M A T R I X Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλό μήνα σε όλους. Νέα εβδομάδα wodl: 3 LETTERS: DAO NFT 4 LETTERS: NODE SAND LAND 5 LETTERS: PRIZE ALPHA ASSET 6 LETTERS: GAMEFI METAFI WALLET 7 LETTERS: VIRTUAL ESPORTS 1 4
bedazzled Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μιας και λέγαμε περί κατάργησης μετρητού και CBDCs (θα έρθουν «πακετάκι» με social credit score), δείτε ένα προφητικό βιντεάκι του 2008 (ούτε καν το πρώτο Μνημόνιο δεν μας είχε μπει καλά-καλά): https://avant-garde.com.cy/articles/nea/news/i-profitiki-paraggelia-pitsas-toy-tzimi-panoysi Είναι δυνατόν να μην είναι κάποιος ultra-bullish για το μέλλον (2025+); Όπως είχαμε τρέλα με τα ICOs το 2017 και με NFTs/DeFi το 2021, προβλέπω η επόμενη hot τάση της crypto αγοράς θα είναι το privacy. BTC+Lightning, XMR/Monero, ZEC/ZCash, BEAM (αρκετά underrated token, θέλουν να κοντράρουν το ETH με privacy features)... 2
chek2fire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Στις 31/7/2022 στις 7:58 ΜΜ, snot είπε Δεν είχα πάρει χαμπάρι πως το lightning δεν έχει public ledger. Όπως και να έχει εγώ δεν σκοπεύω να ξοδεύω τα btc μου, just hodl 😆 που να μάθεις και ότι στο lightning μπορείς να κάνεις και mix τα Bitcoin και να μην σε πάρει χαμπάρι κανείς 1
bedazzled Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 @M A T R I X Δεν το βρίσκω και πολύ αστείο και θα γίνει πραγματικότητα το σενάριο με την πίτσα. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι μας ετοιμάζουν, διαβάζει ΟΛΟ το νήμα εδώ: Όλα αυτά ΜΟΝΟ με CBDCs μπορούν να γίνουν, όχι μετρητό... «για την σωτηρία του πλανήτη» (και καλά). Ήδη το WEF έχει πει ότι ετοιμάζουν τρόπο να μετράει ο κάθε πολίτης (λες και το ζήτησε κανείς, τεσπά) ατομικά το CO2 consumption του. Προετοιμαζόμαστε από τώρα για το αύριο, δεν αφήνουμε το μέλλον μας σε think tanks που θα φτιάξουν το αύριο στα μέτρα των δισεκατομμυριούχων που κινούνται με private jets. 1
tcktcktck Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 31/7/2022 στις 8:38 ΜΜ, greekfragma είπε Θέλω να γράψω μια σκέψη που τη μαγειρεύω εδώ και καιρό συλλογιζόμενος όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως τη τελευταία 2ετία. Θα επισυνάψω και την εικόνα βεβαίως που είναι απαραίτητη και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Τα δεδομένα λοιπόν είναι οτι η Οικονομική κρίση παγκοσμίως πλέον ακουμπά και ανεπτυγμένες χώρες με ισχυρές οικονομίες, π.χ. Γερμανία με ενεργειακό πρόβλημα λόγω εξάρτησης στο ΦΑ. ΗΠΑ με δείκτες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Εμπορικές ανακατατάξεις με κερδισμένες Ρωσία, Κίνα. Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεδειγμένα αποδυναμωμένη μετά το Brexit και του να μη μπορούν να συνεργαστούν ομαλά. Αύξηση κόστους υλικών αγαθών (είτε τεχνητή είτε δικαιολογημένη λόγω πολέμου) και τελικά ο πολύς κόσμος να μειώνει τις αποταμιεύσεις του (όσες έχει). 2+χρόνια Covid με αλλαγή ισορροπιών σε εργασιακά αλλά και κοινωνικά ζητήματα. Μέσα σε όλα αυτά θα περίμενε κανείς τεράστια ύφεση και αγορές στα κόκκινα. και έχεις το cryptomarket να αντέχει όχι μόνο να μην μηδενίσει ή να αποδειχθεί αναξιόπιστο και μια φούσκα που θα έπρεπε να σκάσει....αλλά βλέπεις να αντέχει έστω και με ζημιές αλλά το ενδιαφέρον και τον όγκο συναλλαγών να εκτινάσσεται συνεχώς σε σχέση με 2-3-5-10 χρόνια πριν. Η δικιά μου σκέψη, λοιπόν, λέει οτι όταν κάτι μαζεύει αυξημένη δημοτικότητα και αυξημένη κίνηση, μέσα σε τέτοιο κλίμα, κατά 99% πάει να γίνει και η επόμενη σταθερά. Εδραιώνεται με λίγα λόγια. Δε ξέρω λοιπόν αν όσοι λέγανε οτι το bitcoin είναι το μέλλον και οτι ακόμα είναι νωρίς να έχουν μια ακόμα ένδειξη να δικαιώνονται. Δε ξέρω αν άρχισαν τα μεγάλα μεσαία πορτοφόλια να αποθηκεύουν "λιπάκι" στο cryptomarket για να μειώσουν απώλειες από FIAT ή για επενδύσουν σε κάτι που φαίνεται οτι έχει μέλλον και είναι ακόμα στην αρχή. Να είναι πεπεισμένοι αυτοί λοιπόν, οτι όποιος μπει νωρίς στο παιχνίδι θα είναι και ασφαλής και κερδισμένος στο long run. Ξέρω έγραψα σεντόνι αλλά σημειώνοντας τη κίτρινη γραμμή και το πορτοκαλί περίγραμμα αυτά σκέφτομαι. Μετατόπιση οικονομικών μεγεθών στο αρχικό στάδιο μιας μελλοντικής οικονομικής στρατηγικής. Το είχαμε γράψει και όταν ξεκίνησε ότι αυτά τα volumes ήταν εικονικές συναλλαγές στο binance που ξεκίνησαν λόγω των μηδενικών fees. Ίσως και τα ανταλλακτηρια μανιπιουλαρουν την αγορά με τεχνητά volumes 2
greekfragma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 7 minutes ago, tcktcktck said: Το είχαμε γράψει και όταν ξεκίνησε ότι αυτά τα volumes ήταν εικονικές συναλλαγές στο binance που ξεκίνησαν λόγω των μηδενικών fees. Ίσως και τα ανταλλακτηρια μανιπιουλαρουν την αγορά με τεχνητά volumes το ειχα διαβάσει αλλά αυτό που παρατήρησα δε συμφωνεί οτι είναι μόνο τα 0 fees games. έβλεπα τα orders και τα περισσότερα ήταν μεγάλα σε αξία και όχι μικρά ή μεσαία σε αξία coin
rallistas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 https://decrypt.co/106590/multiple-wallets-including-sol-and-usdc-drained-in-unfolding-attack 1
zananiro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, rallistas είπε https://decrypt.co/106590/multiple-wallets-including-sol-and-usdc-drained-in-unfolding-attack Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια... 🏔️
NiKoSmile Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Γιαυτό μειώθηκαν οι ληστείες στις τράπεζες τελευταία. 😂
bedazzled Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Αυτό το Solana μόνο εμένα μου βγάζει LUNA vibes; Εφιστώ την προσοχή... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, bedazzled είπε Αυτό το Solana μόνο εμένα μου βγάζει LUNA vibes; Εφιστώ την προσοχή... Mπα, τα συζητησαμε ξανα εδω και καιρο με believers του SOL. Ιδιο scam potential με το LUNA, με τη μονη διαφορα οτι το sol μπορει να καταρρευσει ακομα πιο ευκολα (και οχι απαραιτητα εκ των εσω οπως εγινε στο Luna) καθως στα θεματα ασφαλειας αποδεικνυεται διαρκως οτι ειναι τρυπιο απο παντου...To luna τουλαχιστον μεχρι να αποφαισει ο founder του να φαει τα λεφτα, δεν χακαροταν καθε δευτερη βδομαδα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
kkatzos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Τι, δεν είναι τελικά ο σφετεριστής του ΕΤΗ;;;;; Πέφτω απ'τα σύννεφα 🤣😂
Alkazar21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, bedazzled είπε Αυτό το Solana μόνο εμένα μου βγάζει LUNA vibes; Προσωπικά το έχω στο Medium/High risk μαζί με το φιλαράκι του το ADA Το ένα είναι τρύπιο, το άλλο όλο υποσχέσεις 1
crypkratos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παίδες, Παντως εγω τον εχω πιασει τον παλμο της αγορας , οτι νομιζω οτι θα κανει ,κανει ακριβως το αντιθετο 😄. Παρακολουθω αλλα δεν βγαζω ακρη , τωρα πριν λιγο βγαλαν στοιχεια για εργασια και ανεργια , ΟΛΑ πολυ ΘΕΤΙΚΑ και αυτο κανει ενα μικρο βυθισμα .. Οι παλαιοτεροι ας πουν , ετσι ειναι παντα ή μηπως αυτην την φορα είναι πιο περιπλοκα τα πραγματα??
tcktcktck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, crypkratos είπε Καλησπέρα παίδες, Παντως εγω τον εχω πιασει τον παλμο της αγορας , οτι νομιζω οτι θα κανει ,κανει ακριβως το αντιθετο 😄. Παρακολουθω αλλα δεν βγαζω ακρη , τωρα πριν λιγο βγαλαν στοιχεια για εργασια και ανεργια , ΟΛΑ πολυ ΘΕΤΙΚΑ και αυτο κανει ενα μικρο βυθισμα .. Οι παλαιοτεροι ας πουν , ετσι ειναι παντα ή μηπως αυτην την φορα είναι πιο περιπλοκα τα πραγματα?? Αυτό δίνει πράσινο φως στη fed να ανεβασει και άλλο τα επιτόκια. Σου λέει ακόμη αντέχει η οικονομία 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις