sharke Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2022 στις 11:59 ΜΜ, sharke είπε αξιζη λιγο προσοχής μια και ειναι νούμερο 1 κερδοφόρο στο gpu mining και ετοιμαζονται η miners για αυτο και ανεβαίνει το hashrate συνέχεια,, αν και πολυ νεο ακομα. λενε οτι τα games Minecraft και rust είδη παίζεις και σε πληρώνουν σε αυτο το νόμισμα proof of game ,, και ακούγετε και για fornite. αν ισχύει θα εχει μεγάλο hype https://coinmarketcap.com/currencies/neoxa/ οποιος μπήκε απο παρασκευή και έγινε millionaire θελω κέρασμα κανονιστε 😂 να μας γράφετε και κανενα γεια στο chat Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από sharke
greekfragma Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Με κομμένο φυσικό αέριο από τον Ρώσο, μαγκιές ΕΕ στην νέα πρωθυπουργό της Μ.Βρετανίας και πτώση ομολόγων, καλά κρατάει το BTC.
M A T R I X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, greekfragma είπε Με κομμένο φυσικό αέριο από τον Ρώσο, μαγκιές ΕΕ στην νέα πρωθυπουργό της Μ.Βρετανίας και πτώση ομολόγων, καλά κρατάει το BTC. και το lunc, δεν έχω παράπονο, πολύ καλά λεφτά μου επιστρέφει εδώ και 10 ημέρες edit: Μην ξεχνιόμαστε. Binance Crypto WODL 3 Letter Words: FAN, BNB Binance Crypto WODL 4 Letter Words: GEAR, CLUB, BURN, CEFI, BUSD Binance Crypto WODL 5 Letter Words: PERKS, LAZIO, MATCH, CHAIN, BUILD, LAYER Binance Crypto WODL 6 Letter Words: SALARY, TICKET, PLAYER, TICKET, REDEEM, INFLOW, VOLUME Binance Crypto WODL 7 Letter Words: UTILITY, RONALDO, PARTNER, FORMULA, MYSTERY, ROYALTY, ECONOMY Binance Crypto WODL 8 Letter Words: FOOTBALL, SECURITY, IDENTITY, HARDFORK, CONTRACT Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από M A T R I X 2 1
userAnon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε και το lunc, δεν έχω παράπονο, πολύ καλά λεφτά μου επιστρέφει εδώ και 10 ημέρες Καλησπέρα, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς? Πρίν λίγες ημέρες άρχισα να ασχολούμαι και τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής δεν βρίσκω και πολλούς τρόπους χωρίς μεγάλη επένδυση και αντίστοιχο ρίσκο οτι μπορεί να βγουν χρήματα. Εννοείς ότι είχες αγοράσει πολύ χαμηλότερα (καιρό πριν) και τώρα πουλάς? Και αν επιτρέπεται πόσα χρήματα είχες επενδύσει? Συγνώμη και πάλι αν γίνομαι αδιάκριτος απλά προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από userAnon
M A T R I X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, userAnon είπε Καλησπέρα, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς? Πρίν λίγες ημέρες άρχισα να ασχολούμαι και τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής δεν βρίσκω και πολλούς τρόπους χωρίς μεγάλη επένδυση και αντίστοιχο ρίσκο οτι μπορεί να βγουν χρήματα. Εννοείς ότι είχες αγοράσει πολύ χαμηλότερα (καιρό πριν) και τώρα πουλάς? Και αν επιτρέπεται πόσα χρήματα είχες επενδύσει? Συγνώμη και πάλι αν γίνομαι αδιάκριτος απλά προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει. Μακριά, αν το πιάνεις τώρα. Μην ασχολείσαι με τέτοια. Άσε που το κέρδος σε ποσό χαμηλότερο των 1000€ είναι μικρό, οπότε δεν αξίζει καν γιατί μπορεί και να τα χάσεις όλα. Εγώ ασχολούμαι και τα γράφω για χαβαλέ του lunc περισσότερο, αλλά και γιατί είχα μπει πολύ χαμηλά και κατά καιρούς μπαίνω και σε αντίστοιχες περιπτώσεις όπως και τώρα, στέλνω μερικά. Εδώ και 10 ημέρες έτσι όπως έχει πάει, η αλήθεια είναι ότι έχει γυρίσει καλά λεφτά. Αλλά μην νομίζεις ότι δεν θα ξυπνήσουμε μία μέρα να το δούμε πάλι 0.00005. 1
tcktcktck Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, M A T R I X είπε Πως τα βλέπετε τα πράγματα με euro Εγώ περιμένω ότι Θα πέσει και άλλο λογικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
portomarko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, M A T R I X είπε Πως τα βλέπετε τα πράγματα με euro Αλίμονο στον κοσμακη που έχει δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο όπως και εγώ.... 1
userAnon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μολις μπηκα ετσι να δω πως πάει σήμερα (ακόμα σε ustd είμαι) και βλέπω το btc είναι στα 19050. Που οφείλεται αυτή η πτώση, γνωρίζει κανείς? (είναι το πιο χαμηλό που έχω δει τις τελευταίες 10 ημέρες που το παρακαλουθω)
tcktcktck Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, userAnon είπε Μολις μπηκα ετσι να δω πως πάει σήμερα (ακόμα σε ustd είμαι) και βλέπω το btc είναι στα 19050. Που οφείλεται αυτή η πτώση, γνωρίζει κανείς? (είναι το πιο χαμηλό που έχω δει τις τελευταίες 10 ημέρες που το παρακαλουθω) Δεν ξέρω αλλά για 5 € δεν εκτελέστηκε η εντολή μου στο wick
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 On 05/09/2022 at 17:59, greekfragma said: Με κομμένο φυσικό αέριο από τον Ρώσο, μαγκιές ΕΕ στην νέα πρωθυπουργό της Μ.Βρετανίας και πτώση ομολόγων, καλά κρατάει το BTC. ελπίζω αύριο να μη ξυπνήσουμε και μου πείτε οτι το τζίνξαρα
thano888pi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 CVDD χ Delta χ Μarket price ≈ all bottoms after a halving bull run. 6 iouliou 2022 https://twitter.com/thanos749/status/1544643583923339264?t=Y7kpsFsbw4-yPdbYMcxpJg&s=19
aka69 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Όσο πέφτει το btc σκέφτομαι να γυρίσω τα usdt σε btc… Το θέμα είναι μην πεσει και αλλο στην συνέχεια και πρέπει να ξανακάνουμε εμβάσματα για να ψωνίσουμε ακόμα πιο κάτω!!
Xvipes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, aka69 said: Όσο πέφτει το btc σκέφτομαι να γυρίσω τα usdt σε btc… Το θέμα είναι μην πεσει και αλλο στην συνέχεια και πρέπει να ξανακάνουμε εμβάσματα για να ψωνίσουμε ακόμα πιο κάτω!! Αφού το είπαν και εδώ, 15κ θα φτάσει 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις