Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης πριν λίγο καιρό την κάναν με ελαφρά από θέσεις ευθύνης στην εταιρεία και βάλανε αυτοφορακηδες προφανώς. Η Νέα Υόρκη δεν παίζει με αυτά και ήταν το μόνο ανταλλακτηριο που είχε άδεια στην πολιτεία 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παντως ο CZ ειναι πολύ πιο ενεργός στο twitter απο παλιότερα -σε σημείο ζαλίσματος... πριν λιγες μερες τουίταρε το not your keys..., μετα προμοταρε ποσο ασφαλες κ ευχρηστο ειναι το trust, κ απι χτες το trust εχει νεα λειτουργια να φερεις τα νομισματα σου απευθειας απο Binance (φανταζομαι θα πρεπει να κανω authorize το trust να κανει log in, δεν σκοπεύω να το δοκιμασω!).

αρχιζει κ μου μυρίζει λιγο η φαση, αντι να αποφυγει το bankrun μας προτρεπει να τα παρουμε κ μας διευκολυνει κιολας....

εκτος απο trust υπαρχει αλλο προτεινομενο android wallet; 

• Confused 1
  • Sad 1

41 λεπτά πριν, pp6210 είπε

παντως ο CZ ειναι πολύ πιο ενεργός στο twitter απο παλιότερα -σε σημείο ζαλίσματος... πριν λιγες μερες τουίταρε το not your keys..., μετα προμοταρε ποσο ασφαλες κ ευχρηστο ειναι το trust, κ απι χτες το trust εχει νεα λειτουργια να φερεις τα νομισματα σου απευθειας απο Binance (φανταζομαι θα πρεπει να κανω authorize το trust να κανει log in, δεν σκοπεύω να το δοκιμασω!).

αρχιζει κ μου μυρίζει λιγο η φαση, αντι να αποφυγει το bankrun μας προτρεπει να τα παρουμε κ μας διευκολυνει κιολας....

Δουλεια δεν ειχαμε,και σε δουλεια βρεθηκαμε δηλαδηςςςςς.....

1 ώρα πριν, pp6210 είπε

έπρεπε να τα έχεις πάρει ήδη 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

έπρεπε να τα έχεις πάρει ήδη 

απο binance τα εχω παρει ηδη το trust με ανησυχησε...αλλα ειμαι της υπερβολης εγω.

εντωμεταξυ....

Screenshot_20221117_154839_Twitter.jpg

Επεξ/σία από pp6210
  • Sad 1

Μεταφορά λοιπόν και από μένα στο ledger αν και δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτι μπορεί να συμβεί στην Binance ( θα πεις και η ftx τεράστια ήταν ) έτσι και αλλιώς με την τιμή που τα αγόρασα θα περιμένω καιρό να τα βάλω πάλι στο παιχνίδι 

Σιγά μη βαρέσει κανόνι το Binance.

Ή για καλύτερη διατύπωση ... για να βαρέσει κανόνι το Binance θα πρέπει πρώτα να έχουν βαρέσει κανόνι όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτήρια άρα θα μιλάμε για το τέλος των cryptos. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ή για καλύτερη διατύπωση ... για να βαρέσει κανόνι το Binance θα πρέπει πρώτα να έχουν βαρέσει κανόνι όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτήρια άρα θα μιλάμε για το τέλος των cryptos. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Ετσι πιστευαν πολλοι και για την FTX. Oσο τα ανταλλακτηρια ειναι unregulated κλπ κλπ, τα παντα αποτελουν ευχολογια, για το ποιο ειναι αξιοπιστο , ποιο θα βαρεσει κανονι τελευταιο κλπ. Πολλα ευχολογια εκ των οποιων εχουν ηδη διαψευστει στην πραξη.

Επεξ/σία από BackFromHell

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα κρυπτο σου 

Η πλάκα είναι ότι δεν επέτρεπαν την Binance στην Αμερική "ως κακό ανταλλακτήριο", και το FTX που ήταν το super ουάου για τους Αμερικάνους, με όλες τις απαραίτητες άδειες, που μάλιστα στήριζε και το δημοκρατικό κόμμα του Biden, βάρεσε κανόνι 🙃. Που να βγάλεις άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kkatzos είπε

Και εγω αυτο πιστευω αν βαρεσει κανονι και η binance με βαση τους χρηστες που εχει.Που βγαζει ενα καρο λεφτα μονο απο τα fees, χωρια ποσα αλλα λεφτα βγαζει απο αλλες δραστηριοτητες-επενδυσεις ε ναι τοτε θα μιλαμε για το μεγαλυτερο τσουναμι στο χωρο των κρυπτο.Το ξαναειπα η binance μου δινει την εντυπωση οτι παιζει συντηρητικο παιχνιδι και προτιμα να μην απλωνει το χερι της περισσοτερο απο οσο φτανει.Αυτο πιστευω τωρα αν στο μελλον αλλαξει ροτα και δουμε να παιρνει αχρειαστα ρισκα τοτε θα αλλαξω γνωμη..

Και μονο που βλεπεις να κανει διαφορες δραστηριοτητες και χαριζει ετσι λεφτα, προσλαμβανει κοσμο ενω οι ανταγωνιστες του απολυουν, κανει τα wodl,που βαζεις 1$ για συμμετοχη διαγωνισμο και μετα τα λεφτα στα δινει πισω,τις προαλλες εδωσε λογω χαλοουγιν στα πρωτα 100 ατομα καποια λεφτα.Και ποσα αλλα που μου διαφευγουν τωρα ή απλα δεν γνωριζω.Οι ανταγωνιστες τι εχουν κανει σε παρομοιο επιπεδο??Πραγματικα ρωταω γιατι δεν ξερω.

Τεσπα για μενα ολα αυτα σημαινουν οτι γινετε σωστη διαχειριση και ειναι υγιης η επιχειρηση.Βεβαια επειδη δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ουτε για τον ιδιο σου τον κωλο που πας να κλασεις και σου φευγει φιγουρα, προφανως και η πιο σιγουρη λυση για να μην χασεις τα λεφτα σου (εκτος αν κανεις μαλακια εσυ ο ιδιος) ειναι το hardware wallet και σε αυτο δεν χρειαζετε καν να κανουμε debate.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2

3 ώρες πριν, icenex είπε

Και εγω αυτο πιστευω αν βαρεσει κανονι και η binance με βαση τους χρηστες που εχει.Που βγαζει ενα καρο λεφτα μονο απο τα fees, χωρια ποσα αλλα λεφτα βγαζει απο αλλες δραστηριοτητες-επενδυσεις ε ναι τοτε θα μιλαμε για το μεγαλυτερο τσουναμι στο χωρο των κρυπτο.Το ξαναειπα η binance μου δινει την εντυπωση οτι παιζει συντηρητικο παιχνιδι και προτιμα να μην απλωνει το χερι της περισσοτερο απο οσο φτανει.Αυτο πιστευω τωρα αν στο μελλον αλλαξει ροτα και δουμε να παιρνει αχρειαστα ρισκα τοτε θα αλλαξω γνωμη..

Και μονο που βλεπεις να κανει διαφορες δραστηριοτητες και χαριζει ετσι λεφτα, προσλαμβανει κοσμο ενω οι ανταγωνιστες του απολυουν, κανει τα wodl,που βαζεις 1$ για συμμετοχη διαγωνισμο και μετα τα λεφτα στα δινει πισω,τις προαλλες εδωσε λογω χαλοουγιν στα πρωτα 100 ατομα καποια λεφτα.Και ποσα αλλα που μου διαφευγουν τωρα ή απλα δεν γνωριζω.Οι ανταγωνιστες τι εχουν κανει σε παρομοιο επιπεδο??Πραγματικα ρωταω γιατι δεν ξερω.

Τεσπα για μενα ολα αυτα σημαινουν οτι γινετε σωστη διαχειριση και ειναι υγιης η επιχειρηση.Βεβαια επειδη δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ουτε για τον ιδιο σου τον κωλο που πας να κλασεις και σου φευγει φιγουρα, προφανως και η πιο σιγουρη λυση για να μην χασεις τα λεφτα σου (εκτος αν κανεις μαλακια εσυ ο ιδιος) ειναι το hardware wallet και σε αυτο δεν χρειαζετε καν να κανουμε debate.

Οσο σωστή διαχείριση και να γίνεται από ένα χρηματοπιστωτικό  οργανισμό, αν υπάρχει μαζική φυγή κεφαλαίων, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ακολουθεί περιορισμός στις κινήσεις γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και τη συνέχεια πάνω κάτω την ξέρουμε.

Γενικά αυτό το bear market ξεσκέπασε πολλές "αδυναμίες" του Crypto market που σε περιόδους bull market και ευημερίας ήταν κουκουλωμένα. Ίσως να δημιουργήθηκαν και απο μη υγιή bull markets. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό που συμβαίνει για το Crypto market γιατί με αυτό τον τρόπο θα μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά και θα επιβιώσει αυτός που αξίζει και ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Το κακό είναι ότι πολλοί που επένδυσαν τα χρήματά τους έχασαν τα κεφάλαια τους και αρκετοί ακόμα ίσως τα χάσουν. 

5 ώρες πριν, zananiro είπε

Οσο σωστή διαχείριση και να γίνεται από ένα χρηματοπιστωτικό  οργανισμό, αν υπάρχει μαζική φυγή κεφαλαίων, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ακολουθεί περιορισμός στις κινήσεις γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και τη συνέχεια πάνω κάτω την ξέρουμε.

Γενικά αυτό το bear market ξεσκέπασε πολλές "αδυναμίες" του Crypto market που σε περιόδους bull market και ευημερίας ήταν κουκουλωμένα. Ίσως να δημιουργήθηκαν και απο μη υγιή bull markets. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό που συμβαίνει για το Crypto market γιατί με αυτό τον τρόπο θα μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά και θα επιβιώσει αυτός που αξίζει και ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Το κακό είναι ότι πολλοί που επένδυσαν τα χρήματά τους έχασαν τα κεφάλαια τους και αρκετοί ακόμα ίσως τα χάσουν. 

Αν τα λεφτά των πελατών σου δεν τα έχεις χάσει και βγάζεις κέρδος από fees liquidations και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο τότε και όλοι να φύγουν πάλι κέρδος θα έχεις από τα fees.Ο μόνος λόγος να γίνει ζημιά είναι αν όντως εισαι εκτεθειμένος κ έχεις χάσει λεφτά.

Σωστά αυτά που λες δεν διαφωνώ απλά αυτό το σενάριο αν γίνει κ στις παραδοσιακές τράπεζες τι νομίζεις ότι θα συμβεί,απλά εκεί υπάρχει μαξιλαράκι και επεμβαίνει το κράτος για να τις σώσει και μετά πληρωνουμε την νύφη εμείς όπως και έγινε.Ειτε με κούρεμα στις καταθέσεις είτε έμμεσα με φόρους.Ξεχασε ο κόσμος τι έγινε τότε που βγήκε ότι σκέφτονται να κάνουν κουρέματα στις καταθέσεις και τρέξαμε όλοι να τα βγάλουμε.

Παραδόξως οι τράπεζες είναι και αυτές τόσο εκτεθειμένες που αν όντως πάει όλος ο κόσμος να ζητήσει τα λεφτά του δεν έχουν ούτε τα μισά.Δεν θυμάμαι τι είχα διαβάσει η δει που έλεγε πως λειτουργούν οι τραπεζες και αν μπορούσα να το πω όσο πιο απλά γίνεται είναι οτι δανείζουν τα λεφτά μας περισσότερο από μια φορά.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...