Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, icenex είπε

Μια χαρα ολα μια χαρα...

Ναι το διάβασα και εγώ. Όποιος είχε λεφτά εκεί καληνύχτα. Κρίμα για τον κόσμο.
Λέτε να λένε τα ίδια και για την binance κάποια στιγμή και να κλαίμε; :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντε μπας και πεσει το δολλαριο να δουμε ασπρη μερα. 0.99 του ευρου σημερα οπως βλεπω μακαρι να ξανα παει στα 0.83 οπως ηταν να εχουμε καθολικη πτωση τιμων παντου. Το tether ακολουθει το δολλαριο δεν ειναι αυτονομο να το παρει η μπαλα ετσι πιστευω τουλαχιστον ειναι ισως το μονο stable νομισμα οσο stable ειναι το δολλαριο δηλαδη. 

37 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αντε μπας και πεσει το δολλαριο να δουμε ασπρη μερα. 0.99 του ευρου σημερα οπως βλεπω μακαρι να ξανα παει στα 0.83 οπως ηταν να εχουμε καθολικη πτωση τιμων παντου.

Δε νομίζω να ξαναδείς εύκολα τέτοια ισοτιμία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H binance δειχνει τι εχει στο πορτοφολι για να δειξει οτι δεν εχει τιποτα να φοβηθει και οτι ειναι διαφανης.

https://www.binance.com/en/blog/community/our-commitment-to-transparency-2895840147147652626?ref=AZTKZ9XS&utm_source=BinanceTwitter&utm_medium=GlobalSocial&utm_campaign=GlobalSocial

@NobodyRankXV Αυτα λες?

FhGXct-VsAA0L7M.jpg

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

8 λεπτά πριν, icenex είπε

H binance δειχνει τι εχει στο πορτοφολι για να δειξει οτι δεν εχει τιποτα να φοβηθει και οτι ειναι διαφανης.

https://www.binance.com/en/blog/community/our-commitment-to-transparency-2895840147147652626?ref=AZTKZ9XS&utm_source=BinanceTwitter&utm_medium=GlobalSocial&utm_campaign=GlobalSocial

@NobodyRankXV Αυτα λες?

FhGXct-VsAA0L7M.jpg

Όχι φίλε μου, διάβασες το tweet ? Τι έχουν βρει μέχρι στιγμής από eth addresses του Alameda τι κρατάει και τι μπορεί να πουλήσει ανα πάσα στιγμή 

7 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Όχι φίλε μου, διάβασες το tweet ? Τι έχουν βρει μέχρι στιγμής από eth addresses του Alameda τι κρατάει και τι μπορεί να πουλήσει ανα πάσα στιγμή 

Αυτη η φωτογραφια που εβαλα ειναι απο εκεινα τα tweet αν ειναι μονο αυτα δεν ειναι και τοσος μεγαλος ο ογκος.

Επισης αυτα..

FhGYx3VVEAAIoU4.jpg

• Δημιουργία νέου...