Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Παλιά τέτοιες συζητήσεις δεν προχωρούσαν πέρα από τους 4 τοίχους του καφενείου διότι όλοι ήξεραν ότι θα γελάει οποίος άλλος τις ακούσει, δυστυχώς με το internet το καφενείο επεκτάθηκε και φυσικά η παπαρολογια απέκτησε μεγαλύτερο κοινό το οποίο την θεωρεί και σημαντική είδηση……

Πως πάει το LUNA αρχηγέ; Τσίμπησες 2% επιτόκιο από την Binance; Έχεις βάλει σημαντικό κεφάλαιο ή μιλάμε για τρίχες κέρδος;

Η μόνη σου συνεισφορά στο νήμα είναι αυτή, δεν βλέπω κάτι άλλο. Μήπως να κόψεις το psychogical projection;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, bedazzled είπε

Πως πάει το LUNA αρχηγέ; Τσίμπησες 2% επιτόκιο από την Binance; Έχεις βάλει σημαντικό κεφάλαιο ή μιλάμε για τρίχες κέρδος;

Η μόνη σου συνεισφορά στο νήμα είναι αυτή, δεν βλέπω κάτι άλλο. Μήπως να κόψεις το psychogical projection;

Κέρδος έβγαλα διότι αγόρασα όταν έπιασε πάτο…..γατάκι ….

Μόλις τώρα, costas1973 είπε

Κέρδος έβγαλα διότι αγόρασα όταν έπιασε πάτο…..γατάκι ….

Proof or it didn't happen.

Από πάτο ξεκίνησε και σε πάτο κατέληξε. Και για να ρωτάς για επιτόκιο σε LUNA (και όχι USDT/EUR), ακόμα τον μουτζούρη κρατάς στα χέρια σου. :)

Για δείξε μας λοιπόν το κέρδος σου... να δούμε ποιός είναι ο παπαρολόγος του καφενείου.

Μόλις τώρα, bedazzled είπε

Proof or it didn't happen.

Από πάτο ξεκίνησε και σε πάτο κατέληξε. Και για να ρωτάς για επιτόκιο σε LUNA (και όχι USDT/EUR), ακόμα τον μουτζούρη κρατάς στα χέρια σου. :)

Για δείξε μας λοιπόν το κέρδος σου... να δούμε ποιός είναι ο παπαρολόγος του καφενείου.

Άντε γεια ……

Μόλις τώρα, costas1973 είπε

Άντε γεια ……

Τι έγινε, κότεψες Τσουκαλά του Insomnia;

Τι λες να βάλουμε ένα στοιχηματάκι ποιός έβγαλε τα περισσότερα το 2021;

Με αποδείξεις/screenshots.

Σε προκαλώ.

53 λεπτά πριν, bedazzled είπε

Τι έγινε, κότεψες Τσουκαλά του Insomnia;

Τι λες να βάλουμε ένα στοιχηματάκι ποιός έβγαλε τα περισσότερα το 2021;

Με αποδείξεις/screenshots.

Σε προκαλώ.

Εγώ την έχω και φορτίζει :rolleyes:

All-New Ford Mustang Mach-E parking and charging next to the building

29 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Εγώ την έχω και φορτίζει :rolleyes:

All-New Ford Mustang Mach-E parking and charging next to the building

Δεν σου ζήτησα κάτι εσένα. :rolleyes:

Ο άλλος λάκισε, γιατί με τα LUNA του δεν αγοράζει ούτε τσίχλες πλέον...

1 ώρα πριν, costas1973 είπε

Παλιά τέτοιες συζητήσεις δεν προχωρούσαν πέρα από τους 4 τοίχους του καφενείου διότι όλοι ήξεραν ότι θα γελάει οποίος άλλος τις ακούσει, δυστυχώς με το internet το καφενείο επεκτάθηκε και φυσικά η παπαρολογια απέκτησε μεγαλύτερο κοινό το οποίο την θεωρεί και σημαντική είδηση……

Δεν καταλαβαινω τι θέμα έχεις με τον @bedazzled... Αυτός κάνει κόπο και μας μεταφέρει στην κοσμοθεωρία του και είναι ενδιαφέροντα όλα όσα γράφει. 

Εσύ @costas1973από την άλλη κυρίως τρολάρεις

• Like 2

Αρχίζω να πιστεύω ότι ο κόσμος έχει νεύρα από την οικονομική κρίση και ξεσπάει όπου να 'ναι...

Δεν εξηγείται αλλιώς, ειδικά με ξεκάρφωτα (?) άτομα που δεν υπάρχουν προηγούμενα.

Σου λέει ο άλλος έχω νεύρα με το αφεντικό; Με τον σπιτονοικοκύρη; Με την γυναίκα; Με την πεθερά; Με τον πρωθυπουργό;

Κάτσε να μπω Insomnia να κάνω λίγο venting, αφού στην πραγματική ζωή δεν τολμάω να κάνω ΚΙΧ!

Εδώ μέσα μπαίνουμε να ανταλλάξουμε απόψεις περί κοινών ενδιαφερόντων και τίποτα παραπάνω. Έτσι το βλέπω εγώ.

Ούτε venting, ούτε ψυχανάλυση, ούτε e-σάκος του μποξ. Για όλα αυτά υπάρχουν ειδικοί, αλλά είπαμε, έρμη κρίση...

• Like 1

6 ώρες πριν, bedazzled είπε

Δεν σου ζήτησα κάτι εσένα. :rolleyes:

Ο άλλος λάκισε, γιατί με τα LUNA του δεν αγοράζει ούτε τσίχλες πλέον...

Γίναμε τσίρκο χωρίς λόγο.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, bedazzled είπε

High risk το βλέπει αυτός που έχει συνηθίσει στα ομόλογα (ακόμα περιμένω μια απάντηση και θα περιμένω πολύ μάλλον).

δεν εχω κατι να απαντησω ρε συ. στις μερες μας εχεις δικιο, διαχρονικα ειναι κατι καλυτερο απο μετρητα.

και θα επαναλαβω οτι δεν ειναι τα πραγματα οπως τα βλεπει ο καθενας (δε θα επρεπε τουλαχιστον), υπαρχει μετρησιμο ρισκο και αντικειμενικοτητα, και διαλεγεις και παιρνεις.

και οντως δε συμμετεχω εδω μονο διαβαζω και εμφανιστηκα απο το πουθενα 😄 τι να σε κανω εχω covid μες τις διακοπες ασχολουμαι με οτιδηποτε για να περασει η ωρα

Επεξ/σία από fuz10n

1 ώρα πριν, icenex είπε

To cpi report εβγαλε νουμερα πιο κατω απο τα αναμενομενα και το ραλλυ συνεχιζεται...

Καλό αυτό. Είναι και οι εκλογές το φθινόπωρο μη τα ρίξουν όλα στον κουβά :lol:

• Δημιουργία νέου...