for4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 εγώ έχω το πορτφολιο μου σε binance, φυσικά είναι πολύ κάτω της αρχικής αγοράς και δεν έχω σκοπό να το δώσω τώρα, θα το κρατήσω. Δεν έχω hard wallet. Προτείνετε κάποιο άλλο wallet να τα μεταφέρω προσωρινά; Έχω λογαριασμό στο trust wallet αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, for4 είπε εγώ έχω το πορτφολιο μου σε binance, φυσικά είναι πολύ κάτω της αρχικής αγοράς και δεν έχω σκοπό να το δώσω τώρα, θα το κρατήσω. Δεν έχω hard wallet. Προτείνετε κάποιο άλλο wallet να τα μεταφέρω προσωρινά; Έχω λογαριασμό στο trust wallet αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο. Αν παραγγειλεις h/w wallet πχ σημερα, δεν νομιζω να εχει θεμα η binance μεχρι να το παραλαβεις -δε βαζω το χερι μου στη φωτια, εχουν δει πολλα τα ματια μου-, οποτε στη θεση σου θα περιμενα να φτασει και θα εκανα τη μεταφορα μια και καλη. Μιας και το θεμα των h/w wallets θα γινει hot λογικα τις επομενες μερες, το πιο βασικο που πρεπει να πουμε ειναι το παρακατω: ***Προσοχη απο που ψωνιζετε τα h/w wallets. ΜΟΝΟ απο τη σελιδα του κατασκευαστη. Ουτε απο σκρουτζομαγαζα, ουτε απο marketplace/insomnia μεταχειρισμενα σε τιμη ευκαιριας, ουτε απο αξιοπιστα μαγαζια, ουτε απο ebay, ουτε απο "bros" που ξερουν απο κρυπτο, ουτε απο τον ιδιο σας τον αδερφο κλπ*** Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από BackFromHell
zananiro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το αν κάποιο ανταλλακτήριο περιορίσει ή απαγορεύσει για κάποιο διάστημα τα withdraws όταν παρατηρείται μαζική φυγή κεφαλαίων δεν σημαίνει ότι ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τράπεζες και το μάθαμε από πρώτο χέρι εδώ στην Ελλάδα. Το πρόβλημα που παρατηρείται στα ανταλλακτήρια crypto, όπως έγινε με FTX αλλά και στο παρελθόν με άλλα ανταλλακτήρια, είναι ότι αυτο γίνεται αφού έχουν ήδη χρεοκοπήσει και έχει εξαφανιστεί το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου. Και αυτό γιατί τα ανταλλακτήρια αυτά δυστυχώς ήταν εξ'αρχης scammers θεωρώ. Αν φτάσει η Binance και τα άλλα ανταλλακτήρια που αναφέρετε να έχουν πρόβλημα σε σημείο που να μιλάνε για χρεοκοπία και να χάσει κάποιος τα κεφάλαια του όπως έγινε με FTX, τότε δεν ξέρω αν έχει διαφορά αν τα coins τα έχει κάποιος σε ανταλλακτήριο ή σε hard wallet. Και στις δύο περιπτώσεις η αξία θα είναι μηδενική αν δεν υπάρχουν ανταλλακτήρια. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από zananiro 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, zananiro είπε Το αν κάποιο ανταλλακτήριο περιορίσει ή απαγορεύσει για κάποιο διάστημα τα withdraws όταν παρατηρείται μαζική φυγή κεφαλαίων δεν σημαίνει ότι ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τράπεζες και το μάθαμε από πρώτο χέρι εδώ στην Ελλάδα. Το πρόβλημα που παρατηρείται στα ανταλλακτήρια crypto, όπως έγινε με FTX αλλά και στο παρελθόν με άλλα ανταλλακτήρια, είναι ότι αυτο γίνεται αφού έχουν ήδη χρεοκοπήσει και έχει εξαφανιστεί το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου. Και αυτό γιατί τα ανταλλακτήρια αυτά δυστυχώς ήταν εξ'αρχης scammers θεωρώ. Αν φτάσει η Binance και τα άλλα ανταλλακτήρια που αναφέρετε να έχουν πρόβλημα σε σημείο που να μιλάνε για χρεοκοπία και να χάσει κάποιος τα κεφάλαια του όπως έγινε με FTX, τότε δεν ξέρω αν έχει διαφορά αν τα coins τα έχει κάποιος σε ανταλλακτήριο ή σε hard wallet. Και στις δύο περιπτώσεις η αξία θα είναι μηδενική αν δεν υπάρχουν ανταλλακτήρια. Aν αυτος που ειχε τα coins του στην FTX, τα ειχε σε h/w wallet θα ειχε γλυτωσει το κεφαλαιο του ; Η απαντηση σε αυτη την ερωτηση, απαντα και στην δευτερη παραγραφο του ποστ σου. *Κανεις δεν ειπε οτι θα σκασουν ολα τα ανταλλακτηρια, ουτε οτι αν γινει, θα γινει ταυτοχρονα σε ολα ωστε να μηδενισει μονομιας η αξια της αγορας. Συνεπως το διλημμα ειναι, ρισκαρω το κεφαλαιο μου να παθει FTX για να εχω APYs ή τα κραταω σε h/w wallet κι ας παθει οτι θελει ή καθε FTX?
Alkazar21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Crbull είπε Με nexo,cryptocom,kucoin κτλπ σε κίνδυνο με τους miners να έχουν ήδη απώλειες. Θεωρητικά δεν έχουμε βρει ακόμα πάτο. Προσωπικά δεν περίμενα να πέσουμε κάτω από 18.5K αλλά αφού είχαμε τον σωτήρα πέσαμε. Ποιος θα αγοράσει σε τιμές 12 10 8 αν πάμε εκεί και με τι εμπιστοσύνη; Εσείς που βλέπετε πάτο, θα αγοράσετε στα 10-12 ; Προσωπικά φορτώνω όσο κατεβαίνουν... Τώρα αν μείνει ρευστό για τα 8κ είναι αλλο θέμα... Αλλά αν φτάσει εκει ναι θα βάλω ακόμη περισσότερα
NiKoSmile Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Καταρρέει το CRO. Έρχεται το επόμενο τσουνάμι; 🙃
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Καταρρέει το CRO. Έρχεται το επόμενο τσουνάμι; 🙃 Στις επομενες 2 βδομαδες -ειπε ο CEO του- θα δημοσιευτει πληρως το portfolio τους, διοτι αυτο που ειδε το φως της δημοσιοτητας με 40% των reserves να ειναι shitcoins αφορουσε το cold wallet τους μονο. Εως τοτε, μαλλον θα περασει δυσκολες μερες το CRO και λογικα καποια ανταλλακτηρια θα το κανουν και delist (i.e. CoinJar) . Και μονο εαν ανακτηθει η εμπιστοσυνη κατα την δημοσιευση ολων των reserves του crypto.com θα ανακαμψει και το CRO. Προφανως οι φοβοι για το αναποδο ειναι περισσοτεροι, μετα το τραγελαφικο 40% shitcoins reserves στο cold wallet τους και την ακομα πιο τραγελαφικη απαντηση ως προς το 20% των shiba, που εκανε τα πραγματα ακομα χειροτερα: Οτι ειναι λεει, tokens πελατων διοτι κρατανε 1:1 reserves... Οτι δηλαδη οι πελατες της crypto.com, επενδυουν παραπανω σε SHIBA απ'οτι σε ETH (και οποιο αλλο coin ειναι πιο πανω σε mcap απο το shiba, πχ ADA, XRP κλπ). Απτεται της κοινης νοημοσυνης του μεσου επενδυτη το κατα ποσο αυτο μπορει να ειναι αληθεια ή οχι. Μακαρι να βρουν τροπο να τα μπαλωσουν, διοτι αν σκασει και η crypto σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, τα απονερα (μαζι με εκεινα της FTX) θα παρουν και θα πνιξουν την αγορα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από BackFromHell
icenex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Crbull είπε Με nexo,cryptocom,kucoin κτλπ σε κίνδυνο με τους miners να έχουν ήδη απώλειες. Θεωρητικά δεν έχουμε βρει ακόμα πάτο. Προσωπικά δεν περίμενα να πέσουμε κάτω από 18.5K αλλά αφού είχαμε τον σωτήρα πέσαμε. Ποιος θα αγοράσει σε τιμές 12 10 8 αν πάμε εκεί και με τι εμπιστοσύνη; Εσείς που βλέπετε πάτο, θα αγοράσετε στα 10-12 ; Instant buy ειδικα αν πεσει σε 4ψηφιο αριθμο θα πουλησω μεχρι και τα σωβρακα μου και θα παω all in.Στην χειροτερη περιπτωση αν παει στο μηδεν οπως λενε τοσα χρονια οι haters να μεινω ταπι και ψυχραιμος.Δεν θα μου παρουν την ζωη αλλα αν μετα απο ολη αυτην την καταιγιδα ερθουν πιο ζεστες μερες τοτε θα μιλάμε για λεφτα που σου αλλαζουν την ζωη.
Alkazar21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το CRO θα είναι από τις αποτυχίες μου καθώς είχα πιστέψει ότι κάνανε σοβαρότερη δουλειά... Χτίζαμε θέση για μακροπρόθεσμα παρέα με ένα φιλαράκι... Δεν θα τα πουλήσουμε αλλά θα μειώσουμε κατά πολύ τις αγορές μέχρι να δείξουν ότι θέλουν να παραμείνουν. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από Alkazar21
snet Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, laserjesus είπε Εγώ τα CRO τα έχω stacked και validator. Άμα σκάσει το cryptocom θα πάει απατο σαν το ftt. Και θα πάει όταν το 2ο asset σου είναι σκύλος έχει πέσει απρόβλεπτα η αγορά και θα πέσουν πολλά liq κανόνισε την πορεία σου και το FTX δεν έχει φανεί ακόμα σαν παρενέργεια
tcktcktck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, icenex είπε Instant buy ειδικα αν πεσει σε 4ψηφιο αριθμο θα πουλησω μεχρι και τα σωβρακα μου και θα παω all in.Στην χειροτερη περιπτωση αν παει στο μηδεν οπως λενε τοσα χρονια οι haters να μεινω ταπι και ψυχραιμος.Δεν θα μου παρουν την ζωη αλλα αν μετα απο ολη αυτην την καταιγιδα ερθουν πιο ζεστες μερες τοτε θα μιλάμε για λεφτα που σου αλλαζουν την ζωη. Κάτι μου λέει ότι τα μεταχειρισμένα σωβρακα είναι πιο illiquid από το ftt
icenex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ετσι για την ιστορια η binance εβαλε και αλλα πορτοφολια απο τα assets της. https://www.binance.com/en/blog/community/our-commitment-to-transparency-2895840147147652626 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από icenex
zananiro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Aν αυτος που ειχε τα coins του στην FTX, τα ειχε σε h/w wallet θα ειχε γλυτωσει το κεφαλαιο του ; Η απαντηση σε αυτη την ερωτηση, απαντα και στην δευτερη παραγραφο του ποστ σου. *Κανεις δεν ειπε οτι θα σκασουν ολα τα ανταλλακτηρια, ουτε οτι αν γινει, θα γινει ταυτοχρονα σε ολα ωστε να μηδενισει μονομιας η αξια της αγορας. Συνεπως το διλημμα ειναι, ρισκαρω το κεφαλαιο μου να παθει FTX για να εχω APYs ή τα κραταω σε h/w wallet κι ας παθει οτι θελει ή καθε FTX? Ναι, σε μεμονωμένες περιπτώσεις εννοείται δεν τα χάνει. Δεν εννοούσα αυτό. Αυτό που εννοούσα με βάση τα προηγούμενα ποστ που αναφέρονται κάποια γνωστά ανταλλακτήρια, είναι αν γίνει τσουνάμι και χρεοκοπεί το ένα ανταλλακτήριο μετά το άλλο. Το οποίο είναι δύσκολο μεν, αλλά όχι απίθανο.
thomasG4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Στις επομενες 2 βδομαδες -ειπε ο CEO του- θα δημοσιευτει πληρως το portfolio τους, διοτι αυτο που ειδε το φως της δημοσιοτητας με 40% των reserves να ειναι shitcoins αφορουσε το cold wallet τους μονο. Εως τοτε, μαλλον θα περασει δυσκολες μερες το CRO και λογικα καποια ανταλλακτηρια θα το κανουν και delist (i.e. CoinJar) . Και μονο εαν ανακτηθει η εμπιστοσυνη κατα την δημοσιευση ολων των reserves του crypto.com θα ανακαμψει και το CRO. Προφανως οι φοβοι για το αναποδο ειναι περισσοτεροι, μετα το τραγελαφικο 40% shitcoins reserves στο cold wallet τους και την ακομα πιο τραγελαφικη απαντηση ως προς το 20% των shiba, που εκανε τα πραγματα ακομα χειροτερα: Οτι ειναι λεει, tokens πελατων διοτι κρατανε 1:1 reserves... Οτι δηλαδη οι πελατες της crypto.com, επενδυουν παραπανω σε SHIBA απ'οτι σε ETH (και οποιο αλλο coin ειναι πιο πανω σε mcap απο το shiba, πχ ADA, XRP κλπ). Απτεται της κοινης νοημοσυνης του μεσου επενδυτη το κατα ποσο αυτο μπορει να ειναι αληθεια ή οχι. Μακαρι να βρουν τροπο να τα μπαλωσουν, διοτι αν σκασει και η crypto σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, τα απονερα (μαζι με εκεινα της FTX) θα παρουν και θα πνιξουν την αγορα για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα. H πιο απλή εξήγηση για αυτό είναι ότι δανείζουν τα ETH των πελατών τους σε institutional παίκτες για να κερδίζουν αυτοί με τη σειρά τους yields σε DeFi ή να σορτάρουν. Με ένα bank run σε ETH μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν πρόβλημα στο crypto.com Το μεγάλο ερώτημα είναι αν έχουν liquid assets όπως δολάρια κτλ για να καλύψουν τυχόν τρύπες στον ισολογισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις