M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, icenex είπε Ελα ρε εσεις διαβασα στους ορους οτι λογικα αν ειναι να παρουμε κατι θα ειναι σε διαστημα 4 εβδομαδων απο την ημερομηνια που τελειωσε το προμο να το πω και ετσι.Οποτε εχουμε δρομο μεχρι να δουμε τι θα μας δωσουν. καλά μην περιμένουμε και εμείς να γίνουμε πλούσιοι επειδή δώσαμε 5-10 απαντήσεις Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε καλά μην περιμένουμε και εμείς πολλά επειδή δώσαμε 5-10 απαντήσεις να γίνουμε πλούσιοι Δεν ειπαμε αυτο ρε εσυ αλλα δεν θα μας χαλασει κανα κουπονι 5$ να φαμε 1-2 σουβλακια στην υγεια τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Εγώ λέω να αφήσουμε τα σουβλάκια και να κάνουμε προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, icenex είπε Δεν ειπαμε αυτο ρε εσυ αλλα δεν θα μας χαλασει κανα κουπονι 5$ να φαμε 1-2 σουβλακια στην υγεια τους 1-2 σουβλάκια κόστιζε 1 BTC τέλη 2011: Φαντάσου να τα έκανε σουβλάκια (ή McDonalds), πόσο ακριβά του κόστισαν εν τέλει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στο Blomberg πριν από λίγο πέτυχα διαφήμιση crypto.com. Έχει λαδώσει τους πάντες αυτό το exchange. Ίσως αποδώσει καλά το "cro" στο επόμενο bull run. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Στο Blomberg πριν από λίγο πέτυχα διαφήμιση crypto.com. Έχει λαδώσει τους πάντες αυτό το exchange. Ίσως αποδώσει καλά το "cro" στο επόμενο bull run. έχει εξαγριώσει όλο το cro community (είμαι πρωην cro hodler), ίσως οι διαφημιστές να είναι και οι μόνοι που θα πάρουν χρήματα από την crypto.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Είμαι ο μόνος που τα θεωρεί shitcoins όλα αυτά τα exchange tokens; Ακόμα και το BNB δεν έχω καταλάβει τι utility έχει και είναι τόσο ψηλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, bedazzled είπε Είμαι ο μόνος που τα θεωρεί shitcoins όλα αυτά τα exchange tokens; Ακόμα και το BNB δεν έχω καταλάβει τι utility έχει και είναι τόσο ψηλά... Έχει μηχανή αυτόματου καψίματος. Μέχρι στιγμής έχουν καεί: Καλύτερα να καίγονται αυτά παρά να καούμε εμείς 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Έχει μηχανή αυτόματου καψίματος. Μέχρι στιγμής έχουν καεί: Καλύτερα να καίγονται αυτά παρά να καούμε εμείς 😅 Και το SHIB έχει burn mechanism... Δηλαδή ξεκινάνε με την αντίστροφη λογική από αυτή του BTC: πολλά tokens και τα καίνε για να προκαλέσουν τεχνητή σπανιότητα. Και γιατί να μην έχουν σπανιότητα εξαρχής; Γιατί ξεκινάνε αντίστροφα; Loyalty schemes είναι όλα αυτά για να σε δελεάζουν να κρατάς τα tokens τους, με πενιχρά rewards. βλ. Binance card Ακόμα και στις πλατφόρμες δανεισμού, θεωρώ είναι καλύτερο να παίρνεις το token που δανείζεις, παρά ένα token αγνώστου χρησιμότητος (βλ. CEL). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tcktcktck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, bedazzled είπε Είμαι ο μόνος που τα θεωρεί shitcoins όλα αυτά τα exchange tokens; Ακόμα και το BNB δεν έχω καταλάβει τι utility έχει και είναι τόσο ψηλά... Δίνει passive income στο bull market(launchpool,launchpad) ενώ σου δίνει και cashback με την κάρτα και έκπτωση στα trading fees. 7 ώρες πριν, icenex είπε Δεν ειπαμε αυτο ρε εσυ αλλα δεν θα μας χαλασει κανα κουπονι 5$ να φαμε 1-2 σουβλακια στην υγεια τους 10000 busd το βραβείο, 200000 οι συμμετοχές. Ξεκινάς από τα 5 cent και ανεβαίνεις για κάθε έναν από τους 200000 συμμετέχοντες που δεν βρήκαν 5 wodl 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, bedazzled είπε Και το SHIB έχει burn mechanism... Δηλαδή ξεκινάνε με την αντίστροφη λογική από αυτή του BTC: πολλά tokens και τα καίνε για να προκαλέσουν τεχνητή σπανιότητα. Και γιατί να μην έχουν σπανιότητα εξαρχής; Γιατί ξεκινάνε αντίστροφα; Loyalty schemes είναι όλα αυτά για να σε δελεάζουν να κρατάς τα tokens τους, με πενιχρά rewards. βλ. Binance card Ακόμα και στις πλατφόρμες δανεισμού, θεωρώ είναι καλύτερο να παίρνεις το token που δανείζεις, παρά ένα token αγνώστου χρησιμότητος (βλ. CEL). To SHIB έπεσε στο -90% με κάψιμο, όσο και τα υπόλοιπα που δεν κάηκαν. Το BNB όμως στέκεται μέχρι στιγμής καλύτερα και από το BTC. Η σπανιότητα είναι κάτι που καθορίζεται από την προσφορά και την ζήτηση. Κάτι σπάνιο στην αρχή δε σημαίνει ότι θα συνεχίσει να είναι σπάνιο. Ειδικά αν κανένας δεν ενδιαφέρεται γιαυτό. Γενικά θέλει στρατηγική, πχ κάποιες φορές ίσως συμφέρει περισσότερο σε ανοδική τάση να παίρνεις το token που δανείζεις και σε καθοδική το tοκen ενός ανταλλακτηρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 0.17 busd τα κέρδη από το wodl με 5 απαντήσεις. Ούτε τα tips για τα σουβλάκια δεν βγαλαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Εγω αν θυμαμαι καλα ειχα δωσει 10 απαντησεις και πηρα τα ιδια οποτε δεν αξιζει να ασχοληθεις παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω αν θυμαμαι καλα ειχα δωσει 10 απαντησεις και πηρα τα ιδια οποτε δεν αξιζει να ασχοληθεις παραπανω. Μία από τα ίδια. Γενικότερα δεν αξίζει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ο σκοπός της προωθητικής ενέργειας ήταν το word of mouth advertising της Binance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις