NiKoSmile Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, icenex είπε Και εγω απο την πολυ σκεψη δεν μπηκα κοντα στο πατο που εκανε πριν λιγο.Λετε να παει πιο κατω? Εγώ είχα εντολές στα 18K και στα 17K. Παρατρίχα δεν έπιασα τα 17Κ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thano888pi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 εαν ρωτας για macro πχ μεχρι τελοσ 2023 τοτε ναι. μπορει να παει πιο κατω. εαν ρωτας για 4Η TF ΤΟΤΕ ποιος ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Πιο πολυ ρωταω μπας και αγοραζα πχ 1 eth και να το πουλαγα να βγαλω ενα μεροκαματο αν παει πιο πανω πχ 1400-1500.Αλλα κατι μου λεει οτι θα δουμε περισσοτερο πονο, ασε που μια ζωη γκαντεμης ειμαι οταν κανω κινηση γινεται το αντιθετο και οταν δεν κανω οπως τωρα παιζει να δουμε το eth να γυρναει παλι εκει που ηταν κοντα στα 1600 δηλαδη. Στορυ οφ μαι λαιφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Θα μηδενίσει το FTT άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 το ftx πρέπει να έχει φεσωσει πολύ κόσμο. Οι άνθρωποι δανείζονταν για να pumpαρουν το ftt. Λογικό να βλέπουμε τέτοιες πτώσεις όσο γίνονται liquidate θέσεις τους 5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Θα μηδενίσει το FTT άραγε; Όλο αυτό ξεκίνησε γιατί στον ισολογισμό τους που διέρρευσε φαινόταν ότι είχαν σε ftt σχεδόν το μισό αποθεματικό τους. Κατάλαβε ο κόσμος τι παίζει και έγινε bank run. Τους dumpαρε και η binance ότι είχε και δεν είχε. Τώρα και αυτοί δεν έχουν τι άλλο να πουλήσουν. Ftt και sol... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 e everything is fine and SAFU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάει για άδειασμα και το SOL?? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από Alkazar21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το φιλαρακι μου ο σολανατζης πού ειναι ; 😂 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Το φιλαρακι μου ο σολανατζης πού ειναι ; 😂 Ελα παψε.Ειπα να το γραψω,αλλα δεν εχω τοση οικειοτητα με τις ιντριγκες σας! 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Τι λέτε να μπω ή να περιμένω κ άλλο πόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, icenex είπε Τι λέτε να μπω ή να περιμένω κ άλλο πόνο; Εγω παντως εκανα εναν διασκορπισμο χθες οπως ειπα και ειμαι χαρουμενος. Καλα ηταν.Δε μπορω να ειμαι στη δουλεια και να εχω το νου μου και σε αυτα.Θα σαλταρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Αναμονή, δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Damianus είπε Αναμονή, δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα. Πάμε όλοι για wodl. Θα τα χρειαστούμε τα busd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, BackFromHell είπε Το φιλαρακι μου ο σολανατζης πού ειναι ; 😂 Εδώ είμαι. Πάλι θα μπω 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις