Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

trading δε κάνω.

btc είναι στο ledger.

να χώσω και τα alts στο ledger ή να τα αφήσω στη binance;

Επεξ/σία από greekfragma
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, ooaris είπε

Τα bnb, AFAIK , δεν μπορείς να τα πας και πουθενά. Απο ενα account στο αλλο μέσα στην binance . Αντε και στο wallet τους.
Ειναι ιδιωτικό centralized "blockchain". Not fan.

Αν κάνεις withdraw BTC σε address του blockchain του ΒΝΒ από binance, πρέπει να πάρεις BTCB https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-bep2/

Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και λειτούργησε.

Κέρδισε κανένας άλλος Ρονάλντο mystery box? Υποθέτω δώσανε σε όλους έπαιξαν wodl

1 ώρα πριν, snot είπε

Αν κάνεις withdraw BTC σε address του blockchain του ΒΝΒ από binance, πρέπει να πάρεις BTCB https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-bep2/

Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και λειτούργησε.

Απλά δεν είναι το ίδιομε btc  όπως έχει δείξει η εμπειρία. Δεν είναι αυτά τα πράγματα για bear market. 

2 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Κέρδισε κανένας άλλος Ρονάλντο mystery box? Υποθέτω δώσανε σε όλους έπαιξαν wodl

Απλά δεν είναι το ίδιομε btc  όπως έχει δείξει η εμπειρία. Δεν είναι αυτά τα πράγματα για bear market. 

Εγω επαιξα αλλα δεν βρισκω κατι στο reward center εκτος αν το εστειλαν αλλου και δεν το εχω παρει πρεφα.

1 ώρα πριν, icenex είπε

Εγω επαιξα αλλα δεν βρισκω κατι στο reward center εκτος αν το εστειλαν αλλου και δεν το εχω παρει πρεφα.

Πρεπει να πας στο nft marketplace

• Thanks 1

Προσωπικά αποφεύγω wrapped coins και αυτό συστήνω, έχουν γίνει διάφορα hacks σε bridges κτλ.

Στις 13/1/2023 στις 10:18 ΠΜ, icenex είπε

Ναι το ξερω οτι μπορεις να τα κανεις unstake και οτι απλα χανεις το επιτοκιο που εχει μαζευτει αλλα να ειμαι ειλικρινης δεν το κανω οχι γιατι δεν θελω να χασω το επιτοκιο, οπως ειπες το ποσον ειναι ελαχιστο σε σχεση με το κερδος που εχω τωρα ειδικα αν παιχτει το σεναριο να πανε παλι κατω οι τιμες.Πιο πολυ το κανω για να συγκρατηθω γιατι θεωρω οτι εχουμε ακομη δρομο μεχρι την επομενη διορθωση και ευελπιστω το 20% να γινει 30% μεχρι το τελος του μηνα.

Βεβαια ειναι ενα ρισκο που ειμαι διατεθιμενος να το παρω και αν δεν κατσει συνεχιζω το stake δεν εγινε και τιποτα.Οσο για thorchain να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ψαχτει ιδιαιτερα, ασε που δεν εχω ακομη παρει ενα ledger αλλα περα απο αυτο δεν νομιζω να ρισκαρα προτιμω να τα εχω στην binance και αν γινει κατι(hack) τουλαχιστον εχω περισσοτερες πιθανοτητες να αποζημιωθω.

Δηλαδη εσυ γιατι εισαι ακομη 100% απεξω τι πιστευεις δηλαδη οτι θα γινει στο μελλον οτι θα παμε ακομη πιο κατω και απο τα 15κ?

Εγώ αποφεύγω τέτοιες τακτικές γιατί είναι κόλπα του μυαλού και εν τέλει θολώνει το τοπίο.

Το thorchain είναι κάτι σαν DEX, κάνει swaps, έχει και liquidity pools με καλά επιτόκια σε διάφορα cryptos αλλά 50% των pools είναι στο native νόμισμα του το Rune. Πρόσφατα άνοιξαν και μονόπλευρα pools που μπορείς να πάρεις μικρότερο επιτόκιο χωρίς να χρειάζεται να πάρεις και Rune, είναι στο tab Earn. Εκτιμώ πως είναι πιο ασφαλές από όλα τα CEX γιατί διατηρείς στη κατοχή σου τη κυριαρχία των coins, απλά τα δεσμεύεις σε smart contracts και εμπιστεύεσαι τον κώδικα. Στα CEX δίνεις τη κυριαρχία σε ανθρώπους, τους τα δανείζεις. Στο Thorchain μπορείς να μπεις και με πληρθώρα software wallets, απλά ανέφερα το Ledger που θεωρείται benchmark ασφάλειας.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά δεν με πείθει η κατάσταση στα crypto και γενικότερα στη παγκόσμια οικονομία. Προσπαθώ να διαχειριστώ το FOMO που μου έχει στοιχίσει στο παρελθόν, προτιμώ να κάνω υπομονή και ας χάνω μερικά pumps όπως αυτό των τελευταίων ημερών. Πριν κανά δίμηνο είχε ξαναπάει άλλωστε ~21k. Σχεδιάζω όμως εντός λίγω μηνών να αρχίσω πάλι την έκθεση μου με ~25-33%, στο ETH.

23 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Κέρδισα εγώ, και το έβγαλα στο σφυρί. Προσφορά στα 18.2 μπινιμπι για να πάει καλά ο χρόνος 😂.

image.png.7479b74ac8fe3ce429d7674c44e63c76.png

4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Κέρδισα εγώ, και το έβγαλα στο σφυρί. Προσφορά στα 18.2 μπινιμπι για να πάει καλά ο χρόνος 😂.

image.png.7479b74ac8fe3ce429d7674c44e63c76.png

δεν εχεις ελπιδα γιατι πουλαω το δικο μου μονο για 1bnb

40 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

δεν εχεις ελπιδα γιατι πουλαω το δικο μου μονο για 1bnb

Έχεις φώτο να το δω; Λογικά πρώτα θα πουληθεί το δικό μου και μετά θα στο αγοράσω εγώ 🤣.

3 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Έχεις φώτο να το δω; Λογικά πρώτα θα πουληθεί το δικό μου και μετά θα στο αγοράσω εγώ 🤣.

Σύμφωνοι 

2 ώρες πριν, icenex είπε

Σιγά μην πουληθούν...γύρω στο μισό δολάριο τα πουλάνε...

Έλα ρε δεν το πιστεύω. Μόνο 1,500,000 nft και τα πήραμε δωρεάν. Πάντως είναι η πρώτη φορά που σε αφήνουν να πουλήσεις nft που δίνουν τσάμπα. Πιο πολύ για να μας χωσουν στο παιχνίδι των nft ειναι

Δεν λέει πουθενά ότι είναι το Binance, αλλά για σιγουριά θα πρότεινα να βγάλετε ότι έχετε πριν σκάσει η επίσημη ανακοίνωση γιατί τότε θα είναι αργά.

Κάνω τη πρόβλεψη ότι θα είναι το Binance λόγω αυτού:

https://www.reuters.com/markets/us/us-justice-dept-is-split-over-charging-binance-crypto-world-falters-sources-2022-12-12/

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Δεν λέει πουθενά ότι είναι το Binance, αλλά για σιγουριά θα πρότεινα να βγάλετε ότι έχετε πριν σκάσει η επίσημη ανακοίνωση γιατί τότε θα είναι αργά.

Κάνω τη πρόβλεψη ότι θα είναι το Binance λόγω αυτού:

https://www.reuters.com/markets/us/us-justice-dept-is-split-over-charging-binance-crypto-world-falters-sources-2022-12-12/

Και να ειναι και??Το πολυ πολυ να αφορα το binance.us

Τιποτα δεν θα γινει αν με ρωτατε δεν θα ιδρωσει ουτε το δαχτυλο εκει στην binance.

25 λεπτά πριν, icenex είπε

Και να ειναι και??Το πολυ πολυ να αφορα το binance.us

Τιποτα δεν θα γινει αν με ρωτατε δεν θα ιδρωσει ουτε το δαχτυλο εκει στην binance.

καλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Μπορεί βέβαια 1 bnb να κοστίζει οσο το nft μας

• Δημιουργία νέου...