Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερες και εγω ιδια αποψη-σκεψη ειχα με τον @greekfragma και για του λογω το αληθες ξυπνησα σημερα και εβγαλα 140€ μεροκαματο...Γιατι χθες πουλησα ολα μου τα chainlink στα 7.06€ που τα ειχα αγορασει στα 6€ και πονταρα στο γεγονος οτι θα τα ξαναγορασω γιατι πιστευα οτι θα παμε πιο κατω(διορθωση γαρ) και επειδη δεν ηθελα να γινω πολυ απληστος εβαλα τιμη αγορας στα 6.6€ τωρα που το κοιταω βεβαια η τιμη παιζει στα 6.49€ αλλα δεν βαριεσαι..Ανεβασα και την θεση μου κατα 1 chainlink :P

Πω μου εκατσε καλα αυτο γιατι εχω την γυναικα που γκρινιαζει τον τελευταιο καιρο θα τις τα δωσω να παει να παρει τιποτα για παρτη της να ηρεμησει το κεφαλι μου. :lol:

δωρο.JPG

Επεξ/σία από icenex
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης εχθές ήταν και μια καλή μέρα για σορταρισμα με μεγάλο leverage σε όποια alts είχαν κάνει καλό pump τις τελευταίες μέρες. Αν ήσουν από πάνω σε 1 min timeframe καθώς το btc έσπαγε μικροαντιστασεις έβγαινε καλό μεροκάματο. Τώρα περιμένουμε 17 του μήνα το cpi αλλά το dca δεν έβλαψε ποτέ κανεναν 

Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι κλήσεις για δήθεν ευκαιρίες επένδυσης σε κρυπτο. Εχθές μιας και είχα χρόνο να σπαταλήσω έκατσα και έπιασα συζήτηση με μια να δω μέχρι τι σημείο θα φτάσουν. Με παρέπεμψε σε μια πλατφόρμα για να κάνω εγγραφή και όταν της είπα ότι δεν έχει κάποια coins που με ενδιαφέρουν έφτασε στο σημείο να μου πει ότι αφού κάνω κατάθεση μπορώ να ζητήσω να βάλουν οποίο coin θέλω στην πλατφόρφα 😂

Επεξ/σία από Extacy156

Χωρις να εχω δει τις μοχλευσεις να φανταστω τα longs ητανε πολυ παραπανω απο τα shorts και σε συνδυασμο με τα κακα μαντατα που το kraken αναγκαστηκε να σταματησει το staking service στο Αμερικα ηρθε να δεσει το γλυκο και η τιμη πηρε την κατω βολτα και μετα ολοι αυτοι ειτε ρευστοποιηθηκαν ειτε εκλεισαν τις θεσεις τους με απωλειες..

GG...ειναι ο λογος που αποφευγω να μαθω να κανω μοχλευσεις γιατι τα πολυ μεγαλα πορτοφολια χειραγωγουν πολυ ανετα μια τετοια αγορα με τοσο λιγο volume.Χιλιες φορες να κανω οτι εκανα με το chainlink με σαφως λιγοτερη κερδη αλλα σιγουρα δεν θα χασω λεφτα παρα μονο μελλοντικα κερδη αν δεν μου κατσει το trade.

Στο long run πιστευω η καλυτερη τακτικη να βγαλεις λεφτα ειναι hold εκτος αν εισαι κωλοφαρδος και σου καθονται και τα trades τοτε ναι θα βγαλεις ακομη περισσοτερα.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ μεγαλη μόχλευση σπάνια, μόνο αν βλέπω σχεδόν σίγουρα που θα πάει η αγορά το επόμενο 5λεπτο η αν βλέπω κάποιο weak πάνω σε αντίσταση οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει ένα μικρό bounce. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι είσαι από πάνω την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται ότι τα κέρδη μετά πάνε κατευθείαν σε stable η spot. Ασχολείσαι ένα μισάωρο την σωστή στιγμή και μετά γεια σας. Δεν είναι για πολύ ωρα

• Like 1

15 ώρες πριν, greekfragma είπε

ποιο κράκεν;

εσείς δε περιμένατε μια ημέρα κόκκινη μετά από 2 εβδομάδες σερί πράσινα όλα;

ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές πως πηγαινόερχεται μια αγορά.

Και μια πρόβλεψη. 

Μέχρι 21500 και μετά πάμε πάλι πράσινα πάνω για τα 25000

15.000 ~ 13.000

7 ώρες πριν, icenex είπε

Πω μου εκατσε καλα αυτο γιατι εχω την γυναικα που γκρινιαζει τον τελευταιο καιρο θα τις τα δωσω να παει να παρει τιποτα για παρτη της να ηρεμησει το κεφαλι μου. :lol:

Παίξε κάνα τζόκερ γιατί όντως αν σε θέλει, όλα γίνονται 

7 ώρες πριν, Extacy156 είπε

Επίσης εχθές ήταν και μια καλή μέρα για σορταρισμα με μεγάλο leverage σε όποια alts είχαν κάνει καλό pump τις τελευταίες μέρες. Αν ήσουν από πάνω σε 1 min timeframe καθώς το btc έσπαγε μικροαντιστασεις έβγαινε καλό μεροκάματο. Τώρα περιμένουμε 17 του μήνα το cpi αλλά το dca δεν έβλαψε ποτέ κανεναν 

Σορτάρεις συχνα? Πως τα πας? Εγώ το φοβάμαι ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20230210_173016.jpg.c54907714a004fdd57e65bcad38fda63.jpgΔεν είναι για συνέχεια...τις τελευταίες 3 μέρες ήταν έτσι η αγορά που ήταν πιο εύκολο να προβλεψεις....

Αυτές τις 3 μέρες είμαι περίπου στο +600% του κεφαλαίου μου σε perpetual

Επεξ/σία από Extacy156
  • Like 2

4 ώρες πριν, kostakis81 είπε

καθηστε ρε παιδια 

μια χαρα τα ελεγαν οι τυποι παραπανω ?γιατι να γελασετε?

Ε τώρα που να στα λέω. Το ότι αυτοί υπόσχονται 5-10% κέρδος κάθε μήνα και τελικά τους έδωσε λεφτά αυτή που αποκαλουσε τα cryptos ως "τα bitcoins" αφού δήλωσε πρώτα ότι δεν έχει ιδέα τι είναι αυτά και αφού ο μόνος εκεί που έδειχνε να ξέρει τι παίζει τους είπε να μην ασχοληθούν. Οκ πιστεύω πως πριν πέσουν οι υπογραφές αυτή θα καταλάβει τι παίζει και θα γλιτώσει τα λεφτά της αλλα αν δεις το price action του tflow οι άλλοι δύο πήραν αυτό που ήθελαν ήδη. Ίσως να είναι και για κλάματα η όλη υπόθεση 

16 ώρες πριν, kostakis81 είπε

καθηστε ρε παιδια 

μια χαρα τα ελεγαν οι τυποι παραπανω ?γιατι να γελασετε?

Δηλαδή εσύ κατάλαβες ποια είναι χρησιμότητα του token που έκαναν shill;

Γιατί εγώ δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται token το project, εκτός από το να δημιουργήσει ένα ponzi scheme.

• Like 2

• Δημιουργία νέου...