fuz10n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) πρεπει δηλαδη να ευθυνεται ενα πραγμα για τον αυξημενο πληθωρισμο; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από fuz10n
bedazzled Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Όχι. Είπα κάτι τέτοιο; Δεν διαβάζεις προσεκτικά... κάτι είπα για Απρίλη του 2021 και συνέβη και κάτι άλλο τότε.
fuz10n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 τι να διαβασω προσεκτικα ρε συ τα μισα που λες ειναι σχεδον οπαδικα... εμενα μ αρεσει το QE να τυπωσει 70 τρις εσεις ακουτε το μαρινακη και τα λοιπα. αν τυχαιως εχεις βγαλει λεφτα απο κρυπτο και χαιρεσαι ετσι, εγω θα σου βγαλω το καπελο και θα σε συμβουλευα να τα κανεις κατι πιο σταθερο να τα χαρεις, γιατι δεν ειναι καθε μερα κυριακη. εσυ ξερεις.
M A T R I X Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, molot12 είπε @bedazzled Εκφρασου ελευθερα φίλτατε μπας και ξεστραβωθουν καποιοι εδω μεσα που μπαινουν μπας και τσιμπησουν κανα free signal χωρίς να κοπιασουν, να ιδρώσουν να κάτσουν να ψάξουν σε οικονομικά στοιχεια , να μάθουν τεχνική αναλυση. Έτσι έχουν μάθει απο μικρά "ετοιμη τροφή" σε όλα για αυτό και θα είναι παντα τα ευκολα διαχειρησιμα θυματα σε fomo μια ζωή, η καμένη γενιά των κινητών και tablet. Eλπίζουν να ξημερωσουν μια μέρα εκατομμυριουχοι με την ελάχιστη δυνατή προσπαθεια επενδύοντας σε fomo coins 😄 Luna-vet-ada-xrp κλπ. Φαίνεται το επίπεδο τους @kostas1973από τις απαντησεις "Ξυδάκι" και "Ξανά Ξυδάκι" Βρίθουν απο επιχειρηματα, το δε λεξιλόγιο πλουσιοτατο 😅😂 Σοβαρευτείτε ρε και εσύ και οι υπόλοιποι. Όντως θα πιάσετε ξανά το θέμα με το τι κάνει ο καθένας στο wallet του; Άστον να κάνει ότι θέλει. Άμα ασχολείται με άλλα coins σημαίνει ότι είναι αρνητής btc που γράφει και ο back; Όσο για το ξυδάκι, ο @bedazzled προκαλεί εδώ και ημέρες γιατί όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι απόλυτος. Το ίδιο κάνεις και εσύ τώρα με αυτά που γράφεις προς όποιον τα γράφεις. Ο σκοπός αυτού του thread δε νομίζω ότι είναι αυτός. Πηγαίντε αλλού να τα βγάλετε. edit: δες εδώ τι γίνεται. αν δε συμφωνήσει κάποιος με τον @bedazzled δεν πρόκειται να σταματήσει το debate. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από M A T R I X 1
bedazzled Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δεν χρειάζομαι συμβουλές από αποτυχημένους κουβαδοφόρους. Τζογάρετε σε alts (δεν το ήξερα ότι είναι signal thread, μήπως να γίνει rename?). Σε ευχαριστώ για το "ενδιαφέρον" πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bedazzled είπε Ο δε Κωστάκης θα ορκιζόμουν ότι είναι του 2003 και όχι του 1973, ειλικρινά θα έβαζα και 1 BTC στοίχημα και θα πήγαινα για πρώτη φορά στην ζωή μου κουβά! 😅 Μην υποτιμας ποτε τη γενια που χρεοκωπησε τη χωρα, παρεα με την προηγουμενη της. Οι μισοι ειναι ακριβως σαν τον Κωστα του 73. Ιδεολογηματα, κυβισθισεις στις αποψεις πιο γρηγορα κι απο τον Ιωαννη τον Μελισσανιδη, γνωση στα παντα χωρις να ξερουν απολυτως τιποτα κλπ. Κι οταν τυχει σε μια συζητηση και δε μπορουν να σταθουν με επιχειρηματα το γυριζουν επι προσωπικου κι αρχιζουν τις ατακες που μαθανε στο γυμνασιο. Τοτε στα χρονια του, ή ξυδακι, ή καθρεφτακι λεγανε. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
fuz10n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 "η γενια που χρεοκοπησε τη χωρα" θα με συγχωρεσεις αλλα αυτη η καραμελα πρεπει να σταματησει. το ποιοι και που ειμαστε σαν ελληνες ειναι αποτελεσμα χιλιετιων, δε καταστραφηκαμε ουτε γιναμε σε μια γενια. (δεν ανηκω στη γενια αυτη) 1
bedazzled Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 @M A T R I X Εγώ ξεκινάω τις προσωπικές επιθέσεις εδώ μέσα; Για κοίτα καλύτερα... Ο άλλος με λέει οπαδό (της MMT? του BTC?), ενώ έχω και alts (giveaways, mining). Έχετε δίκιο σε ένα πράγμα: δεν πρέπει να παίρνω τόσο σοβαρά διαδικτυακούς άγνωστους και ειδικά τους πικρόχολους που βγάζουν μια υφέρπουσα ανασφάλεια/ζήλεια. Ούτε καφέ έχουμε πιει μαζί, ούτε έχουμε πάει Στρατό μαζί. Δεν θα γνωριστούμε ποτέ από κοντά. 2 κουβέντες λέμε μέσω ίντερνετ και αυτό ήταν. Εγώ γουστάρω όσους μιλάνε τεκμηριωμένα με αποδείξεις. Κάποιος εδώ μέσα έβγαλε 230k από DOGE και μπράβο του. Δεν είπα ότι όλοι πάνε κουβά. Εγώ DOGE δεν θα αγόραζα, αλλά αφού του βγήκε, καλώς... ούτε ζηλεύω την κατσίκα του γείτονα, ούτε τίποτα. Απλά μην νομίζετε ότι όλα είναι αρπαχτές να μαζέψουμε fiat. Πολλά θα σβήσουν, λίγα θα μείνουν. Προσέχουμε για να έχουμε και όλα καλά. 1
M A T R I X Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, bedazzled είπε @M A T R I X Εγώ ξεκινάω τις προσωπικές επιθέσεις εδώ μέσα; Για κοίτα καλύτερα... Ο άλλος με λέει οπαδό (της MMT? του BTC?), ενώ έχω και alts (giveaways, mining). Έχετε δίκιο σε ένα πράγμα: δεν πρέπει να παίρνω τόσο σοβαρά διαδικτυακούς άγνωστους και ειδικά τους πικρόχολους που βγάζουν μια υφέρπουσα ανασφάλεια/ζήλεια. Ούτε καφέ έχουμε πιει μαζί, ούτε έχουμε πάει Στρατό μαζί. Δεν θα γνωριστούμε ποτέ από κοντά. 2 κουβέντες λέμε μέσω ίντερνετ και αυτό ήταν. Εγώ γουστάρω όσους μιλάνε τεκμηριωμένα με αποδείξεις. Κάποιος εδώ μέσα έβγαλε 230k από DOGE και μπράβο του. Δεν είπα ότι όλοι πάνε κουβά. Εγώ DOGE δεν θα αγόραζα, αλλά αφού του βγήκε, καλώς... ούτε ζηλεύω την κατσίκα του γείτονα, ούτε τίποτα. Απλά μην νομίζετε ότι όλα είναι αρπαχτές να μαζέψουμε fiat. Πολλά θα σβήσουν, λίγα θα μείνουν. Προσέχουμε για να έχουμε και όλα καλά. Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όσα έγραψες αυτή τη φορά.
bedazzled Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όσα έγραψες αυτή τη φορά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και δεν ειρωνεύομαι. Σε ότι κι αν έχεις επενδύσει. Απλά θέλω να κατανοήσεις ότι είμαι άνθρωπος και άπαξ και δεχτώ επιθέσεις, θα αμυνθώ. Δεν είμαι ρομπότ. Έγραψα ότι είμαι ένας κοινός θνητός που δεν θα ζει σε 100 χρόνια. Το μπαίνω από mobile και κουράζομαι είναι υποκειμενικό. Κι εγώ από mobile μπαίνω τώρα, αλλά δεν το κάνω θέμα. Και κάτι τελευταίο: δεν είναι "τύχη" (έτσι το ονομάζουν όσοι λόγω ανασφάλειας δεν τόλμησαν όταν είχαν την ευκαιρία) να έχεις διαβάσει τα βασικά (Satoshi whitepaper) και ιδιαίτερα το κομμάτι των halvings, αφού κατά γενική ομολογία αυτό ανεβάζει ΟΛΗ την αγορά (και τα alts) κάθε 4 χρόνια. Εφόσον λοιπόν το γνωρίζεις αυτό, ξέρεις πάνω-κάτω πότε είναι καλή ιδέα να αγοράσεις και πότε όχι (hint: όχι τέλη του 2025 πάνω στο FOMO). Καμία "τύχη", στρατηγική λέγεται βασισμένη στο cheatsheet που μας έδωσε ο Satoshi. Είμαι ένας κοινός θνητός που απλά έχει κάνει το homework του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Όποιος έχει ακόμα αμφιβολίες ότι μου έκατσε από "τύχη" το bottom, να του δείξω με PM γραπτά μου τι έλεγα το 2018-2019-2020 (σχεδόν σε όλο το προηγούμενο bear market) και πόση αμφισβήτηση/επίκριση δέχτηκα και τότε. Επειδή θέλω να μιλάω με αποδείξεις όπως είπα, κάτι που δυστυχώς άλλοι αρνούνται πεισματικά να κάνουν. 2
chek2fire Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 36 λεπτά πριν, bedazzled είπε Δεν χρειάζομαι συμβουλές από αποτυχημένους κουβαδοφόρους. Τζογάρετε σε alts (δεν το ήξερα ότι είναι signal thread, μήπως να γίνει rename?). Σε ευχαριστώ για το "ενδιαφέρον" πάντως. από το κανάλι έφυγε και ο αναφερόμενος. Συνεχίστε 1
Damianus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το θεμα παρουσιαζεται οταν καποιος μπαινει σε club βετερανων, με απολυτες αποψεις , σαν να κατεχει το θεσφατο και προσπαθει να τις επιβαλλει, η να ερθει σε διενεξη με αλλα μελη. Εκει καποιοι θα αντιδρασουν. Οι αποψεις ειναι απλα αποψεις, περιεχουν ψηγματα και μερος της αληθειας, δεν ειναι δεδομενα ωστοσο. H οπως σωστα το εθεσε ο Clint 😁 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από Damianus 1 1
jb1989 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Ο bedazzled ήταν από τους λίγους που ανέλυαν με επιχειρηματολογία τις απόψεις τους και τις κινήσεις τους. Νομίζω η αποπομπή του από το thread το κάνει φτωχότερο, καθώς πολλοί από τους καινούριους στο χώρο μάθαμε αρκετά από τα ποστ του. Το άλλο το παληκάρι ήταν προκλητικό και χωρίς επιχειρηματολογία 1
fuz10n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 εγω ειμαι το αλλο παληκαρι; 😄 απλα σχολιασα αρχικα το ρημαδι το dcabtc... απο κει και περα κατηφορα. βγηκε ο bedazzled δε καταλαβα τι εγινε ακριβως;
jb1989 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Όχι βρε. Για άλλον έλεγα. Από ό,τι κατάλαβα έφαγε ban o bedazzled λόγω χαρακτηρισμού. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις