MaXmaD Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, Vault13 είπε Εχει κανεις ιδεα τι κανουμε με Eth; Τα κραταμε; με το mining τι θα γινει; Δυσκολο σε περιοδο bear να παρει τα πανω του ενα τοσο βασικο νομισμα. Τουλαχιστον βραχυχρονια αποκλειω την περιπτωση να ανεβει παρα πολυ σε σχεση με το Bitcoin. Αν υπαρξει bug θα παει στα ταρταρα. Απο την αλλη θα ειναι και πολλοι αυτοι που θα φοβηθουν και θα αρχισουν να πουλανε πριν το merge. Η δικη μου προγνωση ειναι οτι εχει 60% πιθανοτητες να πεσει και 40% να παραμεινει στα ιδια, βραχυχρονια παντα. Αν τα πραγματα πανε καλα και ανεβει το fomo θα παρει τα πανω του αλλα οχι σε λιγοτερο απο ενα μηνα...
slk200gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Δεν εχω gaming pc. Ρωταω να δω αν θα γινει inflated, flooded κτλ Ποιος μίλησε για gaming pc?
Vault13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Ξεκίνησε η μεγάλη πτώση μέχρι το Merge. Φοβάμαι και χωρίς καμία ανοδο
slk200gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δεν έχει σχέση το merge ,αυτό θα συνέβαινε αν έπεφτε μόνο το eth ,είναι η πτώση που περιμένανε πολλοί εδώ και 2 μήνες +. ,btc μια στάση στα 19κ και μετά στα 17κ ,κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα κατέβει μέχρι τα 12 κ ,εκεί λίγο αμφιβάλλω ,όσοι σκοπευεται να επενδυσεται σε λίγο θα είναι η ευκαιρία σας ,όσοι τα έχετε μην διανοηθείτε να τα πουλήστε ,κρατήστε τα χέρια σας μακρυά από το eth μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση ,η Binance σταματάει τις συναλλαγές από αρχές Σεπτεμβρίου με ΕΤΗ μέχρι να ολοκληρωθεί ,κάποιοι έγραψαν ότι το eth θα ξεπεράσει το btc και θα γίνει το πρώτο σε κατάταξη ,όνειρα θερινής νυχτός ( αν και κάτοχος σημαντικού αριθμού eth ) 1
teo1966 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) καποια αλτ βλεπω ειναι σχεδον στο σημειο του χαμηλοτερου επιπεδου με δεικτη ενα χρονο λετε να σπασει και αλλο προς τα κατω? αμα γινει τπτ σε eth θα τα παρει ολα η κατω βολτα εχουν τεσταρει συγκεκριμενες αντιστασεις σχεδον 4 φορες.. βλεπω δυσκολα να ερχονται εδω γερμανια εχει πολυ κοσμο που εβαζε καθε μηνα λεφτα σε χρηματιστηρια, κρυπτο και τωρα που κοβονται τα βοηθηματα σιγα σιγα να δουμε τι θα γινει γιατι χωρις πραγματικη οικονομια και τα κρυπτο δεν μπορουν να αντεξουν και να στηριχθουν Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από teo1966
M A T R I X Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, teo1966 είπε καποια αλτ βλεπω ειναι σχεδον στο σημειο του χαμηλοτερου επιπεδου με δεικτη ενα χρονο λετε να σπασει και αλλο προς τα κατω? αμα γινει τπτ σε eth θα τα παρει ολα η κατω βολτα εχουν τεσταρει συγκεκριμενες αντιστασεις σχεδον 4 φορες.. βλεπω δυσκολα να ερχονται εδω γερμανια εχει πολυ κοσμο που εβαζε καθε μηνα λεφτα σε χρηματιστηρια, κρυπτο και τωρα που κοβονται τα βοηθηματα σιγα σιγα να δουμε τι θα γινει γιατι χωρις πραγματικη οικονομια και τα κρυπτο δεν μπορουν να αντεξουν και να στηριχθουν καλά τώρα έπεσαν λόγω fed. Εγώ έχω βγάλει ότι θα ακουμπήσει πάλι 19500, αλλά μην πάρω κόσμο στο λαιμό μου μπορεί να πέσω και έξω
slk200gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Οχι όλα όσα κάθονται στο eth όπως πχ το Decentraland , το BTc σίγουρα οχι
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, teo1966 είπε καποια αλτ βλεπω ειναι σχεδον στο σημειο του χαμηλοτερου επιπεδου με δεικτη ενα χρονο λετε να σπασει και αλλο προς τα κατω? αμα γινει τπτ σε eth θα τα παρει ολα η κατω βολτα εχουν τεσταρει συγκεκριμενες αντιστασεις σχεδον 4 φορες.. βλεπω δυσκολα να ερχονται εδω γερμανια εχει πολυ κοσμο που εβαζε καθε μηνα λεφτα σε χρηματιστηρια, κρυπτο και τωρα που κοβονται τα βοηθηματα σιγα σιγα να δουμε τι θα γινει γιατι χωρις πραγματικη οικονομια και τα κρυπτο δεν μπορουν να αντεξουν και να στηριχθουν Tα περισσοτερα alts , αν οχι ολα, ακολουθουν κατα κανονα την πορεια του btc , απλως με μεγαλυτερες (εως πολυ μεγαλυτερες) διακυμανσεις, πλην ειδικων καταστασεων που ενδεχεται να κινηθουν καπως πιο ανεξαρτητα, πχ οπως με το eth που μπορει να μπει σε fomo λογω merge ή το αναποδο. Γενικα δεν τεσταρουν δικες τους αντιστασεις. Αν φυγει κατω το btc θα φυγουν αυτα ακομα πιο κατω, ανεξαρτητως support κλπ. Οσο το btc κανει ranging θα κανουν κι αυτα και θα δινεται η εντυπωση οτι τεσταρονται στηριξεις, αντιστασεις κλπ. Πρακτικα ομως, το btc σερνει το χορό. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
snot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Έχω την εντύπωση πως τα αλτ περισσότερο ακολουθούν το eth παρά το btc. Βέβαια το eth επηρεάζεται από το btc οπότε κάπου εκεί χάνεις την μπάλα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 To ΔΝΤ μεσες ακρες λεει οτι ερχεται παγκοσμιο οικονομικο κραχ οσονουπω, με πρωταγωνιστρια την Ευρωπη και μαντεψτε ποιες χωρες ειναι οι βασικες υποψηφιες για χρεοκοπια (κατα το ΔΝΤ): Οι υπερδανεισμενες. https://www.protothema.gr/economy/article/1277957/dd-kindunos-hreokopias-gia-polles-hores-tis-europis/
userAnon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα αν και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η καλύτερη συγκυρία αυτές τις ημέρες άνοιξα ένα λογαριασμό στην binance κυρίως από περίεργεια. Αν και δεν έχω κάποιο σκοπό προς το παρόν πχ trade προφανώς έχω πολλές απορίες. Ξεκινώντας από τα πολύ βασικά αν βάλω στο πορτοφόλι 100€ για να υπάρχουν, έχω καταλάβει καλά ότι αν τα έχω σε usdt δεν χάνουν την αξία τους? Αν έχετε να προτείνεται κάποιον γενικό οδηγό ή κάποια έγκυρη πηγή για διάβασμα καλοδεχούμενη.
slk200gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, userAnon είπε Καλησπέρα αν και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η καλύτερη συγκυρία αυτές τις ημέρες άνοιξα ένα λογαριασμό στην binance κυρίως από περίεργεια. Αν και δεν έχω κάποιο σκοπό προς το παρόν πχ trade προφανώς έχω πολλές απορίες. Ξεκινώντας από τα πολύ βασικά αν βάλω στο πορτοφόλι 100€ για να υπάρχουν, έχω καταλάβει καλά ότι αν τα έχω σε usdt δεν χάνουν την αξία τους? Αν έχετε να προτείνεται κάποιον γενικό οδηγό ή κάποια έγκυρη πηγή για διάβασμα καλοδεχούμενη. Οδηγοί χιλιάδες στο YouTube,βάλε 100 ε στο πορτοφόλι σου και αστα ευρώ ,δεν υπάρχει λόγος να τα μετατ4εψεις 1
zananiro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, BackFromHell είπε Tα περισσοτερα alts , αν οχι ολα, ακολουθουν κατα κανονα την πορεια του btc , απλως με μεγαλυτερες (εως πολυ μεγαλυτερες) διακυμανσεις, πλην ειδικων καταστασεων που ενδεχεται να κινηθουν καπως πιο ανεξαρτητα, πχ οπως με το eth που μπορει να μπει σε fomo λογω merge ή το αναποδο. Γενικα δεν τεσταρουν δικες τους αντιστασεις. Αν φυγει κατω το btc θα φυγουν αυτα ακομα πιο κατω, ανεξαρτητως support κλπ. Οσο το btc κανει ranging θα κανουν κι αυτα και θα δινεται η εντυπωση οτι τεσταρονται στηριξεις, αντιστασεις κλπ. Πρακτικα ομως, το btc σερνει το χορό. Το btc όπως σωστά αναφέρεις σέρνει το χορό. Αλλά εννοείται ότι και τα alts έχουν τα δικά τους support και resistence levels. Αλλιώς όλα τα coins θα κινούνταν 1 προς 1. Ειδικά στις ανόδους το resistent των alts παίζει ρόλο. Φυσικά στις καθόδους όσο πέφτει το btc και σπάνε τα supports του το ίδιο θα συμβαίνει και με τα alts, αλλά με διαφορετικό ρυθμό. Και το σύνηθες είναι να σπάνε πιο εύκολα τα supports των alts στις πτώσεις γι' αυτό και οι μεγαλύτερες πτώσεις σε σχέση με το btc. Σήμερα πάντως αρκετά alts έχουν μικρότερη πτώση μέχρι στιγμής από αυτή του btc. Αν σπάσει το support του btc κοντά στα 20κ, εννοείται θα σπάσουν και τα δικά τους σαν χαρτόκουτα.
slk200gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 support του btc στα 19 και κάτι είναι και μετά στα 17 και κάτι
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Οδηγοί χιλιάδες στο YouTube,βάλε 100 ε στο πορτοφόλι σου και αστα ευρώ ,δεν υπάρχει λόγος να τα μετατ4εψεις Εγω θα ελεγα οτι υπαρχει λογος να τα μετατρεψει κι αυτος ειναι οτι (πιστευω πως) το ευρω παει για περαιτερω πτωση εναντι του δολλαριου (Νot financial advice). Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
Προτεινόμενες αναρτήσεις