icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι φαση τι εγινε παλι μπηκα καποια στιγμη το πρωι και τα βλεπω ολα παλι κατω απο 19κ και μπηκα τωρα και πρασινησαν αρκετα ειδικα bnb, link και vet που εχω και τα βλεπω στο πορτοφολι μου. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 “One to rule them all” θα γίνουμε στο τέλος 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Το FTX token παθαίνει luna? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μαλλον κατι τετοιο θα γινει ποτε ητανε 22$ και καποια στιγμη πριν απο λιγο το ειδα στα 9.7$Παλευει εκει στο 10αρικο να μεινει τωρα ποσο θα αντεξει ο θεος και η ψυχη του. Παλι καλα εχω τα περισσοτερα asset στην binance και κατι ψιλα στην nexo και δεν παρασυρθηκα απο τα υψηλα επιτοκια που εδιναν κατι αλλοι και τωρα να κλαιω τα λεφτα μου. Οχι οτι η binance ειναι να βαζεις το χερι σου στην φωτια αλλα πιστευω κανει καλυτερη διαχειρηση και δεν παιρνει αχρειαστα ρισκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Φαινεται πως η binance θα εξαγορασει την ftx, εν τελει. https://www.coindesk.com/business/2022/11/08/ftx-reaches-deal-with-binance-amid-liquidity-scare-sam-bankman-fried-says/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, icenex είπε Τι φαση τι εγινε παλι μπηκα καποια στιγμη το πρωι και τα βλεπω ολα παλι κατω απο 19κ και μπηκα τωρα και πρασινησαν αρκετα ειδικα bnb, link και vet που εχω και τα βλεπω στο πορτοφολι μου. Αν δεις τα διαδοχικά μου ποστ θα βγάλεις άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Αν δεις τα διαδοχικά μου ποστ θα βγάλεις άκρη Τα ειδα το θεμα ειναι τωρα γιατι γινεται dump? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Αυτό δεν είναι dump!Το Μεγάλο Σορτάρισμα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, rallistas είπε Αυτό δεν είναι dump!Το Μεγάλο Σορτάρισμα είναι! Στα παντα?Ολα βαρανε πτωση τωρα.Το Btc κατω απο 18κ και eth κατω απο 1300$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλά γελάω με το market ότι να ναι πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Καλά γελάω με το market ότι να ναι πάλι Όντως ο,τι να ναι.Ας πάρω λίγο Cardanο ακόμα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ern Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπαρούτι... Πούλησα στο pump BNB / Matic... Πήρα καλό κέρδος, μεγάλωσα την θέση μου σε ρευστό δηλαδή και περιμένω να δω που θα μπω πάλι Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από Alkazar21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Και εγω απο την πολυ σκεψη δεν μπηκα κοντα στο πατο που εκανε πριν λιγο.Λετε να παει πιο κατω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thano888pi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 δες το 3D chart απο παρον και το daily απο το καλοκαιρι 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις