Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Στις 26/1/2023 στις 3:47 ΜΜ, freelove είπε Γιατί στην wirex δίνει 12% στο ευρώ και τά χρήματα ελεύθερα. Τέτοιο επιτόκιο δεν το βρίσκεις πουθενά καί ελεύθερα τά χρήματα Στις 26/1/2023 στις 7:38 ΜΜ, freelove είπε Έχω μια Χ ασφάλεια να τό πω ότι όσο το btc είναι πάνω από 20κ δεν θα πιστολιαση το wirex αφού δεν έγινε όταν ήταν 16κ. Αν δω ότι πάει προς πτώση το btc εννοείται τραβάω Αδελφέ φαίνεται να το έχεις μελετήσει δυνατά το έργο. Εγώ είμαι μαζί σου. 12% επιτόκιο δεν είναι καθόλου περίεργο. Το ακριβώς αντίθετο δείχνει υγεία και ότι η εταιρεία αγαπάει τον συνάνθρωπο και μοιράζει πλούτο. Μην ακούς τα παιδιά εδώ . Αυτόν που έχει ρίξει μελέτη τον ζηλεύουν. Εγώ έχω 12 ευρώ και θα τα ρίξω wirex πάντως. Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. 🙈🙉🙊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Με 12€ σε 10 χρόνια θα τά έχεις κάνει διπλάσια. Xaxa Υπάρχουν καί αυτοί που ασχολούνται Με crypto για τά fiat επιτόκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 28/1/2023 στις 8:29 ΠΜ, Extacy156 είπε Επειδή οι περισσότεροι περιμένουν την αγορά να κάνει μια διόρθωση κρατάω μια πισινή γιατί συνήθως η αγορά κάνει το αντίθετο από αυτό που περιμένουν οι πολλοί. Συνεχίζουμε με dca in και κάνουμε το σταυρό μας. Ούτε να τοξερα για το RNDR...μας έκανε ακόμα σχεδόν +50%... Θα αρχίζω να βάζω φωτό και για BTC μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, freelove είπε Με 12€ σε 10 χρόνια θα τά έχεις κάνει διπλάσια. Xaxa Υπάρχουν καί αυτοί που ασχολούνται Με crypto για τά fiat επιτόκια. Μην υποτιμάς τα επιτόκια. Σε 10 χρόνια με ανατοκισμό θα έχεις 37,3€. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αλλαζουμε συζητηση αν παμε σε διαχρονικες αποδοσεις ETFs και με λιγοτερο ρισκο απο οτι τα κρυπτο. πχ. Η αποδοση του δεικτη S&P 500 διαχρονικα ειναι 10,7 %. Με μια αρχικη επενδυση 500 ευρω και απο κει και περα, 500 καθε μηνα σε δεικτη πχ VOO (Vanguard 500 Index Fund ETF), απο την παρακατω σελιδα υπολογιζεται αναλογα με τα χρονια , το ποσο που προκυπτει. πχ με τα παραπανω στοιχεια και για 20 χρονια https://www.thecalculatorsite.com/finance/calculators/compoundinterestcalculator.php θα εχετε 423.949,44 € . https://www.fool.com/investing/how-to-invest/index-funds/average-return/ Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από Damianus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Damianus είπε Αλλαζουμε συζητηση αν παμε σε διαχρονικες αποδοσεις ETFs και με λιγοτερο ρισκο απο οτι τα κρυπτο. πχ. Η αποδοση του δεικτη S&P 500 διαχρονικα ειναι 10,7 %. Με μια αρχικη επενδυση 500 ευρω και απο κει και περα, 500 καθε μηνα σε δεικτη πχ VOO (Vanguard 500 Index Fund ETF), απο την παρακατω σελιδα υπολογιζεται αναλογα με τα χρονια , το ποσο που προκυπτει. θα εχετε 423.949,44 € . Έχω την εντύπωση πως το 10.7% δεν περιλαμβάνει τα μερίσματα οπότε ίσως είναι κάτι παραπάνω. Από τα 420.000 πάντως, τα 120.000 είναι η επένδυσή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και απο τη στιγμη που αναφερομαστε στα ΕΤFs , επιλεγοντας μεγαλυτερο ρισκο πχ μετοχες, ακολουθει κανεις τα λεγομενα του Buffet στο πρωτο βιντεο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Alkazar21 είπε τον χακαραν? Μπορεί ν αφαει κανα πρόστιμο απο την sec με τετοια tweets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Για πείτε απόψεις τι λέτε να δούμε; Ο ice που χάθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 κάποιο πουλάκι είπε για 30.000 μέσα Φλεβάρη. Δε σπεκουλάρω. Απλά πετάω και γω κάτι που άκουσα. πάντως όσοι περίμεναν τα 15κ-22κ ραλι να είναι trap μάλλον έφαγαν άκυρο. Βάση volume τουλάχιστον φαίνεται οτι ο πάτος ήταν τα 15 και πλέον θα παίζουμε με δυνατό μαξιλάρι τα 21-22κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Για πείτε απόψεις τι λέτε να δούμε; Ο ice που χάθηκε Εγω εδω ειμαι δεν μιλαω γιατι εχω κακη προιστορια με τις προβλεψεις μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Προσωπικά πιστεύω θα ξαναδούμε 18-20k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 minute ago, icenex said: Εγω εδω ειμαι δεν μιλαω γιατι εχω κακη προιστορια με τις προβλεψεις μου έτσι από περιέργεια....τι πιστεύεις οτι θα είναι το επόμενο 15λεπτο κεράκι; κόκκινο ή πράσινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, greekfragma είπε κάποιο πουλάκι είπε για 30.000 μέσα Φλεβάρη. Δε σπεκουλάρω. Απλά πετάω και γω κάτι που άκουσα. πάντως όσοι περίμεναν τα 15κ-22κ ραλι να είναι trap μάλλον έφαγαν άκυρο. Βάση volume τουλάχιστον φαίνεται οτι ο πάτος ήταν τα 15 και πλέον θα παίζουμε με δυνατό μαξιλάρι τα 21-22κ Δεν ειναι μονο πουλακι ειναι ουσιαστικα η επομενη αντισταση στα 28κ και αμα σπασει θα γινει στηριγμα.Εχεις δικιο οτι πλεον τα 20-22κ ειναι πολυ δυνατο στηριγμα με τοσο αγορα και πωληση που επαιξε.Αλλα και αυτο να μην κρατησει το επομενο μαξιλαρι στα 16-18κ ειναι και αυτο πολυ δυνατο οποτε για να παμε στα 10-14 που πολλοι ηλπιζαν ολοενα και περισσοτερο φαινεται να αποτελει σχεδον αδυνατο σεναριο. 16 λεπτά πριν, greekfragma είπε έτσι από περιέργεια....τι πιστεύεις οτι θα είναι το επόμενο 15λεπτο κεράκι; κόκκινο ή πράσινο; πρασινο και μην σου πω και το μεθεπομενο... Και ξερεις που το στηριζω αυτο εχω την εντυπωση οτι εγιναν περισσοτερες short θεσεις σε σχεση με τα Longs οποτε προβλεπω να πηγαινουμε παλι σε short squeeze. Αν πεσω μεσα στα 2 κερια πες το μου να το ξερω Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις