icenex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 @batig0al Οσο δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για την binance αλλα τοσο δεν το βαζω και για τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι δεν μου εχω εμπιστοσυνη ακομη.Θα αρκεστω σε αυτο αλλα ναι το επομενο μου βημα ειναι να παρω ενα legder να αρχισω να συνηθιζω στην ιδεα και γενικοτερα να κραταω εγω το πορτοφολι μου. Ελπιζω μονο να εχω μαθει πριν γινει στραβη, βεβαια αν γινει στραβη και στην binance μετα παιζει να καταρρευσει για τα καλα η αγορα και εκει να δειτε που θα φτασουν οι τιμες.
NiKoSmile Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μάλλον γιαυτό σταμάτησε προς στιγμήν η κατρακύλα
batig0al Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, icenex είπε @batig0al Οσο δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για την binance αλλα τοσο δεν το βαζω και για τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι δεν μου εχω εμπιστοσυνη ακομη.Θα αρκεστω σε αυτο αλλα ναι το επομενο μου βημα ειναι να παρω ενα legder να αρχισω να συνηθιζω στην ιδεα και γενικοτερα να κραταω εγω το πορτοφολι μου. Ελπιζω μονο να εχω μαθει πριν γινει στραβη, βεβαια αν γινει στραβη και στην binance μετα παιζει να καταρρευσει για τα καλα η αγορα και εκει να δειτε που θα φτασουν οι τιμες. Το να κρατάς τα κλειδιά του πορτοφολιού είναι τεράστια ευθύνη οπότε ναι, όποιος δεν αισθάνεται σιγουριά, καλύτερα centralised exchange αλλά πρέπει να είναι συνειδητή επιλογή για το ρίσκο και το ότι το ιδανικό πάντα είναι το δικό σου wallet. To τι θα καταρρεύσει δεν είναι στο χέρι μας, αυτό που είναι στο χέρι μας είναι να αναλύσουμε τη κατάσταση και τα πιθανά σενάρια πριν αποφασίσουμε ό,τι αποφασίσουμε. Για παράδειγμα έστω ότι καταρρέει η Binance, τα πιθανά σενάρια διαφέρουν κατά πολύ. Αν έχεις τα κρύπτο σου στη Binance, μάλλον τα χάνεις όλα. Αν τα έχεις σε άλλο CEX, μπορεί να τα χάσεις αν γίνει ντόμινο, μπορεί και όχι. Αν τα έχεις στο δικό σου πορτοφόλι, δεν θα τα χάσεις ποτέ. Επίσης τεράστιο ρόλο θα παίξει η επιλογή των κρύπτο. Αν έχεις BNB ή BUSD, μάλλον θα πάνε στο μηδέν. Αν έχεις άλλα altcoins, θα πέσουν πολύ και ελάχιστα θα ανακάμψουν. Αν έχεις ΒΤC ή ETH, έχεις καλές πιθανότητες ανάκαμψης μακροπρόθεσμα. Αν έχεις USDC, μπορεί να μην επηρεαστείς καθόλου.
jimmyboyk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 ερωτηση....και γιατι οχι μεσο revolut να κανεις trading crypto? δεν ειναι πιο ασφαλες;
Xvipes Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 4 minutes ago, jimmyboyk said: ερωτηση....και γιατι οχι μεσο revolut να κανεις trading crypto? δεν ειναι πιο ασφαλες; Εκεί δεν έχεις καν την επιλογή να τα μεταφέρεις σε δικό σου πορτοφόλι.
icenex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, batig0al είπε Το να κρατάς τα κλειδιά του πορτοφολιού είναι τεράστια ευθύνη οπότε ναι, όποιος δεν αισθάνεται σιγουριά, καλύτερα centralised exchange αλλά πρέπει να είναι συνειδητή επιλογή για το ρίσκο και το ότι το ιδανικό πάντα είναι το δικό σου wallet. To τι θα καταρρεύσει δεν είναι στο χέρι μας, αυτό που είναι στο χέρι μας είναι να αναλύσουμε τη κατάσταση και τα πιθανά σενάρια πριν αποφασίσουμε ό,τι αποφασίσουμε. Για παράδειγμα έστω ότι καταρρέει η Binance, τα πιθανά σενάρια διαφέρουν κατά πολύ. Αν έχεις τα κρύπτο σου στη Binance, μάλλον τα χάνεις όλα. Αν τα έχεις σε άλλο CEX, μπορεί να τα χάσεις αν γίνει ντόμινο, μπορεί και όχι. Αν τα έχεις στο δικό σου πορτοφόλι, δεν θα τα χάσεις ποτέ. Επίσης τεράστιο ρόλο θα παίξει η επιλογή των κρύπτο. Αν έχεις BNB ή BUSD, μάλλον θα πάνε στο μηδέν. Αν έχεις άλλα altcoins, θα πέσουν πολύ και ελάχιστα θα ανακάμψουν. Αν έχεις ΒΤC ή ETH, έχεις καλές πιθανότητες ανάκαμψης μακροπρόθεσμα. Αν έχεις USDC, μπορεί να μην επηρεαστείς καθόλου. Καταλαβαινω τους κινδυνους και γενικοτερα τα συν και πλην του ενος απο του αλλου.Απλα ειναι αυτο που σου ειπα δεν με εμπιστευομαι ακομη.Λογικα με την πρωτη ευκαιρια θα παρω ενα πορτοφολι και θα αρχισω να πειραματιζομαι και μετα απλα θα φυλαξω το seed phrase σε 2-3 ασφαλη σημεια. Οσο για τα αλλα που αναφερεις γνωριζω πως λειτουργει η οικονομια των κρυπτο.Αν διαβασες παλιοτερο μου ποστ εχω και nexo tokens που στην αρχη τα ειχα αφησει στην πλατφορμα τους και δεν τα σηκωσα γιατι λεω αν βαρεσουν πιστολι ουτως η αλλως τα τοκεν δεν θα αξιζουν πολλα. Απλα το προβλημα μου με το hardware wallet ειναι η μνημη μου που ειμαι ικανος να κρυψω καπου το seed phrase και μετα να ξεχασω που το εβαλα.Και αντε το ξεχασα που το εβαλα αν το βρει καποιος αλλος και δεν ξερω οτι το βρηκε, οποτε καταλαβαινεις την ανησυχια μου γιατι δεν εχουμε ολοι μνημη ελεφαντα. Αληθεια τι wallets εχετε?Σκεφτομαι το ledger nano X Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από icenex
Dinos1973 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, jimmyboyk είπε ερωτηση....και γιατι οχι μεσο revolut να κανεις trading crypto? δεν ειναι πιο ασφαλες; με τι κόστος;
rallistas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Θα με πεθανει το twitter.. 😂 Αν εισαι και λατρης της σειρας,ειναι απο τα καλυτερα των τελευταιων ημερων!
M A T R I X Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Eight Letter • DELEGATE • VALIDATE Seven Letter • WRAPPED • NETWORK • FREEDOM Six Letter • BLOCKS • BRIDGE Five Letter • CHAIN • TRACK • BUILD Four Letter • NODE • DAPP Three Letter • BNB 23 λεπτά πριν, rallistas είπε Αν εισαι και λατρης της σειρας,ειναι απο τα καλυτερα των τελευταιων ημερων! το δα, έχει γεμίσει ο τόπος. αλλά όποιος το έφτιαξε έκανε τρομερή δουλειά
laserjesus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Καταλαβαινω τους κινδυνους και γενικοτερα τα συν και πλην του ενος απο του αλλου.Απλα ειναι αυτο που σου ειπα δεν με εμπιστευομαι ακομη.Λογικα με την πρωτη ευκαιρια θα παρω ενα πορτοφολι και θα αρχισω να πειραματιζομαι και μετα απλα θα φυλαξω το seed phrase σε 2-3 ασφαλη σημεια. Οσο για τα αλλα που αναφερεις γνωριζω πως λειτουργει η οικονομια των κρυπτο.Αν διαβασες παλιοτερο μου ποστ εχω και nexo tokens που στην αρχη τα ειχα αφησει στην πλατφορμα τους και δεν τα σηκωσα γιατι λεω αν βαρεσουν πιστολι ουτως η αλλως τα τοκεν δεν θα αξιζουν πολλα. Απλα το προβλημα μου με το hardware wallet ειναι η μνημη μου που ειμαι ικανος να κρυψω καπου το seed phrase και μετα να ξεχασω που το εβαλα.Και αντε το ξεχασα που το εβαλα αν το βρει καποιος αλλος και δεν ξερω οτι το βρηκε, οποτε καταλαβαινεις την ανησυχια μου γιατι δεν εχουμε ολοι μνημη ελεφαντα. Αληθεια τι wallets εχετε?Σκεφτομαι το ledger nano X Και εγώ nano X έχω και δουλεύουν καλά ακόμα και να έχεις μήνες να τα ακουμπήσεις. Τα seed phases τα έχω σε metal σε σημείο που θεωρώ εγω secure. 1
M A T R I X Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, laserjesus είπε Και εγώ nano X έχω και δουλεύουν καλά ακόμα και να έχεις μήνες να τα ακουμπήσεις. Τα seed phases τα έχω σε metal σε σημείο που θεωρώ εγω secure. plus εγώ όλα καλά
icenex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, laserjesus είπε Και εγώ nano X έχω και δουλεύουν καλά ακόμα και να έχεις μήνες να τα ακουμπήσεις. Τα seed phases τα έχω σε metal σε σημείο που θεωρώ εγω secure. Σκεφτομαι να παρω μαζι με το ledger και αυτο στην φωτο βεβαια ειναι αλμυρη η τιμη του(99€)Αλλιως ισως παρω κατι μεταλικο και με κατι τετοιο χτυπησω το seed phrase με ενα σφυρι μονος μου.Βεβαια το συγκεκριμενο στην φωτο δεν παθαινει σχεδον τιποτα,φωτια,νερο, σκουρια, ειναι ατσαλι και αν θυμαμαι καλα αντεχει μεχρι και πυροβολισμο.Βεβαια εμας μας απασχολουν περισσοτερο η φωτια το νερο και η σκουρια θα ελεγα.
tcktcktck Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, jimmyboyk είπε ερωτηση....και γιατι οχι μεσο revolut να κανεις trading crypto? δεν ειναι πιο ασφαλες; Όπως σου έγραψαν δεν έχεις ποτέ τα πραγματικά κοινς. Είναι σαν να ποντάρεις σε virtual soccer του ΟΠΑΠ. Βάλε και τα τεράστια fees
jimmyboyk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 απο οσο ειδα τα fees ειναι πανω κατω τα ιδια.μην σου πω οταν προσπαθησα να κανω αγορα απο revo+binance ειχα στην revo καλυτερη ισοτιμια.οσο αφορα αν εχω τα κοινς σε δικο μου πορτοφολι η οχι για εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει θελω να κανω trade οσοπιο γρηγορα μπορω και οχι να τα παντρευτω,εξαλου ολοι αυτο θελουν να κανουν.δεν βρισκω τον λογο να τα κραταω σε πορτοφολι για χρονια..εγω τουλαχιστον παιζω για αμεσο κερδος.δεν ψαχνω την αποδοση σε βαθος χρονου.και δεν ξερω εχω περισσοτερο εμπιστοσυνη στην revo...ετσι και αλλιως αν καποιο κοιν φουνταρει παντου θα γινει το ιδιο ειτε το εχεις binance revo η οπου αλλου παντου η θα μηδενιστη η θα το αφαιρεσουν απο την πλατφορμα..ποιο το νοημα να κρατας λοιπον στο πορτοφολι σου καποια κοιν;; παντου αερας ειναι και αριθμοι...το θεμα ειναι ποιος σου δινει τελικα την καλυτερη ισοτιμια και που αισθανεσαι ποιο ασφαλης..νομιζω η revo ειναι αρκετα σοβαρη σαν εταιρια
snot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Binance είναι κατά πολύ ανώτερη πλατφόρμα σε σχέση με την Revolut για crypto. Έκτος του ότι μπορείς να τραβήξεις σε cold wallet, μπορείς να σορτάρεις, να κάνεις leverage, stake και δεν ξέρω και τί άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις