M A T R I X Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, poulaki1976 είπε to youhodler πως το βλεπετε ? θα εχουμε καμια εκπληξη ?
icenex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω με οσα γινονται ειπα να μην ρισκαρω γιατι ειχα κοντα 800 ευρω σε λινκ στη nexo και τα εστειλα παλι πισω στη binance και ας παιρνω μονο 0.2% επιτοκιο, ενω στην nexo επαιρνα 5%. Τι να το κανω το επιτοκιο αν γινει κανενα μπραφ και μετα τα κλαιμε ολα τα coins. Αφησα μονο τα δικα τους token που στην ουσια τα μισα ειναι απο το bonus εγγραφης και τα υπολοιπα μαζευτηκαν απο τα επιτοκια οποτε δεν με πειραζει να χασω αυτα αν γινει στραβη.Γενικα μακρια απο lending platforms τωρα που γινονται ολο αυτα. Δεν ακουστηκε βρωμα απλα ειπα να φυλαξω οσο μπορω τα νωτα μου, ουτε για το youholder ακουστηκε κατι αλλα προσωπικα αν ημουν στην θεση σου θα τα εστελνα σε hardware wallet (αν εχεις) αλλιως binance,kraken.Αυτα τα 2 απο ανταλλακτηρια εμπιστευομαι περισσοτερα απο ολα τα αλλα. 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Μέχρι τα 12-14K να πάει το BTC είναι normal. Αν πάει και πιο κάτω... βέβαια πάλι θα το αγοράσουμε, δεν μπορεί να πέφτει για πάντα Ετσι και πεσει πιο κατω, σε τιμες 9-10k που ακουω απο μερικους δεξια και αριστερα με βλεπω να βαζω οτι εχω και δεν εχω ακομη και οικονομιες που τις εχω για δυσκολη στιγμη και θα κανω το σταυρο μου μην μου τυχει αναποδια Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από icenex
Arkin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 0.97 το δολλαριο αντε να δουμε. Γερο μπουκετο η γενικη αγορα Αμερικης αλλα και τα κρυπτο. Μακαρι να παει στα 10k το BTC να τσιμπησουμε εστω 0.1 μια χαρα ειναι για οταν ανεβει παλι.
icenex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Arkin είπε 0.97 το δολλαριο αντε να δουμε. Γερο μπουκετο η γενικη αγορα Αμερικης αλλα και τα κρυπτο. Μακαρι να παει στα 10k το BTC να τσιμπησουμε εστω 0.1 μια χαρα ειναι για οταν ανεβει παλι. Τι 0.1 κατσε μην πουλησω γυναικα σκυλι και σπιτι και τσιμπησω καμια 10αρια Επισης καλα πηγε και αυτο...
icenex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Θυμισε μου σε ποιο σταδιο βρισκομαστε τωρα? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από icenex
NiKoSmile Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, icenex είπε Θυμισε μου σε ποιο σταδιο βρισκομαστε τωρα? Οι χρήστες της FTX είναι σίγουρα στο στάδιο του Θυμού 😠. Εμείς ακόμα το ψάχνουμε το στάδιο 😂 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από NiKoSmile
icenex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Οι χρήστες της FTX είναι σίγουρα στο στάδιο του Θυμού 😠. Εμείς ακόμα το ψάχνουμε το στάδιο 😂 Για αυτο ρωταω εχουμε χασει τα σταδια με αυτα που γινονται, περα απο την πλακα μολις τελειωσουν ολα και αρχισουμε σιγα σιγα να μπαινουμε στο επομενο ραλλυ νομιζω θα γινει μεγαλυτερο μπαμ απο αυτο που εγινε στο τελευταιο ραλλυ. Αυτοι που ειχαν τα λεφτα τους στην ftx ειναι να τους κλαινε οι ρεγγες και με το δικιο τους.Δεν ειδες τι ποσταρα η αλλη πονταρε τα λεφτα του κοσμακη και γελαγε με τις χασουρες.Λεφτα που δανεισε η ftx στην alameda τα οποια ητανε απο τους πελατες της και οχι δικα της λεφτα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από icenex
NiKoSmile Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η Binance έστειλε email Τα crypto σας στην Binance είναι SAFU Αγαπητοί Binancians, Η προστασία των χρηστών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Για αυτό τον λογο σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό ταμείο SAFU (Secure Asset Fund for Users). Αυτό το ασφαλιστικό ταμείο προστατεύει τους χρήστες της Binance σε πολλές περιπτώσεις. Το SAFU θα διατηρεί πάντα ψηλό επίπεδο για να προστατεύει τα συμφέροντα σας καθώς και τα συμφέροντα όλων των χρηστών της Binance. Αυτό τον Νοέμβριο, το SAFU ξεπέρασε το $1B, αποτελούμενο από BNB, BUSD και BTC. Το ταμείο είναι χτισμένο στους ακόλουθους 3 πυλώνες: Εμπιστοσύνη Ακεραιότητα Διαφάνεια Όπως το Luna και το UST κύριε CZ? 🙃 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από NiKoSmile
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Αυτο το mail μοιαζει σαν ομολογια ενοχης για το αντιθετο απο αυτο που λεει.
volman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Η Binance έστειλε email Τα crypto σας στην Binance είναι SAFU Αγαπητοί Binancians, Η προστασία των χρηστών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Για αυτό τον λογο σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό ταμείο SAFU (Secure Asset Fund for Users). Αυτό το ασφαλιστικό ταμείο προστατεύει τους χρήστες της Binance σε πολλές περιπτώσεις. Το SAFU θα διατηρεί πάντα ψηλό επίπεδο για να προστατεύει τα συμφέροντα σας καθώς και τα συμφέροντα όλων των χρηστών της Binance. Αυτό τον Νοέμβριο, το SAFU ξεπέρασε το $1B, αποτελούμενο από BNB, BUSD και BTC. Το ταμείο είναι χτισμένο στους ακόλουθους 3 πυλώνες: Εμπιστοσύνη Ακεραιότητα Διαφάνεια Όπως το Luna και το UST κύριε CZ? 🙃 Από τα 3 άσετ που έχουν, μόνο το ένα είναι σταθερό έτσι ώστε σε περίοδο κρίσης να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια σε περίοδο κρίσης ελπίζουμε να υπάρχουν και τα αποθεματικά του BUSD, μια που ο διαχειριστής είναι η Binance και σε τέτοια περίοδο κανείς δεν μας εγγυάτε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλο λόγο από αυτόν που δημιουργήθηκαν. Όταν μία αγορά πέφτει, το ίδιο θα πέφτει το μπιτκοιν και τι μπι εν μπι. Πάντως, παρόλα τα 'αρνητικά' που αναφέρω, η Binance φαίνεται από τους πιο σταθερούς παίχτες, σταθερότερους ακόμα και από forex ανταλλακτήρια. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από volman
icenex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μου το στειλε και εμενα και σκεφτηκα ακριβως αυτο οτι ενα τετοιο εμαιλ περισσοτερο αμφιβολια θα φερει παρα καθησυχασμο. Τεσπα συνεχιζω να εχω την ιδια αποψη περι binance, θεωρω οτι ειναι ενας απο τους πιο συντηρητικους παιχτες οσον αφορα ανταλλακτηρια.Σιγουρα παιρνει ρισκα αλλα οχι τετοια που να την ριξουν σε χρεωκοπια.
NiKoSmile Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BackFromHell είπε Επομενο κανονι BlockFi. Crypto Lender BlockFi Pauses Withdrawals in Wake of FTX Collapse BlockFi had made a deal with FTX earlier this year. https://www.coindesk.com/business/2022/11/10/crypto-lender-blockfi-pauses-withdrawals-in-wake-of-ftx-collapse/ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από NiKoSmile
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μαντέψτε ποιο θα είναι το επόμενο μπαμ. Ο νικητής κερδίζει τατουάζ το αγαπημένο του coin εκεί στο ίδιο μέρος που έκανε και ο Μιχαλάκης ο Noβo. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις