icenex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Εχει γουστο να ισχυουν αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Εχει γουστο να ισχυουν αυτα... Αυτός μοιάζει με τεράστιο καραγκιόζη και πιθανότατα είναι. Οκ πουλάνε αυτές οι υπερβολές αλλά σε λίγο θα λένε ότι ο Fried έριξε και τον Τραμπ η ξανασκοτωσε τον Κένεντι τζούνιορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 https://www.naftemporiki.gr/finance/world/1401288/bitcoin-giati-den-mporei-na-einai-viosimo/ Θελω σχολιασμο απο check2fire 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, snet είπε έχει πέσει απρόβλεπτα η αγορά και θα πέσουν πολλά liq κανόνισε την πορεία σου και το FTX δεν έχει φανεί ακόμα σαν παρενέργεια Η πορεία μου είναι κανονισμένη μήνες τώρα και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω, απλά υπολόγιζα για αυτά τα CRO και δεν έχω σκοπό να τα δώσω (γυρνάνε σε μερικές μέρες από bonding). Δυστυχώς όπως φαίνεται αρκετά exchanges θα ακολουθήσουν την πορεία του FTX και το ποιο ηχηρό θα είναι και το ποιο μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Από περιέργεια μπήκα στην Binance και είδα ότι το διαθέσιμο ποσό για μεταφορά είναι μόνο 0.0000008 ,το πραγματικό ,μη διαθέσιμο όμως , είναι σαφως μεγαλύτερο ,στα αλλά νομίσματα τα δίνει κανονικά όλα για μεταφορά ,λέτε να συμβαίνει κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, slk200gr είπε Από περιέργεια μπήκα στην Binance και είδα ότι το διαθέσιμο ποσό για μεταφορά είναι μόνο 0.0000008 ,το πραγματικό ,μη διαθέσιμο όμως , είναι σαφως μεγαλύτερο ,στα αλλά νομίσματα τα δίνει κανονικά όλα για μεταφορά ,λέτε να συμβαίνει κάτι ? Που το ειδες αυτο και σε πιο νομισμα γιατι εμενα μια χαρα με αφηνει να κανω οτι θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, icenex είπε Που το ειδες αυτο και σε πιο νομισμα γιατι εμενα μια χαρα με αφηνει να κανω οτι θελω. Μόνο στο btc ,στα αλλά κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Μόνο στο btc ,στα αλλά κανονικά Δεν καταλαβα το limit σου ειναι χαμηλο?Εμενα γιατι λεει μεχρι 8μυρια busd? Βαλε κανα screenshot να δουμε τι εννοεις.. Εγω λεω αυτο Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, icenex είπε Δεν καταλαβα το limit σου ειναι χαμηλο?Εμενα γιατι λεει μεχρι 8μυρια busd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, kkatzos είπε https://www.naftemporiki.gr/finance/world/1401288/bitcoin-giati-den-mporei-na-einai-viosimo/ Θελω σχολιασμο απο check2fire 😁 Έτσι ακριβώς είναι, αλλά κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά, κάποιοι ακόμα βγάζουν κάτι, και πολλοί νομίζουν ότι ΘΑ βγάλουν κάτι……. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, icenex είπε Δεν καταλαβα το limit σου ειναι χαμηλο?Εμενα γιατι λεει μεχρι 8μυρια busd? Βαλε κανα screenshot να δουμε τι εννοεις.. Εγω λεω αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, slk200gr είπε Μήπως τα έχεις κάπου και είναι δεσμευμένα;;Trade;Εμένα μια χαρά μου τα βγάζει Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Φτου ρε πους ,ναι πω το είχα ξεχάσει ,νασαι καλά φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ετοιμαζεται… Κι οχι δεν εννοω το crypto.com, αυτο αποτι φαινεται εχει παρει ηδη το δρομο του. Εχουμε νεο υππψηφιο… https://decrypt.co/114310/crypto-com-accidentally-sent-400m-in-ethereum-to-wrong-address-ceo-calls-concerns-fud Δειτε τι παιχνιδια παιζονται με τα δικα σας coins. Οσοι κυνηγατε τα APY οπως καταλαβαινετε, το APY ειστε εσεις… Ο δε CEO της crypto.com φαινεται να εξελισσεται σε μεγαλο 🤡 Ισχυριστηκε οτι η παραπανω μεταφορα ηταν «ooops λαθος». Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Άρχισε η κλασική μονταζιέρα, τα κρύπτο είναι άχρηστα, αυτή η τεχνολογία δεν πηγαίνει πουθενά, είναι κερδοσκοπικό, κτλ. Πρόκειται για κλασικά άρθρα παραγωγής φόβου. Θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μόνο 3-5 νομίσματα είναι χρήσιμα, όλα τα υπόλοιπα έχουν 0 αξία. Το επαναλαμβάνω: ΜΗΔΕΝ. Κρατήστε τα για μερικές μέρες/βδομάδες, καρπωθείτε το κέρδος και πουλήστε τα. Μην τα παντρεύεστε. Κάτι πέταξε ο CZ ότι το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής σχετικά με την αξιοπιστία των ανταλλακτηρίων θα φανεί τις επόμενες βδομάδες. Να υποθέσω να αρχίσουμε και πάλι το σορτάρισμα στο μπιτκόιν με στόχο 12Κ-9Κ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις