crypkratos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, userAnon είπε να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος. Πόσο "ασφαλή" είναι τα χρήματα όχι σε btc αλλά σε BUSD και USDT. Δηλαδή αν μεταφέρω 2000 σε busd στην binance, τι πρέπει να γίνει για να "χαθούν"? Σαν γενικη αρχη ειναι περιπου το ιδιο, και τα τρια ειναι crypto.. To BTC ειναι θεωρητικα [προσωπικη αποψη] πιο safe απο τα αλλα δυο γιατι ειναι πιο distributed και δεν διαχειριζεται απο μια μονο εταιρεια, βεβαια εχει το volatility Τα λεγομενα stablecoins BUSD,USDT διαχειριζονται απο εταιρειες Binance και Tether αντιστοιχα... Ειναι μεγαλη κουβεντα ποσo stable ειναι τελικα τα stablecoins .. αλλη φορα. For the record εγω εχω και BUSD και USDT για το επιτοκιο 10% και επειδη λογω συγκυριας το δολαριο κερδιζει συνεχως εναντι του ευρω οποτε εχεις διπλο κερδος .. αν το ευρω ξυπνησει ξανα πρεπει να εισαι λιγο alert πως θα κανεις την διαχειριση σου 1
M A T R I X Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, userAnon είπε να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος. Πόσο "ασφαλή" είναι τα χρήματα όχι σε btc αλλά σε BUSD και USDT. Δηλαδή αν μεταφέρω 2000 σε busd στην binance, τι πρέπει να γίνει για να "χαθούν"? Να σε κλέψουν ή να σκάσει κάτι ακραίο για binance Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από M A T R I X
userAnon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 15 λεπτά πριν, crypkratos είπε For the record εγω εχω και BUSD και USDT για το επιτοκιο 10% και επειδη λογω συγκυριας το δολαριο κερδιζει συνεχως εναντι του ευρω οποτε εχεις διπλο κερδος .. αν το ευρω ξυπνησει ξανα πρεπει να εισαι λιγο alert πως θα κανεις την διαχειριση σου Για να καταλάβω επιτόκιο 10% σε busd μέχρι 2000 οκ. Έχει και αντίστοιχο σε usdt? Επισης πόσο καιρό πρέπει να τα έχεις σε busd για να πάρεις το 10% και κάθε πότε πληρώνουν? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από userAnon
molot12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καμία πρόβλεψη για το τι μέλλει γενέσθαι από Δευτέρα; Προσωπικά ενώ οι περισσότεροι περιμένουν μεγάλη πτώση αισιόδοξω πως θα έχουμε το πολυπόθητο ράλλυ ανόδου τώρα αν θα είναι μέχρι 23,5Κ η 25Κ η 28Κ δεν ξέρω. Στη χειρότερη περίπτωση να ξεκινήσει από Τρίτη. Το επόμενο βήμα με προβληματίζει...θα τρέξει η αγορά crypto και μετοχών συνέχεια έως μέσα Νοεμβρίου περίπου που είναι οι ενδιάμεσες εκλογές στην Αμερική και θα τους πιάσει όλους στον ύπνο ; η θα ρισκάρουν μια γερή διόρθωση ...δεν ξέρω εάν βγαίνει χρονικά μετά το ανοδικό ράλλυ. Το σίγουρο είναι πως έρχονται συγκινήσεις ....ελπίζω ευχάριστες DYOR αλλά η άποψη μου είναι BUY now !
zananiro Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, molot12 είπε Καμία πρόβλεψη για το τι μέλλει γενέσθαι από Δευτέρα; Προσωπικά ενώ οι περισσότεροι περιμένουν μεγάλη πτώση αισιόδοξω πως θα έχουμε το πολυπόθητο ράλλυ ανόδου τώρα αν θα είναι μέχρι 23,5Κ η 25Κ η 28Κ δεν ξέρω. Στη χειρότερη περίπτωση να ξεκινήσει από Τρίτη. Το επόμενο βήμα με προβληματίζει...θα τρέξει η αγορά crypto και μετοχών συνέχεια έως μέσα Νοεμβρίου περίπου που είναι οι ενδιάμεσες εκλογές στην Αμερική και θα τους πιάσει όλους στον ύπνο ; η θα ρισκάρουν μια γερή διόρθωση ...δεν ξέρω εάν βγαίνει χρονικά μετά το ανοδικό ράλλυ. Το σίγουρο είναι πως έρχονται συγκινήσεις ....ελπίζω ευχάριστες DYOR αλλά η άποψη μου είναι BUY now ! Υπάρχει κάποια αιτιολογία ή ανάλυση πίσω από αυτήν την πρόβλεψη ή αποτελεί απλά προσωπική εκτίμηση? Μην παρεξηγηθώ, δεν σε αμφισβητώ, απλά αν υπάρχει κάποια στοιχειώδης αιτιολογία/ανάλυση θα ήθελα να την ξέρω ώστε να την λάβω υπόψιν στις κινήσεις μου.
molot12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 @zananiro Όπως ειπες είναι προσωπική εκτίμηση της όλης κατάστασης. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το μέλλον ο καθένας διαβάζει, ερευνα και παίρνει τις αποφάσεις του. Που το στηρίζω; 1. Στην τεχνική ανάλυση ατόμων που ασχολούνται περισσότερα χρόνια από μένα στο crypto με χιλιάδες ακόλουθους και διαγράμματα που δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να καθίσω τώρα να ανεβάσω στο φόρουμ. Εάν έχεις λογαριασμό στο twitter απλά σου ανέφερω ενα τον @ il Capo of Crypto που γενικά είναι απαισιόδοξος τύπος εδώ και μήνες και τελευταία περιμένει ανοδικό ράλι έως τα 23Κ και μετά βουτιά στα 16-17Κ και στη συνέχεια ανοδικό ράλι. 2. Στην ανοδική πορεία του SP500 παρόλο που την Παρασκευή έκανε προσωρινή βουτιά λόγω ασυναρτησίες του Powel (δεν ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο αρνητικό μέτρο, γενικολογιες). To BTC ακολουθεί συνήθως τον SP500 σαν σκυλάκι. 3. Στις εκλογές στο μέσο της τετραετίας στην Αμερική τον Νοέμβριο. Συμφέρει στους δημοκρατικούς το χρηματιστήριο να είναι πάνω, το δολλάριο είναι λόγω του πολέμου, ο Biden μοιράζει υποσχέσεις (φοιτητικά δάνεια πρόσφατα απαλλαγή έως 10Κ ). Οπότε είμαι σχεδόν βέβαιος πως οι μετοχές και τα crypto θα τρέξουν μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές...μετά τα κεφάλια μέσα. Τώρα εάν η άνοδος θα ξεκινήσει σήμερα από τα 19Κ η από τα 20Κ εάν θα γίνει σταδιακά ως τα 23Κ με νέα βουτιά και μετά πάλι πάνω, δεν ξέρω. Πάντως όποιος θέλει να μπει σταδιακά (όχι με τη μία DCA είπαμε σταδιακα) και να βγει βραχυπρόθεσμα σε κάνα τρίμηνο είναι καλή εποχή. Η αγορά δεν μόνο Τεχνική Ανάλυση εάν ήταν έτσι όλοι θα ήταν πλούσιοι, μεσολαβούν ένα σωρό απροσδόκητοι παράγοντες εκτός διαγραμμάτων που επηρεάζουν τις αγορές. Μια από αυτή είναι η σωστή εκτίμηση του γεωπολιτικού κλίματος όσο περίεργο και να ακούγεται και η προθυμία να ρισκάρεις. Κλείνω με ένα πραγματικό προσωπικό παράδειγμα το σεντόνι. Πεπεισμένος ότι η Αμερική θα δημιουργήσει σε κάποιο σημείο του κόσμου ενταση για να ανέβει το δολλάριο (τέσσερα χρόνια με Τραμπ δεν έγινε τίποτα εκτός) και να βελτιωθεί η κατάσταση στο εσωτερικό αποφασίζω να κάνω ένα σεβαστό ποσό σε προθεσμιακη κατάθεση δολλαρίου. Πάω λοιπόν (προ πολέμου στην Ουκρανία ) αρχές Ιανουαρίου σε πολυ γνωστή τράπεζα όπου η ειδικός στις επενδύσεις (τρομάρα της) έσκιζε τα ιμάτια της για να με πείσει να μην το κάνω ! Ότι το δολλάριο θα υποτιμηθεί και άλλο έναντι του ευρώ κλπ. Κοίτα την σημερινή ισοτιμία και μαντεψε ποιος είχε δίκιο τελικά 1
tcktcktck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, molot12 είπε @zananiro Όπως ειπες είναι προσωπική εκτίμηση της όλης κατάστασης. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το μέλλον ο καθένας διαβάζει, ερευνα και παίρνει τις αποφάσεις του. Που το στηρίζω; 1. Στην τεχνική ανάλυση ατόμων που ασχολούνται περισσότερα χρόνια από μένα στο crypto με χιλιάδες ακόλουθους και διαγράμματα που δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να καθίσω τώρα να ανεβάσω στο φόρουμ. Εάν έχεις λογαριασμό στο twitter απλά σου ανέφερω ενα τον @ il Capo of Crypto που γενικά είναι απαισιόδοξος τύπος εδώ και μήνες και τελευταία περιμένει ανοδικό ράλι έως τα 23Κ και μετά βουτιά στα 16-17Κ και στη συνέχεια ανοδικό ράλι. 2. Στην ανοδική πορεία του SP500 παρόλο που την Παρασκευή έκανε προσωρινή βουτιά λόγω ασυναρτησίες του Powel (δεν ανέφερε κάποιο συγκεκριμένο αρνητικό μέτρο, γενικολογιες). To BTC ακολουθεί συνήθως τον SP500 σαν σκυλάκι. 3. Στις εκλογές στο μέσο της τετραετίας στην Αμερική τον Νοέμβριο. Συμφέρει στους δημοκρατικούς το χρηματιστήριο να είναι πάνω, το δολλάριο είναι λόγω του πολέμου, ο Biden μοιράζει υποσχέσεις (φοιτητικά δάνεια πρόσφατα απαλλαγή έως 10Κ ). Οπότε είμαι σχεδόν βέβαιος πως οι μετοχές και τα crypto θα τρέξουν μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές...μετά τα κεφάλια μέσα. Τώρα εάν η άνοδος θα ξεκινήσει σήμερα από τα 19Κ η από τα 20Κ εάν θα γίνει σταδιακά ως τα 23Κ με νέα βουτιά και μετά πάλι πάνω, δεν ξέρω. Πάντως όποιος θέλει να μπει σταδιακά (όχι με τη μία DCA είπαμε σταδιακα) και να βγει βραχυπρόθεσμα σε κάνα τρίμηνο είναι καλή εποχή. Η αγορά δεν μόνο Τεχνική Ανάλυση εάν ήταν έτσι όλοι θα ήταν πλούσιοι, μεσολαβούν ένα σωρό απροσδόκητοι παράγοντες εκτός διαγραμμάτων που επηρεάζουν τις αγορές. Μια από αυτή είναι η σωστή εκτίμηση του γεωπολιτικού κλίματος όσο περίεργο και να ακούγεται και η προθυμία να ρισκάρεις. Κλείνω με ένα πραγματικό προσωπικό παράδειγμα το σεντόνι. Πεπεισμένος ότι η Αμερική θα δημιουργήσει σε κάποιο σημείο του κόσμου ενταση για να ανέβει το δολλάριο (τέσσερα χρόνια με Τραμπ δεν έγινε τίποτα εκτός) και να βελτιωθεί η κατάσταση στο εσωτερικό αποφασίζω να κάνω ένα σεβαστό ποσό σε προθεσμιακη κατάθεση δολλαρίου. Πάω λοιπόν (προ πολέμου στην Ουκρανία ) αρχές Ιανουαρίου σε πολυ γνωστή τράπεζα όπου η ειδικός στις επενδύσεις (τρομάρα της) έσκιζε τα ιμάτια της για να με πείσει να μην το κάνω ! Ότι το δολλάριο θα υποτιμηθεί και άλλο έναντι του ευρώ κλπ. Κοίτα την σημερινή ισοτιμία και μαντεψε ποιος είχε δίκιο τελικά Ένα αδύναμο σημείο στους λόγους που αναφέρεις είναι ότι αντιμετωπίζεις την Αμερική σαν να είναι Ελλάδα που οι φορείς διορίζονται κομματικά (ο Πάουελ διορίστηκε από ρεπουμπλικάνο πρόεδρο)και δουλεύουν για αυτό πρώτα και ο πραγματικός σκοπός τους περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η fed είναι ανεξάρτητη αρχή στην Αμερική με δουλειά να καταπολεμά τον πληθωρισμό χωρίς να επηρεάσει την ανεργία. Όταν γυρίσουν από διακοπές μεσα Σεπτέμβρη θα αρχίσουμε πάλι το ροκ. Επίσης αυτά που είπε δεν είναι ασυναρτησίες. Το ότι πήγε από το9,1 στο 8,5 ο πληθωρισμός δεν λέει και πολλά στη fed μιας και το νούμερο είναι ακόμη τεράστιο.
crypkratos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, userAnon είπε Για να καταλάβω επιτόκιο 10% σε busd μέχρι 2000 οκ. Έχει και αντίστοιχο σε usdt? Επισης πόσο καιρό πρέπει να τα έχεις σε busd για να πάρεις το 10% και κάθε πότε πληρώνουν? 1.Ναι εχει αντιστοιχο και σε usdt 2.Η εκκαθαριση γινεται καθε μερα π.χ για 2000 BUSD καθε μερα πιστωνονται στον λογαριασμο σου `~0,54 cents 1
userAnon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Ασχολείται κανείς με daily trading? Ψάχνω για κάποιο (ιδανικά) δωρεαν bot που να λαμβάνει υπόψιν του κάποιες βασικές παραμέτρους και να κάνει αγορές - πωλήσεις αυτόματα. Κυρίως θα ήθελα σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί μια πώληση-αγορά μετά από 5-10 λεπτά πχ να ακυρώνει τις εντολές και να αρχίζει από την αρχή. Στην binance έχει κάτι κοντινό αλλά αν δεν συμπληρωθούν οι αγορές δεν γίνεται τίποτα για ώρες Με πενταροδεκάρες θα παίζω για αυτό και δεν με παίρνει να κάνω κάποια μηνιαία συνδρομή. Αν είναι και συνεργάζεται με εξελ ακόμα καλύτερα
molot12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Τι έγινε ; Διαγράφουμε μηνύματα τώρα μην χαλάσει το image μας ; Που είναι ο εξυπνακιας που έλεγε ότι λέω μαλ@#@ και θα γελάει σε λίγες ώρες ; Για κοιτάξτε τις τιμές ! Γατάκια 🐱 🐱 .... Άντε γεια Αντε γεια ...
NiKoSmile Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Σε λίγο θα χρειαστούμε λεξικό ολόκληρο για τα σκονάκια 😂 Binance Crypto WODL answers (29 August) 3 Letter Binance Crypto WODL answers SBT BNB BAB BID PFP NFT DAO POS GAS DEX BNB PAY KYC APY ATH BTC BSC KEY 4 Letter Binance Crypto WODL answers BURN CEFI BUSD FUND MINT RARE DROP BULL PUMP LAND SAND NODE HASH TOLE FORK GWEI VOTE BURN CEFI SWAP DAPP POOL SAFU MOON BUSD FUND HODL LABS WODL SALE DEFI 5 Letter Binance Crypto WODL answers CHAIN BUILD LAYER BLOCK SMART OWNER FLOOR RALLY CHART INDEX CYCLE RALLY CHART WHALE INDEX ASSET ALPHA SWEET MERGE ETHER PROOF BLOCK CHAIN TRADE YIELD BUILD BUIDL STAKE 6 Letter Binance Crypto WODL answers BEACON ACTIVE INFLOW VOLUME BOTTOM REDEEM TICKET INFLOW VOLUME BOTTOM INFLOW VOLUME BOTTOM THROUGH GAMEFI AVATAR WALLET METAFI BEACON MINING ORACLE FUTURE CRYPTO 7 Letter Binance Crypto WODL answers UPGRADE AUCTION MYSTERY ROYALTY INFLOW ECONOMY CREATOR AUCTION MYSTERY ROYALTY INFLOW ECONOMY ALTCOIN TRADING AIRDROP VIRTUAL ESPORTS HALVING MAINNET BITCOIN TESTNET FARMING 8 Letter Binance Crypto WODL answers SECURITY IDENTITY HARDWORK CONTRACT FUNGIBLE POSITION TRANSFER PROTOCOL CONTRACT POSITION TRANSFER PROTOCOL CONTRACT 1 1
zananiro Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, userAnon είπε Ασχολείται κανείς με daily trading? Ψάχνω για κάποιο (ιδανικά) δωρεαν bot που να λαμβάνει υπόψιν του κάποιες βασικές παραμέτρους και να κάνει αγορές - πωλήσεις αυτόματα. Κυρίως θα ήθελα σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί μια πώληση-αγορά μετά από 5-10 λεπτά πχ να ακυρώνει τις εντολές και να αρχίζει από την αρχή. Στην binance έχει κάτι κοντινό αλλά αν δεν συμπληρωθούν οι αγορές δεν γίνεται τίποτα για ώρες Με πενταροδεκάρες θα παίζω για αυτό και δεν με παίρνει να κάνω κάποια μηνιαία συνδρομή. Αν είναι και συνεργάζεται με εξελ ακόμα καλύτερα Ξεκίνα από το 3commas, είναι πολύ φιλικό για αρχάριους χρήστες. Σε γενικές γραμμές η λογική είναι ότι ορίζεις κριτήρια (συνήθως με βάση κάποιους δείκτες) με τα οποία θα γίνονται trigger οι αγοραπωλησίες. 1
VSalomon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Υπάρχει κάποιος που υποστηρίζει πως δε θα έχουμε ύφεση για λίγους μήνες τουλάχιστον; 'Εστω μόνο στο ether.
slk200gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, VSalomon είπε Υπάρχει κάποιος που υποστηρίζει πως δε θα έχουμε ύφεση για λίγους μήνες τουλάχιστον; 'Εστω μόνο στο ether. Θα υππαρξει ,διστυχος
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zananiro είπε Ξεκίνα από το 3commas, είναι πολύ φιλικό για αρχάριους χρήστες. Σε γενικές γραμμές η λογική είναι ότι ορίζεις κριτήρια (συνήθως με βάση κάποιους δείκτες) με τα οποία θα γίνονται trigger οι αγοραπωλησίες. Ιδανικος τροπος να χασει μπολικα λεφτα ενας αρχαριος χωρις να το καταλαβει καν. Ειναι αρκετα πιο απλο και τεχνικα ασφαλες για εναν αρχαριο απλα να αγορασει ενα coin και να το βαλει για πουλημα με εντολη OCO η εστω ενα σκετο take profit. Με το 3commas το 99% των αρχαριων στην καλυτερη θα εγκλωβιστει καποια στιγμη και στη χειροτερη θα χασει μπολικα λεφτα γιατι δεν κατανοησε η δεν προσεξε καποιες σημαντικες ρυθμισεις. Ολα αυτα με ανταλλαγμα την πιθανοτητα καποιων κερδων αν του κατσει η προβλεψη στο bot, που ουτως η αλλως θα τα εβγαζε με oco/take profit εντολη. Η μονη περιπτωση να δωσει το 3commas κερδη σε αρχαριο ειναι να του κατσει σε περιοδο ranging, ομως και παλι θα ερθει εκεινη η στιγμη που θα φυγει κατω η αγορα και το bot ειτε θα εγκλωβιστει, ειτε θα πουλησει με ζημια, αναλογως το config του αρχαριου. Απο εμενα ειναι οχι το 3commas και γενικα τα bots, για αρχαριους, Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
Προτεινόμενες αναρτήσεις