Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Τα crypto σε λίγο δεν θα είναι και τόσο κρυπτο ,τι στο φρουτσο τους ενδιαφέρει από που είναι τα λεφτά ,άσε που αυτήν την στιγμή ,απ όπου και να πεις δεν διασταυρώνεται ,θα συμβούλευα όσους δεν τα χρειάζονται συνέχεια για trading τα crypto να τα έχουν σε σκληρό πορτοφόλι 

Η απαντηση ειναι οτι αυτοι στη binance πιθανοτατα χεστηκαν για ολα αυτα. Το μονο που θελουν ειναι τα λεφτα σου και να κανεις trade οσο πιο γρηγορα, συχνα κι ευκολα γινεται ή να stakαρεις στο ανταλλακτηριο τους οσο περισσοτερο καιρο γινεται, χωρις να σου βαζουν τετοια εμποδια.

Ωστοσο, επειδη ο κλοιος στενευει και οφειλουν να συνεργαζονται με τις φορολογικες αρχες της καθε χωρας, μαζευουν ολα αυτα τα στοιχεια για αυτο ακριβως το λογο. Να ενημερωνονται οποτε χρειαστει, αν χρειαστει, οι φορολογικες αρχες της χωρας σου για το τι κινησεις κανεις στη binance. Και μην σκεφτεσαι την δικη σου περιπτωση, αλλα σκεψου πως απο καποια πορτοφολια παιζονται 6ψηφια, 7ψηφια, 8ψηφια ποσα στα ανταλλακτηρια. Συνεπως οι φορολογικες αρχες σιγουρα δεν ειναι αδιαφορες και καποια ανταλλακτηρια κοιτανε να κανουν comply πρωτού εχουν σοβαροτερα νομικα ζητηματα.

Ειναι ενα μερος των regulations που λεμε οτι επιχειρειται να μπουν στα κρυπτο.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Binance Crypto WODL Answers (22nd August 2022)

Binance Crypto WODL 3 Letter Words

• BID

• PFP

• NFT

Binance Crypto WODL 4 Letter Words

• MINT

• RARE

• DROP

Binance Crypto WODL 5 Letter Words

• OWNER
  • FLOOR

• RALLY

• CHART

• WHALE

• INDEX

Binance Crypto WODL 6 Letter Words

• REDEEM
  • TICKET
  • INFLOW

• VOLUME

• BOTTOM

• TROUGH

Binance Crypto WODL 7 Letter Words

• CREATOR
  • AUCTION
  • MYSTERY
  • ROYALTY
  • INFLOW
  • ECONOMY

• ALTCOIN

• TRADING

Binance Crypto WODL 8 Letter Words

• FUNGIBLE
  • POSITION
  • TRANSFER

• PROTOCOL

• CONTRACT

• Like 2
  • Thanks 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/8/2022 στις 12:05 ΜΜ, tcktcktck είπε

Οκ πέρασε. Βέβαια είναι και ένα ερωτηματολόγιο που μου ζήτησαν πρώτη φορά και ήθελε σε ποιο τομέα εργάζομαι,από που προέρχονται τα λεφτά που επενδύω (δουλειά, σύνταξη κλπ) , πόσα σκοπεύω να επενδύσω και με ποιο τρόπο σκοπεύω να μεταφέρω ευρώ στο binance. Η έγκριση έγινε ακαριαία 

τι εβαλες για address verification φιλε μου; εγω εβαλα το card statement της revolut με το οποιο με ειχαν περασει πριν 6 μηνες περιπου για να παρω την πιστωτικη binance και τωρα το εκοψε κ τις 2 φορες... τα Ελληνικα γραμματα δεν τα καταλαβαινε πριν, για να βαλω τραπεζικο  statement η λογαριασμο τευματος, τωρα τα καταλαβαινει το ρομποτακι τους; edit: μου εκαναν reject τον ελλ λογαριασμο ρευματος λεγοντας οτι πρεπει να εχει latin characters!

εντωμεταξυ τα 2/3 των εμβασματων τους τα εχω στειλει με revolut αλλα δεν αναγνωριζουν το card statement ουτε εχει live chat να απευθυνθεις, ειναι ρομποτακι με ετοιμες απαντησεις.

Επεξ/σία από pp6210
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pp6210 είπε

τι εβαλες για address verification φιλε μου; εγω εβαλα το card statement της revolut με το οποιο με ειχαν περασει πριν 6 μηνες περιπου για να παρω την πιστωτικη binance και τωρα το εκοψε κ τις 2 φορες... τα Ελληνικα γραμματα δεν τα καταλαβαινε πριν, για να βαλω τραπεζικο  statement η λογαριασμο τευματος, τωρα τα καταλαβαινει το ρομποτακι τους; edit: μου εκαναν reject τον ελλ λογαριασμο ρευματος λεγοντας οτι πρεπει να εχει latin characters!

εντωμεταξυ τα 2/3 των εμβασματων τους τα εχω στειλει με revolut αλλα δεν αναγνωριζουν το card statement ουτε εχει live chat να απευθυνθεις, ειναι ρομποτακι με ετοιμες απαντησεις.

Περίεργο που δεν σου δέχεται το statement. Σε κάθε περίπτωση έχουν live chat. Πάτα live chat, διάλεξε ένα θέμα, πάτα unsolved, not relevant > yes, transfer to customer service. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Περίεργο που δεν σου δέχεται το statement. Σε κάθε περίπτωση έχουν live chat. Πάτα live chat, διάλεξε ένα θέμα, πάτα unsolved, not relevant > yes, transfer to customer service. 

αυτο εκανα μολις και το κοιτανε, ευχαριστω

update, τελικα το δεχθηκαν κ εγινα verified,  χωρις καποια εξηγηση βεβαιως..

Επεξ/σία από pp6210
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pp6210 είπε

αυτο εκανα μολις και το κοιτανε, ευχαριστω

update, τελικα το δεχθηκαν κ εγινα verified,  χωρις καποια εξηγηση βεβαιως..

Δεν χρειάστηκε να κάνω address verification. Είχα κάνει πριν μήνες με λογαριασμό nova  στα ελληνικά. Τρέχα γυρευε. Μόνο ταυτότητα μου ζήτησαν τώρα και σελφι και το ερωτηματολόγιο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

Εχει κανεις ιδεα τι κανουμε με Eth; Τα κραταμε; 
με το mining τι θα γινει;

Η θα ανεβεί πολύ η θα γκρεμιστεί αν η μετάβαση δεν πάει τόσο καλά ,κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα συμβεί ,όσο για το mining συνεχίζεις με το etc η το Kapos 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοι που κατσαν πανω με το eth ειναι οσοι εχουν κανει stake σε eth2.0 για το APY.

Καπου πηρε το ματι μου οτι ειπε ο Vitalik πως αυτοι θα μπορουν να ξεκλειδωσουν τα eth του, 6-8 μηνες μετα το merge.

Αυτο ειναι πολυ ασχημο νεο για τους stakers, για πολλους λογους κι οχι μονο για το αν θα παει καλα ή οχι το merge. Δεν ξερω, μπορει να ηταν κανονας για το stake απο πριν και να μην τον γνωριζα, αλλα ο,τι και να ειναι, ειναι ακρως ανησυχητικο για τους stakers .

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Αυτοι που κατσαν πανω με το eth ειναι οσοι εχουν κανει stake σε eth2.0 για το APY.

Καπου πηρε το ματι μου οτι ειπε ο Vitalik πως αυτοι θα μπορουν να ξεκλειδωσουν τα eth του, 6-8 μηνες μετα το merge.

Αυτο ειναι πολυ ασχημο νεο για τους stakers, για πολλους λογους κι οχι μονο για το αν θα παει καλα ή οχι το merge. Δεν ξερω, μπορει να ηταν κανονας για το stake απο πριν και να μην τον γνωριζα, αλλα ο,τι και να ειναι, ειναι ακρως ανησυχητικο για τους stakers .

Δεν ήταν κρυφό ότι τα staked θα ελευθερωθούν μετά το merge. Κλασσικά όμως οι περισσότεροι είτε δεν το είχαν καταλάβει είτε τους αρκούσε να κερδοσκοπούν με τα steth

Είναι και τρίτη κατηγορία που πιστεύει ότι το eth θα ξεπεράσει το btc σε market cap κάποια στιγμή οπότε δεν τους νοιάζει 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, slk200gr είπε

όσο για το mining συνεχίζεις με το etc η το Kapos 

Δεν εχω gaming pc. Ρωταω να δω αν θα γινει inflated, flooded κτλ

• Δημιουργία νέου...