Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω πει και εγω παλιοτερα αν κανω κινηση να πουλησω τοτε ολα ανεβαινουν, αν κανω hold ολα πεφτουν πλεον το πηρα αποφαση και περιμενω ποτε το hold θα μου βγει σε καλο αλλιως στην χειροτερη θα παρουμε το 3ο το μακρυτερο οπως λεγανε και οι παλιοι.

Το λεμε καιρο μην προσπαθειτε να μαντεψετε την αγορα, η καλυτερη συμβουλη που μπορω να δωσω ειναι αγοραστε οταν θεωρειτε κατι οτι ειναι σε τιμη χωμα(καστανοχωμα, κοκκινοχωμα οτι εχετε προτιμηση) μην περιμενετε να φτασει να γινει κοπρια γιατι μπορει να μην φτασει ως εκει και τελικα να μεινετε με το ορτυκι στο χερι.

Τεσπα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου στο θεμα, αγοραστε με dca πραγματικα εχω βαρεθει να το λεω, ελπιζω να σας κατσει η ευχη σας οτι θα δουμε ακομη πιο χαμηλες τιμες γιατι αν δεν κατσει σας βλεπω να αγοραζετε οταν το btc k eth φτασουν 30k κ 2k αντιστοιχα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, greekfragma είπε

turbo mode το Theta. Πάμε μωρή αρρώστεια πάρε μας τα μυαλά 

Excited Lets Go GIF by Film Riot

13+%? Μεσα σε ενα μηνα βλεπω εχει κανει συνολο ενα 30+% πανω κατι αντιστοιχο εχει κανει και το vechain βεβαια σημερα εχει κανει 3-4% αλλα ανεβαινει αργα και σταθερα.

Το pundix που ειχα βαλει ενα ποσο της ταξης 20€ τωρα αξιζει γυρω στα 29 αλλα ειχε φτασει κοντα στα 39 ειχε κανει γυρω στο 90% pump τωρα βεβαια στον μεσο ορο λεει στον 1 μηνα οτι ειναι 66.5% πανω.

Για το luna2 τι λετε να το κρατησουμε μπας και παει κανα 5€ και να το στειλουμε ή και 3€ ειναι πολλα?

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, crypkratos είπε

Καλησπέρα παίδες,

Παντως εγω τον εχω πιασει τον παλμο της αγορας , οτι νομιζω οτι θα κανει ,κανει ακριβως το αντιθετο 😄.

Παρακολουθω αλλα δεν βγαζω ακρη , τωρα πριν λιγο βγαλαν στοιχεια για εργασια και ανεργια , ΟΛΑ πολυ ΘΕΤΙΚΑ και αυτο κανει ενα μικρο βυθισμα ..

Οι παλαιοτεροι ας πουν , ετσι ειναι παντα ή μηπως αυτην την φορα είναι πιο περιπλοκα τα πραγματα??

Η αγορά crypto πάντως είναι γενικά  πράσινη σήμερα μέχρι στιγμής. Είμαι περίεργος πως θα συμπεριφερθεί η αγορά το σαββατοκύριακο. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, crypkratos είπε

Καλησπέρα παίδες,

Παντως εγω τον εχω πιασει τον παλμο της αγορας , οτι νομιζω οτι θα κανει ,κανει ακριβως το αντιθετο 😄.

Παρακολουθω αλλα δεν βγαζω ακρη , τωρα πριν λιγο βγαλαν στοιχεια για εργασια και ανεργια , ΟΛΑ πολυ ΘΕΤΙΚΑ και αυτο κανει ενα μικρο βυθισμα ..

Οι παλαιοτεροι ας πουν , ετσι ειναι παντα ή μηπως αυτην την φορα είναι πιο περιπλοκα τα πραγματα??

Παλαιότερα δεν είχαμε Great Reset με συνεχείς απανωτές κρίσεις (πανδημίες + proxy wars εδώ κι εκεί).

Εγώ πριν το 2025 δεν περιμένω κάτι θετικό... βαστήξτε (hodl) γερά μέχρι τότε!

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, crypkratos είπε

Καλησπέρα παίδες,

FZaP6E0XgAATelN.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Binance Crypto Box Giveaway. Δοκιμάστε την τύχη σας, εγώ κέρδισα 0,01668 BUSD :P

Σε έφαγα κέρδισα πολύ περισσότερα από εσένα.. :lol:

Screenshot_2022-08-06-19-49-41-443_com.binance.dev.jpg

Δημοσ.

Τι γίνετε με το LUNAC & LUNA το BINANCE ξεκίνησε savings με 2%

• Δημιουργία νέου...