greekfragma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 17 minutes ago, icenex said: πρασινο και μην σου πω και το μεθεπομενο... Και ξερεις που το στηριζω αυτο εχω την εντυπωση οτι εγιναν περισσοτερες short θεσεις σε σχεση με τα Longs οποτε προβλεπω να πηγαινουμε παλι σε short squeeze. το ειδες οτι κοκκίνησε λίγο πριν κλείσει και αφού έγραψες οτι θα είναι και τα 2 επόμενα πράσινα; αλλά τελικά σου πέρασε οριακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, greekfragma είπε το ειδες οτι κοκκίνησε λίγο πριν κλείσει και αφού έγραψες οτι θα είναι και τα 2 επόμενα πράσινα; αλλά τελικά σου πέρασε οριακά Ειλικρινα δεν κοιταω καθολου τα κερια..απλα ειδα καποια στιγμη με το ζορι να κραταει η τιμη στα 23050 απλα μπηκα και βλεπω με το που ανακοινωθηκαν τα rate hikes οι τιμες σιγα σιγα να παιρνουν τον ανηφορο.Θεωρω οτι θα εχουμε λιγο fomo.. Ειστε ετοιμοι να σπασουμε τα 24? Spoiler ελπιζω να ωριμασει καλα το παραπανω σχολιο μου Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tcktcktck είπε τον χακαραν? Μπορεί ν αφαει κανα πρόστιμο απο την sec με τετοια tweets Δεν ξέρω λες? 2 ώρες πριν, M A T R I X είπε Για πείτε απόψεις τι λέτε να δούμε; Ο ice που χάθηκε 2 ώρες πριν, greekfragma είπε κάποιο πουλάκι είπε για 30.000 μέσα Φλεβάρη. Δε σπεκουλάρω. Απλά πετάω και γω κάτι που άκουσα. πάντως όσοι περίμεναν τα 15κ-22κ ραλι να είναι trap μάλλον έφαγαν άκυρο. Βάση volume τουλάχιστον φαίνεται οτι ο πάτος ήταν τα 15 και πλέον θα παίζουμε με δυνατό μαξιλάρι τα 21-22κ 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Προσωπικά πιστεύω θα ξαναδούμε 18-20k Εγώ περιμένω να κατέβει και κάτω από 18κ, προς τα 15κ... Ρευστοποίησα κάποιες θέσεις τις προηγούμενες μέρες... Ελπίζω να βγει... Πάντως πήγε καλά σήμερα 1 ώρα πριν, icenex είπε Ειστε ετοιμοι να σπασουμε τα 24? Να κατέβουμε πρώτα και μετά to the moon 😁 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, tcktcktck είπε τον χακαραν? Μπορεί ν αφαει κανα πρόστιμο απο την sec με τετοια tweets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Σπασαμε τα 24 παλι αντε να δουμε θα το κανουμε στηριγμα αυτη την φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 νομίζω ότι θα σκάσει απότομα το τελευταίο χαστούκι στο bear ! Η πτώση θα είναι καλή. (ελπίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, snot είπε Λες να σορταρε χτες και πλέον να πούλησε και το acc?? 44 λεπτά πριν, icenex είπε Σπασαμε τα 24 παλι αντε να δουμε θα το κανουμε στηριγμα αυτη την φορα... Εσύ που το βλέπεις μέχρι Μάρτιο?? 4 λεπτά πριν, andreas314p είπε νομίζω ότι θα σκάσει απότομα το τελευταίο χαστούκι στο bear ! Η πτώση θα είναι καλή. (ελπίζω) Μαζί σου για το μπαμ... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Λες να σορταρε χτες και πλέον να πούλησε και το acc?? Εσύ που το βλέπεις μέχρι Μάρτιο?? Μαζί σου για το μπαμ... Κοιτα εγω πιστευω να εχουμε παει κοντα 26κ και ισως μετα δουμε καμια καλη διορθωση αλλα σε καμια περιπτωση δεν περιμενω κατω απο 18κ...Πιστευω αν δουμε πατο ξανα θα ειναι εκει γυρω 18-20κ.Βεβαια εξαρταται κατα πολυ απο τα shorts & longs...Εγω ειμαι holder οποτε τι να σου πω ισως αξιζει να δεις τι κανουν οι περισσοτεροι και να κανεις το αντιθετο...Αλλα απο οτι βλεπω οι μισοι ειναι Long και οι αλλοι μισοι short... Απο εκει και περα την προβλεψη μου την στηριζω τελειως βαση προιστοριας προηγουμενων κυκλων.Αλλα επειδη δεν εχει ξαναβρεθει σε τετοιες οικονομικες συνθηκες ο χωρος τον κρυπτο δεν ειναι απιθανο και το σεναριο που ευελπιστεις. Εγω εκανα τις κινησεις μου και θα πορευτω με αυτες και εχει ο θεος μεχρι το επομενο ραλλυ edit λιγα παραπανω τα shorts ~60-40 https://www.coinglass.com/LongShortRatio Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outcast1001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μόνο σε μένα ξεκίνησε να συμβαίνει ότι δεν μπορώ να παρω τα λεφτά από το Binance; Μόλις πάω να μετατρέψω USDT -> EUR μου βγάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 ρε μεροκάματο ρε τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, outcast1001 είπε Μόνο σε μένα ξεκίνησε να συμβαίνει ότι δεν μπορώ να παρω τα λεφτά από το Binance; Μόλις πάω να μετατρέψω USDT -> EUR μου βγάζει Κακή περίοδος να μετατρέψεις $ σε €. Πάντως με busd δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outcast1001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και κει που λέω "λες" να παίζει με BUSD και όχι με USDT? Νοπ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από outcast1001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, outcast1001 είπε Και κει που λέω "λες" να παίζει με BUSD και όχι με USDT? Νοπ είναι πρόσφατο το deposit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outcast1001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, M A T R I X είπε είναι πρόσφατο το deposit; Οχι. Εχει πάνω από χρόνο. Εχει σχέση λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, outcast1001 είπε Οχι. Εχει πάνω από χρόνο. Εχει σχέση λες; Όχι. Στείλε στο live chat θα σε εξυπηρετήσουν αμέσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις