Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Χαμός, ξέπλυμα χρήματος, ναρκωτικά, dark web, όπλα, κυβερνοεπιθέσεις, ransomware κτλ από ένα ανταλλακτήριο (bitzlato) στην κίνα ("που δεν το ξέρει κανένας" 🙃). Τους συνέλαβαν στο Μαϊάμι! Ρώσος ο ιδιοκτήτης. Το ανταλλακτήριο το έκλεισαν τον 4ο του 2022... Και σήμερα αποφάσισαν να μας πουν τα νέα!

Για το καλό της Αμερικής θα επεκταθούν οι έλεγχοι παγκόσμια... και θα δικαστούν όλοι στην Αμερική 🤫

Το έβγαλε μόλις τώρα το Department of Justice για να χειραγωγούσουν την αγορά των crypto και να κόψουν την τρελή άνοδο που είχαμε!

Λογικά αύριο θα τα πει και ο Ευαγγελάτος (με το δικό του τρόπο βέβαια) :P.

Η Βinance μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε κάπου!

Ο CZ είχε την πληροφορία και έκανε το ανάλογο tweet. To σύνθημα "4". 😂

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Τώρα που πατήσαμε 22k τι περιμένουμε; 😂

Τα 23... :P

7 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Τον @icenex να συνεχίσει να είναι offline

yo what GIF

Λετε να γυρισε η τυχη μου γιατι προσωπικα κοιταω το πορτοφολι 10 φορες την μερα :P

Μην παραξενευτειτε αν δουμε κανα ραλλυ μεχρι τις 28k και πεσουν ενα καρο ρευστοποιησεις παλι σε αρκουδιαρηδες, βεβαια μην περιμενετε να γινει σε μια δυο μερες...

Επεξ/σία από icenex
  • Sad 1

όποιος είχε λεφτά στην άκρη στο πρώτο boom στα 20 και δεν έπαθε FOMO τώρα πρέπει να τον έχει λούσει ιδρώτας.

το Theta έτοιμο να εκραγεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sandbox και mana εχουν εκτιναχθεί τις τελευταιες 7 μερες,  αυτα νομίζω και τα 2 είχαν φταση κάποτε στα 5-8$ περίπου

Επεξ/σία από sharke
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ να ρωτήσω κάτι.....με λίγες μέρες πράσινες φύγαμε από extreme fear και φτάσαμε neutral; 

η αγορά δε μαθαίνει τίποτα από τα λάθη της;

https://alternative.me/crypto/fear-and-greed-index/

spacer.png

Επεξ/σία από greekfragma

Καλοδεχουμενο το pump μετά από μια τεράστια πτώση εδώ και πολλούς μήνες από τα 60 στα 15 αρχισε πάλι το portofolio να ανεβαίνει κάθε μέρα λίγο λίγο συνολικά. Προσωπικά δεν θα πουλήσω τίποτα αν δεν δω 60k BTC. Όλο το portofolio είναι από mining οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Τα 20 που βλέπουμε αυτές τις μέρες δείχνουν πάλι ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να δείχνει εμπιστοσύνη αν και έχουμε δρόμο ακόμα οι αρκούδες είναι μπόλικες όπως σε κάθε ανάλογη πτώση. Btc eth πάντως σταθερή αξία το 50% μου είναι εκεί και το άλλο 50% σε λοιπά τρίτα νομίσματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, greekfragma είπε

εγώ να ρωτήσω κάτι.....με λίγες μέρες πράσινες φύγαμε από extreme fear και φτάσαμε neutral; 

η αγορά δε μαθαίνει τίποτα από τα λάθη της;

https://alternative.me/crypto/fear-and-greed-index/

spacer.png

Απλα η αγορα "συνηθισε" τις χαμηλες τιμες, σκεψου το απο την μερια σου.Εφτασε το low στα 15.5κ και απο εκει και επειτα βλεπουμε Pump λογω short squeeze μιας και αυτοι που μειναμε ειμαστε οι Holders οποτε δεν υπαρχει μεγαλο selling pressure..Με λιγα λογια ολα δειχνουν οτι εκει ητανε ο πατος αλλα και να μην ειναι και δουμε στο μελλον κ αλλον πατο δεν θα εχει μεγαλη διαφορα αν με ρωτας αντε να παει 14..

Αλλα εστω και να παρουμε αυτο το ασχημο σεναριο οπου δουμε μεγαλυτερο low απο τα 15.5κ Μικρη σημασια θα εχει στο μελλον αν αγορασες 14 vs 15-17 που επαιζε πριν το pump..Και λογω αυτου του σκεπτικου αν παει παλι σε τιμες 15-17 ολοι θα θελουν να αγορασουν και δεν θα περιμενουν να παει 14 γιατι θα πιστευουν οτι γυρω εκει ειναι ο πατος.Και επειδη εκει σε αυτες τις τιμες θα εχουμε buying pressure αυτο θα λειτουργησει σαν στηριγμα.Ασε που πρωτα πρεπει να σπασουν τα στηριγματα που υπαρχουν ενδιαμεσα και ειδικα εκει στις 20κ..

Εννοειτε θα εχουμε διορθωσεις καθε φορα που πρασινιζουμε γιατι θα γυρναμε λιγο πισω για να τεσταρουμε τα στηριγματα αλλα δυσκολα πιστευω να πεσουμε πιο κατω απο 15κ ακομη και αν γινει κατι συνταρακτικο,εδω εγιναν τοσα και τοσα φετος και δεν καταφερε να πεσει κατω απο 15..

Τροφη για σκεψη-Τα 2 μου σεντς...

Επεξ/σία από icenex

• Δημιουργία νέου...