M A T R I X Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Σχόλια για το μάρκετ; Εγώ δεν μπορώ να δώσω εξήγηση
snot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, M A T R I X είπε Σχόλια για το μάρκετ; Εγώ δεν μπορώ να δώσω εξήγηση Αρκετοί μάλλον θεωρούν πως ήταν η τελευταία φορά που η FED ανέβασε κατά 75 μονάδες τα επιτόκια και από εδώ και πέρα θα είναι πιο χαλαρή. Ο πληθωρισμός στην Αμερική φαίνεται πως άρχισε να πέφτει και σε συνδυασμό με το ότι δεν περιμένουμε άλλα νέα μέχρι τον Σεπτέμβρη αρκετοί βλέπουν τώρα ένα μικρό ράλι; Εγώ πάντως περίμενα (μεγάλη) πτώση μετά την ανακοίνωση της μείωσης του ΑΕΠ για 2ο συνεχόμενο τρίμηνο. Αυτό μου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είμαι κακός trader και ακριβώς για αυτό τον λόγο έχω αποκόψει τον εαυτό μου από την αγορά και έχω πάρει τις αποφάσεις μου αρκετό καιρό πριν, τις οποίες ακολουθώ τυφλά ανεξάρτητα του τί συμβαίνει 1 1
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μάλλον για bull trap πάει η δουλειά, ξεκίνησε η διόρθωση... 1
Alkazar21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, M A T R I X είπε Σχόλια για το μάρκετ; Εγώ δεν μπορώ να δώσω εξήγηση Περιμένω να κατέβουν... αν και το ETH / MATIC ανέβηκαν αρκετά... 8 ώρες πριν, bedazzled είπε Μάλλον για bull trap πάει η δουλειά, ξεκίνησε η διόρθωση... έτσι δείχνει... να γίνει το φιλάκι του θανάτου που μας έδειξε ο @NiKoSmile 😁
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως την βλέπετε την φάση μόλις καταργηθεί το μετρητό; Γιατί βλέπω πολλούς αρνητές εκεί έξω... που δεν ξέρουν καν τι τους έρχεται και κυρίως πότε τους έρχεται. Θα αποδεχθούν όλοι οι πολίτες τον πλήρη έλεγχο* των CBDCs ή θα δούμε μαζική στροφή σε cryptos (κυρίως BTC+Lightning, αλλά και Monero/XMR); * πλήρες traceability + απευθείας φορολόγηση σε κάθε συναλλαγή (τέλος η εφορία/εφοριακοί/λογιστές, τέλος και οι εμπορικές τράπεζες) π.χ. €10 θα στέλνει ο παππούς στον εγγονό να πάρει μια σοκολάτα™ και θα φορολογείται με 10% Για να μην πιάσω άλλες περιπτώσεις που είναι ζητούμενο η ανωνυμία για Χ/Ψ λόγους (όχι απαραίτητα παράνομους)... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από bedazzled 1
zananiro Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, snot είπε Αρκετοί μάλλον θεωρούν πως ήταν η τελευταία φορά που η FED ανέβασε κατά 75 μονάδες τα επιτόκια και από εδώ και πέρα θα είναι πιο χαλαρή. Ο πληθωρισμός στην Αμερική φαίνεται πως άρχισε να πέφτει και σε συνδυασμό με το ότι δεν περιμένουμε άλλα νέα μέχρι τον Σεπτέμβρη αρκετοί βλέπουν τώρα ένα μικρό ράλι; Εγώ πάντως περίμενα (μεγάλη) πτώση μετά την ανακοίνωση της μείωσης του ΑΕΠ για 2ο συνεχόμενο τρίμηνο. Αυτό μου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είμαι κακός trader και ακριβώς για αυτό τον λόγο έχω αποκόψει τον εαυτό μου από την αγορά και έχω πάρει τις αποφάσεις μου αρκετό καιρό πριν, τις οποίες ακολουθώ τυφλά ανεξάρτητα του τί συμβαίνει Ακριβώς. Οι αγορές διαμορφώνουν τις προσδοκίες για την μελλοντική εξέλιξη της οικονομίας λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες. Και αυτή τη στιγμή όπως φαίνεται υπάρχει η προσδοκία ότι δεν θα υπάρξει άλλη μεγάλη αύξηση των επιτοκίων. Έμμεσα το άφησε να εννοηθεί και ο Powel. Ήταν και οι δείκτες που ανακοινώθηκαν σχετικά καλοί σε σχέση με το τι περίμεναν, δεν ήθελαν και πολύ οι αγορές να φτιάξουν ψυχολογία. Αν φανεί και ότι ο πληθωρισμός έφτασε στο peak και αρχίζει να σταθεροποιειται ή να μειώνεται, μέχρι το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη θα είναι καλή η ψυχολογία αν δεν συμβεί κάποιο αναπάντεχο σοκ. 1
snot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, bedazzled είπε Πως την βλέπετε την φάση μόλις καταργηθεί το μετρητό; Γιατί βλέπω πολλούς αρνητές εκεί έξω... που δεν ξέρουν καν τι τους έρχεται και κυρίως πότε τους έρχεται. Θα αποδεχθούν όλοι οι πολίτες των πλήρη έλεγχο* των CBDCs ή θα δούμε μαζική στροφή σε cryptos (κυρίως BTC+Lightning, αλλά και Monero/XMR); * πλήρες traceability + απευθείας φορολόγηση σε κάθε συναλλαγή (τέλος η εφορία/εφοριακοί/λογιστές, τέλος και οι εμπορικές τράπεζες) π.χ. €10 θα στέλνει ο παππούς στον εγγονό να πάρει μια σοκολάτα™ και θα φορολογείται με 10% Για να μην πιάσω άλλες περιπτώσεις που είναι ζητούμενο η ανωνυμία για Χ/Ψ λόγους (όχι απαραίτητα παράνομους)... Το βρίσκω αδιανόητο να πεθάνει κατευθείαν το μαύρο χρήμα. Στην αρχή ίσως να στραφούν σε btc, αλλά σύντομα νομίζω θα καταλάβουν πως δεν κάνει για μαύρο χρήμα και θα το γυρίσουν σε privacy coins όπως xmr, rose, zcash κτλ
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, snot είπε Το βρίσκω αδιανόητο να πεθάνει κατευθείαν το μαύρο χρήμα. Στην αρχή ίσως να στραφούν σε btc, αλλά σύντομα νομίζω θα καταλάβουν πως δεν κάνει για μαύρο χρήμα και θα το γυρίσουν σε privacy coins όπως xmr, rose, zcash κτλ Μα επίτηδες δεν έγραψα σκέτο BTC, αλλά σε συνδυασμό με Lightning: https://www.interactivecrypto.com/irs-625-000-bounty-for-breaking-monero-and-lightning Για να ασχολείται το IRS, καταλαβαίνεις... 1
snot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, bedazzled είπε Μα επίτηδες δεν έγραψα σκέτο BTC, αλλά σε συνδυασμό με Lightning: https://www.interactivecrypto.com/irs-625-000-bounty-for-breaking-monero-and-lightning Για να ασχολείται το IRS, καταλαβαίνεις... Δεν είχα πάρει χαμπάρι πως το lightning δεν έχει public ledger. Όπως και να έχει εγώ δεν σκοπεύω να ξοδεύω τα btc μου, just hodl 😆 2
greekfragma Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Θέλω να γράψω μια σκέψη που τη μαγειρεύω εδώ και καιρό συλλογιζόμενος όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως τη τελευταία 2ετία. Θα επισυνάψω και την εικόνα βεβαίως που είναι απαραίτητη και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Τα δεδομένα λοιπόν είναι οτι η Οικονομική κρίση παγκοσμίως πλέον ακουμπά και ανεπτυγμένες χώρες με ισχυρές οικονομίες, π.χ. Γερμανία με ενεργειακό πρόβλημα λόγω εξάρτησης στο ΦΑ. ΗΠΑ με δείκτες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Εμπορικές ανακατατάξεις με κερδισμένες Ρωσία, Κίνα. Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεδειγμένα αποδυναμωμένη μετά το Brexit και του να μη μπορούν να συνεργαστούν ομαλά. Αύξηση κόστους υλικών αγαθών (είτε τεχνητή είτε δικαιολογημένη λόγω πολέμου) και τελικά ο πολύς κόσμος να μειώνει τις αποταμιεύσεις του (όσες έχει). 2+χρόνια Covid με αλλαγή ισορροπιών σε εργασιακά αλλά και κοινωνικά ζητήματα. Μέσα σε όλα αυτά θα περίμενε κανείς τεράστια ύφεση και αγορές στα κόκκινα. και έχεις το cryptomarket να αντέχει όχι μόνο να μην μηδενίσει ή να αποδειχθεί αναξιόπιστο και μια φούσκα που θα έπρεπε να σκάσει....αλλά βλέπεις να αντέχει έστω και με ζημιές αλλά το ενδιαφέρον και τον όγκο συναλλαγών να εκτινάσσεται συνεχώς σε σχέση με 2-3-5-10 χρόνια πριν. Η δικιά μου σκέψη, λοιπόν, λέει οτι όταν κάτι μαζεύει αυξημένη δημοτικότητα και αυξημένη κίνηση, μέσα σε τέτοιο κλίμα, κατά 99% πάει να γίνει και η επόμενη σταθερά. Εδραιώνεται με λίγα λόγια. Δε ξέρω λοιπόν αν όσοι λέγανε οτι το bitcoin είναι το μέλλον και οτι ακόμα είναι νωρίς να έχουν μια ακόμα ένδειξη να δικαιώνονται. Δε ξέρω αν άρχισαν τα μεγάλα μεσαία πορτοφόλια να αποθηκεύουν "λιπάκι" στο cryptomarket για να μειώσουν απώλειες από FIAT ή για επενδύσουν σε κάτι που φαίνεται οτι έχει μέλλον και είναι ακόμα στην αρχή. Να είναι πεπεισμένοι αυτοί λοιπόν, οτι όποιος μπει νωρίς στο παιχνίδι θα είναι και ασφαλής και κερδισμένος στο long run. Ξέρω έγραψα σεντόνι αλλά σημειώνοντας τη κίτρινη γραμμή και το πορτοκαλί περίγραμμα αυτά σκέφτομαι. Μετατόπιση οικονομικών μεγεθών στο αρχικό στάδιο μιας μελλοντικής οικονομικής στρατηγικής. 4 2
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Είναι και η μπίζνα του Metaverse που θα πουσάρει πολύ το crypto οικοσύστημα μέχρι το 2030. Όλα ψηφιακά θα γίνουν, οπότε διαλέγουμε τι οδό θέλουμε να ακολουθήσουμε: red pill/decentralization vs blue pill/centralization. Γενικά θα ζήσουμε μια δεκαετία γεμάτη ανατροπές, καλά να είμαστε... 1
molot12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 🆘 Εχω συνδέσει το λογαριασμό μου στο crypto.com με εφαρμογή 2FA (Authy). Όλα καλά για μήνες αλλά δυστυχώς προσφατα όταν δοκίμασα να την εγκαταστησω και στο pc μου διαπίστωσα ότι έχω ξεχάσει το master password 🤪😥😭. Aν λοιπον για οποιοδήποτε λογο χαλάσει το κινητό μου πανε χαμενα όλα δεν θα έχω προσβαση στο λογαριασμό μου ! Τι θα μπορουσα να κάνω ; Τι προτεινετε; το μόνο που μπορώ να σκεφτω είναι να τα μεταφέρω όλα προσωρινά σε άλλο ανταλλακτηριο πχ Binance η εξωτερικό wallet και μετά να καταργησω το λογαριασμό μου στο crypto com και να φτιάξω άλλο νέο λογαριασμό που θα συνδέσω με το authy από την αρχή. Ακουω προτασεις.... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από molot12
Alkazar21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, molot12 είπε Τι προτεινετε; το μόνο που μπορώ να σκεφτω είναι να τα μεταφέρω όλα προσωρινά σε άλλο ανταλλακτηριο πχ Binance η εξωτερικό wallet και μετά να καταργησω το λογαριασμό μου στο crypto com και να φτιάξω άλλο νέο λογαριασμό που θα συνδέσω με το authy από την αρχή. Ακουω προτασεις.... Τα μεταφέρεις σε εμένα και όταν τα χρειαστείς (δεν) θα είμαι εδώ 😁 Να τα μεταφέρεις οπουδήποτε έχεις σίγουρη πρόσβαση μέχρι να λύσεις το θέμα... 1
bedazzled Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, greekfragma είπε Θέλω να γράψω μια σκέψη που τη μαγειρεύω εδώ και καιρό συλλογιζόμενος όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως τη τελευταία 2ετία. Θα επισυνάψω και την εικόνα βεβαίως που είναι απαραίτητη και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Τα δεδομένα λοιπόν είναι οτι η Οικονομική κρίση παγκοσμίως πλέον ακουμπά και ανεπτυγμένες χώρες με ισχυρές οικονομίες, π.χ. Γερμανία με ενεργειακό πρόβλημα λόγω εξάρτησης στο ΦΑ. ΗΠΑ με δείκτες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Εμπορικές ανακατατάξεις με κερδισμένες Ρωσία, Κίνα. Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεδειγμένα αποδυναμωμένη μετά το Brexit και του να μη μπορούν να συνεργαστούν ομαλά. Αύξηση κόστους υλικών αγαθών (είτε τεχνητή είτε δικαιολογημένη λόγω πολέμου) και τελικά ο πολύς κόσμος να μειώνει τις αποταμιεύσεις του (όσες έχει). 2+χρόνια Covid με αλλαγή ισορροπιών σε εργασιακά αλλά και κοινωνικά ζητήματα. Μέσα σε όλα αυτά θα περίμενε κανείς τεράστια ύφεση και αγορές στα κόκκινα. και έχεις το cryptomarket να αντέχει όχι μόνο να μην μηδενίσει ή να αποδειχθεί αναξιόπιστο και μια φούσκα που θα έπρεπε να σκάσει....αλλά βλέπεις να αντέχει έστω και με ζημιές αλλά το ενδιαφέρον και τον όγκο συναλλαγών να εκτινάσσεται συνεχώς σε σχέση με 2-3-5-10 χρόνια πριν. Η δικιά μου σκέψη, λοιπόν, λέει οτι όταν κάτι μαζεύει αυξημένη δημοτικότητα και αυξημένη κίνηση, μέσα σε τέτοιο κλίμα, κατά 99% πάει να γίνει και η επόμενη σταθερά. Εδραιώνεται με λίγα λόγια. Δε ξέρω λοιπόν αν όσοι λέγανε οτι το bitcoin είναι το μέλλον και οτι ακόμα είναι νωρίς να έχουν μια ακόμα ένδειξη να δικαιώνονται. Δε ξέρω αν άρχισαν τα μεγάλα μεσαία πορτοφόλια να αποθηκεύουν "λιπάκι" στο cryptomarket για να μειώσουν απώλειες από FIAT ή για επενδύσουν σε κάτι που φαίνεται οτι έχει μέλλον και είναι ακόμα στην αρχή. Να είναι πεπεισμένοι αυτοί λοιπόν, οτι όποιος μπει νωρίς στο παιχνίδι θα είναι και ασφαλής και κερδισμένος στο long run. Ξέρω έγραψα σεντόνι αλλά σημειώνοντας τη κίτρινη γραμμή και το πορτοκαλί περίγραμμα αυτά σκέφτομαι. Μετατόπιση οικονομικών μεγεθών στο αρχικό στάδιο μιας μελλοντικής οικονομικής στρατηγικής. Σπάσε πλάκα να hoardάρει BTC καμία Ρωσία/Κίνα και να το μάθουμε χρόνια μετά (κατά προτίμηση μετά το επόμενο halving). 🤠 Τέτοιο volume increase εν μέσω bear market λίγο δύσκολο να είναι από «μαρίδα»...
greekfragma Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 hour ago, bedazzled said: Σπάσε πλάκα να hoardάρει BTC καμία Ρωσία/Κίνα και να το μάθουμε χρόνια μετά (κατά προτίμηση μετά το επόμενο halving). 🤠 Τέτοιο volume increase εν μέσω bear market λίγο δύσκολο να είναι από «μαρίδα»... πιστεύω οτι ήδη το έχουν κάνει. και πιστεύω οτι τέτοια volumes είναι πάντα από μεγάλα ή μεσαία πορτοφόλια. εμείς με τα μικρά και όλοι οι υπόλοιποι μικροί παγκοσμίως έχουμε στη πλειοψηφία μας καθήσει στα αυγά μας και δε νομίζω οτι επηρεάζουμε το οτιδήποτε σε πάνω κάτω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις