chek2fire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, greekfragma είπε βούτυρο στο ψωμί των εκάστοτε κυβερνητικών και νομικών μηχανισμών για να επιβάλλουν τα μέτρα ελέγχου και χειραγώγησης κατά πως τους βολεύει. και μεις οι ρομαντικοί για την οικονομική επανάσταση να κοιτάμε ηλιοβασιλέματα Σαντορίνης. και όχι μόνο. Ακούω γενικά bbc 6radio και στις ειδήσεις άκουσα μόλις τώρα ότι η Kim Kardasian ελέγχεται από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι είχε πάρει χρήματα για να προωθήσει ένα shitcoin token του ethereum και ότι το είχε αποκρύψει. https://fortune.com/crypto/2022/10/03/ethereummax-emax-kim-kardashian-sec-settlement/ εδώ που τα λέμε όλο αυτό το τεράστιο οικοσύστημα ponzi-shitcoin που έχει αναπτυχθεί λόγο φυσικά της άναρχης φύσης της τεχνολογίας είναι από μόνο του κόκκινο πανί για τις ρυθμιστικές αρχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, chek2fire είπε και όχι μόνο. Ακούω γενικά bbc 6radio και στις ειδήσεις άκουσα μόλις τώρα ότι η Kim Kardasian ελέγχεται από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι είχε πάρει χρήματα για να προωθήσει ένα shitcoin token του ethereum και ότι το είχε αποκρύψει. https://fortune.com/crypto/2022/10/03/ethereummax-emax-kim-kardashian-sec-settlement/ εδώ που τα λέμε όλο αυτό το τεράστιο οικοσύστημα ponzi-shitcoin που έχει αναπτυχθεί λόγο φυσικά της άναρχης φύσης της τεχνολογίας είναι από μόνο του κόκκινο πανί για τις ρυθμιστικές αρχές. Και όλοι οι διάσημοι που λένε ότι αγόρασαν μαϊμούδες jpeg σε μεγάλο ποσοστό απλά έχουν πληρωθεί από τους δημιουργούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Έχω καιρό να ασχοληθώ με την αγορά. Αλλά επειδή είχα βάλει ένα από τα σπίτια μου μέσα στην Celsius και πλέον δεν με αφήνει να το βγάλω θέλω την βοήθεια σας. Έχω ξεχάσει ένα αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια εκεί μέσα. Τι να κάνω για να το βγαλω; (Το σπίτι δεν με ενδιαφερει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Έχω καιρό να ασχοληθώ με την αγορά. Αλλά επειδή είχα βάλει ένα από τα σπίτια μου μέσα στην Celsius και πλέον δεν με αφήνει να το βγάλω θέλω την βοήθεια σας. Έχω ξεχάσει ένα αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια εκεί μέσα. Τι να κάνω για να το βγαλω; (Το σπίτι δεν με ενδιαφερει) Αν κλείσεις ένα σπίτι στο kelvin παίρνεις ζευγάρι παπούτσια δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Η βλακεία στο μεγαλείο της εδώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε Η βλακεία στο μεγαλείο της εδώ μέσα Βγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Βγες Για να μπουρδαλιζεις μονος σου ?σορρυ εχω 20 plus χρόνια εδώ μέσα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από slk200gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Κάποιος έκλεψε 2 εκατομμύρια BNB και σταμάτησαν το bsc blockchain απο την Binance. Το είδα στο reddit πριν λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Αντί να τα καίνε ή να τα κλέβουν εκεί στη binance, γιατί δε μας τα μοιράζουν; Κλάπηκαν κάπου 100M usdt ισοδύναμα, δηλαδή το 1/4 από το τελευταίο bnb κάψιμο. Τώρα την επόμενη φορά θα κάψουν λιγότερα 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Αντί να τα καίνε ή να τα κλέβουν εκεί στη binance, γιατί δε μας τα μοιράζουν; Κλάπηκαν κάπου 100M usdt ισοδύναμα, δηλαδή το 1/4 από το τελευταίο bnb κάψιμο. Τώρα την επόμενη φορά θα κάψουν λιγότερα 🙃 Εγω λεω να τα δωσουν σε μενα καλυτερα, να τους δειξω εγω πως "καιγονται".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάγκες γνωρίζει κανένας το ................ ;; Θέλω να μάθω το πως δουλεύει, οχι αν είναι απάτη. Προσωπικά το δοκιμάζω τώρα 2-3 μέρες και αποδίδει τα χρήματα που λέει, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα βαρέσει κανόνι αύριο μεθαύριο. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από lefteris4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, lefteris4 είπε Μάγκες γνωρίζει κανένας το https://www.quantumapeclub.com/ ;; Θέλω να μάθω το πως δουλεύει, οχι αν είναι απάτη. Προσωπικά το δοκιμάζω τώρα 2-3 μέρες και αποδίδει τα χρήματα που λέει, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα βαρέσει κανόνι αύριο μεθαύριο. Θα πρότεινα να αφαιρέσεις τον ενεργό σύνδεσμο. Ο brave mobile έπαθε κοκομπλοκο μόλις μπηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, tcktcktck είπε Θα πρότεινα να αφαιρέσεις τον ενεργό σύνδεσμο. Ο brave mobile έπαθε κοκομπλοκο μόλις μπηκα ok παιδιά κανένα πρόβλημα. Μια ερώτηση έκανα. Θα επανέλθω σε 30 ημέρες να σας πω πόσα έβγαλα ή πόσα έχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, lefteris4 είπε ok παιδιά κανένα πρόβλημα. Μια ερώτηση έκανα. Θα επανέλθω σε 30 ημέρες να σας πω πόσα έβγαλα ή πόσα έχασα. Γενικά οι μόνες αναφορές στο redit είναι από 2 τύπους που κάνουν ποστ σε διάφορα subreddits το ίδιο κείμενο. Ότι βάζεις 50$ busd και παίρνεις 2,5$ τη μέρα κάνοντας stake το nft σου. Βρωμάει η υποθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, tcktcktck είπε Γενικά οι μόνες αναφορές στο redit είναι από 2 τύπους που κάνουν ποστ σε διάφορα subreddits το ίδιο κείμενο. Ότι βάζεις 50$ busd και παίρνεις 2,5$ τη μέρα κάνοντας stake το nft σου. Βρωμάει η υποθεση Προσωπικα δεν το ηξερα καν, αλλα λιγο που το κοιταξα μου βρωμαει ponzi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις