Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2022 στις 12:08 ΜΜ, b0netruper είπε

Ωραία όλα αυτά. Με πείσατε απόλυτα πως έφτασε η ώρα του επόμενου Bitcoin που λέγεται Solana. 

Αυτα τα ωραια μας τα ελεγες με το προηγουμενο account σου και για το ada :D

Τοτε που εκανες all in με την τιμη του στα 1.5-2$ γιατι σε τετοια εκπτωση δε θα το ξαναβρει κανεις και πιο κατω δεν παει, οπως ελεγες :P

Επεξ/σία από BackFromHell
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Αυτα τα ωραια μας τα ελεγες με το προηγουμενο account σου και για το ada :D

Τοτε που εκανες all in με την τιμη του στα 1.5-2$ γιατι σε τετοια εκπτωση δε θα το ξαναβρει κανεις και πιο κατω δεν παει, οπως ελεγες :P

All-in με 1.5$ -2$ μάλλον μπερδεύεσαι. Προσωπικά μπήκα με 0.15$ στο ADA, βγήκα με 2.4 - 1.8 κ πήρα Solana. End of Story. Τα κεφάλαια ήταν από BTC mining από το 2010. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να σας διασκεδάζω. 

ΥΓ: Όσον αφορά το προηγούμενο account μου επειδή είμαι αλλεργικός στον Ελληνικό ξερολισμό, ενίοτε παραφέρομαι και ιδού τα αποτελέσματα να μηδενίζω το κάρμα μου.

Επεξ/σία από b0netruper

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, b0netruper είπε

All-in με 1.5$ -2$ μάλλον μπερδεύεσαι. Προσωπικά μπήκα με 0.15$ στο ADA, βγήκα με 2.4 - 1.8 κ πήρα Solana. End of Story. Τα κεφάλαια ήταν από BTC mining από το 2010. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να σας διασκεδάζω. 

ΥΓ: Όσον αφορά το προηγούμενο account μου επειδή είμαι αλλεργικός στον Ελληνικό ξερολισμό, ενίοτε παραφέρομαι και ιδού τα αποτελέσματα να μηδενίζω το κάρμα μου.

Εφοσον παραδεχεσαι οτι εγραφες ψεματα το Δεκεμβριο "για να μας διασκεδαζεις", τοτε ακριβως ετσι αντιμετωπιζονται και οσα γραφεις σημερα για το sol, δε πιστευω να εχεις παραπονο/αντιρηση;

Που ουτως ή αλλως ετσι αντιμετωπιζονται απο οσους σε γνωριζουμε, αλλα επειδη μπορει καποιοι να μη γνωριζουν τι αντιπροσωπευεις, εδω ειμαστε να το θυμιζουμε και να... προκαλουμε αλλεργιες.

ΥΓ. Δεκεμβρης 2021, με το προηγουμενο account σου. Η τιμη του ada στο 1.40$ . Σημερα μας λες οτι εγραφες ιστοριες να μας διασκεδαζεις μεχρι να φας ban και να επανελθεις με νεο account για να συνεχισεις...

image.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πες μου λοιπόν τι αντιπροσωπεύω για να καταλάβω; Οτι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι για Ban και λάσπη; Ευτυχώς δεν κρατάω ούτε αρχείο με screenshots αλλά ούτε και κακίες πάρολο που δεν ξεχνώ κάτι κακιασμένα και χαμερπή "Καλή Χρονιά και σε σένα". 

Όλα ξεκίνησαν από το αργοπεθαίνουν... ενοχλεί πολύ φαίνεται.

Επεξ/σία από b0netruper
  • Like 1

Μην το γυρίσουμε πάλι στην ίδια κουβέντα με την προηγούμενη εβδομάδα please. 

** @icenex έχεις σταματήσει το “spam” και ο κόσμος ψάχνεται για  beef 😂

• Like 2

25 λεπτά πριν, b0netruper είπε

Για πες μου λοιπόν τι αντιπροσωπεύω για να καταλάβω; Οτι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι για Ban και λάσπη; Ευτυχώς δεν κρατάω ούτε αρχείο με screenshots αλλά ούτε και κακίες πάρολο που δεν ξεχνώ κάτι κακιασμένα και χαμερπή "Καλή Χρονιά και σε σένα". 

Όλα ξεκίνησαν από το αργοπεθαίνουν... ενοχλεί πολύ φαίνεται.

Μονος σου εγραψες τι αντιπροσωπευεις: Οτι γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν απλως για να μας διασκεδαζεις. Ε δεν λεω κατι περισσοτερο.

21 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Μην το γυρίσουμε πάλι στην ίδια κουβέντα με την προηγούμενη εβδομάδα please. 

** @icenex έχεις σταματήσει το “spam” και ο κόσμος ψάχνεται για  beef 😂

Είμαι σε διακοπές ψυχή κ σώματι άσε που είμαι μακριά από ίντερνετ.Τι να πω κάθε φορά απορώ που ο κόσμος έχει οπαδιλικια ακόμη και στα πιο χαζά πραγματα.

3 λεπτά πριν, molot12 είπε

Καλά σε αυτό το νήμα όλοι κοκορευονται ότι έχουν βγάλει τα... χρήματα 💰 με τα crypto :huh: 

Τι κάνω ο έρμος looser rookie crypto trader εδώ ; :rolleyes:

Δεν είσαι pro... και εγώ κάτω είμαι αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ανεβασα την θέση μου σε πολλά νομίσματα αγοράζοντας με μέσο όρο είτε πουλώντας ψηλά και αγοράζοντας καθώς έπεφταν τα νομίσματα απλά δεν περίμενα τόση μεγάλη πτώση.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, molot12 είπε

Καλά σε αυτό το νήμα όλοι κοκορευονται ότι έχουν βγάλει τα... χρήματα 💰 με τα crypto :huh: 

Τι κάνω ο έρμος looser rookie crypto trader εδώ ; :rolleyes:

Παραδοξως και ο της προηγουμενης εβδομαδας αλλα και ετουτος εδω , το χρημα (ισχυριζονται οτι) το εβγαλαν επενδυοντας long σε coins που απο τη περιοδο που τα ψωνισαν ειναι -70% και βαλε. Ο ενας με το luna, ο αλλος με το ada. Πώς τωρα γινεται να εχουμε 2/2 που λενε οτι κερδισαν με long position σε assets που εχει φαει -70% το ενα και -1000000% το αλλο, ειναι καλα να μας το εξηγησει καποιος μαγος -ουτε καν ταχυδακτυλουργος-.

Αυτος εδω βεβαια, για να μην παραδεχθει τη χασουρα, εφτασε στο σημειο να πει οτι τελικα δεν επενδυσε στο ada τοτε που μας εγραφε οτι εκανε all in, αλλα ειχε επενδυσει 2 χρονια νωριτερα κι ειχε ηδη πουλησει, κι ολα τα αλλα ηταν ψεματα απλως για να μας διασκεδαζει εδω στο φορουμ...

Αν αυτο το δεχθουμε ως εγκυρη εξηγηση (παρολο που δεν ειναι μεχρι αποδειξεως του εναντιου), τοτε το ιδιο θα θεωρησουμε και για οσα γραφει σημερα για το solana: Ψεματα για να μας διασκεδαζει, οπως μονος του ειπε.

Εαν δεν το δεχθουμε, τοτε αυτα που εγραφε για το ada τα εχει ηδη πληρωσει πολυ χοντρα απο την τσεπη του και συνεπως οτι γραφει και σημερα για το sol, εντασσεται σε αντιστοιχου ρισκου & εγκυροτητας εκτιμηση.

Οτι απο τα δυο και αν ειναι, σημασια εχει οτι ο συντακτης αυτοαναιρειται και στις δυο περιπτωσεις. Αρα οτι γραφει για sol σημερα, πρεπει να αντιμετωπιζεται αντιστοιχα. Και γενικα οτι γραφει.

2 στα 2 μετράει αυτός ο περίεργος και έχω μείνει μαμάκας. Το βίντεο:

Χτες έβγαλε το βίντεο, -9% το μπιτκόιν σήμερα.

Πάλι στην πτώση του Ιουνίου, 2-3 μέρες πριν την μεγάλη πτώση βγάζει βίντεο και αναφέρει ξεκάθαρα για κίνηση "ρευστοποίησης" (liquidation move).

Φακίρης είναι ο τύπος;

Στα 2 που πέτυχε μήπως έχεις και πόσα ΔΕΝ πέτυχε για να έχουμε μια αναλογία;

Γιατί ένα -9% τώρα και ένα -20% τον Ιούνη δε μου λέει κάτι.

• Δημιουργία νέου...