και το ΑΤΗ του 21 να φτασει δηλαδη,θα ειμαι σουπερ ντουπερ ευτυχης.

Σιγουρα ο καθενας εχει τη στρατηγικη του.Ειναι και πραγμα που ειναι δυσκολο ψυχολογικα.Κακα τα ψεμματα.

Επεξ/σία από rallistas
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...