Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εγω θα ελεγα οτι υπαρχει λογος να τα μετατρεψει κι αυτος ειναι οτι το ευρω παει για περαιτερω πτωση εναντι του δολλαριου :)

Για 100 ε μίλησε ,υπολόγισε την χασούρα σε περίπτωση που γκρεμιστεί 😂😂😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, slk200gr είπε

Για 100 ε μίλησε ,υπολόγισε την χασούρα σε περίπτωση που γκρεμιστεί 😂😂😂😂

E ok, δεν εχει σημασια, ο καθενας με οτι εχει. Η λογικη δεν αλλαζει. Αν ειναι να υποτιμηθει το ευρω περαιτερω θα υποτιμηθει το ιδιο και για αυτον με τα 100 και για εκεινο με τα 100.000 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

E ok, δεν εχει σημασια, ο καθενας με οτι εχει. Η λογικη δεν αλλαζει. Αν ειναι να υποτιμηθει το ευρω περαιτερω θα υποτιμηθει το ιδιο και για αυτον με τα 100 και για εκεινο με τα 100.000 ευρω.

Και αν υπερτιμηθεί ?και ναι έχει σημασία το ποσό άλλο να χάνεις 10 c και άλλο 1000 € και η μετατροπή κόστος έχει και ρίσκο 

Επεξ/σία από slk200gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Και αν υπερτιμηθεί ?και ναι έχει σημασία το ποσό άλλο να χάνεις 10 c και άλλο 1000 €

Ειπα οτι η γνωμη μου ειναι πως θα υποτιμηθει περαιτερω. Δεν ειπα οτι αποκλειεται να υπερτιμηθει αλλα αυτη τη στιγμη αλλα και στη συνεχεια, θεωρω (εγω το θεωρω) πως το δολλαριο ειναι σαφως πιο ισχυρο εναντι του ευρω, λογω της νομισματικης πολιτικης που ακολουθει η FED σε αντιθεση με αυτην της ΕΚΤ που ακολουθει τελευταια και καταιδρωμενη τις εξελιξεις. Το ιδιο ισχυει και με τα κρατικα χρεη εντος ευρωζωνης που συντομα δε θα ειναι εξυπηρετουμενα σε καποιο -οχι μικρο- ποσοστο τους, το ιδιο ισχυει και με το ενεργειακο καθως οι Αμερικανοι ειναι καβατζωμενοι κι εξαγουν ενεργεια σε οτι τιμη θελουν, σε αντιθεση με την Ευρωπη που συντομα θα πουλησει και τη μανα της, για 1 τενεκε πετρελαιο και μισο κυβικο φυσικο αεριο. Για να ανεβει το ευρω, πρεπει να αντιστραφει κατι απο τα παραπανω ή να συμβει κατι αλλο σημαντικο που να το ενισχυσει (πχ να τα βρει με τον Πουτιν για το ενεργειακο, πραγμα αρκετα μακρια απο την πραγματικοτητα για τον χειμωνα που ερχεται τουλαχιστον ή να πεσει ο Πουτιν και να ανεβει φιλοδυτικη κυβερνηση στη Ρωσια κλπ κλπ).

Δεν βλεπω πολυ πιθανο σεναριο ουτε το ενα, ουτε και το αλλο, συνεπως δε βλεπω για ποιο λογο οι αγορες να προτιμανε να κρατανε ευρω στα χερια τους αντι για δολλαριο ή ρουβλια.

YΓ> Το ποσο δεν εχει σημασια. Η υποτιμηση ειναι η ιδια για ολους. Ιδια σημασια εχει για σενα το 1000ρικο αν εχεις μισθο 800 και βγαζεις το μηνα τσιμα τσιμα, με το 10ρικο αν ειναι ο αλλος ανεργος και βγαζει το μηνα τσιμα τσιμα. Δεν μπορεις να ξερεις τι ανοιγμα εχει κανει ο καθενας γιαυτο συγκρινεις με % .

Επεξ/σία από BackFromHell

Και εγώ την γνώμη μου είπα ,σαν παράγοντα έβαλα ότι ο άνθρωπος μίλησε για 100 ε δεν το είπα εγώ όποτε τσάμπα τα σεντόνια που έγραψες και τέλος κανείς τον προφήτη ότι θα υποτιμηθεί ,αλήθεια κανείς και trading ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Και εγώ την γνώμη μου είπα ,σαν παράγοντα έβαλα ότι ο άνθρωπος μίλησε για 100 ε δεν το είπα εγώ όποτε τσάμπα τα σεντόνια που έγραψες και τέλος κανείς τον προφήτη ότι θα υποτιμηθεί ,αλήθεια κανείς και trading ?

Δεν καταλαβαινω την ειρωνεια σου για την αποψη μου. Ομορφα σου απαντησα, γιατι εκνευριζεσαι αραγε;

Για να κλεινουμε γιατι βλεπω που παει η κουβεντουλα. Ολα τα προγνωστικα δινουν σαν σεναριο την περαιτερω υποτιμηση του ευρω. Η συμβουλη σου λοιπον να τα κρατησει ως ευρω μεσα στο ανταλλακτηριο και να μην τα κανει stable USD δεν εχει καμια απολυτως λογικη, περαν του πεισματος σου να επιμεινεις σε κατι αστοχο που ειπες.

Στην ειρωνικη ερωτηση για το αν κανω trading :

image.png.f6cbcab4516ac1872f926c67b43265d0.png

Πρωτα θα μας απαντησεις για την παραπανω προβλεψη σου εσυ που φαινεται να το κατεχεις καλα και μετα θα σου απαντησω κι εγω.

extra hint: Τα 24k τα περασε για αρκετες μερες. Ποτς γκενεν και δεν πηγε 29κ οπως ελεγε η κρυσταλλινη σου σφαιρα πριν λιγες μερες;

Προχωραμε :D

Επεξ/σία από BackFromHell

Μια χαρά όμορφα σου μιλάω δεν καταλαβαίνω γιατί ξύνεσαι ,δεν μου είπες προφήτη ποσα θα κερδίσει στα 100 ε ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ βγει η προφητεία σου ? Τα έξοδα τα έκανες γαργάρα ,πολιτικός είσαι ?

Alpha bank επιτόκιο ευρώ 0.02% για κλειστά άνω των 100000€. Δολάριο 2%

Αυτό λέει πολλά.

Άσχετο αλλά επειδή βλέπω να αναφέρεται πολύ το ρούβλι,κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θέλει να έχει ρούβλι αυτή τη στιγμή. Η ισοτιμία του είναι τεχνητά χτισμένη και ο όγκος συναλλαγών στο φορεξ στα πατώματα. Είναι ένα πολύ ακριβό νόμισμα που όμως κανένας δεν θέλει γιατί κανείς δεν το δέχεται εκτός Ρωσίας

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Alpha bank επιτόκιο ευρώ 0.02% για κλειστά άνω των 100000€. Δολάριο 2%

Αυτό λέει πολλά.

Άσχετο αλλά επειδή βλέπω να αναφέρεται πολύ το ρούβλι,κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θέλει να έχει ρούβλι αυτή τη στιγμή. Η ισοτιμία του είναι τεχνητά χτισμένη και ο όγκος συναλλαγών στο φορεξ στα πατώματα. Είναι ένα πολύ ακριβό νόμισμα που όμως κανένας δεν θέλει γιατί κανείς δεν το δέχεται εκτός Ρωσίας

Συγχωρα με αλλά δεν θα έπρεπε να αναφέρεις για ποσό καιρό κλειστά ?και ναι λέει παρά πολλά 

Επεξ/σία από slk200gr

3 ώρες πριν, slk200gr είπε

Συγχωρα με αλλά δεν θα έπρεπε να αναφέρεις για ποσό καιρό κλειστά ?και ναι λέει παρά πολλά 

12 μήνες. Λες να λέω για διαφορετικό διάστημα για να δημιουργήσω εντυπώσεις; :p

Επίσης το 2% δεν είναι στα 100000$ . Εκεί λογικά θα έχεις πιο ψηλό επιτόκιο 

εαν παντως υπαρχουν ηδη χρηματα στη binance τοτε το busd εξακολουθει να δινει 10% σε flexible savings, τα βγαζεις αμεσα αν θες να αγορασεις το ντιπ

Ρε δεν ποσταρω και μαλώνετε για ψύλλου πηδημα 😛

Πάντως έχει δίκιο ο slk δεν αξίζει να ασχοληθείς με τις ισοτιμίες για 100 ευρώ.

Το παιδί πάλι 100 ευρώ θα έχει δεν χάνει κάτι είτε τα έχει στην τράπεζα είτε στο ανταλλακτηριο είναι το ίδιο πράγμα, εκεί που θα χάσει είναι αν αύριο την άλλη προσπαθήσει να αγοράσει κρυπτο και πλέον θα έχει χάσει την αγοραστική αξία εναντι του δολαρίου σε περίπτωση υποτίμησης του ευρώ και πάλι πόσα να χάσει 5 ευρώ;Σιγά τα αυγά.Οτι και να κάνει ρίσκο θα έχει αυτό δεν αλλάζει,είτε είναι να τα αφήσει σε ευρώ είτε τα κάνει δολάρια είτε απλα αγοράσει btc.

Για μενα εσύ με το 100ευρω απλά αγόρασε 50 ευρώ btc k 50 eth και άστα εκεί μέχρι το επόμενο ράλλυ και κάθε τόσο βάλε το κατιτις σου ώστε να μεγαλώσεις το πορτοφόλι σου σιγά σιγά.

• Like 1

ευχαριστώ όλους. προς το παρόν τα έχω κάνει ustd και βλέπουμε.. στο χαος βρίσκομαι αυτή τη στιγμή :)

ενδιαφέρον έχει και το "busd εξακολουθει να δινει 10%" όπως λέει ο φίλος παραπάνω. αν μπορεί κάποιος να πει τα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν.. γιατί προφανώς και κάτι μπορεί να πάει στραβά και σε αυτό

• Δημιουργία νέου...