tcktcktck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, freelove είπε Γιατί στην wirex δίνει 12% στο ευρώ και τά χρήματα ελεύθερα. Τέτοιο επιτόκιο δεν το βρίσκεις πουθενά καί ελεύθερα τά χρήματα Αυτό είναι πολλαπλάσιο του επιτοκίου της ΕΚΤ άρα είναι από μόνο του ύποπτο. Celsius vibes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ψάχνω όλες τής πλατφόρμες που δίνουν fiat επιτόκιο στο ευρώ. Πέρα από wirex καί nexo, binance πού έχω acc στα άλλα επειδή είναι καί άπειρα από τί βλέπω τι να διαλέξω καί ούτε έχω ιδέα πόσο Safe είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, freelove είπε Ψάχνω όλες τής πλατφόρμες που δίνουν fiat επιτόκιο στο ευρώ. Πέρα από wirex καί nexo, binance πού έχω acc στα άλλα επειδή είναι καί άπειρα από τί βλέπω τι να διαλέξω καί ούτε έχω ιδέα πόσο Safe είναι Ε, δεν καταλαβαίνεις τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Φίλε kkatzos αν θέλεις να απαντήσεις καλώς. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω Πίο το νόημα νά ρωτάς στην ερώτηση μου. Τι νά καταλάβω παλικάρι μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, freelove είπε Φίλε kkatzos αν θέλεις να απαντήσεις καλώς. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω Πίο το νόημα νά ρωτάς στην ερώτηση μου. Τι νά καταλάβω παλικάρι μου?? Δεν είναι βιώσιμα τα επιτόκια που δίνει οπότε παίζει μεγάλη πιθανοτητα να βαρεσει πιστόλι απλά δεν μπορείς να ξέρεις το πότε θα γίνει αυτό.Εν ολίγοις αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, freelove είπε Φίλε kkatzos αν θέλεις να απαντήσεις καλώς. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω Πίο το νόημα νά ρωτάς στην ερώτηση μου. Τι νά καταλάβω παλικάρι μου?? Ότι τόσο μεγάλα επιτόκια είναι επικίνδυνα. Το κεφάλαιο σου δανείζεται για ακόμη μεγαλύτερο επιτόκιο άρα σε άτομα που βάζουν πολύ επικίνδυνα στοιχήματα. Μπορεί να μην είναι κλειδωμένα τα κεφάλαια αλλά αυτό δεν εγγυάται ότι θα είναι διαθέσιμα όταν τα ζητήσεις. Βάλε μόνο ευρώ που δεν φοβάσαι να χάσεις. Το binance δεν δίνει επιτόκιο σε ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Έχω μια Χ ασφάλεια να τό πω ότι όσο το btc είναι πάνω από 20κ δεν θα πιστολιαση το wirex αφού δεν έγινε όταν ήταν 16κ. Αν δω ότι πάει προς πτώση το btc εννοείται τραβάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) να κανω μια άσχετη ερώτηση, όντας και άσχετος. Έκανα λογαριασμό νέο στο Kraken (ειχα χασει τα στοιχεία του παλιού) και αγόρασα Storj προκειμένου να πληρώσω τον λογαριασμό μου στο storj.ιο. Το θέμα είναι ότι το Kraken δείχνει λιγότερο available balance από ότι έχω σαν υπόλοιπο. Το γνωρίζω ότι βάζει 72 hour hold σε συναλλαγές με κάρτες και δεν έχει περάσει το διάστημα ακόμη. (χρεωστική πειραιώς). Έχω κανει ταυτοποίηση. Είναι λογικό αυτό που γράφει? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από valadsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, valadsk είπε να κανω μια άσχετη ερώτηση, όντας και άσχετος. Έκανα λογαριασμό νέο στο Kraken (ειχα χασει τα στοιχεία του παλιού) και αγόρασα Storj προκειμένου να πληρώσω τον λογαριασμό μου στο storj.ιο. Το θέμα είναι ότι το Kraken δείχνει λιγότερο available balance από ότι έχω σαν υπόλοιπο. Το γνωρίζω ότι βάζει 72 hour hold σε συναλλαγές με κάρτες και δεν έχει περάσει το διάστημα ακόμη. (χρεωστική πειραιώς). Έχω κανει ταυτοποίηση. Είναι λογικό αυτό που γράφει? ναι αφου τα fee για μεταφορά σε storj ειναι 4.3 απο τα 8.6 που εχεις μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, sharke είπε ναι αφου τα fee για μεταφορά σε storj ειναι 4.3 απο τα 8.6 που εχεις μεσα. μα αυτό εξηγώ, δεν έχω 8.6. Έχω 44 storj 15 ευρώ περίπου. (δες την εικονα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Έγω πάντως παιδιά από τις 21 Ιανουαρίου ρευστοποιώ κάποιες θέσεις καθώς η αγορά φαίνεται κάπως χάλια... Περιμένω να κατέβουμε σε νέα χαμηλά και να μπω τότε. Αυτό το rally του Ιανουαρίου πιστεύω είναι bull trap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Αυτό το rally του Ιανουαρίου πιστεύω είναι bull trap ...ή / και παιχνιδάκι των liquidators των ftx, gemini και λοιπων χρεωκοπημενων, να ανεβασουν την αγορα, να ξεφορτωσουν τα παγωμενα assets ψηλώτερα και να αυξησουν τα recovery commissions τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, pp6210 είπε ...ή / και παιχνιδάκι των liquidators των ftx, gemini και λοιπων χρεωκοπημενων, να ανεβασουν την αγορα, να ξεφορτωσουν τα παγωμενα assets ψηλώτερα και να αυξησουν τα recovery commissions τους... Δεν ξέρω αν είναι αυτοί που γράφεις αλλά φαίνεται ότι από Νοέμβρη και μετά τα μεγάλα πορτοφόλια ξαναγόρασαν μετά από καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Επειδή οι περισσότεροι περιμένουν την αγορά να κάνει μια διόρθωση κρατάω μια πισινή γιατί συνήθως η αγορά κάνει το αντίθετο από αυτό που περιμένουν οι πολλοί. Συνεχίζουμε με dca in και κάνουμε το σταυρό μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσωπικα στα @@ μου και ας ειναι ολο αυτο ενα bulltrap γιατι ουτε προσπαθω να κανω swing trade και ουτε να κανω μοχλευση.Αγορασα ακριβως διπλα στον πατο (15.9κ) αν τελικα αποδειχτει οτι θα παμε ακομη πιο κατω δεν θεωρω οτι θα εχει τραγικη διαφορα(μαξ 14κ αν με ρωτατε) με τον πατο που ειδαμε πριν λιγο καιρο (15.6κ). Και εφοσον εχω σκοπο να πουλησω στο επομενο ραλλυ μικρη σημασια εχει για μενα αλλα ας παρω το χειροτερο σεναριο και παμε και 10k εστω και τοτε για μενα τα 15.6κ ητανε ηδη πολυ καλη τιμη γιατι απλα σκεφτομαι με γνωμονα το επομενο ραλλυ.Και εξηγουμαι αγορασα πες χοντρικα στα 16κ και εστω χτυπησουμε 80κ δηλαδη 10κ παραπανω απο το προηγουμενο all time high αυτο απο μονο του ειναι ενα χ5 τα λεφτα μου...Αν ας πουμε τελικα δουμε btc στα 10k αυτο σημαινει οτι καποιος που αγορασε btc στα 16k ασχετως τι ποσο εβαλε θα μπορουσε να αγορασει 60% παραπανω σατοσι με τα λεφτα του αρα 60% παραπανω κερδος.Με λιγα λογια αυτος που αγορασε στις 10κ στις 80κ θα εκανε ενα x8 τα λεφτα του εναντι αυτου που αγορασε στα 16κ και εκανε ενα χ5. Θα μου πειτε τωρα κατσε ρε εσυ παυλο ειναι 3χ τα λεφτα σου, ναι δεν διαφωνω δεν ειναι λιγο το χ3 αλλα υπαρχει μια παροιμια που λεει οτι οποιος παει για τα πολλα χανει και λιγα.Και αν τελικα αποδειχτει οτι ο πατος ητανε τα 15.6 τοτε οσοι δεν μπηκατε σε εκεινες τις τιμες ηδη χανετε μερος αυτου του x ηδη ημαστε σχεδον 50% πανω απο εκεινον τον πατο. Εμενα αυτο ητανε το σκεπτικο μου, μενει να δουμε αν τελικα συνεχιζω να ειμαι γκαντεμης η τελικα μου γυρισε η τυχη και επιτελους μετα απο τοσο dca πετυχα τον πατο και ειδικα απο την στιγμη που εκανα all in. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από icenex 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις