M A T R I X Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, slk200gr είπε Κάποιοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα ,άντε καλά Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα σε σένα ,μην πετάγεσαι σαν …… Δεν έχεις καμία υποχρέωση @chek2fire τι κάνει ακόμα εδώ; έχουμε ξεφύγει κάθε βδομάδα έχουμε και έναν καινούργιο. Διακοπές δεν πήγατε να πάρετε λίγο αέρα; 1
greekfragma Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 minutes ago, portomarko said: Ξεφυγε το lunc 😮 καλό είναι όποιος κατάφερε να πετύχει κάτι καλό να μαζέψει. έχουμε δει πολλές φορές τις ίδιες πράσινες κορυφές να πηγαίνουν στα τάρταρα και να μη ξανασηκώνουν κεφάλι ποτέ ξανά. όποιος παραμείνει μάλλον δεν έπαθε ή δεν έμαθε. ειδικά στο συγκεκριμένο με το ιστορικό και τη προέλευση που έχει.
sharke Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, portomarko είπε Ξεφυγε το lunc 😮 μην ασχολείστε με σκουπίδια, χθες το πρωί μου ήρθε εμαιλ απο ledger για signlas pump.. θέλει προσοχή Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από sharke
M A T R I X Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, portomarko είπε Ξεφυγε το lunc 😮 καλά μη βλέπεις ότι λένε online ή στο twitter. Δεν πρόκειται να γίνουν. Αλλά τα βγάλαμε τα λεφτάκια μας και πάλι. Είχα αρκετά από πριν και πήρα και κάποια όταν ξεκίνησε να ανεβαίνει 1
NiKoSmile Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει έρθει σε κάποιον το παρακάτω; Δε θυμάμαι τι είχα κάνει! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από NiKoSmile
M A T R I X Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Έχει έρθει σε κάποιον το παρακάτω; Δε θυμάμαι τι είχα κάνει! https://youtu.be/UvlIWiwbepA 1
aka69 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Τελικά η μεταφορά με sepa στην binance ήταν ακριβώς όπως τα είπατε, συνολική χρέωση απευθείας απο Πειραιώς 2,40 ευρώ ( 1,40 το έμβασμα και 1,00 η binance )και τα λεφτά μπήκαν μέσα σε ένα 24ώρο. Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει το binance earn. Πηγαίνοντας να στακαρω busd δεν είδα κάποια επιλογή για ημερήσιο κλείδωμα ή παραπάνω ημερών και επίσης αυτό που δεν έχω καταλάβει απο τα συμφραζόμενα είναι αν σε περίπτωση που κλειδώσεις για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και βγεις νωρίτερα, πέρα απο το γεγονός ότι θα αφαιρεθούν οι ημερήσιοι τόκοι που έχεις λάβει αν θα υπάρχει και κάποια έξτρα παρακράτηση. Υπενθυμίζω ότι δεν με απασχολούν οι καθημερινές συναλλαγές για τον λόγο ότι τα χρήματα που μετέφερα τα βλέπω σαν μακροχρόνια επένδυση. Ίσως στο μέλλον να τραβάω το κέρδος και να αφήνω το αρχικό κεφάλαιο μέσα σταθερό. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
M A T R I X Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, aka69 είπε Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Τελικά η μεταφορά με sepa στην binance ήταν ακριβώς όπως τα είπατε, συνολική χρέωση απευθείας απο Πειραιώς 2,40 ευρώ ( 1,40 το έμβασμα και 1,00 η binance )και τα λεφτά μπήκαν μέσα σε ένα 24ώρο. Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει το binance earn. Πηγαίνοντας να στακαρω busd δεν είδα κάποια επιλογή για ημερήσιο κλείδωμα ή παραπάνω ημερών και επίσης αυτό που δεν έχω καταλάβει απο τα συμφραζόμενα είναι αν σε περίπτωση που κλειδώσεις για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και βγεις νωρίτερα, πέρα απο το γεγονός ότι θα αφαιρεθούν οι ημερήσιοι τόκοι που έχεις λάβει αν θα υπάρχει και κάποια έξτρα παρακράτηση. Υπενθυμίζω ότι δεν με απασχολούν οι καθημερινές συναλλαγές για τον λόγο ότι τα χρήματα που μετέφερα τα βλέπω σαν μακροχρόνια επένδυση. Ίσως στο μέλλον να τραβάω το κέρδος και να αφήνω το αρχικό κεφάλαιο μέσα σταθερό. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας "About early redemption: Users can choose to redeem their assets in advance. After choosing early redemption, the staked Digital Assets will be returned to the spot account, and any distributed rewards will be deducted from staked Digital Assets. It may take 48-72 hours to receive the Digital Assets." Αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος από την ομάδα
userAnon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι χρηστικό πάλι όσους κάνουν daily trade. 1. Για να πουλήσει bitcoin αν δεν έχει κανείς πρέπει να κάνει μετατροπή. Στο τέλος της κάθε ημέρας καλό είναι ότι έχει περισσέψει να μετατρέπεται πάλι σε usdt? Αυτό γίνεται συνήθως? Γενικά προς το παρόν κοιτάω και κάνω κάποιες μικρές συνάλλαγες αλλά επειδή από χθες είχα κάποιο μικρό ποσό σε btc σήμερα χωρίς να έχω κάνει κάποια συναλλαγή μου εμφανίζει στο profit loss -0,1. Περισσότερο ρωτάω για χρηστικούς λόγους.. 2. Υπάρχει κάποιο software που υπολογίζει να κλείνει την όποια θέση έχουμε αυτόματα? Λογικά θα γίνεται και από το 3commas αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από userAnon
ktm13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 ρε μαγκες, εχει τυχει ποτε σε κανεναν να προσπαθει να ανοιξει μονη της η εφαρμογη binance στο κινητο και να ζηταει τα credentials? ωρες ωρες κανει κατι τετοια και προσπαθει ασταματητα να ανοιξει ασχέτος αν ειμαι σε αλλη εφαρμογη ή παταω κατι αλλο
NiKoSmile Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aka69 είπε Πηγαίνοντας να στακαρω busd δεν είδα κάποια επιλογή για ημερήσιο κλείδωμα ή παραπάνω ημερών και επίσης αυτό που δεν έχω καταλάβει απο τα συμφραζόμενα είναι αν σε περίπτωση που κλειδώσεις για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και βγεις νωρίτερα, πέρα απο το γεγονός ότι θα αφαιρεθούν οι ημερήσιοι τόκοι που έχεις λάβει αν θα υπάρχει και κάποια έξτρα παρακράτηση. Θα πας στο earn-> Savings μέχρι τα 2000busd θα παίρνεις 10% APR και θα τα έχεις και ξεκλείδωτα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από NiKoSmile
portomarko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, sharke είπε μην ασχολείστε με σκουπίδια, χθες το πρωί μου ήρθε εμαιλ απο ledger για signlas pump.. θέλει προσοχή Απλά μου κάνει εντύπωση που έφτασε σχεδόν στα 2bilions /24h για σκουπίδι, δεν το έχω σε υπόληψη, αρπαχτη είναι.
pp6210 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ktm13 είπε ρε μαγκες, εχει τυχει ποτε σε κανεναν να προσπαθει να ανοιξει μονη της η εφαρμογη binance στο κινητο και να ζηταει τα credentials? ωρες ωρες κανει κατι τετοια και προσπαθει ασταματητα να ανοιξει ασχέτος αν ειμαι σε αλλη εφαρμογη ή παταω κατι αλλο ναι φιλε το ειχα εγω τον ιουλιο, σε android 12, εκανα με τη σειρα clear all data, uninstall, install και λυθηκε, καπου το ειχα διαβασει
rallistas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, portomarko είπε Απλά μου κάνει εντύπωση που έφτασε σχεδόν στα 2bilions /24h για σκουπίδι, δεν το έχω σε υπόληψη, αρπαχτη είναι. Το θεμα ειναι να μαθαινουμε νωρις κι εμεις οι πτωχοι κανενα τετοιο σκουπιδι να φουσκωνει. Καλημερα σε ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις