M A T R I X Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μάγκες έκανε κανείς join στο ελληνικό tg για binance που έσκασε πριν από κάποιες ημέρες; Λέει τίποτα ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 52 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Μάγκες έκανε κανείς join στο ελληνικό tg για binance που έσκασε πριν από κάποιες ημέρες; Λέει τίποτα ή μπα; Προς το παρών τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν χάνεις και τίποτα να κανείς εγγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aka69 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Καινούργιος στον χώρο και χαίρομαι πολύ που βρήκα μια πολύ ενεργή κοινότητα, έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα και έχω βοηθηθεί πολύ είναι η αλήθεια. Είμαι στην διαδικασία αγοράς κρυπτο και θα ήθελα τα φώτα σας. Προτείνεται απευθείας μεταφορά χρημάτων απο την τράπεζα στην Binance, μεταφορά απο την τράπεζα σε revolut και απο εκεί στην Binance ή απο τράπεζα σε Revolut και αγορά κρυπτο απο εκεί μιας και πλέον υπάρχει δυνατότητα. Κατά κύριο λόγο θα μεταφέρω ένα ποσό με το οποίο θα αγοράσω τα κρυπτο που θέλω και θα αφήσω μέσα για καιρό χωρίς να έχω σκοπό να τα μετακινήσω άμεσα, όποτε με ενδιαφέρει να γλιτώσω προμήθειες κ.λ.π όσο δυνατόν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, aka69 είπε Καλησπέρα σε όλους! Καινούργιος στον χώρο και χαίρομαι πολύ που βρήκα μια πολύ ενεργή κοινότητα, έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα και έχω βοηθηθεί πολύ είναι η αλήθεια. Είμαι στην διαδικασία αγοράς κρυπτο και θα ήθελα τα φώτα σας. Προτείνεται απευθείας μεταφορά χρημάτων απο την τράπεζα στην Binance, μεταφορά απο την τράπεζα σε revolut και απο εκεί στην Binance ή απο τράπεζα σε Revolut και αγορά κρυπτο απο εκεί μιας και πλέον υπάρχει δυνατότητα. Κατά κύριο λόγο θα μεταφέρω ένα ποσό με το οποίο θα αγοράσω τα κρυπτο που θέλω και θα αφήσω μέσα για καιρό χωρίς να έχω σκοπό να τα μετακινήσω άμεσα, όποτε με ενδιαφέρει να γλιτώσω προμήθειες κ.λ.π όσο δυνατόν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Από τράπεζα κατευθείαν στην Binance ,λιγότερα έξοδα ( κάποιες τράπεζες δεν μεταφέρουν όμως να ξέρεις ).αν είναι να τα αφήσεις καιρό και δεν σε ενδιαφέρει η αγοροπωλησία μετέφερε τα σε κάποιο hard walled (εννοείται ότι το ποσό θα είναι κάποιο σεβαστό ,ας πούμε πάνω από 500 ε αλλιώς ίσως και να μην συμφέρει η αγορά του ).η αγορά κρυπτο μέσω Revolut είναι πιο ακριβή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aka69 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε Από τράπεζα κατευθείαν στην Binance ,λιγότερα έξοδα ( κάποιες τράπεζες δεν μεταφέρουν όμως να ξέρεις ).αν είναι να τα αφήσεις καιρό και δεν σε ενδιαφέρει η αγοροπωλησία μετέφερε τα σε κάποιο hard walled (εννοείται ότι το ποσό θα είναι κάποιο σεβαστό ,ας πούμε πάνω από 500 ε αλλιώς ίσως και να μην συμφέρει η αγορά του ).η αγορά κρυπτο μέσω Revolut είναι πιο ακριβή . Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Απο τράπεζα Πειραιώς θέλω να κάνω την μεταφορά που από ότι έχω δει γίνεται όποτε ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aka69 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Απο τράπεζα Πειραιώς θέλω να κάνω την μεταφορά που από ότι έχω δει γίνεται όποτε ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα. Η Πειραιώς είναι μια χαρά. Απλά αν μεταφέρεις μεγάλο ποσό μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο να σε κάνουν μερικές ερωτήσεις πριν εγκρίνουν τη μεταφορά. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jb1989 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Ποιο hard wallet χρησιμοποιείτε; Το ledger nano s πιστεύετε είναι καλή επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, jb1989 είπε Ποιο hard wallet χρησιμοποιείτε; Το ledger nano s πιστεύετε είναι καλή επιλογή; Δεν υπάρχει το nano s νομίζω. Ledger plus θα πρότεινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, userAnon είπε ευχαριστώ όλους. προς το παρόν τα έχω κάνει ustd και βλέπουμε.. στο χαος βρίσκομαι αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον έχει και το "busd εξακολουθει να δινει 10%" όπως λέει ο φίλος παραπάνω. αν μπορεί κάποιος να πει τα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν.. γιατί προφανώς και κάτι μπορεί να πάει στραβά και σε αυτό Το 10% είναι για τα πρώτα 500 busd μετά πέφτει κατά πολύ 5 ώρες πριν, aka69 είπε Καλησπέρα σε όλους! Καινούργιος στον χώρο και χαίρομαι πολύ που βρήκα μια πολύ ενεργή κοινότητα, έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα και έχω βοηθηθεί πολύ είναι η αλήθεια. Είμαι στην διαδικασία αγοράς κρυπτο και θα ήθελα τα φώτα σας. Προτείνεται απευθείας μεταφορά χρημάτων απο την τράπεζα στην Binance, μεταφορά απο την τράπεζα σε revolut και απο εκεί στην Binance ή απο τράπεζα σε Revolut και αγορά κρυπτο απο εκεί μιας και πλέον υπάρχει δυνατότητα. Κατά κύριο λόγο θα μεταφέρω ένα ποσό με το οποίο θα αγοράσω τα κρυπτο που θέλω και θα αφήσω μέσα για καιρό χωρίς να έχω σκοπό να τα μετακινήσω άμεσα, όποτε με ενδιαφέρει να γλιτώσω προμήθειες κ.λ.π όσο δυνατόν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Sepa transfer από τον λογαριασμό σου πιστεύω είναι η φτηνότερη επιλογή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, christos_0b είπε Το 10% είναι για τα πρώτα 500 busd μετά πέφτει κατά πολύ νομιζω εξαρχης 2000 ηταν το πρωτο tier, παντως τωρα τοσο ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1. Για Binance ισχυει το παραπανω πινακακι του pp6210 για BUSD και USDT , 2.Για μεταφορα σε Binance πιο οικονομικος τροπος i)Φορτωμα με καρτα σε Revolut (Δωρεαν) -->Sepa απο Revolut σε Binance (1 ευρω Paysafe) . Συνολο: 1 ευρω ii) SEPA απο ελληνικη τραπεζα ,κοστος απο 1,20 μεχρι 3,20 (για το πανω οριο δεν ειμαι σιγουρος) και 1 ευρω για Binance Συνολο :2,20 και πανω @icenex φιλαρακι γυρισα για λιγο αλλα θα επανελθω δυνατα απο τελη Σεπτεμβρη.Τελικα αξιωθηκα και εκανα ενα μικρο σεφτε σε BTC ,λεω αν δεν παρω και τωρα εστω κατι ψιλα δεν θα παρω ποτε 😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση για όποιον έχει στείλει χρήματα στη Binance μέσω SEPA . Τι ΙΒΑΝ δίνει η Binance για να καταθέσεις μέσω τράπεζας; Αφού δεν έχει γραφεία στην Ευρώπη. Χρειάζεται μήπως να χρησιμοποιήσεις κάποια τρίτη ενδιάμεση υπηρεσία στην οποία θα κάνεις εγγραφή και θα δώσεις τα στοιχεία σου ; Παλιά ήταν αδύνατο να στείλεις απευθείας τραπεζικό έμβασμα sepa γιατί απλά η binance είχε εγκαταλείψει των Ευρωπαϊκό χώρο. Αν κάποιος έστειλε πρόσφατα ας απαντήσει παρακαλώ. ΥΓ. Ακύρωστε την κόκκινη κάρτα στον @bedazzled Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από molot12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crypkratos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) @molot12 Χρησιμοποιει την paysafe σαν ενδιαμεσο ,δλδ η καταθεση σου παει στην Paysafe. Νομιζω με αυτον τον τροπο βρηκαν για να μην τους κοβουν οι τραπεζες και καλα λογω crypto Νομιζω την πρωτη φορα που θα πας να δεις το IBAN της Binance [που ειναι της paysafe] , σου λεει αν επιθυμεις να μεταβιβαστουν τα στοιχεια σου στην paysafe ωστε να γινει η συναλλαγη , αν πεις ναι ουσιαστικα δινει ΟΛΑ τα στοιχεια η Binance στην Paysafe. Ιδιαιτερη προσοχη : Το ονομα του λογαριασμου απο οπου στελνεις λεφτα στην Binance-Paysafe να ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που εχεις κανει εγγραφη στην Binance Τελευταια φορα ειχα στειλει μεσα ιουλη Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από crypkratos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος. Πόσο "ασφαλή" είναι τα χρήματα όχι σε btc αλλά σε BUSD και USDT. Δηλαδή αν μεταφέρω 2000 σε busd στην binance, τι πρέπει να γίνει για να "χαθούν"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, userAnon είπε να ρωτήσω κάτι όντας άσχετος. Πόσο "ασφαλή" είναι τα χρήματα όχι σε btc αλλά σε BUSD και USDT. Δηλαδή αν μεταφέρω 2000 σε busd στην binance, τι πρέπει να γίνει για να "χαθούν"? Να πάει κατά διαόλου η Binance για το BUSD να το θέσω απλά φούντο, κανόνι Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από molot12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις